Orijinalini görmek için tıklayınız : Çözüm karşıtlarının kanlı tuzak planı
belangaz
04-09-2013, 10:00
Ülkemizin barış ve huzur ortamını bozmaya çalışan kahrolası mahlukların son oyunu Allah şükürler olsun ki emniyetimizin başarısı sayesinde engelendi ..
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde önceki akşam peş peşe ilerleyen iki araca yapılan operasyonda 7 ayrı mutfak tüpü içine yerleştirilmiş yaklaşık 200 kilogram patlayıcı ele geçirildi. Araçlardaki şüpheli 4 kişi gözaltına alındı. Çözüm sürecinin başladığı mart ayından bu yana ilk kez bulunan bomba yüklü araç, güvenlik birimlerini harekete geçirdi. Araçların daha yüklenme aşamasından bu yana güvenlik birimlerinin takibinde olduğu ortaya çıktı. Uzun süredir yapılan takiplerde çözüm sürecine karşı olan ve kendine bağlı yaklaşık 150 PKK'lıyı hâlâ Lice kırsalında tutan örgütün bölge sorumlusu ‘Reber' kod adlı Mehmet Şah Yıldeniz'in eylül ayında örgüt üyelerine bombalı eylem talimatı verdiği belirlendi.
İHA'LAR HAVADAN TAKİP ETTİ
Güvenlik birimleri önceki gün uyuşturucu operasyonlarıyla gündeme gelen Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında araçlara patlayıcı madde yüklendiğini tespit etti. Araçları güvenli şekilde havadan, İHA desteğiyle izleyen jandarma ve polis ortak operasyon düzenleyip Bingöl'ün Genç İlçesi'nde 58 FE 812 ve 63 SD 416 plakalı araçları 49'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı önünde durdurdu. Aramalarda 58 FE 812 plakalı araç içinde 7 ayrı mutfak tüpü içine yerleştirilmiş patlayıcılar bulunduğu tespit edildi. Tüplerin içine amonyum nitrat, plastik patlayıcı ile tahrip gücünü artırmak için demir bilyeler, çelik parçalar ve çiviler konulduğu belirlendi. Buarada saldırının Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde askeri birliklere yönelik planlandığı öğrenildi.
ÜÇÜNCÜ ARAÇ DA ARANIYOR
Şüpheli 4 kişinin sorgusuna MİT, asker ve polis birlikte katıldı. 4 kişi daha aranıyor. Güvenlik birimleri yine Lice'de bir araca daha patlayıcı yüklendiği yönünde bilgi aldı. Emniyet saldırı planının KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cemil Bayık'ın geçen hafta yaptığı açıklamalara paralel olduğunu tespit etti. Talimatın Lice'de PKK'nın uyuşturucu trafiğini yürüten Reber kod adlı Mehmet Şah Yıldeniz'in verdiği belirlendi. Saldırı planının arkasında ise çekilme sürecine karşı gelen grupların Cemil Bayık'ın ‘Tabanımızı zor tutuyoruz, eylül ayı sürecin kaderini belirleyecek. Eylül ayına kadar adım atılmazsa çekilme de durur' açıklamasını kullanması var.
13 ASKERİ ŞEHİT ETMİŞTİ
Yıldeniz, PKK'nın Diyarbakır kırsalında ekimini yaptırdığı ve finansal kaynağının önemli bir bölümünü oluşturan uyuşturucu ve diğer yasadışı işlerden elde edilen parasının kontrolünü de elinde bulunduruyor. Bu yüzden Yıldeniz, çözüm sürecine muhalefet etmiş ve bağlı unsurları bulundukları yerden hareket ettirmeyeceğini açıklamıştı. Yıllardır bölge sorumlusu olan Mehmet Şah Yıldeniz 2008'de Diyarbakır'da polis servis otobüsünde 4'ü polis 5 kişiyi şehit etti. Geçen yıl Silvan'da 13 askerin şehit edildiği saldırının talimatını verdi. Erzurum'da bir uzman çavuşun kaçırılmasında aktif rol oynadı
Çözüm planı mıdır nedir, işte onu sabote eden birileri varsa o da bizzat Akp'dir. Meclisi dışarıda bırakıp kendi başlarına gizli kapılar ardında Apo ve Pkk ile masaya oturmalarını doğru bulmuyoruz. Ama madem bir şey yaptınız, tahaaütlerinizi yerine getiriniz.
