PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FEMEN'in Türkiye şubesi açıldı

evrensel-insan
26-10-2013, 21:05
Aslinda bu basligi Musluman sex shoptan sonra islam formuna acacaktim ama, sonra vaz gectim. !

Dünya çapında yaptıkları eylemlerle büyük ses getiren kadın aktivistler grubu FEMEN'in Türkiye şubesi açıldı

25 Ekim 2013 - 12:07

FEMEN Türkiye'nin açılışı FEMEN'in diğer ülkelerdeki şubelerinin Twitter hesaplarından da grubun Türkiye'deki üyesi Güntülü'nün fotoğrafıyla duyuruldu.

Dün gece grubun hesabından "Yalnız değildin, yalnız değilsin ve yalnız olmayacaksın #direnodtü FEMEN TÜRKİYE YANINDA" mesajı paylaşıldı.

Bu arada Güntülü'nün fotoğraflarının altına Türkiye'deki kullanıcılardan gelen tacizkar ve cinsiyetçi mesajlar da FEMEN'in Türkiye'de işinin ne kadar zor olduğunu gösterdi.

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/FEMEN-in-Turkiye-subesi-acildi.htm?ArticleID=201850

"Türk kadınları birleşin!"
"FEMEN Turkey" Twitter hesabından Türk kadınlarına yapılan "üstsüz fotoğrafla destek" çağrısı yanıt bulmaya başladı

26-10-2013 14:01:40

"FEMEN Turkey" Twitter hesabından Türk kadınlarına yapılan "üstsüz fotoğrafla destek" çağrısı yanıt bulmaya başladı.

.................................................. .....

http://www.muhalifgazete.com/haber/82757/turk-kadinlari-birlesin.html

Bu cagriya yanit verenler arasinda musluman kizlarimiz da var midir acaba?

Nedir Islamda ustsuz gezmenin cezasi?

upuaut
26-10-2013, 21:09
Aslinda bu basligi Musluman sex shoptan sonra islam formuna acacaktim ama sonra vazgectim.

Peki Musluman sex shop tartışması neden İslam Forumu'ndan taşındı? Bu konuda bilgin var mı?

evrensel-insan
26-10-2013, 21:19
Peki Musluman sex shop tartışması neden İslam Forumu'ndan taşındı? Bu konuda bilgin var mı?

Dikkat etmedim , bilmiyorum. Su an hangi bolumde?

Demokratiklesme paketi'nde imis. Yakisir. Sonucta sexte demokratiklesme var, bu shop sayesinde.

Ustelik bu paket olmasaydi, belki de bu shop acilamazdi; ne dersin?

upuaut
26-10-2013, 21:53
Dikkat etmedim , bilmiyorum. Su an hangi bolumde?

Demokratiklesme paketi'nde imis. Yakisir. Sonucta sexte demokratiklesme var, bu shop sayesinde.

Ustelik bu paket olmasaydi, belki de bu shop acilamazdi; ne dersin?

Şurada, 'Helâl Sex Shop' memlekete hayırlı... (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=503074#post503074)

Sondaki soruna gelince, İslamiyet'in bir "Takiye" dini ve bu adamlarından da sahtekar olduklarının bu dünyada bilmeyen yok. Bunlar yine "Demokratikleşme" adında başka bir sahtekarlıkla bizim bildiğimiz şeyi açma durumuna girmişlerdir. Hepsi bu!

Tüm insanlar bu komediyi izliyor!

evrensel-insan
26-10-2013, 22:03
Şurada, 'Helâl Sex Shop' memlekete hayırlı... (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=503074#post503074)

Sondaki soruna gelince, İslamiyet'in bir "Takiye" dini ve bu adamlarından da sahtekar olduklarının bu dünyada bilmeyen yok. Bunlar yine "Demokratikleşme" adında başka bir sahtekarlıkla bizim bildiğimiz şeyi açma durumuna girmişlerdir. Hepsi bu!

Tüm insanlar bu komediyi izliyor!

Aslinda femen'de bu paketten yararlanmis. Daha once ustelik laiklik gitgide geri gitmeden once, boyle bir sey dusunmemislerdi.

Bilirsin bir deyis vardir. "Guleriz, aglanacak halimize!"

