PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diktatorun Kendi Ic Celiskisi

evrensel-insan
03-09-2013, 12:00
Misirda olan her turlu askeri sivil saldirilari degerlendiren, diktator "kendi halkina zulmeden bir iktidar mesrulugunu yitirmistir" derken; ya ne dediginin farkinda degil, ya nerenin diktatoru oldugunun farkinda degil, ya da sirf emperyalizmin esbaskanligini yapmak adina, kendi kendisi ile celistiginin farkinda degil.

Irak ve Libya'da katledilen muslumanlara sessiz kalirken, Suriye ve Misir'da katledilen muslumanlara sahip cikiyor.

Bu kendisinin muslumanlar arasinda yaptigi bir ayrimi gostermiyor mu?

Hadi diyelim, politik ve esbaskan olarak muslumanlari ayirma politikasi izliyor. Ya diktatoru oldugu ulke ve toplumu adina nasil bir politika izliyor.

Kendi halkina gezi parki halk direnisi ve oncesi her turlu T.C.Kurulus degerlerinde, kendi deyimi ile "kendi halkina zulmeden bir iktidar" degil mi, kendisi?

Kisaca diktator, IKTIDAR OLARAK KENDI MESRULUGUNU KENDISININ YITIRDIGINI KENDI HALKINA ZULMEDEREK KENDI YAPTIGINI KENDI ITIRAF EDIYOR.

Bu diktator hala iktidar olarak mesruluguna da devam ediyor.

Diktatore aynaya bakmasi gerektigini soyleyecek bir kisi, neden bu toplumdan cikmaz?

speech
03-09-2013, 12:37
demokrat, çelişki içinde değil zira kendisi halkına toplu katliam uygulamıyor.

demokrat, müslümanlar arasında ayrım yapıyormuş.

cehape zihniyeti ne yapıyor peki? ırak'ı, suriye'yi ağzından düşürmüyor ama mısır'da olanlara, afganistan'a müdahale edilmesine hiç ses çıkarmıyor. neden çünkü ırak'ın çoğunluğu şiidir, suriye'nin başında ise alevi bir diktatör vardır. mısır'da ise sünni ihvan, afganistan'da ise yine sünni taliban vardır. yarın suudi arabistan'a bir müdahale olacak olsa, şu aralar "savaş çığırtkanlığı" yapılmasından şikayet eden bu cehape zihniyetliler, koşa koşa arabistan'a akın ederler.

evrensel-insan
03-09-2013, 12:45
demokrat, çelişki içinde değil zira kendisi halkına toplu katliam uygulamıyor.

demokrat, müslümanlar arasında ayrım yapıyormuş.

cehape zihniyeti ne yapıyor peki? ırak'ı, suriye'yi ağzından düşürmüyor ama mısır'da olanlara, afganistan'a müdahale edilmesine hiç ses çıkarmıyor. neden çünkü ırak'ın çoğunluğu şiidir, suriye'nin başında ise alevi bir diktatör vardır. mısır'da ise sünni ihvan, afganistan'da ise yine sünni taliban vardır. yarın suudi arabistan'a bir müdahale olacak olsa, şu aralar "savaş çığırtkanlığı" yapılmasından şikayet eden bu cehape zihniyetliler, koşa koşa arabistan'a akın ederler.

Bana ne CHP'den?

Ben evrensel hukuk insan haklari ve hak ve ozgurluklerden ve bunlarin diktatorce ihlalinden bahsediyorum. Bunu kim ve nasil yaparsa yapsin karsi cikiyorum.

Senin gibi diktator gibi kisileri sosyo-etik olarak ayirmiyor ve tek bir sosyo-etik inanctan degerlendirmiyorum.

Erdem Alaca
03-09-2013, 17:11
Diktatore aynaya bakmasi gerektigini soyleyecek bir kisi, neden bu toplumdan cikmaz?
Aklıma bir fıkra geldi, uyarlayalım...

Diktatörün biri bir gün, başka bir ülkedeki ünlü bir müzeyi geziyormuş. Heykeller, sanat eserleri, falan filan. Sonra duvardaki yağlıboya tablolara geçmiş.

Bir süre sonra bir tanesinin önünde durmuş. Yanındaki kurmaylarından birine sormuş:
"Her şey çok güzel de, bu öküz portresinin burada ne işi var?"

Kurmayı da:
"Aman efendim, o portre değil, bir ayna." demiş.

belangaz
03-09-2013, 17:14
Gezi Parkı olaylarında ;Var olan devlet düzenini bozmaya,hükümeti düşürmeye,kamu mallarını yakıp yıkmaya gelen gençlere hoş geldiniz sefa geldiniz mi diyecekti sayın Başbakanımız ?

Bence siz söylediklerinizle çelişiyorsunuz?

evrensel-insan
03-09-2013, 19:40
Gezi Parkı olaylarında ;Var olan devlet düzenini bozmaya,hükümeti düşürmeye,kamu mallarını yakıp yıkmaya gelen gençlere hoş geldiniz sefa geldiniz mi diyecekti sayın Başbakanımız ?

Bence siz söylediklerinizle çelişiyorsunuz?

Tam diktator agizi ile konusuyorsun. Yine diktatorun deyimi ile "gosteri yapanlarin elinde tas yok, silah yok, saldiri yok; sadece demokratik halklarini savunuyorlar" cumlesine uyan gezi parki halk direniscilerine polisin teror saldirisini ne yapalim?

Tabi bunu gorebilmek, diktator biatindan ve ikircimli politikasindan ayrilabilmek ile mumkun.

Kimse zaten siddeti savunmuyor.