Orijinalini görmek için tıklayınız : 19,20,21 aralık kesintileri
Sitemizin sunucusuna bugün (19 aralık, salı) yapılan elektronik saldırılar nedeniyle bazı saatlerde yayın yapamadık. Bu tür illegal saldırılar geçmişte olduğu gibi gelecekte de olacağa benziyor. Tüm olanaklarımızla bunları engellenmeye çalışmaya devam edeceğiz.
Kolay gelsin Cem ve diğer yardımcı olan arkadaşlar. Saldırılar halen devam ediyor sanırım.
Bu saldırıları yapanların asıl korkusu nedir acaba?
Muhammed'in dedesi Allah'a 'Evini sen koru' demişti Ebrehe'nin Fil ordusuna karşı. Allah da gagalarında pişmiş kilden tuğlalarla kuşlar göndermişti o orduya.
Eğer din elden gidiyor korkusuyla yapıyorlarsa bu saldırıları ya Allah'a ya da imanlarına güvenleri yok demek ki.
Yani K.C bizim başımıza da pişmiş kilden tuğla atılabilir mi diyorsun ? :lol:
Oyle ya allah beceremiyor artik, bu geri zekalilar, inandiklari allahin isine karistiklarinin bile farkinda degiller.
Hala dewam ediyor saldırılar sürekli bağlantı kopup geliyor kendini akıllı sanan bir kaç tane gerizekalının işi bu sitedeki lamer avcısı biraz hafif kalıyor galiba bu ataklara onlarda lamer aslında sadece birkaç saat kitleyebiliyorlar..
Yahu neyi hedefliolar amaçları ne rakip sitelerden geliyor (islam ısığı v.b) bu aralar baya takıldılar buraya kimseyi önceden suçlmayayım ama bunları yapan baya krkmuş olmalı diyebiliyorum gerizzekalı,embesiller kendilerini birşey sanan LAMER ler...
Beni tanıyan bilen herkeze SAYGILAR
Şimdi farkettim Radyo yokkk
onların (cennetten huri vaatleriyle) savaşacak bi ton sanal mücahiti varsa, bizim de cennet rüşveti olmaksızın bile kararlı bir şekilde yola devam edecek "insanlık" dolu göğüslerimiz var!
yıl-dı-ra-maz-lar.
:)
Önemli,
Saldırılar nedeni ile uygulanan bazı önlemler, bazı kullanıcılarımızın da bize erişmesine engel olabilir. Sorun yaşayanlarınız varsa lütfen "bize yazın" linkini kullanarak haber verin
neutrino
Bu davranışları hayretle karşılıyor, aptalca buluyor ve şiddetle telin ediyorum.
Gerçeğe inanan akıllı bir insan böyle davranmaz.
Bu davranışlar, inançlı arkadaşlarımıza devamlı düşman kazandırıyor, nefreti arttırıyor. Asla fiili mücadele yapılmamalı.
Yapılacak şey, sadece sıkıcı olmayan, enteresan fikri mücadele, daha doğrusu davet ve önermedir.
İnaç veya inançsızlık konusunda ısrar ve baskı ters teper.
Bunlar gönül işidir.
Aldostu.
Bu yazimi okuyan kisiler icinde eger bu tarz saldirilari yapan arkadaslar da varsa;sozum onlaradir.
Ey saldirgan hackci arkadaslar,
bir neticeye ulasmasi mumkun olmayan,
sadece sanal bir atari oyunu oynama ve heyecan yasama olayindan baska size de bir faydasi olmayan,
burada yazilariyla ve fikirleri ile bulunan biz muslumanlari da zan altinda birakip,imajimizi sarsan ve yapmak istediklerimize de engel olan,
aslinda soyleyecek sozunuz yok ki,bu sekilde susturmaya calisiyorsunuz gibi bir goruntu veren,
ve buna karsilik *dinimizi tanitma ve reklamini yapma baglaminda simdiye kadar herhangi bir faydasi gozlemlenmeyen,
ayrica,ateist de olsa dindar da olsa insanlarin ozgun fikirleri ve ugraslarinin bir sonucu olarak yaziya dokulen birikimlerinin bir anda yok olmasina yol acabilecek tarzdaki,
insan olabilme bazinda burada sanal da olsa ayni mekan icinde bulunabilmeyi basarabilen dindarlar ile dinsiz arkadaslar arasinda olusabilecek diyalog ve iletisim ortamina zarar verecek olan,
her turlu sanal veya gercek saldiridan uzak durmanizi,engellemenizi,yapmamanizi,yaptirmamanizi ozellikle ve siddetle rica edecegim.eger bir fikriniz olabiliyorsa buyurun yaziniz foruma,buna izin veriyorlar.eger fikriniz olamiyorsa burayi yoketmeyi dusunmeden evvek kendinize fikir ve bilgi takviyesi yapmayi denemenizi onerecegim sizlere.zira iyi yetismis bilgili muslumanlar olabilirseniz bu sitedeki dinsiz *yazilara gereken cevaplari da yeterince ve geregince uretebileceginizden emin olabilirsiniz.kendinize ve dininize guvenin ama iyi ogrenip bilgi ile mucehhez sekilde buraya gelin.tenbellik edip dinini ogrenmemek ve ozumsememek ve de hem bilgi fukarasi olup,basa cikamayacagin yeri darmadagin etmeye calismak bizleree yakismaz.sen kendini bilgi ile techiz et,bak o zaman zevk alacaksin yazmaktan.tartismaktan.zira ozguvenin de yerine gelecek.
