Orijinalini görmek için tıklayınız : "antİ-emperyalİstler" toplanin!
Şİmdİ sİze bİr antİemperyalİst ÇelİŞkİsİnİ gÖstereceĞİm!
Kendİlerİnİ antİemperyalİst dİye tanimlayanlari nasil bİlİrsİnİz?
Abd karŞitidirlar ve abd'nİn yayilmaciliĞina ve sÖmÜrÜcÜlÜĞÜne karŞidirlar ancak burada bİr talİ ÇelİŞkİden de bahsetmeden geÇemeyeceĞİm. Bu tİpler abd'ye karŞi olduklari gİbİ sscb (rusya) ve Çİn gİbİ devletlerİn yaptiklarina pek ses Çikarmazlar.
Asil ÇelİŞkİye gelelİm!!! Şİmdİ bunlar kÜresel gÜÇlerİn kÜresel emperyalİzmİne karŞi Çikarlar. Irak'a ve surİye'ye mÜdahaleye falan karŞi Çikarlar mesela ama hararetle de kÜrt halkina raĞmen kÜrdİstan bÖlgesİnde tc egemenlİĞİnİ savunurlar. YanliŞ anlaŞilmasin. Ben bİr kÜrtÇÜ-pkk'li deĞİlİm. Ha İstersem Öyle de olabİlİrİm ve bunun İÇİn kİmseden İzİn almam ve Çekİnmem o ayri bİr mesele ama bunlari yazmamin sebebİ bİr ÇelİŞkİye dİkkat Çekmek İstememdİr.
Şİmdİ kÜrt halkina raĞmen kÜrdİstan bÖlgesİnde bulunmak bİr İŞgal, bİr lokal emperyalİzm deĞİl mİdİr?
Erdem Alaca
15-09-2013, 17:32
Değildir. Lozan antlaşmasıyla bu ülkenin sınırları bellidir.
Ne demek deĞİldİr be adam?!!! Adam senİ İstemİyor dİyorum!!!!! Zorla mi?!!!!! BANA NE LOZAN'DAN HEM? KUTSAL METİN Mİ BU LOZAN?!!! MİSAK-I MİLLİ SINIRLARI DAHİLİNDEKİ TOPRAKLARI MASA BAŞINDA VERDİREN ANTLAŞMA DEĞİL Mİ O?!!!
Erdem Alaca
15-09-2013, 17:44
Kim kimi nasıl istemiyor? BDP'nin oy oranı kaçtır onca tehdide rağmen?
GÜNEYDOĞU'NUN DOĞUSU VE DOĞU ANADOLU'NUN GÜNEYİ BDP'NİN ELİNDEDİR!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/2011_T%C3%BCrkiye_genel_se%C3%A7im_sonu%C3%A7lar%C 4%B1.svg
HEM SEN PRATİĞİ BOŞVER DE TEORİYE GEL! İSTENMEDİĞİ BİR YERDE VARLIĞINI SÜRDÜRMEYE DEVAM ETMEK BİR İŞGAL, EMPERYALİZM DEĞİL MİDİR?!!!
Erdem Alaca
15-09-2013, 18:02
Öyle bir şey yok arkadaş. Etle tırnak gibi birbirimize geçmişiz biz, bizi bölmeye çalışanlar gene emperyalist güçlerdir, ABD ve İsrail'in çıkarları için.
Sonra, benim nasıl ki bu topraklardaki kimseyi istememe gibi bir hakkım olamayacağı gibi (ki doğrusu da budur-biz bir bütünüz), kimsenin de beni ya da başkasını istememe gibi bir lüksü yoktur. Memleket tektir, sınırlarımız bellidir.
Sen bİldİĞİmİz klasİk ulusalci-kemalİst bİr yobaz Çiktin YA! Ne demek etle tirnak?!!! Kİm dİyor bunu?!!! KÜrtler mİ dİyor?!!! Hanİ nerde?!!! Birakin bu "bunlar emperyalİstlerİn oyunu" masallarini!!! KarŞinizda Çocuk yok sİzİn!!! Her tÜrlÜ İŞgalİ, emperyalİzmİ yapacak ama bİrİ uyandiĞi zaman da bu emperyalİstlerİn İŞİ, bunlar İŞbİrlİkÇİ, bunlar terÖrİst deyİp akli sira İŞgalİnİ, emperyalİzmİnİ meŞru gÖstermeye ÇaliŞacak!!! Sen Çok akilliymiŞsin (!!) be!!! Ne demek kİmsenİn senİ İstememe lÜksÜ yok be adam, ne saÇmaliyorsun sen?!!! Sen kİmsİn be, sen kendİnİ ne zannedİyorsun da mİlletİn senİ İstememe lÜksÜ olmayacakmiŞ?!!! Şu kİbre, Şu utanmazliĞa bak hele!!! İstenmİyorsaniz gİdecek mİsİnİz, gİtmeyecek mİsİnİz?!!! AÇik ve net bİr cevab ver yoksa sen de bundan sonra muhatabim olmayanlar lİstesİne alinirsin!!!
Erdem Alaca
15-09-2013, 18:22
Yahu tabii kimse istenmediği yerde durmaz da, ancak böyle bir şey yok diyorum. İster inan ister inanma, daha geçenlerde Erzincan'lı bir arkadaşla siyaset konuşuyorduk, PKK'nın polis timi kurduğunu adam benden öğrendi. Haberi bile yok yani, işine-gücüne, ailesine bakıyor adamcağız. Ana avrat Apo'ya düz gitti benim yanımda. Geçen Erzincan'a gitmiş, orada çektiği fotoğrafları gösterdi bana, "bu RTE'nin sayesinde cennet gibi oldu memleketim" de dedi, falan filan, muhabbet ettik. Herkes bölücü değil bu memlekette. Evet, aynen dediğim gibi etle tırnak olmuşuz bizler, aksini düşünen buyusun lütfen bana ispatlasın.
