PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sünnet derisini ameliyatla vesaire geri kazanmak mümkünmü ?

Audaz
25-08-2013, 02:55
Çöl bedevilerinin iptidai geleneğine ailem seküler olmasına rağmen maalesef ki bende kurban gittim.Biliyorsunuz bilimsel olarak sünnet cinsel zevki ciddi derecede azaltıyor.Ayrıca ortadoğuların ilkel geleneğiyle onlarca yıl yaşamak istemiyorum.Sünnet derisini ameliyatla vesaire geri getirme imkanımız varmı ? Yurtdışında böyle şeyler var sanırım.

Lynx
25-08-2013, 03:01
Orasini bilemem . ama bana sorarsan müslüman olmasaydim bile ben gene sünnet olurdum. Inanin bana daha temiz ve kokusuz. Ama sünnetsizlerin penis kafasi hep sivili olur. hatta ilerleyen saatlerde kokuya sebep olur. SIK SIK yikamak yerine burda avusturyada bazilari sünnet olmayi tercih ediyor....

Yetiskin bir yasta sünnet olmak kolay olsaydi eminimki burda herkes sünnet olmak isterdi. ergenlik basladikdan sonra sonra cinsel ihtiyacda basladiginda sünnet olmak kolay degil iste.

murted
25-08-2013, 03:18
Sünnet derisini ameliyatla vesaire geri getirme imkanımız varmı ? Yurtdışında böyle şeyler var sanırım.

Öyle bir şey olması pek aklıma yatmadı ama oluyorsa ben de isterim.

Lynx
25-08-2013, 03:33
bana göre imkani yok . o derinin kesildi yer yillar sonra baska bir form aldi. Ama genede tippi yollardan bir deri nakli yapilabilsede eski deri gibi cinsel haz verecek islevde olmaz.

errata
25-08-2013, 03:54
O iş bitti Audaz geçmiş olsun.
Evreni, nebulaları, matematiği, kuantum fiziğini falan yaradan tanrının emri ve ebeveynlerinin de yardımıyla bir daha geri gelmemek üzere veda ettin pipi dışı derine.

Bu noktadan sonra artık yapılması gereken tek şey 2500 yıllık bir antik çağ pagan ritüelinin nasıl olup da hala uygulamada kalabildiğini tartışmaktır.

İslam toplumları olarak ileri derecede gerizekalılığımız nereden kaynaklanmaktadır?
Abdest, temizlik, iman falan diyoruz da neden son 300 yılımız gırtlağa kadar maddi manevi bokun içinde?

Bunları tartışalım, güzelleşelim :)

Audaz
25-08-2013, 11:25
Birkaç video gördüm bunla ilgili : ) Yurtdışında hallediyorlar sanırım.

Anima Libera
25-08-2013, 20:15
Mümkün degil. Milyarlarca siniri birbirine baglayacak kadar gelismedi tip. Estetik falan yaptir memnun degilsen. :)

Audaz
25-08-2013, 20:18
Mümkün degil. Milyarlarca siniri birbirine baglayacak kadar gelismedi tip. Estetik falan yaptir memnun degilsen. :)

Gerçek sünnet derisi kadar olmasada hassasiyeti arttırdığını belli bir oranda söylüyenler var ingilizce sitelerde.

Anima Libera
25-08-2013, 20:18
Cinsel zevki azalttigi dogru degildir. Sadece daha fazla etki yapar.

Anima Libera
25-08-2013, 20:21
Gerçek sünnet derisi kadar olmasada hassasiyeti arttırdığını belli bir oranda söylüyenler var ingilizce sitelerde.

En hassas bölüm zaten pipinin basidir. Onu da kesmediklerine göre fazla zevk kaybi olmaz.

Audaz
25-08-2013, 20:27
En hassas bölüm zaten pipinin basidir. Onu da kesmediklerine göre fazla zevk kaybi olmaz.

Müslüman kızla evlenmek için Avrupada sünnet olan erkeklerin çok yorumunu gördüm.

qlause
26-08-2013, 00:52
Müslüman kızla evlenmek için Avrupada sünnet olan erkeklerin çok yorumunu gördüm.

Evet maalesef bu işlemin cinsel zevki azalttığı doğru, penisin bakımından sorumlu bir parçanın kesilmesi uzun vadede penis ucunda bolca sinir ölümüne sebep oluyor.

Anima Libera
26-08-2013, 17:14

Iyi etmissin.

Audaz
26-08-2013, 19:20
Evet maalesef bu işlemin cinsel zevki azalttığı doğru, penisin bakımından sorumlu bir parçanın kesilmesi uzun vadede penis ucunda bolca sinir ölümüne sebep oluyor.

Geri dönüş yokmu ?

qlause
26-08-2013, 19:32
Geri dönüş yokmu ?

Elbette var, çok paran varsa kök hücrelerden kendine bir doku yaptırabilirsin, ve yerine kaynatılır ama asla eskisi gibi olmaz.

Audaz
26-08-2013, 19:37
Elbette var, çok paran varsa kök hücrelerden kendine bir doku yaptırabilirsin, ve yerine kaynatılır ama asla eskisi gibi olmaz.

Eskisi gibi olmuyacağını biliyorum.

Mesela sünnetle cinsel hazzın %50'sini kaybettik.Bu kaybın yarısını felan geri getirebilirmiyiz.

Bu konularda pek bilgim yok.

Bide çok paran varsa dedin dediğin doku ektirme kaç para tutar ?

qlause
26-08-2013, 19:41
Eskisi gibi olmuyacağını biliyorum.

Mesela sünnetle cinsel hazzın %50'sini kaybettik.Bu kaybın yarısını felan geri getirebilirmiyiz.

Bu konularda pek bilgim yok.

