Orijinalini görmek için tıklayınız : Asker önce kadın oldu sonra Müslüman!
Ahlaksız
05-09-2013, 00:50
http://sozcugaleri.cubecdn.net/wp-content/uploads/2013/09/article-2411152-1B9E5B48000005DC-582_636x385.jpg
İngiltere'de, bir gönüllü asker örgütü olan Territorial Army'nin madalyalı eski bir askeri, cinsiyet değiştirerek kadın ardından da din değiştirerek Müslüman oldu.Önce 2010 yılında cinsiyet değiştirerek kadın olan ve ardından da din değiştirerek Müslümanlığı seçerek askeri bereyi çıkartarak türban takan Lucy Vallender, ülkede günün konusu oldu.
http://galeri.sozcu.com.tr/2013/foto/genel/asker-once-kadin-oldu-sonra-musluman.html?pid=1
Demek ki sonradan müslüman olmak için cinsiyet değiştirmek lazımmış:)
Erdem Alaca
05-09-2013, 02:07
"Oğlum ben sana Müslüman olamazsın demedim ki, kadın olamazsın dedim." :)
Hakikaten de cinsiyet değişimi hiç olmamış, "Ben erkeğim" diye bağırıyor fotoğraflar. Bizim bir Sisi'miz vardı eskiden, kraliçe, ondan örnek alsın biraz.
Ahlaksız
05-09-2013, 02:31
"Oğlum ben sana Müslüman olamazsın demedim ki, kadın olamazsın dedim." :)
Hakikaten de cinsiyet değişimi hiç olmamış, "Ben erkeğim" diye bağırıyor fotoğraflar. Bizim bir Sisi'miz vardı eskiden, kraliçe, ondan örnek alsın biraz.
MÜSLÜMAN'LA EVLENDİ Cinsiyet değiştirince artık kendisine karşı dürüst olduğunu ve bunun kendisini çok rahatlattığını söyleyen 28 yaşındaki Vallander, bir online dating sitesinde tanıştığı ve cinsiyet değiştirdiğinden habersiz olan bir Müslüman erkekle hayatını birleştirerek evlendi.
Bu kişinin cinsiyet değiştirdiğini anlamamış bile bizim müslüman:)
Sonra da müslümanlar şöyle şöyle deyince kızarlar:)
Corpse Bride
05-09-2013, 11:24
müslüman değilde ateist olsaydı gündem olmayacaktı yani. bu tarz haberlerle "özel hayata mudahale" surkeli şikayet ettiğiniz insanlardan bi farkınız kalmıyor. o insanın özel yaşamını alay konusu yapmak yada konu yapmak kime ne kazandırıyor. uye nolan aşın artık bazı şeyleri.
bu kişi bir atayiz olsaydı ve müslümanlar bununla alay etselerdi; şimdi burada bu kişiyle dalga geçenler, "homofobikleeeeeeeerrr!!!" diye çemkiriyor olurlardı.
rakıynanbalık'a ve bozuk saat speech'e aynen katılıyorum. :)
Erdem Alaca
05-09-2013, 13:08
Eh, sn.murted'de bunu dediyse gerçekten hatalıyız o zaman.
Şahsım adına özür dilerim, bir dahakine daha dikkatli olurum...
Ahlaksız
05-09-2013, 16:17
müslüman değilde ateist olsaydı gündem olmayacaktı yani. bu tarz haberlerle "özel hayata mudahale" surkeli şikayet ettiğiniz insanlardan bi farkınız kalmıyor. o insanın özel yaşamını alay konusu yapmak yada konu yapmak kime ne kazandırıyor. uye nolan aşın artık bazı şeyleri.
Kendisi poz vermiş sn.rakıbalık..Biz kimsenin odasına zorla girmedik ve girenleri de burada ifşa etmedik..Haliyle burada özel hayat diye birşey yok..
Ayrıca bu konu biraz da komik olduğu için cafe bölümüne açtım konuyu..:)