Orijinalini görmek için tıklayınız : Hacıbektaş'ta Taksim Sloganları-Bekir Bozdağ'a Yumruklu Saldırı
Erdem Alaca
16-08-2013, 15:36
Hacıbektaş etkinliklerini gergin başladı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, konuşmasını yapmak üzere davet edilince halk Bozdağ'ı yuhalamaya başladı. Bir yurttaş, Bozdağ’a yumruk attı. Yumruk Bozdağ’ın çenesine geldi.Ayrıca konuşma yapan Ali Rıza Selmanpakoğlu, “Diyanet, Sünni anlayışın fetva arayışı aracı olmaktan çıksın. Atatürk döneminde olduğu gibi kontrolör olsun. Sivas katliamı aydınlatılmaması içimizi acıtır. Madımak müze olsun. 3. Boğaz Köprüsü’nün adı da barışın ve dostluğun simgesi Hacı Bektaşi Veli olsun” dedi.Haberin tamamını buradan okuyunuz. (http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=435020&kn=7&ka=4&kb=7)
Ufak ufak kazan kaynıyor işte. Ben buradan Sn. Başbakan'ımıza tavsiyede bulunuyorum; koruma sayısının şu an 3.000 civarı olduğu söyleniyor, en azından 10.000'e çıkartmasını istiyorum, bu olaylar büyüyerek devam edecek gözüküyor çünkü.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Ataturk-1930-amongpublic.jpg/300px-Ataturk-1930-amongpublic.jpg
la la la
16-08-2013, 15:45
Şimdi gel de bu kemalist-ulusalcı takımının yumruk (darbe) yanlısı olmadığına inan.
http://www.youtube.com/watch?v=0Qnbal_PTZ4
belangaz
16-08-2013, 16:28
AKP olmadan önce ,
-Ay geçmeden bombalar patlardı
-Hiç adını duymadığımız örgütler çıkar eylem yaparlardı
-Doğu ve Güneydoğuda bir çok ilde insanlar çile çekerdi(Olağan üstü hal yaşayanlar bilir)
-Ekonomi zaten bitmişti.
Şimdi bu adamlar bu kadar güzel şeyler yapıyor ama birileri çıkıp bunlara yumruk atmaya çalışıyor derdine acaba eski günlerimi geri istiyor.?
rastaman
16-08-2013, 16:30
Şimdi gel de bu kemalist-ulusalcı takımının yumruk (darbe) yanlısı olmadığına inan.
Yoksa Bekir Bozdağ'ı ellerinde palalar ve sopalarla 20 kişi birden mi dövdü?
Pardon,o AKP'nin sümüklü mücahitlerinin yöntemiydi değil mi?
Ahlaksız
16-08-2013, 16:33
AKP olmadan önce ,
-Ay geçmeden bombalar patlardı
-Hiç adını duymadığımız örgütler çıkar eylem yaparlardı
-Doğu ve Güneydoğuda bir çok ilde insanlar çile çekerdi(Olağan üstü hal yaşayanlar bilir)
-Ekonomi zaten bitmişti.
Şimdi bu adamlar bu kadar güzel şeyler yapıyor ama birileri çıkıp bunlara yumruk atmaya çalışıyor derdine acaba eski günlerimi geri istiyor.?
Utanmıyormusun bunları yazarken?
Yahu,millet delirdi ve siyasilere saldırmaya başladı ve bu devam da edecek..Bu daha başlangıç..Milletin içi öfke dolu ve bu öfke bir şekilde çıkmak zorunda..Utanmadan Akp'yi savunuyorsunuz burada..!
Şiddete karşıyım ama bu yumruğu çoktan haketti bu işbirlikçiler..
İyi vurmuş..
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/267/Bekir%20Bozda%c4%9f'a%20sald%c4%b1r%c4%b1%20an%c4% b1/D1615252.jpg
Erdem Alaca
16-08-2013, 16:40
-Ay geçmeden bombalar patlardı.
Sn. Tansu Çiller'in neredeyse sıfırladığı terör örgütü, o günden bugüne en güçlü haline ulaştı, açık açık devlete posta koyabilecek güçteler artık. Bakmayın siz bu bir kaç aydır şehit haberi gelmemesine, çatışma olmamasına. RTE'nin kapalı kapılar ardında verdiği bir takım sözler var, bunların ne olduğu tahmin ediliyor; ancak kendi ağzından duymak kimseye nasip olmadı. O sözleri tutmazsa neler olacağını hep birlikte göreceğiz.
Sn. belangaz, ben size daha önce de sormuştum, gene soruyorum:
Madem memleketin her tarafına huzur geldi AKP sayesinde, sizce neden ben Bitlis,Adıyaman,Hakkari,vb. gibi bir kentimize gidip de, "Oh be, burası da vatanımın toprağıdır, şu mis gibi havaya bak... Önceki şehrimde yaptığım gibi asayım evimin camına şanlı bayrağımı, ulu önder Atatürk'ümün resmini..." diyemem? Böyle yapmaya kalkarsam ne olur sizce?
-Ekonomi zaten bitmişti.
