PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray'a 'Evet' dedi

Vefik Sami
30-09-2013, 13:35
Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından Mancini ismi sarı-kırmızılı yönetimin gündeminin ilk sırasındaydı. Ancak İtalya'daki ilk görüşmede başarılı teknik adamın, yardımcıları ile birlikte istediği yıllık 8 milyon euro sarı-kırmızılı kulüp tarafından fazla bulunmuştu. Ardından diğer alternatifler üzerinde duran Galatasaray, yeniden Manciniye döndü. Aysal'ın daveti üzerine İstanbul'a gelen Mancini'nin Galatasaray Teknik direktörlüğü'ne "evet" dediği ifade edildi.

DHA'nın geçtiği habere göre; Galatasaray, teknik direktörlük için Roberto Mancini ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'dan anlaşmanun gerçekleştiğine dair resmi açıklama bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre Mancini, Galatasaray'dan yaklaşık 5 milyon Euro kazanacak.

Haber (http://www.radyospor.com/Futbol/169326/GSaray-a--Evet--dedi)

Bu câhil-cühelâ vatandaşın kafasının basmadığı husus şu.
Asgari ücretliye, işçi ve memura "Türkiye'nin ekonomik şartları" gerekçe gösterilerek gıdım gıdım zam yapılırken, yabancı kökenli teknik direktörlere - Guus HİDİNK, Del BOSKE, Manchini vs. - çuvalla para ödeniyor.

Hadi ödeyen ödüyor da, asgari ücretle çalışıp ayda-yılda bir maç bileti alıp izlemeye gidenler de bu vaziyeti alkışlıyor. Bizans devlet olabilme özelliğini - sistem - kaybedince, sınırlarını paralı askerlerle korumaya çalışmış fakat; sonu hüsran ile bitmişti. Biz de futbolda bir sistem/ekol oluşturmadan yabancılara çuvalla para ödeyip, "Başarı" peşinde koşuyoruz.

Bir millet yok olmaya, bir devlet de yıkılmaya müstehak olmadan; hiç bir gücün yıkıcı faaliyeti bunları sarsamaz.
Düşmanı dışarıda aramayı bırakmanın zamânı gelmedi mi artık ?
Bizim kendimize ettiğimiz kötülükleri, hiç bir "Düşman" bize yapamaz.

Her kötülüğün kaynağı, cehâlet ve hislerin/duyguların peşinden sürklenmektir

Erdem Alaca
30-09-2013, 15:50
Şu "futbol" denilen dev sektörü asla anlayamamışımdır zaten.
22 kişi koşuyor, 22 milyon coşuyor! :)

Adrenalin meselesi herhalde, ama bana hitap etmiyor.

Ahlaksız
30-09-2013, 17:25
Benim yobaz/şeriatçı imam hatipli arkadaşım,günah diye coca cola/pepsi bile içmez ama digitürk'e para verir..Başka da birşey demiyorum..!