Bugün Pkk tekrar fiili savaşa girişse bunun sorumlusu bizzat Akp olacaktır.
Bu arada belangaz, yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim. Diğer başlıklara yazdıklarına bakıyorum da eğer bizle kafa bulmuyorsan -ki ben iyi niyetli, dürüst bir insan olduğunu düşünüyorum- çok safsın, çok sınırlı düşünüyorsun. Beyaz Tv ile Stv'den başka kanal izlemiyor musun? Star ile Zaman'dan başka gazete okumuyor musun?
belangaz
04-09-2013, 14:03
iyi niyetli, dürüst bir insan olduğunu düşünüyorum- ?
İltifatlarınız için teşekür ederim .(Tabi safılığıma söylediklerinizi saymasak:))
Ben pek STV'yi izlemiyorum gerçi TV bile izlemiyorum .Sadece bu gün güzelim ülkemizin içinde olduğu barış ve huzur ortamında AKP'nin büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum .
Elbete AK Partinin bazı yanlışları olabilir ve olmuşturda ,ancak bu gün yapmış olduğu doğruların yanında yok denecek kadar azdır.
Biz toplum olarakgeçmişte olanları pek hatırlamayız. Daha bir kaç yıl öncesine kadar Gencecik vatan evlatlarımız şehit oluyordu ,büyük silah baronları ne rantlar elde ediyordu doğuda ki tarlalarda, dağlarda gençliğimizi zehirleyecek haşhaşlar ekiliyordu . Bu gün şükürler olsun ki PKK belasından bir nebze dahi olsa kurtulduk .
siz ulusal kanal ile halk tv'den başka kanal izliyor, aydınlık ile sözcü'den başka gazete okuyor musunuz?
İl
Biz toplum olarakgeçmişte olanları pek hatırlamayız. Daha bir kaç yıl öncesine kadar Gencecik vatan evlatlarımız şehit oluyordu ,büyük silah baronları ne rantlar elde ediyordu doğuda ki tarlalarda, dağlarda gençliğimizi zehirleyecek haşhaşlar ekiliyordu . Bu gün şükürler olsun ki PKK belasından bir nebze dahi olsa kurtulduk .
Doksanların ikinci yarısından sonra Pkk saldırıları giderek azalmıştı.
Akp göreve geldiğinde Pkk eylemleri çoktan durmuştu. Pkk ortalıkta görünmüyordu. Bazıları Pkk bitme noktasına gelmişti diyor, akıllı insanın buna katılabileceğini sanmıyorum. Halk tabanı olduğu sürece kimse Pkk'yı bitiremez. Ancak Pkk, tekrar ses getiren bir seferde çok sayıda askeri kayba sebep olan eylemlerine tekrardan Akp döneminde başladı. Şimdi Akp "Pkk'yı eylemlerini bitiren" mi, yoksa yeniden başlatan mı?
Üstelik bir yıl önce Akp savaş çığlıkları atıyordu. Akp eğer gram samimi olsa bu işi çoktan yapardı. Akp'yi savunma kastıyla "İlk zamanlarda askeri vesayet vardı, bazıları buna müsade etmez, bu yüzden doğru zamanı bekledirler." denilebilir. Ama unutulmamalı ki en azından son 4-5 senedir Akp istediği gibi at koşturuyor. Geçen sene de mi askeri vesayet vardı? Sürekli Chp ile Bdp-Pkk kanka gibi gösteriliyor ve Chp'ye bunun üzerinden saldırılıyor, Apo üzerinden Kürtleri tehdit etmek için başbakan idam cezasının tekrar gelebileceği söylüyor, Kck davasıyla saçma sapan sebeplerle Kürt siyaseti sindiriliyor, Akpli kesimden Bdp kapansın diye sesler yükseliyordu.
Demem o ki gram samimiyet yok, ne yaptıkları belli değil, ancak günü, yakın tarihteki seçimleri kurtarmaya çalışıyorlar. Onu bile yapmaya çalışırken duruma hakim değiller, bir adım sonrasını bile göremiyorlar. Samimi olmasalar da yapıyorlar, ona bakın demekse boş. Çünkü laftan başka bir şey yaptıkları yok.