haydi bundan sonra boyle hack islerine ,sanal tecavuzlere,tacizlere tevessul etme.daraldigin yerde benimle irtibata gec,ben sana gerekli kaynaklari da tavsiye edeyim.
dinimiz hack yoluyla karsi tarafi susturma yolundan daha saglam ve kati yollar ve delillerle de savunulabilir.hacke tenezzul etme.
soro yahu senin nefesin kadar propogandan da *kuvvetli. Çabalayıp duruyordum girebilmek için. En son bulabildigim yöntem net baglantısını koparıp tekrar baglanmaktı. Hiç olmazsa 2 tıklık bir süre baglanabiliyordum. Son baglandıgımda sen yazmışsın. Ondan sonra bir daha kopmadım. Ya hacet namazı kıldın ya da yoruldu iblisler. :D
* * *saygılarımla
Gine ufurmustur, alcakgonullu, soylemek istemiyor.
bu tarz sitelere saldırılar sürekli olmakda size başarılar diliyorum..
irresistible
21-12-2006, 07:21
İnsanın dayanacağı şey aklıdır. Aklı olmayanın dini de yoktur...
EL İNSAF...
BİLİYORSANIZ YAZIN.
BİLMİYORSANIZ SUSUN.
ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ OKUYUN.
ÖĞRETMEK İSTİYORSANIZ OKUTUN.
YIKMAK, ORTADAN KALDIRMAK, KAPATMAK, GİZLEMEK HERŞEYDEN ÖNCE SAF İMANINIZA TERSTİR.
SİZ İMAN EDİYOR MUSUNUZ?
HACER ANALAR...
BUNLARI YAPANLARI ŞİDDETLE KINIYORUM.
Not: Bağırdığımdan dolayı site sakinlerinden özür dilerim. Sözüm meclisten dışarı.
Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın
ozgur_beyin
21-12-2006, 15:05
kurt, yaşlanınca merada koçun peşine düşermiş , belki sallanan
şaşakları düşerde ,yerim diye.
* * * *bu lamermidir, mamermidir ,her ne haltsalar T.D. sitesinin sallanan
yumurtalarının peşine düşmüşler ,belki düşerde yeriz diye.
* * * * halbuki sokaklarda bu tür materyalleri daha kolay bulurlar,hemde
yeterince
selam cem ve üyeler söz verdik gerçekleştiriyoruz.
islami sitelerim geliyor.test aşamasındayız.tek niyetimiz ve amacımız
ALLAH RIZASI.
Allah razı olsun cevherim,
ama niye ilgisiz bir başlığa yazdın ki bunu? Bekliyoruz sitelerini. Ben de gelip üye olurum hatta :)
Sevgiler
neutrino
Bir gurup arıyla sineği bir şişeye koyuyorlar. Şişenin taban tarafını ışığa *doğru, açık olan ağız kısmını da karanlığa doğru yerleştiriyorlar.
Arıların hepsi ışık olan tarafa doğru üşüşüyorlar. Ama şişenin tabanı cam
ve onların da yabancısı olduğu bir madde olduğundan çıkmayı başaramıyorlar. Bu arada sinekler, şişenin ağzına doluşuyorlar ve karanlıkta *dışarı çıkıp kayboluyorlar. Ağzı açık olan şişeden karanlık
arafa doğru tek *bir arı bile gelmiyor.
Camın önünde ışığa doğru çabalarına devam ediyorlar. İnsanın aklına hemen arıların akılsızca davrandıkları geliyor.
Ancak biraz derinlemesine düşününce, karşımıza dikilen gerçek çok daha
farklı.
Çok basit gibi gelen bu deney beni oldukça düşündürdü.
Arıların ne kadar akıllı yaratıklar olduğunu hepimiz biliyoruz, sinekler
ise *malum.
Arılardan korkarız bizi sokarlar diye ama sineklerden midemiz bulanır,
uzak *durmaya çalışırız.