Ekonomi çok iyi değildi o zamanlar, ama bu iktidar sayesinde bitti. Bugün Türkiye'de 4 milyon civarında insan iş arıyor. Bitmiş bir halde kurduğumuz Cumhuriyet'in, 90 senede elde ettiği tüm kazanımlarımız bir bir elden çıktı. Artık bakan M.Şimşek kendi ifade ediyor "Satacak bir şey kalmadı" diye. Torunumuzun torunu gırtlağına kadar borca batmış durumda, elbet ödenecek bu borç değil mi? Bakmayın siz sıcak parayla şu an normalmiş gibi gözüken ekonomiye... Üretmeden tüketeyim demek, çalışmayayım kredi kartıyla geçineyim, kartlara takla attırayım, demektir - günü gelir tahsil ederler acımasız faiziyle beraber.
belangaz
16-08-2013, 16:50
Benxe hic bir sey olmaz adiyaman da ve diyarbakirda bu gun ulku ocaklari acik gururla bayragimizi asmislar ,ben orada turkculuk yapan hic bir kardesimin burnun dahi kanadigini gormedim
Benxe hic bir sey olmaz adiyaman da ve diyarbakirda bu gun ulku ocaklari acik gururla bayragimizi asmislar ,ben orada turkculuk yapan hic bir kardesimin burnun dahi kanadigini gormedim
Nerede yaşıyorsunuz siz...
Bırakın ülkü ocaklarını, hangi parti kendi mitinginde Diyarbakır ve Adımayan'da Türk bayrağı açmış?
Thayyeap bile demedi mi Kılıchdharoğlu'na : "Ne oldu gittin Dersim'e, açaydın mitinginde Türk bayrağı" diye.
Saniyesinde aksi ispatlanmayacak bir tek cümle yazınız yahu. Sadece bir tek.
Anima Libera
16-08-2013, 18:30
Yanlisiniz var.
Bir kere Kemalist-Ulusalci güruh, Alevi-Bektasi mezhebinden degildir. Tam aksine sizin gibi Sünni Müslümanlardir.
Alevilerden ve Ateistlerden nefret etmeleri, actiklari yanginlardan ve azmettikleri faili mechul cinayetlerden belli oluyor.
Din kardeslerinizdir yani. Haklarinda fazla ileri geri konusmayin, Allah katinda cezasi var bunun.
Anima Libera
16-08-2013, 18:33
Nerede yaşıyorsunuz siz...
Bırakın ülkü ocaklarını, hangi parti kendi mitinginde Diyarbakır ve Adımayan'da Türk bayrağı açmış?
Thayyeap bile demedi mi Kılıchdharoğlu'na : "Ne oldu gittin Dersim'e, açaydın mitinginde Türk bayrağı" diye.
Saniyesinde aksi ispatlanmayacak bir tek cümle yazınız yahu. Sadece bir tek.
Zaten Müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi birseydir Diyarbakir'da Türkcülük yapmak. Sanki orada cok Türk var da, gönül eglendiriyor bu ilerizekalilar.
la la la
16-08-2013, 19:01
Yanlisiniz var.
Bir kere Kemalist-Ulusalci güruh, Alevi-Bektasi mezhebinden degildir. Tam aksine sizin gibi Sünni Müslümanlardir.
Alevilerden ve Ateistlerden nefret etmeleri, actiklari yanginlardan ve azmettikleri faili mechul cinayetlerden belli oluyor.
Din kardeslerinizdir yani. Haklarinda fazla ileri geri konusmayin, Allah katinda cezasi var bunun.
O sizin yanlışınızdır.
Anima Libera
16-08-2013, 19:04
O sizin yanlışınızdır.
Tesekkür etmenize gerek yok. Yanlislarinizi ve eksiklerinizi düzeltmeyi bir vatandas görevi bilirim.
Erdem Alaca
22-08-2013, 20:33
Hacıbektaş'ta emniyet amiri açığa alındı
Nevşehir'in Hacıbektaş İlçesi'nde düzenlenen Hacıbektaş-ı Veli'yi anma törenlerinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yönelik saldırı sonrasında; İlçe Emniyet Müdürü Yasin Karip, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Faruk Yaman ile 3 polis memuru olmak üzere toplam 5 polis açığa alındı.
Haberin tamamını buradan okuyunuz. (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24569821.asp)
Sanığı serbest bırakan hakim de bayağı kızdırmıştı Bekir Bozdağ'ı:
"Bu kararı veren hakimler savcılar benim gibi yumruk yediklerinde takip edeceğim; bakalım ne yapacaklar" demişti kendileri (http://www.radikal.com.tr/politika/bekir_bozdag_o_hakimler_yumruk_yediginde_takipci_o lacagim-1146790).
Hakim, savcı yumruk mu yiyecek kararını beğenmediniz diye? Kim atacak? Hani yargı bağımsızdı, her kararına saygı duymak lazımdı? Bildiğim kadarıyla beraat vermemiş ki hakim, tutuksuz yargılanmasını uygun görmüş.
Ama bunların kafasına göre, o hakim alelacele o vatandaşı Silivri'ye postalamadığı, Ergenekon'la bağlantısını(!) bulmaktan kaçındığı için suçlu tabii. İleri demokrasi işte, n'apıcaksın.
Amma kompleksli ve ezik bir adammış.