Sonra ne kibiri, ne utanmazlığı arkadaş? Burası bir ülke, kimsenin babasının malı değil, belirli kuralları var, anayasası var, vs. Dükkan ya da apartman değil ki burası insanların birbirini istememe lüksü olsun, paşa paşa herkes birlikte yaşamak durumunda.
SAÇMALAMAYI KES!!! BU ÜLKE SADECE SEN VE SENİN ERZİNCANLI ARKADAŞINDAN İBARET DEĞİL!!! ETLE TIRNAKMIŞ!!! AL SANA ETLE TIRNAK!!!! (BAŞLIKTAKİ HAKARETE, NEFRET SÖYLEMİNE AYRICA DİKKAT ÇEKERİM!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=Lm8r126dY_0
NE KİBİRİ OLACAK BE ADAM?!!! SEN KİMSİN DE KALKIP DA KENDİNİ MİLLETE DAYATMA KÜSTAHLIĞINDA BULUNABİLİYORSUN?!!! NEYİNİZE GÜVENİYORSUNUZ SİZ?!!! PAŞALARINIZ DA İÇERDEYKEN SİZ NEYİNİZE GÜVENİP DE MİLLETE PAŞA PAŞA BİRLİKTE YAŞAMAYI DAYATABİLİYORSUNUZ?!!! BEN SÖYLEYEYİM. SİZ DARBECİLERİNİZİ "BİZİM ÇOCUKLAR" OLARAK GÖREN VE GÖRÜNÜRDE DURMADAN KÜFRETTİĞİNİZ, EMPERYALİST DEDİĞİNİZ ABD'YE GÜVENİYORSUNUZ!!! ABD OLMASA SOKAĞA DAHİ ADIM ATAMAZSINIZ!!! ABD SİZİN HİLAFET MERKEZİNİZ, OBAMA DA SİZİN HALİFENİZ!!!
BÖLÜCÜLÜKMÜŞ!!! ADAM BİRLEŞMEK İSTEMİYORSA ZORLA MI BE ADAM?!!! MADEM BUNA BÖLÜCÜK DİYORSUNUZ. SİZİN BİR ÇELİŞKİNİZE DAHA DEĞİNEYİM O HALDE!!! MADEM BÖLÜCÜK KÖTÜ BİR ŞEY O HALDE NEDEN TÜM DÜNYA ÜLKELERİ OLARAK BİRLEŞİP TEK DEVLET HALİNE GELMİYORSUNUZ?! YA DA EN AZINDAN NEDEN TÜRKİ DEVLETLER BİRLEŞİP TEK DEVLET HALİNE GELMİYORSUNUZ?!!! NİYE "BÖLÜCÜLÜK" YAPIYORSUNUZ?!!! XD
SEN "PAŞA PAŞA" ABA ALTINDAN SOPANI GÖSTERİRSEN BİRİLERİ DE DAĞA ÇIKIP NAMLUNUN UCUNU GÖSTERİR SANA. SONRA AĞLAMACA SIZLANMACA YOK AMA!!! PKK'LI OLMADIĞIMI TEKRAR HATIRLATAYIM AMA ŞUNU DA AÇIK AÇIK SÖYLEYİM. BİR KÜRT OLSAYDIM BEN DE PKK'LI OLABİLİRDİM. BÖYLE BİR FAŞİZMİN OLDUĞU YERDE GEL DE DAĞA ÇIKMA!!!! PKK'LILARI DA TERÖRİST DİYE YAFTALAYACAĞINIZA OTURUP ADAMLARLA DİYALOG KURMAYA ÇALIŞIN, EN AZINDAN EMPATİ YAPMAYA ÇALIŞIN!!!
Erdem Alaca
15-09-2013, 19:04
Madem üstüne basa basa PKK'lı olmadığını söylüyorsun, o zaman lütfen memleketine sahip çık. Sokakta bulmadık bu memleketi, piyangodan da çıkmadı - bu uğurda akan kanlara saygın olsun lütfen...
ABD-Obama, ben hergün bunlara küfreden, en ağır yazıları yazan bir adamım. Ne halifesi, ne merkezi? Allah'a yakın bana uzak olsun derler ya, aynı öyle olsun bu ABD denilen kahpe devlet.
Namlunun ucu, ağlamaca-sızlamaca yok. Siz ne zannediyorsunuz PKK'yı, süper bir ordu gücü falan mı? Sadece tek bir Osman Paşa 6-7bin terörist kellesi aldı 2 sene zarfında, bak bu videoyu lütfen izle; bölgeyi iyi bilen bir komutan Osman Pamukoğlu:
72892871
"Lütfen izle" diyorum, çünkü dersen ki eğer, "Hayır, bu adam yalan söylüyor, o böyle değil şöyle" gibisinden; sana söz veriyorum bizzat Osman Paşa'ya mail atacağım ve "Komutanım, siz böyle demişsiniz ancak, böyle olmadığı söyleniyor - sizden bir cevap bekliyorum".
İnan yapacağım bunu, ona göre devam ederiz.
Memlekete sahİp Çikmam İÇİn pkk kadar sİze de karŞi olmam gerekİyor, belkİ de sİzlere daha fazla karŞim olmam gerekİyor. Merak etme! Ben allah allah dİye savaŞan ÇarŞafli analarimizin, sarikli-sakalli dedelerİmİzİn kanlarini sİzlerden Çok daha Önemsİyorum!!!