Aslında var, Suriye ile bizi savaşa sokuyorlar, haksızlık etmeyelim. Suriye ile Allah korusun savaş çıkar da Suriye iki tane füze de Türkiye'ye sallarsa görürüm ben onları.
siz ulusal kanal ile halk tv'den başka kanal izliyor, aydınlık ile sözcü'den başka gazete okuyor musunuz?
Halk tv'yi gezi ile beraber tanıdım, sempatim var. Ama televizyon seyretme alışkanlığım hiç yok. Ulusal Kanal, Sözcü ve Aydınlık ile de hiç işim olmaz, hiç haz etmem. Akp'ye karşı bile bu kesimlerle ittifak kurulabileceğinden emin değilim. Bunlar sizinkilerin laciverti oluyor.
Olmadı, değil mi gene? :D
belangaz
04-09-2013, 15:20
Ülkemizde bu gün iki kişiden biri Ak Partiye oy veriyor . Bunların içerisinde daha önceki dönemlerde MHP,CHP ve BDP'ye oy verenler var.
Sizce Ülkenin bütünlüğünü düşünen ve ülke refahı için birşey yapan bir partinin daha önce PKK'nin sempatizanları ile PKK'nin baskı uyguladıkları bu gün ülkenin bütünlüğü ve refahı için çalışan bir partiye oy vermesi(SAF DEĞİŞTİRMELERİ ) Ülkemizin refahı için olumlu bir gelişme değil mi ? bu olumlu gelişme AK Partinin başarısı değil mi ?
Ülkemizde bu gün iki kişiden biri Ak Partiye oy veriyor . Bunların içerisinde daha önceki dönemlerde MHP,CHP ve BDP'ye oy verenler var.
Sizce Ülkenin bütünlüğünü düşünen ve ülke refahı için birşey yapan bir partinin daha önce PKK'nin sempatizanları ile PKK'nin baskı uyguladıkları bu gün ülkenin bütünlüğü ve refahı için çalışan bir partiye oy vermesi(SAF DEĞİŞTİRMELERİ ) Ülkemizin refahı için olumlu bir gelişme değil mi ? bu olumlu gelişme AK Partinin başarısı değil mi ?
akepenin ve ozellikle rtenin ulke butunlugu ve demokrasi icin mi ocalan ve pekeke ile gorustugunu dusunuyorsun... bu kadar saf olamazsin ..amac demokratiklesme olsa neden gorusmeye gerek vardi ki yasalari cikarsa olmaz miydi?. ortam sadece ikisini de biraz buna suruklemedi mi? gerci iyi oldu o baska... ve simdi ortam degisiyor ve ikisi de yan ciziyor gormuyor musun??
keske dedigin gibi rtenin amaci baris demokrasi ulke butunlugu olsa..rte gayet oportunist bir lider..ortamina gore davraniyor... yine de istemeden buna bazi seylerin evrilmesini cok ama cok degerli buluyorum
belangaz
04-09-2013, 16:22
Sayın Uyar,
Ak Partinin siyasi gücü atmış olduğu adımları Öcalan ile görüşmeden elbete yapabilirdi .
Ancak PKK'nin yapacağı bir kaç eylem ve Öcalanın söyleyeceği bir kaç söz bu süreci baltalardı ,sürecin halk tarafından yanlış anlaşılmasına sebep olurdu ve ülkemizin başarılı istihbaratçıları bunu bildikleri için öncelikle BDP ve Öcalan'ın bu sürece dahil edilmesi gerekirdi ve öylede oldu .Tabi bunlar benim düşüncem .
İnşallahta bu kan biter halkın huzuru bozulmaz ve bu pkk iletinden de kurtulmuş olur.
Ak Partinin siyasi gücü atmış olduğu adımları Öcalan ile görüşmeden elbete yapabilirdi
evet gercek demokrat bunu yapardi...o zaman hepimiz cani gonulden alkislardik inan bana... pkknin da iddia edecegi hicbir olamazdi... ama dikkat et ocalanla konusmasina ragmen bile hala hic bir sey yapmak niyetinde degil gibi gorunuyor...
belangaz
04-09-2013, 16:46
Sizce Sayın Başbakanımız Demokratikleşme paketlerini açıklasaydı ve bu açıklamadan bir kaç saat veya gün sonra pkk eylem yapmış olsaydı sizce halk bu adımlara nasıl tepki gösterirdi ?