Evet, ışığa doğru yürüyenlerin önünde her zaman engeller olacaktır
kuskusuz. Onlar, engellere rağmen ışıktan vazgeçmeyenlerdir. Ne tür engel olursa olsun önlerinde, çabalarını sürdürenlerdir.Ve bu uğurda *da gerektiğinde ölebilenlerdir.
Yürek, azim, sevgi, ilkeler, dürüstlüktür bunu yaptıran. Kendine saygı,
yasadığı topluma saygıdır.
Sinekler, karanlıkta sıvışan kaçaklardır , karanlığa yürüyenlerdir,
karanlık *düşüncelerdir.
Şişenin ağzının karanlığa bakmasının onlarca hiç bir önemi yoktur.
Sinsi, ilkesiz, yüreksiz, korkak varlıklardır. SADECE kendi yaşamları söz konusudur. Nerede yemek varsa, nerede rahat yasayacaklarsa, nerede çok para kazanacaklarsa oraya giderler. Onlar için karanlık olması önemli değildir açık ağızların, karanlık sığınaklarıdır cünkü, izlerini rahatça kaybettirirler.
Arıyı kovalamak isterseniz savaşır, engellere aldırmaz. Amacı sadece ışığa ulaşmaktır. İğnesini sapladığında öleceğini bilerek savaşır ve değerleri için ölür.
Ama sinekler kaçarlar. Sonra yılışık yılışık tekrar dönerler kovaladığınız * yere. Her türlü pisliğe bulaşırlar, sonra da yiyeceklerinize, üstünüze, başınıza konarlar.
Arılar yumurtalarını yalnızca kovanlarına bırakırlar.
Oysa sinekler her yere yumurtlar, her yerde ürerler. Onlar için asıl amaç çoğalmak ve yayılmaktır
Bu yazimi okuyan kisiler icinde eger bu tarz saldirilari yapan arkadaslar da varsa;sozum onlaradir.
Ey saldirgan hackci arkadaslar,
bir neticeye ulasmasi mumkun olmayan,
sadece sanal bir atari oyunu oynama ve heyecan yasama olayindan baska size de bir faydasi olmayan,
burada yazilariyla ve fikirleri ile bulunan biz muslumanlari da zan altinda birakip,imajimizi sarsan ve yapmak istediklerimize de engel olan,
aslinda soyleyecek sozunuz yok ki,bu sekilde susturmaya calisiyorsunuz gibi bir goruntu veren,
ve buna karsilik *dinimizi tanitma ve reklamini yapma baglaminda simdiye kadar herhangi bir faydasi gozlemlenmeyen,
ayrica,ateist de olsa dindar da olsa insanlarin ozgun fikirleri ve ugraslarinin bir sonucu olarak yaziya dokulen birikimlerinin bir anda yok olmasina yol acabilecek tarzdaki,
insan olabilme bazinda burada sanal da olsa ayni mekan icinde bulunabilmeyi basarabilen dindarlar ile dinsiz arkadaslar arasinda olusabilecek diyalog ve iletisim ortamina zarar verecek olan,
her turlu sanal veya gercek saldiridan uzak durmanizi,engellemenizi,yapmamanizi,yaptirmamanizi ozellikle ve siddetle rica edecegim.eger bir fikriniz olabiliyorsa buyurun yaziniz foruma,buna izin veriyorlar.eger fikriniz olamiyorsa burayi yoketmeyi dusunmeden evvek kendinize fikir ve bilgi takviyesi yapmayi denemenizi onerecegim sizlere.zira iyi yetismis bilgili muslumanlar olabilirseniz bu sitedeki dinsiz *yazilara gereken cevaplari da yeterince ve geregince uretebileceginizden emin olabilirsiniz.kendinize ve dininize guvenin ama iyi ogrenip bilgi ile mucehhez sekilde buraya gelin.tenbellik edip dinini ogrenmemek ve ozumsememek ve de hem bilgi fukarasi olup,basa cikamayacagin yeri darmadagin etmeye calismak bizleree yakismaz.sen kendini bilgi ile techiz et,bak o zaman zevk alacaksin yazmaktan.tartismaktan.zira ozguvenin de yerine gelecek.
haydi bundan sonra boyle hack islerine ,sanal tecavuzlere,tacizlere tevessul etme.daraldigin yerde benimle irtibata gec,ben sana gerekli kaynaklari da tavsiye edeyim.
dinimiz hack yoluyla karsi tarafi susturma yolundan daha saglam ve kati yollar ve delillerle de savunulabilir.hacke tenezzul etme. Ya ayıptır ya günahtır ya...O kadar emek var hakikaten.Soro abim doğru söylemiş.Çok kızmış,cümleleri uzatıp bir ton anlatım bozukluğu yapmış.Evet abim yazdıklarına aynen katılıyorum.Bu bizim gibi inançlı arkadaşları zan altında bırakmaktır haksızlıktır.Şiddetle kınıyorum.