Hadİ be ordan sen de!!! Abd sİzİn bİr numarali dostunuzdur!!! GÖrmedİk mİ gezİ olaylarindakİ tavrini?!!! Abd sİzİn abd İŞbİrlİkÇİsİ dedİĞİnİz akp'den deĞİl sÖzde abd dÜŞmani olan gezİcİlerden taraf oldu!!!!! Eh zamaninda da İngİlİz İŞbİrlİkÇİsİ vatan haİnİ denİlen vahİdeddİn deĞİl mustafa kemal onlara hİzmet etmİŞtİr!!!!! GÖren, gÖrmek İsteyen İÇİn her Şey yeterİnce aÇik ve net!!!!!
Pkk Öyle ya da bÖyle bİr Şekİlde caninizi yakiyor, yakar ve bÖyle faŞİst olduĞunuz sÜrece de yakacaktir. Bunun İÇİn sÜpergÜÇ olmasi da gerekmez. Öyle kiytirik bİr ÖrgÜt olsaydi 30 yilinizi da almazdi. Halen daha bİtİrİlebİlmİŞ deĞİl.
Sİz "evet İŞgalcİyİz, emperyalİstİz" dİyeceĞİnİze "osman paŞamiz bİnlerce kelle aldi" dİyerek hala ayni kafayi yaŞamaya devam edİyorsunuz?!!! Ne demek "bİnlerce kelle almak"?!!! Sonra da "İslam emperyalİsttİr, yayilmacidir, katlİamcidir, mÜŞrİklerİ ÖldÜrÜn dİyor" dİye utanmadan buralarda İslam'a saldirirsiniz!!! La sİzİn bİr farkiniz mi var?!!! Sİz Çok mu antİemperyalİst, hÜmanİstsİnİz be?!!!!
Nevandaar
15-09-2013, 20:26
http://www.youtube.com/watch?v=Lm8r126dY_0
Türkler ve kürtler arasındaki durumu en iyi özetleyen şey bu videodur sanırım.
Anadolu türkleri olarak adımızı türk yerine uyuyan güzel olarak değiştirsek daha yerinde olur sanırım.
EBUTURK
İyi hoşda Kürtler sadece kemalistlerden çekmedi.Kürtlere islam adı altında verilen zararın onda birini vermedi kemalistler.
İyi izleyin polisin tutumunu islam anlayışını.Bu anlayışı yerleştirenler kemalistler değil.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8Z5lXLsjrVk
Erdem Alaca
15-09-2013, 20:43
"osman paŞamiz bİnlerce kelle aldi"
Ne diyeceğiz fidan gibi yavruları hayatının baharında kahpece pusuya düşüren teröristlere? Ya da genç kız Serap'ı molotofla diri diri yakan canavarlara?
Ağlayacak mıyız o zibidi polis müdürü gibi?
Terörist benim öz kardeşim de olsa ben ağlamam.
ebuturk
İyi hoşda kürtler sadece kemalistlerden çekmedi.kürtlere islam adı altında verilen zararın onda birini vermedi kemalistler.
İyi izleyin polisin tutumunu islam anlayışını.bu anlayışı yerleştirenler kemalistler değil.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8z5lxlsjrvk
ne saÇmaliyorsun sen be adam?!!! Polİs orada o adamin gerÇekten camİ cemaatİnden bİrİ mİ yoksa oraya saklanan bİr pkk'li mi olduĞunu anlamak İÇİn bİr test uygulamiŞ!!!!! Burada ne Çektİrmesİnden bahsedİyorsunuz sİz beee?!!! SaÇma saÇma Şeyler yazip sİnİrİmİ tepeme getİrmeyİn benİm!!!!!
ne diyeceğiz fidan gibi yavruları hayatının baharında kahpece pusuya düşüren teröristlere? Ya da genç kız serap'ı molotofla diri diri yakan canavarlara?
Ağlayacak mıyız o zibidi polis müdürü gibi?
Terörist benim öz kardeşim de olsa ben ağlamam.
sen topraklarini İŞgal eden FAŞİST bİr emperyalİstsen ne yapsinlar? Molotof firlatmayip da gÜl suyu mu siksinlar Üzerİnİze?!!! Adamlar sİzİ İŞgalcİ emperyalİst faŞİstler olarak gÖrÜyorlar kİ bÖyle davraniyorlar!!! Sen yunan'a ÇİÇek mİ firlatirdin yoksa?!!!
ne saÇmaliyorsun sen be adam?!!! Polİs orada o adamin gerÇekten camİ cemaatİnden bİrİ mİ yoksa oraya saklanan bİr pkk'li mi olduĞunu anlamak İÇİn bİr test uygulamiŞ!!!!! Burada ne Çektİrmesİnden bahsedİyorsunuz sİz beee?!!! SaÇma saÇma Şeyler yazip sİnİrİmİ tepeme getİrmeyİn benİm!!!!!
Salakmısın rolmü yapıyorsun.Çocuk doğru cevap veriyor.Niye gözaltına alınıyor.
Hem cahİl hem gÜÇlÜ!!!!! Bre cahİl!!! ÖĞle namazi 4 deĞİl 10 rekattir!!!! YÜrÜ gİt İŞİne!!! Senİn gİbİ cahİllerle uĞraŞamam!!!
Erdem Alaca
15-09-2013, 20:59
Yahu ne alakası var yine işgal diyorsun. Bu bir terör örgütü hemşerim, emperyalistlerin kirli amaçları için beslediği, bize uyguladıkları emperyalizmle 30 senede bitirtmedikleri, uyuşturucu trafiği yöneten kanlı bir örgüt. Neyi, kimin hakkını savunuyorlar?
"Uyuşturucu" diyorum, açayım biraz; gencecik bedenlerin alıştırıldığı, onu temin edebilmek için hırsızlık, ******luk, cinayet, vb. bilumum kötü şeyleri yapabildikleri iğrenç bir ticaret.