Şöyle yapmazlarmıydı ;
-Bizim ciğerimiz yanıyor o hala PKK için adım atıyor !
- PKK öldürüyor bu ise onlara gül veriyor (gerçekte Kürt vatandaşları için birşeyler yapıyor ama bunlar sanki pkk için yapılmış gösterilirdi )
Ben böyle söyleceklerini tahmin ediyorum.
Sayın BELENGAZ
Forumda Kürt/Kürdistan meselesi enine boyuna tartışılmıştır.Kürt/Kürdistan meselesi ile ilgileniyorsanız tartışmaları okumanızı tavsiye ederim.Sırf bu forumda tartışılanlar dahi şu anki çözüm denen muammadan daha akılcı fikirler ortaya koymaktadır.
Sorun PKK sorunu değildir.AKP ve kitlesi önce sorunun ne olduğunu tam olarak tanımlamalı sonra çözümden ne anladığını beyan etmeli ondan sonra adım atmalıdır.Sorun AKP ile PKK arasındaymış gibi yaklaşmak çözümü santranç oyununa çevirmek sorunu daha içinden çıkılmaz hale getirir.
Sınırlarımız dışında oluşan demokratik özerklik olayına karşı müdahil olmak sınırlarımız dışında oluşan yapıların sembol ve bayraklarını nereye nasıl ne zaman asacaklarına karışmak AKP nin sorunun Kürdistan sorunu olduğunu bildiğini ve tavrının ne olduğunu açık açık göstermektedir.
AKP nin çözümü ne dir parlemantonun çözümü nedir .PKK yi Kürdistan fikrinden vazgeçirmekmidir.Yoksa PKK yi fikrini silahla savunmaya gerek olmadığı konusunda ikna etmekmidir.Yoksa Kürt halkını dini-islam çevresinde birleştirmekmidir.
PKK öldürüyor bu ise onlara gül veriyor (gerçekte Kürt vatandaşları için birşeyler yapıyor ama bunlar sanki pkk için yapılmış gösterilirdi ).
sadece kurtler icin birseyler yapsa tabii ki oyle soylenir.. simdi de soylenmiyor mu??? simdi de pkk istedi diye yapiliyor denmiyor mu??? neden sirf kurt acilimi???
genel bir nefret soylemi karsiti acilim genel bir demokratiklestirme hareketi hepsini kapsasa daha hos ve anlamli olmaz mi??
onemli olan demokrasi acilimi istemek
bursali68
04-09-2013, 19:35
Merhaba,
Ülkemizde bu gün iki kişiden biri Ak Partiye oy veriyor .
Sn.belangaz....Bu cümleyi hangi dayanağa göre söylüyorsunuz...? İsterseniz seçim sonuçlarına bir bakalım...:
TOPLAM KAYITLI SEÇMEN SAYISI………………: 52.806.322
TOPLAM OY KULLANAN SEÇMEN SAYISI………: 43.914.948
TOPLAM GEÇERLI OY SAYISI……………………..: 42.941.763
TOPLAM GEÇERSIZ OY SAYISI……………………: 973.185
SEÇIME KATILMA ORANI…………………………...: %83,16
http://www.ysk.gov.tr/ysk/docs/2011MilletvekiliSecimi/gumrukdahil/gumrukdahil.pdf (http://www.ysk.gov.tr/ysk/docs/2011MilletvekiliSecimi/gumrukdahil/gumrukdahil.pdf)
ADALET VE KALKINMA PARTISI…………….: 21.399.082 - %49,83
DEMOKRAT PARTI……………………………..: 279.480 - %0,65
CUMHURIYET HALK PARTISI………………..: 11.155.972 - %25,98
EMEK PARTISI………………………………….: 32.128 - %0,07
MILLET PARTISI………………………………..: 60.716 - %0,14
LIBERAL DEMOKRAT PARTI…………………: 15.222 - %0,04
SAADET PARTISI………………………………: 543.454 - %1,27
HAK VE ESITLIK PARTISI…………………….: 124.415 - %0,29
HALKIN SESI PARTISI…………………………: 329.723 - %0,77
MILLIYETÇI HAREKET PARTISI……………..: 5.585.513 - %13,01
DOGRU YOL PARTISI………………………….: 64.607 - %0,15
TÜRKIYE KOMÜNIST PARTISI……………….: 64.006 - %0,15
MILLIYETÇI VE MUHAFAZAKAR PARTI…….: 36.188 - %0,08
BÜYÜK BIRLIK PARTISI……………………….: 323.251 - %0,75
DEMOKRATIK SOL PARTI…………………….: 108.089 - %0,25
BAGIMSIZLAR…………………………………..: 2.819.917 - %6,57
GENEL TOPLAM………………………………..: 42.941.763 - %100,0
Bu veriler ışığında baktığımızda...:
TOPLAM KAYITLI SEÇMEN SAYISI………….: 52.806.322 karşılığı %100 ise,
ADALET VE KALKINMA PARTISI……………..: 21.399.082 oy vermiş kişi % kaç yapar...?
