PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Necati Şaşmaz bu kez Mısır'la ilgili mesaj verdi

Erdem Alaca
20-08-2013, 02:15
Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Mısır'da, darbecilerin Mısır halkına yaptığı zulme tepki göstererek, "Mısır halkının özgür iradesini hiçe sayan, silahsız gösteri yapan insanların kanını döken bu darbecileri kınıyorum" dedi.
Takdire şayan bir davranış elbette Sn. Şaşmaz. Masum insanın kanının dökülmesi ancak emperyalist köpekleri sevindirir, insan olan herkes sizin gibi düşünür.

Ancak bizim ölen, kanı dökülen, sakat kalan, gözü çıkan insanlarımız?

Bunlar için de bir kınama yaptınız mı? Yaptıysanız özür dilerim, ben denk gelmemişim. Ama yapmadıysanız acilen yapın bence, halk bekler sanatçılarından destek; Polat Alemdar'ın o mangal gibi yüreğini gerçekte de görmek ister...

Sanatçı dediğin, toplumun aynasıdır bir yerde. Bakın bir Levent Kırca'da sanatçımızdır mesela...

Haberin tamamını buradan okuyunuz. (http://www.haberturk.com/gundem/haber/870203-necati-sasmaz-yine-konustu)

Necati Şaşmaz'ın Gezi Parkı ile ilgili eski açıklamaları ("Nazar değdi" fenomeni):

http://www.youtube.com/watch?v=Rn6rQrOxVCc

Ahlaksız
20-08-2013, 02:22
Bunlar sanatçı değiller,bunların hepsi kukla..Sanatçı dediğin iktidarın sözcülüğünü yapmaz..Sanatçı her zaman muhalif olan insana denir..Biat eden insan,sanatçı mı olurmuş?
Türkiye'de 3-5 tane sanatçı var,gerisi hep kukla..

fanatik
20-08-2013, 02:25
Bunlar sanatçı değiller,bunların hepsi kukla..Sanatçı dediğin iktidarın sözcülüğünü yapmaz..Sanatçı her zaman muhalif olan insana denir..Biat eden insan,sanatçı mı olurmuş?
Türkiye'de 3-5 tane sanatçı var,gerisi hep kukla..
özellikle bu adamı kullanıyorlar. Arap ülkelerinde Kurtlar Vadisi fanı çok fazla olduğundan. Resmen dış mihrakçıklığı bunlar oynuyor. Sokaklara çıkın çağrısı yapıyor.

Erdem Alaca
20-08-2013, 02:27
Bunlar sanatçı değiller,bunların hepsi kukla..Sanatçı dediğin iktidarın sözcülüğünü yapmaz..
Acaba bizim insanlarımız için de bir açıklama, ailelerine bir başsağlığı dilemiş midir diye düşünüyorum da sn. NOLAN, pek de zannetmiyorum.

Tekrar ediyorum, eğer yapmış da ben atlamışsam, elbetteki kendisinden özür dilerim...

Ama yapmamışsa, bari bunun için de ağzını açmasaydı daha iyi olmaz mıydı? Tamam oradakiler de insan da, ya bizimkiler?

murted
20-08-2013, 02:32
Konuşabildiğini göstermek istemiş, o da bu kadar olmuş.

Ona da, bize de, Mısıra'a da nazar deymesin, fosforlu kedi gözleri yolumuzu aydınlatsın!

Ahlaksız
20-08-2013, 02:44
özellikle bu adamı kullanıyorlar. Arap ülkelerinde Kurtlar Vadisi fanı çok fazla olduğundan. Resmen dış mihrakçıklığı bunlar oynuyor. Sokaklara çıkın çağrısı yapıyor.
Kurtlar vadisinin bu topluma senelerce pompalanması da bir planın parçası..Bu diziyi seyreden muhafazakar kesim,ergenekon gibi uyduruk örgütlere daha kolay inanmıştır..Bu diziyi seyreden beyinler gerçeklerden koparak,kafasında kurgular oluşturmaya başlamıştır..Mesela Gezi olayları sırasında faiz lobisi,dış mihraklar,Almanya'nın işi,Esad'ın adamları bunlar gibi saçmasapan şeyler ortaya atılmıştır ve bu iddiaları atanlarda/yutanlarda Kurtlar vadisi izleyicisidir..Tbmm'de bile bu diziyi izlemek için vekillerin yaptıkları işi(?)bıraktıklarını biliyoruz..Adamlar(?)dizi için meclisteki işlerini bırakıyorlar..

Adama Akp şöyle şöyle diyoruz,hayır öyle değildir,başka bir şey vardır diyor..Çünkü kafası böyle çalışıyor artık bu kişilerin..Bu kişilere birşey anlatmak imkansız..Zihinlere bu dizi ile normal düşünememe aşılanmıştır..
...............
Tamam oradakiler de insan da, ya bizimkiler?
Bizimkiler terörist sn.Erdem..Bu ülkede Akp'li isen normalsin,değilsen anormalsin..Bunu bir de ifşa edip eylem yapmaya kalkarsan terörist denilip öldürülebilirsin..Bu Akp'lileri gemilere bindirip okyanustaki adalara bırakacaksın..Başka yolu yok inanın:)