De ki PKK kazandı, Kürdistan kuruldu. "Uyuşturucu" baronu bir örgüt mü yönetecek bir ülkeyi? Kim kabul eder bunu? Bu işi yapan örgüt, ileride devlet olursa vatandaşlarına neler yapar bir düşündün mü?
...
Sonra başka bir arkadaşa da yazmıştım bunu burada, PKK dediğin sadece Kürt'lerden oluşmaz ki, buyur:
Dağ kadrosunun yüzde 25’i yabancı. Yüzde 47 İranlı, 39 Suriyeli, 10 Iraklı, 3 Avrupalı. Dağ kadrosunun yüzde 11’i kadınlardan oluşuyor. Kaynak (http://www.millihaber.com/20110718/PKK-kimdir-kimlerden-olusur.php)Neymiş demek ki? 4 militandan biri Kürt değilmiş. Üstelik o 4/3'ün içinde de yine Kürt-Türk diye ayrılıyor ülke ülke baz alındığı için.
Buradan anla işte bu örgüt emperyalizmin uşağı mı, değil mi diye...
Al bak, bu da "Biji serok Apo". Sen karar ver artık bu adam bir halka önder olabilir mi olamaz mı diye:
XNtPl_EoESM
Hem cahİl hem gÜÇlÜ!!!!! Bre cahİl!!! ÖĞle namazi 4 deĞİl 10 rekattir!!!! YÜrÜ gİt İŞİne!!! Senİn gİbİ cahİllerle uĞraŞamam!!!
şafii mezhebinde dört rekattır.Git dinini öğren Şafiler sadece farzı sayarlar.
Gerizekalı mal şafii mezhebinde dört rekattır.Git dinini öğren trol.Şafiler sadece farzı sayarlar.
ŞAFİİ MEZHEBİNE GÖRE DE 10 REKATTIR!!!
http://www.namazzamani.net/turkce/safi-mezhebinde-namaz-nasil-kilinir.htm
yahu ne alakası var yine işgal diyorsun. Bu bir terör örgütü hemşerim, emperyalistlerin kirli amaçları...
burdan İtİbaren okumayi biraktim ve senİn kafanin deĞİŞeceĞİnden pek Ümİtlİ olmadiĞim İÇİn de artik senİ muhatab almayi dÜŞÜnmÜyorum.
komik cocuk su ebuturk..kufuru o kadar dogal soyluyor ki kizamiyorsun ama yakinda yasaklanir ;)
Erdem Alaca
15-09-2013, 21:13
burdan İtİbaren okumayi biraktim ve senİn kafanin deĞİŞeceĞİnden pek Ümİtlİ olmadiĞim İÇİn de artik senİ muhatab almayi dÜŞÜnmÜyorum.
Di mi, yok zaten emperyalizm diye bir gerçek; biz gerizekalı Kemalist'lerin uydurması sadece. Hayal dünyasında yaşıyoruz işte ne yapalım... :)
komik cocuk su ebuturk..kufuru o kadar dogal soyluyor ki kizamiyorsun ama yakinda yasaklanir ;)
sİz zaten baŞka ne bİlİrsİnİz?!!! ArgÜmaniniz mi var kİ ortaya koyup karŞi tarafi ÇÜrÜtebİlesİnİz?!!! Sİzİn İkİ argÜmaniniz vardir: 1. Hakaret-kÜfÜr-alay 2. Saldirmak-dÖvmek-vurmak-kirmak-dayatmak-yasaklamak!!!
di mi, yok zaten emperyalizm diye bir gerçek; biz gerizekalı kemalist'lerin uydurması sadece. Hayal dünyasında yaşıyoruz işte ne yapalım... :)
emperyalİzm dİye bİr gerÇeklİk elbette var. O gerÇeklİĞİ gerÇekleŞtİrenlerden bİrİ de sİzlersİnİz ama buna raĞmen utanmadan antİemperyalİst ayaklarina yatarsiniz kİ kendİ faŞİzmİnİz, emperyalİzmİnİz anlaŞilmasin!!! Ama yemezleeeeer!!!!!
Erdem Alaca
15-09-2013, 21:22
Tamam sn.EBUTURK, bence de bu tartışmayı tadında bırakıp burada keselim, ben çekiliyorum bu konudan müsaadenizle.
Bir başka hararetli kapışmada buluşmak üzere :)
ŞAFİİ MEZHEBİNE GÖRE DE 10 REKATTIR!!!
http://www.namazzamani.net/turkce/safi-mezhebinde-namaz-nasil-kilinir.htm
... şafiiler sünneti namazın şartı saymazlar.Mezhebler arasında namaz konusunda farklar vardır.Hoş hanifilerin de çoğu öğle namazını dört rekat olarak bilirler.Şafiiler çoğunlukla sadece farzı kılarlar.Sünnet namazın şartı değildir.Farzı kılınır sünnet istenirse kılınır kılmayana behis yoktur.isteyen farzdan sonra yüz rekatta kılabilir.Ona da nafile denir.Önce dinini öğren sonra gel burada yaz.Burası Turan Dursun Forum yerler seni.
Ahlaksız diye kemalistlere olan öfkesini Kürdistan mücadelesi arkasına saklanarak gösterenlere denir.
Kendinide yırtsan düşman gemisine binip kaçana bizde hain derler.Senin Vahdettinin haindi.Saidin de hem meczup hem ittihatcıydı.