Bide çok paran varsa dedin dediğin doku ektirme kaç para tutar ?

evet kaybın bir miktarını geri getirebilirsin, sünnet derisi ayrıca boşalma zamanlaman üzerinde ekstra bir kontrol sağlıyor, sünnetliysen mental olarak çok çaba harcıyorsun boşalmayı geciktirmek için, sünnet derisi sana fiziksel kontrol sağlar.

doku oluşturma zahmetli bir iştir, öyle hemen olmaz, uzun sürüyor, ve tabi parası da çok. Hastaneden hastaneye değişir, bu işlere bakan doktorlarla konuşman gerekiyor.

qlause
26-08-2013, 19:44
ha ayrıca uzun vadede deriyi gerdirip deriyi sünnet derisi oluşturabiliniyor, ama tabi o özel doku gibi olmuyor.

Zaten tahmin ettiğinden çok daha fazla insan, sünnetsiz penisin pantolona sürtmesi, tahriş olması, kuruluktan çeşitli rahatsızlıklar olması nedeniyle değişik bakım ürünleri kullanıyor veya deriyi gerdirip penis başını kapattırıyor, azımsanacak sayıda değiller, bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü gerçekten kot altına kalitesi bir iç çamaşırı giymezsen ağrılara sebep oluyor.

Audaz
26-08-2013, 19:44
evet kaybın bir miktarını geri getirebilirsin, sünnet derisi ayrıca boşalma zamanlaman üzerinde ekstra bir kontrol sağlıyor, sünnetliysen mental olarak çok çaba harcıyorsun boşalmayı geciktirmek için, sünnet derisi sana fiziksel kontrol sağlar.

doku oluşturma zahmetli bir iştir, öyle hemen olmaz, uzun sürüyor, ve tabi parası da çok. Hastaneden hastaneye değişir, bu işlere bakan doktorlarla konuşman gerekiyor.

Türkiyede sünnetsiz hale geri dönmek isteyen çok kişi yoktur tahminimce.Ancak Amerikada sünnet yaygın olduğu için ve müslüman ülke olmadığı için sünnetsiz haline geri dönmek isteyen çok var okudum ingilizce sitelerde.Sanırsam Amerika gibi ülkelerde bu ameliyat daha ucuza gelir Türkiye'ye göre.

qlause
26-08-2013, 19:47
Türkiyede sünnetsiz hale geri dönmek isteyen çok kişi yoktur tahminimce.Ancak Amerikada sünnet yaygın olduğu için ve müslüman ülke olmadığı için sünnetsiz haline geri dönmek isteyen çok var okudum ingilizce sitelerde.Sanırsam Amerika gibi ülkelerde bu ameliyat daha ucuza gelir Türkiye'ye göre.

Türkiye'de de var, bu iş isteğe bağlı olmuyor tabi, doktor tavsiyesiyle oluyor, dediğim gibi gerçekten çok büyük kuruluğa ve tahrişe sebep oluyor, sünnetli olanlar penislerine bakarsalar çatlakları ve kuruluğu fark ederler, yüzeyi mattır ve parlamaz.

Sünnetsiz insanlarda bu çatlaklar mevcut değildir, penis daha küçük dokunuşlara ve ısılara daha duyarlıdır dolayısıyla çok daha fazla zevk alır, ve daima korunaklı olduğundan pantolona sürtüp tahriş olması gibi bir olay söz konusu olmaz.

Audaz
26-08-2013, 19:52
Türkiye'de de var, bu iş isteğe bağlı olmuyor tabi, doktor tavsiyesiyle oluyor, dediğim gibi gerçekten çok büyük kuruluğa ve tahrişe sebep oluyor, sünnetli olanlar penislerine bakarsalar çatlakları ve kuruluğu fark ederler, yüzeyi mattır ve parlamaz.

Sünnetsiz insanlarda bu çatlaklar mevcut değildir, penis daha küçük dokunuşlara ve ısılara daha duyarlıdır dolayısıyla çok daha fazla zevk alır, ve daima korunaklı olduğundan pantolona sürtüp tahriş olması gibi bir olay söz konusu olmaz.

Fiyatını gerçekten çok merak ettim.

qlause
26-08-2013, 19:59
Çoğu insan sünneti islamın şartı sanıyor, ama öyle bir şey yok, zaten böyle bir şey olmadığını söyleyip siz ne saçmalıyorsunuz bu yahudiliğin şartı deyince pek üstelemiyorlar.

Kendi çocuğunuzun derisini asla kestirmeyin, büyüyünce isterse kendisi kestirir.

Turdur
02-11-2018, 06:33
Sünnetin cinsel hazzı azalttığına dair bilimsel kaynaklar var mı ?
O deri parçası fazlalık haline gelmiş duruyor, cinsel hazzı azalttığı doğru olsaydı Türkler ve Araplar baya çaptan düşmüş olurdu. 20'lik dişlerimiz gibi işe yaramaz deri haline gelmiş olabilir. Erkeklerde meme uçlarının gereksiz olması gibi olabilir.

Karanlıktan aydınlığa
02-11-2018, 11:34
Tengriciler de sünnete karşı sanırım.Akay Kine daha ileri gidip Türklerin savaşçı ruhunu öldürdüğünü söylemişti.erkeğin kadına bakış açısınıda olumsuz yönde.değiştiriyormuş Kine'ye göre.
Yorumun birinde sünnetsiz erkeklerde sıvı birikmesi olduğu için düzenli temizlik gerekir diyordu.sünnet karşıtları ise bu sıvının antibakteriyel olduğunu,penisi cinsel.hastalıklardan koruduğunu söylüyor.başka biride sünnet olmak.aids 'den korur diyordu.artık bi karar versinler faydalı mı zararlı mı..