Orijinalini görmek için tıklayınız : Şahsi Soru Kaç yaşındasınız ?
geldikmi
18-07-2013, 17:59
Merhaba arkadaşlar...
Bu başlığı nereye açacağımı bulamadığım için buraya açtım. Bu nedenle forum yöneticilerinden özür dilerim.!
Size şahsi bir soru sormak istiyorum, sizler Kaç yaşındasınız ? Sadece merak ettiğim için soruyorum. Cevap vermek zorunda değilsiniz veya forum yöneticileri başlığı silebilir...
Ben 24 yaşımdayım.
Herkeze Saygılar...
Ahlaksız
18-07-2013, 18:03
Daha gelmedik:)
Yaş 34,öğrenim durumu lisans,medeni durumu bekar:)
Erdem Alaca
18-07-2013, 18:48
-Kırk iki-
geldikmi
18-07-2013, 19:16
Verdiğiniz bilgi için, çok teşekkür ederim.
Sorumun devamı ,ve nerelisiniz ? Nerde yaşıyorsunuz ? Kaç Yıl önce Ateist olmaya karar verdiniz ?
Doğum yerim, Ankara
Yaşadığım Yer, Ankara
Kaç Yıl önce ateist, 9 yıl önce, kararsız olarak ,1 yıl devam etti.
Dileyen başka bilgilerde yazabilir. Evli & Bekar v.s.
Tanışma Amaçlı.
ateistforumda bir üye vardı. foruma geldiğinde bir süre dinsiz gibi takılmış, sadece ateistler bölümüne de girebilmiş ama daha sonra müslüman oldum demişti. ilerleyen günlerde bir tartışma içerisinde emniyete istihbarat sağladığını yani bir muhbir olduğunu itiraf etmiş bir süre sonrada üyeliğini sildirmişti.
amacım kimseyi suçlamak değil lakin dikkatli olmak gerek
Erdem Alaca
18-07-2013, 19:52
ateistforumda bir üye vardı. foruma geldiğinde bir süre dinsiz gibi takılmış, sadece ateistler bölümüne de girebilmiş ama daha sonra müslüman oldum demişti. ilerleyen günlerde bir tartışma içerisinde emniyete istihbarat sağladığını yani bir muhbir olduğunu itiraf etmiş bir süre sonrada üyeliğini sildirmişti.
amacım kimseyi suçlamak değil lakin dikkatli olmak gerek
Sn. enkia güzel bir noktaya parmak bastı. Ben de ilk soruya samimice cevap verdim, ama ardından gelen 2. soru nerden icap etti onu anlayamadım.
Sonra, "Kaç Yıl önce Ateist olmaya karar verdiniz ?" sorusu da ilginç. Bu forumda sadece Ateist arkadaşlar yok ki, Müslümanlar, başka bir dine bağlı olanlar, dinleri kabul etmeyenler, başka başka bilemediğim akımlar; büyük bir mozaik var burada, bu sorunun anlamı nedir çözemedim.
Yanlış anladıysam affedersiniz Sn. geldikmi ama, galiba bizi biraz aydınlatmanız gerekiyor...
cervantes mi?
hayır. mesudi
bu mesudi dediğin daha önce starbuck07 rumuzuyla mı yazıyordu?
Düzenleme: Şimdi kontrol ettim. Mesudi daha önce starbuck07 rumuzuyla yazıyormuş.
Fişleme çalışmaları mı başlamış?
http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=54960
Bu Mesudi yanlış hatırlamıyoram öğretim görevlisiydi, ilahiyatçıydı, aklı başında, oturup doğru düzgün tartışılabilecek bir Müslümandı. Önce dinden çıkmış, sonra tekrar dine girmiş başlıktan anlaşıldığı kadarıyla.
Muhbir olduğundan emin misiniz? Muhbirse niye itiraf etmiş ki muhbirliğini?
Bir de TheQuestioningman/Nevertheless vardı. TheQuestioningman rumuzuyla Allahsız gibi, Nevertheless rumuzuyla da radikal Allahçı gibi yazıyordu. Kendince İslam'ı radikal göstermeye çalışmış. Sonunda enselenip kıçına tekmeyi yedi. Belki buralarda bir yerdedir şimdi.
Fişleme çalışmaları mı başlamış?
http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=54960
Bu Mesudi yanlış hatırlamıyoram öğretim görevlisiydi, ilahiyatçıydı, aklı başında, oturup doğru düzgün tartışılabilecek bir Müslümandı. Önce dinden çıkmış, sonra tekrar dine girmiş başlıktan anlaşıldığı kadarıyla.
Muhbir olduğundan emin misiniz? Muhbirse niye itiraf etmiş ki muhbirliğini?
bir başlıkta "emniyete istihbarat sağlayan biri olarak" gibi bir ifade kullanmıştı.
geldikmi
18-07-2013, 20:21
Muhbir mi : D Önyargınıza , hayal dünyanıza, düz mantığınıza hasta oldum.
Ama ben muhbirmiyim ? Aslında olabilirim ,
Sitenin kendine ait bir server'ı var. Joomla , vbullettin alt yapısında çalışıyor. Hatta site server'da turan4 isimli klasörde bulunuyor. Belki çok populer bir site değil ama sitede çok fazla samimi insan bulunuyor... Şahsi fikrim Genel olarak çocuk sayılabilecek insanların olmadığı , buna karşılık etrafımızda ender görebileceğimiz iyi insanların bulunduğu, bir site olarak gözlemledim. Bunlar muhbir olmak için yetiyor mu?
Sadece merak ettiğim ve samimiyetinize güvendiğim için sormuştum.
Erdem Alaca
18-07-2013, 20:30
Hatta site server'da turan4 isimli klasörde bulunuyor.
Bu bir şaka mı, doğru bilgi mi? Doğru bilgi ise, ne amaçla server'a girdiniz bunu sormak isterim? Şakadır herhalde?