SSCB Rusya değildir.Bunuda öğren SSCB sosyalist cumhuriyetlerin hepsine birden verilen isim.Sosyalist Cumhuriyetlerin Birliği Rusya Sovyet Cumhuriyeti SSCB ni oluşturan Cumhuriyetlerden sadece biridir SSCB nin kendisi değildir.Emperyalizm de kapitalizm ile ilişkilidir.Sosyalstlerin yaptıkları yayılmacılığa sosyal-şovenizm denmiştir.Emperyalizm denmemiştir denmezde.
Ne din biliyorsun ne siyaset.Oradan buradan duyduklarını okuduklarını gerçek sanıyorsun.
sİz zaten baŞka ne bİlİrsİnİz?!!! ArgÜmaniniz mi var kİ ortaya koyup karŞi tarafi ÇÜrÜtebİlesİnİz?!!! Sİzİn İkİ argÜmaniniz vardir: 1. Hakaret-kÜfÜr-alay 2. Saldirmak-dÖvmek-vurmak-kirmak-dayatmak-yasaklamak!!!
bence senin niyetin baska... sen tartismak istemiyorsun kufurlesmek istiyorsun ama yemezler dostum.. bence tipis tipis git evine
Ahlaksiz gerİzekali pİslİk mal trol Şerefsİz namussuz sana dana davar siĞir ÖkÜz de dİyecektİm ama bu hayvancaĞizlara hakaret olur dİye demedİm!
Behey zircahİl!!! Namaz mi kilarsin kİ namazdan haberİn olsun allah'in andavali!!! Polİs orada namazin Şarti dİye sormamiŞ!!! ÖĞle namazi kaÇ rekattir dİye sormuŞ yanİ soru geneldİr!!! Bu durumda doĞru cevab da 10 dur 10 10 10!!!!! Anladin mi? Gerİzekali olduĞun İÇİn anlamayabİlİrsİn belkİ!!!
Ahlaksiz dİye emperyalİstlİk yapip antİemperyalİst maskesİ takanlara denİr kİ bunu yapanlar da kemalİstlerİn bİzzat kendİlerİdİr!!!
Vahİdeddİn'İn neden gİttİĞİ bellİ!!! Adam ÖlÜm tehdİdİ aliyordu!!! Can havlİyle Ülkeyİ terk etmesİ kadar doĞal bİr Şey olamaz!!! Adam haİn olsaydi sefalet İÇİnde Ölmez İŞbİrlİkÇİlİk yaptiklari tarafindan yurtdiŞinda da padİŞahlar gİbİ yaŞatilirdi!!! Buna karŞin o dÜŞman dedİĞİnİz gevurlar paŞanizla Çok İyİ İlİŞkİler İÇİnde olmuŞlar hep!!! E vahdeddİn de onlara hİzmet etseydİ o da padİŞahlar gİbİ yaŞatilirdi!!! PadİŞahin cenazesİne gemİcİkler gÖndermedİler ama paŞanizin ÖlÜsÜ İÇİn te buralara kadar gemİler gÖnderdİler, naaaberrr!!!
Sscb rusya'nin ÖncÜlÜdÜr. Tipki osmanli'nin tc'nİn ÖncÜlÜ olmasi gİbİ!!! Emperyalİzm kapİtalİzm İle İlİŞkİlİ falan da deĞİldİr!!! SaÇma sapan uyduruk Şeyler yazip durma!!! Bİr yerİ İŞgal etmek emperyalİzmdİr!!! Bİr İŞgalcİ kapİtalİst olabİleceĞİ gİbİ komÜnİst de olabİlİr!!!
Bundan sonra yazdiklarina dİkkat et!!! Yoksa yÖnetİcİ mÖnetİcİ dİNLemem aĞzina siÇarim senİn!!!
Üff senle uğraşak değilim nasıl biliyorsan öyle olsun.
Alimlerde cahilmiş.
Prof. Dr. Süleyman Ateş: Öğle namazı 4 rekattır. Bu Hanefi mezhebinde de Şafii mezhebinde de böyledir. Polis yanlış biliyor. 10 rekat sünnetlerle beraber kılınan namazdır. Sünnet Peygamberin evinde uyguladığı şeylerdir. İslam alemi sünnetleri peygamber efendimizin hoşuna gitsin diye yapar. Bu nedenle öğle namazının farzı Van da da Edirne de de 4 rekattır.
Prof. Dr. Beyaz Bilgin: Öğle namazının farzı 4 rekattır. Bunu kıldığınız zaman vakit namazını tamamlamış olursunuz. Buna ek olarak 4 rekat sünnettir, 2 rekatta sonraki sünnettir. Cemaat 4 rekat kıldı mı namaz kılmış olur. Belli ki öğle namazının farzının 4 rekat olduğunu bilmiyor.
İlahiyatçı yazar İhsan Eliaçık: Öğle namazı 4 rekattır, farzını kıldığınızda namazı kılmış olursunuz, sünnetleri kılmasanız da olur namaz bozulmaz.
Şİmdİ sİze bİr antİemperyalİst ÇelİŞkİsİnİ gÖstereceĞİm!
Kendİlerİnİ antİemperyalİst dİye tanimlayanlari nasil bİlİrsİnİz?
Abd karŞitidirlar ve abd'nİn yayilmaciliĞina ve sÖmÜrÜcÜlÜĞÜne karŞidirlar ancak burada bİr talİ ÇelİŞkİden de bahsetmeden geÇemeyeceĞİm. Bu tİpler abd'ye karŞi olduklari gİbİ sscb (rusya) ve Çİn gİbİ devletlerİn yaptiklarina pek ses Çikarmazlar.