Yanıt...: % 40,52
Toplam Kayıtlı Seçmen Sayısına göre AKP nin oy oranı...: % 40.52 dir...Bu rakamı yuvarlasanız yuvarlasanız % 41 ' e yuvarlarsınız...%50'ye değil...! Diğer dönen " dalavereleri ve program sorunlarını " bir kenara bırakıyorum....Yani kısaca " 2 kişiden biri AKP 'ye oy VERMEMİŞ...! "
Ayrıca bu ülkede 40 yıldır SEÇİM ADALETSİZLİĞİ nden dem vurur herkes...Buna AKP liler de dahil idi geçmişte....Oysa ki aynı tas aynı hamam 11 yıldır aynen seçimlere devam edilmekte....Bakınız AKP adaletten söz ederken adaletsizliğin daniskası nasıl oluyormuş....:
Yukarıdaki oranları sadeleştirelim...:
ORANLAR
AKP…………: %49.83
CHP………...: %25.98
MHP………..: %13.01
BAĞIMSIZ…: %6.57
DİĞER……..: %4.61
Bu oranlara göre çıkardıkları milletvekili sayılarına bakalım....:
ADALET VE KALKINMA PARTISI…….: 327
CUMHURIYET HALK PARTISI………..: 135
MILLIYETÇI HAREKET PARTISI……...: 53
BAGIMSIZLAR…………………………...: 35
TÜRKIYE TOPLAMI……………………..: 550
http://www.ysk.gov.tr/ysk/docs/2011MilletvekiliSecimi/turkiye/milletvekilisayisi.pdf
Biraz da MATEMATİK ne diyor, yani hangi partinin ne kadar milletvekili çıkartması gerekir ona bakalım...:
ADALET VE KALKINMA PARTISI…….: 274 + 13 = 287
CUMHURIYET HALK PARTISI………..: 143 + 7 = 150
MILLIYETÇI HAREKET PARTISI……...: 72 + 3 = 75
BAGIMSIZLAR…………………………...: 36 + 2 = 38
TÜRKIYE TOPLAMI……………………..: 550
Burada " + " dan sonraki sayı, DİĞER denen, yani mecliste temsil edilemeyen %4.61 karşılığı 25 sandalyenin, oylara göre partilere kazandırdığı sandalye sayısıdır...İlk rakam ise bildiğimiz matematik hesabıyla olması gerekendir...
Şimdi soru...: Milletvekili sayısı 287 olması gerekirken 40 tane milletvekilini fazladan almanın hangi ADALET SİSTEMİNDE bir açıklaması var....? Bakınız o DİĞER diye bahsettiğimiz 25 milletvekiline karşılık gelen oyların hiç biri, şu an mecliste bulunan partilere verilmiş oylar değilken, AKP cümburlop o oylara EL KOYUYOR...!
Bunun ADALETİNİ anlatınız...!
Sağlıcakla kalınız...
Doksanların ikinci yarısından sonra Pkk saldırıları giderek azalmıştı.
Akp göreve geldiğinde Pkk eylemleri çoktan durmuştu. Pkk ortalıkta görünmüyordu. Bazıları Pkk bitme noktasına gelmişti diyor, akıllı insanın buna katılabileceğini sanmıyorum. Halk tabanı olduğu sürece kimse Pkk'yı bitiremez. Ancak Pkk, tekrar ses getiren bir seferde çok sayıda askeri kayba sebep olan eylemlerine tekrardan Akp döneminde başladı. Şimdi Akp "Pkk'yı eylemlerini bitiren" mi, yoksa yeniden başlatan mı?