NAZGUL
26-10-2013, 22:30
Türkiye bayrağını göğüs bölgesine resmederek Gezi parkına destek vermişlerdi. Bilmeleri gereken bazı şeyler var. Öncelikle biz diğer birçok ülkeden daha fazla bayrak saygısı taşıyoruz. Bayrak olan südyen-iç çamaşırı hatta pantolon bile üretmiyoruz ancak onlar daha rahatlar. Bu yüzden verdiklerini sandıkları tepkiler eminim onlara geri tepecek.

evrensel-insan
28-10-2013, 21:31
FEMEN eylemcisi Dinç: Bayrağı kıçımda değil göğsümde taşıyorum

Tarih28.10.2013 19:02

FEMEN'in çağrısına cevaben üstsüz fotoğrafını yayımlayan Didem Dinç, 'Politik bilincim 30 Mayıs sonrasına dayanır' dedi

T24

Uluslararası kadın hakları eylem grubu FEMEN'in Türkiye şubesinin twitter hesabından "üstsüz fotoğrafla destek" çağrısına yanıt verenlerden Didem Dinç, göğsüne çizdiği bayrak sebebiyle aldığı eleştirilere karşılık "Eleştirileri oldukça yersiz buluyorum ve yapılmış olmak için yapıldığını düşünüyorum. Çünkü bayrağı kıçımda değil göğsümde taşıyorum" dedi.

.................................................. ...............

http://t24.com.tr/haber/femen-eylemcisi-dinc-bayragi-kicimda-degil-gogsumde-tasiyorum/242805

NAZGUL
28-10-2013, 22:22
Sen anlamıyorsun heral de? Evrensel insan eleştirmek için eleştirenler beni ilgilendirmez, bu insanları sevmeyebilirsin. Ama bu insanların değerleri var ve bu ülkenin bayrağı kutsaldır. Bu sıradan bir barnazın yorumu değil. Bu çok açık bir şey. Biz barnaz arap ülkeleri dışında bayrağı en kutsal gören ülkeyiz. Ve bunun bir temeli dini temellere dayanıyor olması. Lütfen ateist olabilirsin ama bayrağı bu ülkenin dini değerlerinden dışarı görme.

evrensel-insan
28-10-2013, 22:28
Sen anlamıyorsun heral de? Evrensel insan eleştirmek için eleştirenler beni ilgilendirmez, bu insanları sevmeyebilirsin. Ama bu insanların değerleri var ve bu ülkenin bayrağı kutsaldır. Bu sıradan bir barnazın yorumu değil. Bu çok açık bir şey. Biz barnaz arap ülkeleri dışında bayrağı en kutsal gören ülkeyiz. Ve bunun bir temeli dini temellere dayanıyor olması. Lütfen ateist olabilirsin ama bayrağı bu ülkenin dini değerlerinden dışarı görme.

Neyi anlamiyorum. Ben bir sey yazmadim ki, sadece haberi verdim.

O yuzden benim kimseyi "sevip/sevmedigim" yorumunu neye gore yaptin?

Ben ateist degil, serbest dusunurum ve ayrica bayragi da ne senin ne de bu haberdeki bayanin degerlendirdigi gibi degerlendirmiyorum.

Erdem Alaca
30-10-2013, 21:11
Femen Türkiye'de çatlak

“FEMEN Turkey” Twitter hesabından kutsal kitaplara hakaret içeren bir tweet atılmasının ardından Didem Dinç ve Bilgehan isimli FEMEN üyeleri, dünyaca ünlü kadın aktivist grubundan ayrıldıklarını açıklamışlar.

Kaynak (http://sozcu.com.tr/2013/gundem/femen-turkiyede-catlak-398083/)

Sözkonusu tweet;

http://sozcu.cubecdn.net/wp-content/uploads/2013/10/femen-tweet.jpg

yucemanitu
01-11-2013, 13:51
Güntülü de ayrılmış artık Türkiye'de FEMEN kalmadı. Bu FEMEN'i Türkiye'den silmek için bilinçli yapılan bir şey değlse tweeti atanın beyni herhalde bezelye kadar bir şeydir. Üç kız da ya Müslümanlar ya da öldürülmekten korktular. Yüzlerini göstererek adlarını söyleyerek memelerini açıyorlar korkmadan ama dine laf edilince müthiş korkuyorlar. Ama bu ülkede artık dine de laf edilebilmeli Ateizme hakaret suç değil (MEB onaylı din kitabında hem de) dine de hakaret suç olmamalı ya da Ateizme hakaret de suç olmalı. Ateistlere ve Alevilere hakaret suç değilse (Adnan Oktar'ı ve RTE'yi hatırlayın lütfen) Müslümanlara hakaret de suç olmamalı.

Uriel
11-12-2013, 03:07
Femen Türkiye'de çatlak

“FEMEN Turkey” Twitter hesabından kutsal kitaplara hakaret içeren bir tweet atılmasının ardından Didem Dinç ve Bilgehan isimli FEMEN üyeleri, dünyaca ünlü kadın aktivist grubundan ayrıldıklarını açıklamışlar.

Müslüman ülkede feminizm felan olmaz.Başlamadan bitti.

Bu arkadaşlarda devam etseydi Türkiyede müslümanlar tarafından linç edilip öldürülürdü.