PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP'nin dostu El Nusra kapımızı işaretleyebilir


Ahlaksız
14-08-2013, 00:16
http://www.odatv.com/images/2013_08/2013_08_13/akpnin-dostu-el-nusra-kapimizi-isaretleyebilir-1308131200_m.jpg
http://www.odatv.com/n.php?n=akpnin-dostu-el-nusra-kapimizi-isaretleyebilir-1308131200
Akp'nin terör örgütünden hiç bir farkı yok..Akp'liler kendi emirleri altında bulunan Tsk'nın terör örgütü olduğunu söylediğine göre,Akp'de terör örgütü olmuş oluyor..Haliyle El Nusra veya Hizbullah ile Akp'nin hiç bir farkı yoktur..Bu teröristlerde farklı devletler veya insanlarla işbirliği içindeler,Akp'de özellikle Abd ile işbirliği içinde..İnsanları fişleyen,insanları sokaklarda döve döve öldüren,insanları açlığa/yoksulluğa mahkum eden bir parti terör suçu işlemiyor da ne yapıyor?
İlker Başbuğ terörist ise,bu teröristle aynı anda görev yapanlar,bu teröristi atayanlar evliya mı?
Teşhisi doğru koymak lazım..Yazar iyi bir teşhis koymuş yazısında..

Erdem Alaca
14-08-2013, 00:31
Sn. Murtaza Demir ne güzel yazmış, alıntılamak istedim:
Neden İslam’ın egemen olduğu bütün ülkeler kan revan içindedir?Neden en tepedeki muktedirden en alttakine değin “yönetim kademesinin” çoğunluğu hırsızdır!Neden kendileri gibi inanmayan-düşünmeyen, yaşamayanları tavuk gibi boğazlayıp öldürür; kadınlara çocuklara tecavüz eder, insan yakar, bedenleri parçalar?Çok teşekkürler Sn. NOLAN, Müslüman arkadaşlarımızdan şu yukardaki sorular hakkında düşünmelerini rica ederim.

Ahlaksız
14-08-2013, 00:33
Müslümanlar her konuya gelip yorum yap(a)mazlar sn.Erdem:)

Engse Hohol
31-05-2018, 08:34
https://1.bp.blogspot.com/-FqsRRFiGqBM/Ww-IKm8iG0I/AAAAAAAAUXY/xK-9_WzNobwFAoD9ELqYDxZxNQH3kPnAQCLcBGAs/s1600/ydb43b.jpg

Akp'nin arap seviciliği sonlanmayacak çünkü körfez'den gelen dövizler ile dolarlar ile akp fonlanıyor. Türkiye'nin Katar'a 71 uçak ile 5 bin ton gıda yardımı yapması göz boyama idi bence.