Üstelik bir yıl önce Akp savaş çığlıkları atıyordu. Akp eğer gram samimi olsa bu işi çoktan yapardı. Akp'yi savunma kastıyla "İlk zamanlarda askeri vesayet vardı, bazıları buna müsade etmez, bu yüzden doğru zamanı bekledirler." denilebilir. Ama unutulmamalı ki en azından son 4-5 senedir Akp istediği gibi at koşturuyor. Geçen sene de mi askeri vesayet vardı? Sürekli Chp ile Bdp-Pkk kanka gibi gösteriliyor ve Chp'ye bunun üzerinden saldırılıyor, Apo üzerinden Kürtleri tehdit etmek için başbakan idam cezasının tekrar gelebileceği söylüyor, Kck davasıyla saçma sapan sebeplerle Kürt siyaseti sindiriliyor, Akpli kesimden Bdp kapansın diye sesler yükseliyordu.
Demem o ki gram samimiyet yok, ne yaptıkları belli değil, ancak günü, yakın tarihteki seçimleri kurtarmaya çalışıyorlar. Onu bile yapmaya çalışırken duruma hakim değiller, bir adım sonrasını bile göremiyorlar. Samimi olmasalar da yapıyorlar, ona bakın demekse boş. Çünkü laftan başka bir şey yaptıkları yok.
Aslında var, Suriye ile bizi savaşa sokuyorlar, haksızlık etmeyelim. Suriye ile Allah korusun savaş çıkar da Suriye iki tane füze de Türkiye'ye sallarsa görürüm ben onları.
Dogru demissin.
Ne samimiyeti? El Nusra ile Pkk'yi cokertmeye calisiyorlar.
askeri vesayetçiler çözüm istemezler. neden? çünküm ülkede herhangi tehdit unsuru olmazsa, halkın askere herhangi bir minnet borcu olmaz. böylece de "atatürk olmasaydı olmazdın, olsan bile baban belli olmazdı şerefsiz" zihniyetliler halk üzerinde vesayet kurma konusunda sorun yaşayabilirler.
Halk tv'yi gezi ile beraber tanıdım, sempatim var. Ama televizyon seyretme alışkanlığım hiç yok. Ulusal Kanal, Sözcü ve Aydınlık ile de hiç işim olmaz, hiç haz etmem. Akp'ye karşı bile bu kesimlerle ittifak kurulabileceğinden emin değilim. Bunlar sizinkilerin laciverti oluyor.
Olmadı, değil mi gene? bunları izlemiyor olabilirsin belki. bunlar yerine kanal vayDeve, gazete kemalist, gazete putperest izliyorsundur. gidip de gazete-i nur, şakirTV izleyecek halin yok, di mi?
askeri vesayetçiler çözüm istemezler. neden? çünküm ülkede herhangi tehdit unsuru olmazsa, halkın askere herhangi bir minnet borcu olmaz. böylece de "atatürk olmasaydı olmazdın, olsan bile baban belli olmazdı şerefsiz" zihniyetliler halk üzerinde vesayet kurma konusunda sorun yaşayabilirler.
bunları izlemiyor olabilirsin belki. bunlar yerine kanal vayDeve, gazete kemalist, gazete putperest izliyorsundur. gidip de gazete-i nur, şakirTV izleyecek halin yok, di mi?
Bu çözüm ne ola ki askeri vesayetçiler istemezük desin.Çözümü anlat hele bi dinliyek.
askeri vesayetçiler çözüm istemezler.
rte ocalanla bundan dolayi konusuyor olabilir mi??? her ikisi de askere karsi...
bunları izlemiyor olabilirsin belki. bunlar yerine kanal vayDeve, gazete kemalist, gazete putperest izliyorsundur. gidip de gazete-i nur, şakirTV izleyecek halin yok, di mi?
Çözüm nedir?
Hadi geç askeri şunu bunu şuan vesayetciler kimler?
Ülkeyi abd, israil ve pkk nın dümen suyunda yöneten gizli kapaklı anlaşmalarla birilerine özerklik sözleri veren, kürdistanı kurma sözü veren satılık hükümet kimin vesayeti altında dersin?
Bugün akp resmen abd, israil ve pkk vesayeti altındadır ve dindar muhafazakar nüfusda bilerek veya bilmeden bu vesayeti onaylayıp ihanete ortak olmaktadırlar.