Asil ÇelİŞkİye gelelİm!!! Şİmdİ bunlar kÜresel gÜÇlerİn kÜresel emperyalİzmİne karŞi Çikarlar. Irak'a ve surİye'ye mÜdahaleye falan karŞi Çikarlar mesela ama hararetle de kÜrt halkina raĞmen kÜrdİstan bÖlgesİnde tc egemenlİĞİnİ savunurlar. YanliŞ anlaŞilmasin. Ben bİr kÜrtÇÜ-pkk'li deĞİlİm. Ha İstersem Öyle de olabİlİrİm ve bunun İÇİn kİmseden İzİn almam ve Çekİnmem o ayri bİr mesele ama bunlari yazmamin sebebİ bİr ÇelİŞkİye dİkkat Çekmek İstememdİr.
Şİmdİ kÜrt halkina raĞmen kÜrdİstan bÖlgesİnde bulunmak bİr İŞgal, bİr lokal emperyalİzm deĞİl mİdİr?
Ic egemenligi savunmalari gayet normaldir, kendi siyasi anlayislarinda. Zira herkes istisnasiz komunist, marksist vs. olacak diye bir kural yoktur. Bunun aksini savunmak da bu tip ideolojileri elestirdiklerinizden farkli olmayacak sekilde 99'luk tesbih haline getirir.
Asil celiskilerden bir tanesi de, kisilerin siyasi tarafina ragmen, global pencereden bakip olaylari yorumlama eksikligidir siyasete iliskin. Kuresel guclerin kuresel emperyalizmine yonelik, ayni kuresel gucler baska yonlere de destek verir dolayli yoldan.
Bugun gelinmis olan noktada, dune kadar Kurtlerin sosyal haklari, Kurtler eziliyor diye bagiranlarin bir kismi da, bugun ulkenin belli bolgelerindeki Kurtlere yapilanlari gormezden gelir.
Mesela Pkk Israil icin bir teror orgutu degilken, bir baska ulke icin teror orgutu olabilir. Turkiye icin El Nusra teror orgutu listesinde degilken, baska bir ulke icin teror orgutu olabilir.
Ornek olarak Diyarbakir'daki bir kisim Kurtler oldukca rahatsiz bazi olaylardan haberlere gore;
Fırat ŞOREŞ / Amed- Anf
Güncellenme : 22.08.2013 05:40
El Kaide’ye bağlı El Nusra, Amed başta olmak üzere Bölge’nin birçok yerinde ve Kürtlerin yoğun yaşadığı kentlerde açıkça örgütlenme çalışması yürütürken polis, faaliyetlerden haberdar olduklarını ve müdahale etmediklerini söylüyor
POLİS GÖZETİMİNDE FAALİYET
Kürt gençlerini ‘cihad’ adı altında örgütleyip Rojava’ya gönderen El Nusra bağlantılı kişiler Amed’de “Allah’ın askerleriyiz” propagandası yapıyor. Polis, kendilerine başvuran ailelere ise El Nusra’ya ‘terör listesi’nde olmadığı için müdahale etmediklerini söylüyor
KÜRESEL ‘CİHAD’ AĞI
İskandinav ülkelerinde de yüzlerce genç, ‘cihad’ adıyla El Kaide’ye bağlı gruplar için savaşmak üzere Suriye ve Rojava’ya gönderiliyor. PYD Avrupa Temsilcisi Zuhat Kobanî, Avrupa ülkelerinin savaşa gönderilen gençleri bilinçli olarak engellemediğini söylüyor
AKP ile El Nusra poz verdi
AKP’nin Rojava’da halka dönük katliamları yürüten El Nusra üyeleri ile ilişkileri fotoğraflarla gözler önüne serildi. Serêkaniyê’ye dönük saldırılarda temel rol oynayanlardan Nawaf El Beşir ile AKP Riha Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu ve Abdulkerim Gök aynı karede görüntülendi
http://www.ozgur-gundem.com/?haberID=81455&haberBaslik=Diyarbak%C4%B1r%20polisinden%20Nusra%2 0itiraf%C4%B1:%20B%C4%B0LG%C4%B0M%C4%B0Z%20DAH%C4% B0L%C4%B0NDE&action=haber_detay&module=nuce
Anlayacaginiz ne bir kisim Turk, ne de bir kisim Kurt filan farketmez, kisaca bir insanlar zannettiginiz kadar saf degildir. Onlarin da kendi siyasi goruslerini savunmalari gayet olagandir. Ama siz bize din, Allah, kitap, mezhep hikayeleri anlatmayi yegleyeceksiniz, o baska tabi!... Bunlarin da gayet iyi siyasi oyunun bir parcasi oldugu iyi bilinir.
Emperyalizm ne kadar idealistse, kapitalizm de o kadar materyalisttir.
Kemalist'leri elestirenin, hic degilse Kemalist'ten bir farki olmalidir. Ki anlami olsun. Dogal olarak Kemalizm'in tarihsel sol kokleri bilinen bir durumdur. Bu yuzden Rusya, Cin gibi vs. ulkelerin yaptiklarina ses cikarmazlar.
Ayni sekilde, Turkiye'ye dair islam'da emperyalisttir. Bu bilindigi halde, hazir olaylar bu minvalde iken, haydi BDP'de olan bolgeleri, verelim gitsin mantigi da basit bir BOP anlayisi uzantisidir.
sevgili ebuturk dostum.. senin mantigina gore biz buralari terkedip ortaasyaya goc edelim... sonucta buralar hep baskalarinin ulkeleriydi.. merak ettim kurtler musluman olmasa bu kadar savunurmuydun.. mesela ermenilerin yurdu ermenistan taaa anadolu iclerine kadar gitmiyor mu??
Ic egemenligi savunmalari gayet normaldir, kendi siyasi anlayislarinda. Zira herkes istisnasiz komunist, marksist vs. olacak diye bir kural yoktur. Bunun aksini savunmak da bu tip ideolojileri elestirdiklerinizden farkli olmayacak sekilde 99'luk tesbih haline getirir.
Asil celiskilerden bir tanesi de, kisilerin siyasi tarafina ragmen, global pencereden bakip olaylari yorumlama eksikligidir siyasete iliskin. Kuresel guclerin kuresel emperyalizmine yonelik, ayni kuresel gucler baska yonlere de destek verir dolayli yoldan.
Bugun gelinmis olan noktada, dune kadar Kurtlerin sosyal haklari, Kurtler eziliyor diye bagiranlarin bir kismi da, bugun ulkenin belli bolgelerindeki Kurtlere yapilanlari gormezden gelir.
Mesela Pkk Israil icin bir teror orgutu degilken, bir baska ulke icin teror orgutu olabilir. Turkiye icin El Nusra teror orgutu listesinde degilken, baska bir ulke icin teror orgutu olabilir.
Ornek olarak Diyarbakir'daki bir kisim Kurtler oldukca rahatsiz bazi olaylardan haberlere gore;
Fırat ŞOREŞ / Amed- Anf
Güncellenme : 22.08.2013 05:40
El Kaide’ye bağlı El Nusra, Amed başta olmak üzere Bölge’nin birçok yerinde ve Kürtlerin yoğun yaşadığı kentlerde açıkça örgütlenme çalışması yürütürken polis, faaliyetlerden haberdar olduklarını ve müdahale etmediklerini söylüyor
POLİS GÖZETİMİNDE FAALİYET
Kürt gençlerini ‘cihad’ adı altında örgütleyip Rojava’ya gönderen El Nusra bağlantılı kişiler Amed’de “Allah’ın askerleriyiz” propagandası yapıyor. Polis, kendilerine başvuran ailelere ise El Nusra’ya ‘terör listesi’nde olmadığı için müdahale etmediklerini söylüyor
KÜRESEL ‘CİHAD’ AĞI
İskandinav ülkelerinde de yüzlerce genç, ‘cihad’ adıyla El Kaide’ye bağlı gruplar için savaşmak üzere Suriye ve Rojava’ya gönderiliyor. PYD Avrupa Temsilcisi Zuhat Kobanî, Avrupa ülkelerinin savaşa gönderilen gençleri bilinçli olarak engellemediğini söylüyor
AKP ile El Nusra poz verdi
AKP’nin Rojava’da halka dönük katliamları yürüten El Nusra üyeleri ile ilişkileri fotoğraflarla gözler önüne serildi. Serêkaniyê’ye dönük saldırılarda temel rol oynayanlardan Nawaf El Beşir ile AKP Riha Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu ve Abdulkerim Gök aynı karede görüntülendi
http://www.ozgur-gundem.com/?haberID=81455&haberBaslik=Diyarbak%C4%B1r%20polisinden%20Nusra%2 0itiraf%C4%B1:%20B%C4%B0LG%C4%B0M%C4%B0Z%20DAH%C4% B0L%C4%B0NDE&action=haber_detay&module=nuce
Anlayacaginiz ne bir kisim Turk, ne de bir kisim Kurt filan farketmez, kisaca bir insanlar zannettiginiz kadar saf degildir. Onlarin da kendi siyasi goruslerini savunmalari gayet olagandir. Ama siz bize din, Allah, kitap, mezhep hikayeleri anlatmayi yegleyeceksiniz, o baska tabi!... Bunlarin da gayet iyi siyasi oyunun bir parcasi oldugu iyi bilinir.
Emperyalizm ne kadar idealistse, kapitalizm de o kadar materyalisttir.
Kemalist'leri elestirenin, hic degilse Kemalist'ten bir farki olmalidir. Ki anlami olsun. Dogal olarak Kemalizm'in tarihsel sol kokleri bilinen bir durumdur. Bu yuzden Rusya, Cin gibi vs. ulkelerin yaptiklarina ses cikarmazlar.
Ayni sekilde, Turkiye'ye dair islam'da emperyalisttir. Bu bilindigi halde, hazir olaylar bu minvalde iken, haydi BDP'de olan bolgeleri, verelim gitsin mantigi da basit bir BOP anlayisi uzantisidir.
Ya sİz Çok komİksİnİz he! GÜl gÜl geberİr İnsan sİzİ okumaktan! XD
bİr yerİ İŞgal etmeye İÇ egemenlİĞİ saĞlama dİyor adam ya!!! Şİmdİ gelse bİrİ Ülkeyİ İŞgal etse sonra da İŞgale dİrenenlerİ de terÖrİst İlan edİp İÇ egemenlİĞİ saĞliyoruz deyİp ÖldÜrseler ses Çikarmayacaklar demek kİ!!! Kizil Çİn de oradakİ tÜrklerİ İÇ egemenlİĞİ saĞliyoruz dİye baskilayip ÖldÜrÜyorlar!!!
Aha bak kendİ İtİraf ettİ!!! Kemalİzm sol kÖklere sahİp olduĞu İÇİn solcu kizil Çİn ve solcu kizil sscb'ye ses ÇikartmazlarmiŞ ama İkİyÜzlÜlÜk yapip saĞci yeŞİllere İŞgalcİ, emperyalİst demekten de gerİ durmazlar. Hem bİr kere kemalİzm sol falan da deĞİldİr. Kemalİzm komÜnİzm olmadiĞi gİbİ sosyalİst bİle deĞİldİr, sosyal demokrat hİÇ deĞİldİr. Kemalİzm komÜnİzmİ gÖrÜldÜĞÜ yerde ezİlmesİ gereken bİr haŞere olarak gÖrÜr. Kemalİzm Çakma solculuktur. Olsa olsa ortanin solu olabİlİr, sol aÇik asla deĞİldİr. Kemalİzm bol faŞİzmlİ emperyalİst kapİtalİst İŞİne geldİmİ saĞ gÖzÜken yanarli dÖnerlİ bİr burjuva İdeolojİsİdİr!!!