Atatürkten rahatsız olan ahmaklar şunu unutmasın Bu ülkeyi Atatürk sadece düşmandan kurtarmadı islam denen rezil dinin temsilcileri olan halife ve din adamlarının yani müslüman kanaat önderlerini oluşturan ve oranca bu müslümanların %80'ni ni oluşturan satılık vatan hainlerinden de kurtardı. Bugün akp ve bu terör örgütünü destekleyenler bu hainlerin izinden giden kişilerdir.
İslamcıların ve müslümanların en istikrarlı olduğu konu vatan haini olmalarıdır. 90 yıldır islamcılar bu ülkeye herzaman ihanetin odağı oldular ve istikrarlı bir şekilde vatan hainliklerine devam ediyorlar.
Askeri vesayet diye diye amerikan ve israil vesayeti altına girip bu vatanı satanlara gene gözleri dinle ve çıkar hırsıyla boyanmış kimseler oylarıyla destek ve ortak oluyorlar.
Çözüm nedir?
Hadi geç askeri şunu bunu şuan vesayetciler kimler?
Askeri vesayet diye diye amerikan ve israil vesayeti altına girip bu vatanı satanlara .....
sevgili bayrak su vatan satmak klisesinden bikmadin mi? nedense herkes karsisindakini vatani satmakla sucluyor...
cozum ne?
sevgili bayrak su vatan satmak klisesinden bikmadin mi? nedense herkes karsisindakini vatani satmakla sucluyor...
cozum ne?
Değerli dostum Vatan satan hainleri tarif ederken bu kelime kullanılacaktır elbette...
Çözüm halkı uyandırmak herkez çevresinde bıkmadan usanmadan akp nin ne olduğunu ve ihanetlerini anlatmalı halkı neyapıp ne edip uyandırmalıyız..
Başka yolu yok
belangaz
05-09-2013, 22:22
Ak Partinin bu gun ulkemize kazandirdiklari sizin zihniyetinizde olanlarin kaybetirdiklerinden kat kat fazla
Ak Partinin bu gun ulkemize kazandirdiklari sizin zihniyetinizde olanlarin kaybetirdiklerinden kat kat fazla
Forumu bir tarafta kendini öteki taraftamı görüyorsun.
Kimden bahsediyorsun belli olmuyor.
Erdem Alaca
05-09-2013, 22:41
Ak Partinin bu gun ulkemize kazandirdiklari
Mitra aşkına, ne kazandırmıştır bu emperyalist uşağı parti bu memlekete?
90 senelik birikimimiz peşkeş çekilmiş, 90 senede aldığımız borç, bunların 12 senelik döneminde üç katına çıkmış; bebek katili muteber adam olmuş direktifler veriyor, fırça atıyor sağa sola, 4 milyon kişi işsiz, dışarıda komşumuz kalmadı, sayalım mı daha sn. belangaz?
Yol, köprü, AVM, bunlar nedir, hizmet midir? Sanki cebindeki parayla yapıyor adam. İcraat dersen, bunların yaptıklarının alasını rahmetli Turgut Özal yapmıştı. Ondan önce "AAA" tabir edilen ince kalem pili bulabilmek için bilmem kaç semt mesafe katedip kaçakçının birinden yalvar yakar alabiliyorduk. Ne o? Oyuncağımızı çalıştıracağız. Ya da ne bileyim cebinde 20 dolar bulunan kişi hapse atılıyormuş.
İcraatsa, icraatın babasını Turgut Özal yapmıştır, gerisi hikaye...
Çözüm halkı uyandırmak herkez çevresinde bıkmadan usanmadan akp nin ne olduğunu ve ihanetlerini anlatmalı halkı neyapıp ne edip uyandırmalıyız..
Başka yolu yok
uyuyan bir halk yok.. kendisine yakini seciyor halk gormuyormusun? halki sana benzetmeye calisman bosuna... anadolu insaniyla ayni frekansi yakalayabilmek onemli ozellikle cehapenin halkin beklentilerine egilmeli..
Ahlaksız
05-09-2013, 23:32
Merhaba,
Sn.belangaz....Bu cümleyi hangi dayanağa göre söylüyorsunuz...? İsterseniz seçim sonuçlarına bir bakalım...:
Bu veriler ışığında baktığımızda...:
TOPLAM KAYITLI SEÇMEN SAYISI………….: 52.806.322 karşılığı %100 ise,
ADALET VE KALKINMA PARTISI……………..: 21.399.082 oy vermiş kişi % kaç yapar...?
Yanıt...: % 40,52
Toplam Kayıtlı Seçmen Sayısına göre AKP nin oy oranı...: % 40.52 dir...Bu rakamı yuvarlasanız yuvarlasanız % 41 ' e yuvarlarsınız...%50'ye değil...! Diğer dönen " dalavereleri ve program sorunlarını " bir kenara bırakıyorum....Yani kısaca " 2 kişiden biri AKP 'ye oy VERMEMİŞ...! "
Ayrıca bu ülkede 40 yıldır SEÇİM ADALETSİZLİĞİ nden dem vurur herkes...Buna AKP liler de dahil idi geçmişte....Oysa ki aynı tas aynı hamam 11 yıldır aynen seçimlere devam edilmekte....Bakınız AKP adaletten söz ederken adaletsizliğin daniskası nasıl oluyormuş....:
Yukarıdaki oranları sadeleştirelim...:
Bu oranlara göre çıkardıkları milletvekili sayılarına bakalım....:
Biraz da MATEMATİK ne diyor, yani hangi partinin ne kadar milletvekili çıkartması gerekir ona bakalım...:
Burada " + " dan sonraki sayı, DİĞER denen, yani mecliste temsil edilemeyen %4.61 karşılığı 25 sandalyenin, oylara göre partilere kazandırdığı sandalye sayısıdır...İlk rakam ise bildiğimiz matematik hesabıyla olması gerekendir...
Şimdi soru...: Milletvekili sayısı 287 olması gerekirken 40 tane milletvekilini fazladan almanın hangi ADALET SİSTEMİNDE bir açıklaması var....? Bakınız o DİĞER diye bahsettiğimiz 25 milletvekiline karşılık gelen oyların hiç biri, şu an mecliste bulunan partilere verilmiş oylar değilken, AKP cümburlop o oylara EL KOYUYOR...!
Bunun ADALETİNİ anlatınız...!
Sağlıcakla kalınız...
Sn.bursali68'e cevap verin sadece..Başka da birşey demenize gerek yok..
dün ülkeyi işgal eden ingiliz'in istediklerini yapanlar kahraman ancak ingiliz'in isteklerine karşı duranlar vatan haini, vay anasını hayın seyirciler
http://t24.com.tr/haber/pkk-bingoldeki-patlayicilarla-baris-surecini-sabote-edecekti-iddiasi/238669
‘Süreçten rahatsız olanlar’
Milliyet'in haberinde bombaların PKK içinde çözüm sürecinin gidişatından memnun olmayan bir ekip tarafından hazırlanmış olabileceği değerlendirildi. Haberde ayrıca PKK üst yönetiminin, bombalı eylem kararından haberinin olmayabileceği de ifade edildi.
Valilik açıklaması
Bingöl Valiliği’nden operasyona ilişkin yapılan açıklamada ise “Bingöl Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince, 2 Eylül 2013 günü saat 20.55 sıralarında Genç-Bingöl karayolu üzerinde 2 araç durdurulmuş, durdurulan araçlarda 7 mutfak tüpü içerisinde yaklaşık 200 kilo patlayıcı madde ele geçirilmiştir.
Konuyla ilgili 4 şahıs gözaltına alınmış, tahkikat devam etmektedir” denildi. Bingöl’de patlayıcı yüklü aracın ele geçirilmesinin ardından bölgede alarma geçildi.
BDP’liler bilgi bekliyor
BDP Grup Başkanvekili ve Bingöl Milletvekili İdris Baluken ise Milliyet’e yaptığı açıklamada, konu hakkında net bir bilgi olmadığını ve mahiyetini de bilmediklerini söyledi. Baluken, durumun netleşmesi halinde açıklama yapabileceklerini söyledi. Baluken, Bingöl Vali Yardımcısı Mehmet Alper Çığ’la görüşüp bilgi almaya çalıştığını belirterek, “Vali izinde olduğu için yardımcısı vekillik ediyor. Kendisini aradım. Olayın detayı ve hangi örütle bağlantılı olduğunu bilmediklerini söyledi. Olayın mahiyetini de bilmiyoruz. Net bilgi de verilmiş değil. Yerelden de farklı bir bilgi gelmedi. Olayın mahiyetine göre açıklama yaparız” diye konuştu.