Bİr kere ben İslam antİemperyalİsttİr gİbİ bİr İddİada bulunmadiĞim İÇİn sİzİnle ayni kefede olmam!!! Oysa sİz antİemperyalİst maskesİ takip emperyalİzmİn danİskasini yaparsiniz!!! Bu yÜzden İkİyÜzlÜ, ÇelİŞİk tİplersİnİz!!!
Ya sİz Çok komİksİnİz he! GÜl gÜl geberİr İnsan sİzİ okumaktan! XD
bİr yerİ İŞgal etmeye İÇ egemenlİĞİ saĞlama dİyor adam ya!!! Şİmdİ gelse bİrİ Ülkeyİ İŞgal etse sonra da İŞgale dİrenenlerİ de terÖrİst İlan edİp İÇ egemenlİĞİ saĞliyoruz deyİp ÖldÜrseler ses Çikarmayacaklar demek kİ!!! Kizil Çİn de oradakİ tÜrklerİ İÇ egemenlİĞİ saĞliyoruz dİye baskilayip ÖldÜrÜyorlar!!!
Aha bak kendİ İtİraf ettİ!!! Kemalİzm sol kÖklere sahİp olduĞu İÇİn solcu kizil Çİn ve solcu kizil sscb'ye ses ÇikartmazlarmiŞ ama İkİyÜzlÜlÜk yapip saĞci yeŞİllere İŞgalcİ, emperyalİst demekten de gerİ durmazlar. Hem bİr kere kemalİzm sol falan da deĞİldİr. Kemalİzm komÜnİzm olmadiĞi gİbİ sosyalİst bİle deĞİldİr, sosyal demokrat hİÇ deĞİldİr. Kemalİzm komÜnİzmİ gÖrÜldÜĞÜ yerde ezİlmesİ gereken bİr haŞere olarak gÖrÜr. Kemalİzm Çakma solculuktur. Olsa olsa ortanin solu olabİlİr, sol aÇik asla deĞİldİr. Kemalİzm bol faŞİzmlİ emperyalİst kapİtalİst İŞİne geldİmİ saĞ gÖzÜken yanarli dÖnerlİ bİr burjuva İdeolojİsİdİr!!!
Bİr kere ben İslam antİemperyalİsttİr gİbİ bİr İddİada bulunmadiĞim İÇİn sİzİnle ayni kefede olmam!!! Oysa sİz antİemperyalİst maskesİ takip emperyalİzmİn danİskasini yaparsiniz!!! Bu yÜzden İkİyÜzlÜ, ÇelİŞİk tİplersİnİz!!!
Bakiniz sayin EBUTURK;
Once yazilani dogru okuyunuz, anlayiniz. Onlara gore ic egemenlik olabilir bu gayet normaldir, savunduklari siyasi gorus bellidir.
Itiraf filan degil, aksine biraz forumu gezip okuyun, bu tip konularin zaten tartisildigini goreceksiniz. Yani mal bulmus magribi gibi sevineceginiz bir durum yok.
Hatta ben size link vereyim gidip okuyunuz.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=24254
Sizin oyle bir iddiada bulunmaniza veya ustunuze alinmaniza da gerek yok, ben kendi gorusumu yazarken, ilave olarak yazdim. Demek ki neymis? Islam antiemperyalist degilmis.
Yani elestiriyorsaniz sayet, elestirdiginiz Kemalist'lerden bir farkiniz olsun ki, ortaya koydugunuz celiski mizanseniniz anlasilabilir olsun.
EBUTURK
Komünizm görüldüğü yerde ezilmelidir !
Bu sözün kahramanı M.Kemal değildir ! Bu söz tamamen sahtekarlık sonucu ortaya çıkmış bir hayal ürünüdür. Bu hayal ürünü M.Kemal'in yazısının bulunduğu bir belgeye cam yardımıyla M. Kemal'in yazısı taklit ederek sonradan eklenmiştir. Bunu yapanda Münir Hayri denilen ülkücü fotosentez güzelidir.
Çetin Altan bahsi geçen yazı incelensin diye yazıyı isveç'e gönderiyor. Kaligrafi uzmanları olayı çözüp raporu hazırlıyor.
Rapor:
isveç'te kaligrafi konusunda uzman ve uluslararası düzeyde bilirkişi niteliği taşıyan bir kuruluşa yaptırdığı inceleme sonucunda yazının Atatürk'e ait olduğunu söylemenin mümkün olmadığı,uyudurma olduğu ortaya çıkmıştır.
Bilgisiz ve cahil olabilirsin ,şayet bir nebze insanlığın varsa bu yalandan vazgeç
boycorcmaykilceksin5
22-09-2013, 08:47
mustafa kemal komünist miydi?
dağılabilirsiniz.
mustafa kemal komünist miydi?
dağılabilirsiniz.
Kemalizm işçi-köylü iktidarının yok edicisidir.Anti-Komünisttir.Kemalizmin ilkeleri komünizm (sosyalizm) ile bağdaşmaz.Toprak devrimini yarıda kesmesi sanayileşmede yerli kaynaklar kendini tamamlamadan dış sermayeye dayanması toplulukların inançsal hakları üzerinde anlaşılamayan yasaklamacılığı Kürdistan'da yürüttüğü politik-savaş onu sosyalist-komünist hareketten sonsuza kadar ayırmıştır.
Kemalizmin komünist hareketin karşısında olması sizin fikirlerinizin insanlık dışı olduğu gerçeğini değiştirmez.
İnsan kesmek ne ya.Satanistler dahi insan kesmiyor.Oha diyoruz sizlere.