Orijinalini görmek için tıklayınız : Exclusive-Dilaver
Exclusive arkadaşımız tüzüğümüzün 7. maddesi uyarınca 10 günlük inaktivite nedeniyle otomatikman YK görevinden düşmüştür. Bir süre için Forum Yöneticiliği'ne alınmıştır.
Dilaver arkadaşımız Yönetim Kurulu'nun yeni üyesi olmuştur. Yönetimde verimli olacağına inanıyor, hoş geldin diyorum.
Exclusive özletti kendini.Umarım iyidir.
Dilaver'in yeni görevinde başarılı olacağına eminim.
Sevgili Dilaver,
Yazilarinda oldugu gibi sitenin yonlendirilmesinde de basarili olacagina inaniyorum. Yeni gorevinde basarilar dilerim.
Dilaver'in disiplin kurulu gorevi ne oluyor?Orada da vazife gorecek mi?
Nerede olursa olsun basarili olacagina eminim, Dilaver'den baska birsey beklenemez.
Sn. Arkadaşlara,
Başarılar
spartacus
09-01-2007, 18:28
Sevgili Dilaver
Kolay gelsin.
ozgur_beyin
09-01-2007, 18:49
başarılar, dilaver kardeşim
Sevgili Vartor,
Arkadaşlar arasında genel kanı, Disiplin Kurulu'nun bağımsız karar organı olarak kalması açısından, *hiç bir YK üyesinin Disiplin Kurulu içinde yer almaması yönünde. Bu nedenle dilaver'in DK içindeki yedek üyeliği de sonlanmış oluyor. *Bunu da belirtmem gerekirdi tabi en yukarıda.
Bu transfer durumlarını da bir kurala bağlasak mı acaba? Olmuyor böyle. :)
Dilaver'i tebrik eder, başarılar dilerim.
Bülbülün çektigi dilinin belasıdır derlermiş. Süreç insanları hiç tahmin etmedigi olgularla karşılaştırıyor. Hiç tahmin etmedigim bir şey başıma geliyor. Kaçma şansım olmadıgından, hepinizin sitenin ileriye gitmesinde katkınızın olacagına eminim.
* * * *İltifat derecesinde söylemler olmuş ben henüz bunları hakettigimi zannetmiyorum. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, mesajlarından onur duydugumu belirtmek istiyorum.
* * * * saygılarımla
Evet, senin kadrodan adam çaldık demi Pante? :)
Neyse, yerine uygun-gönüllü bir isim önerirsiniz herhalde. Exclusive dönerse o da olabilir.
Değiş-tokuş yapmış oluruz. :)
Sevgili Dilaver,
Sitemizin adı Turan Dursun sitesi. Sitemizi bu ada yakışır bir site haline getireceğinizi umuyor bu zor görevinde başarılar diliyorum.
sodomo--
11-01-2007, 00:26
Dilaver, vizyonu olan bir arkadaşımsın. Sana görevinde başarılar diliyorum.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SODOMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) *:)
Ayrılıktan sonra ilk kez yazınızı gördüm
Ve çok çok çok sevindim.
:o
Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın
Bende mhmmd nin sevincine aynen katılıyorum sevgili Sodomo ağabeyim.
ozgur_beyin
11-01-2007, 12:51
vaaaaaaaayyyyy sodomo kardeşim dönmüş,bir daha gitme
eğer gidersen müftüden fetva alıp seni falakaya yatırırız bilmiş ol.
* * * sodomo şaka bir yana dönüşüne gerçekten çok sevindim.
* * * *HOŞGELDİN
Ben de hoş geldin diyorum Sodomo'ya.
Sodomo bizi kandiriyo hep. Geliyomus gibi yapiyo, ama gelmiyo. *:cry:
Sodomo ve ezkamonun ait oldukları saflara geleceğine inanıyorum.
Özledik onları.. :(
Sodomo ve Ezkamo, bu foruma buyuk katkilarda bulunan iki uyemizdir. Onlarin eksikligini dinci kardeslerimiz bile dile getiriyor. Bize uygulanan ambargoyu kaldirip evlerine donmesi hepimizin temennisidir.
Araniyor
2006 yilinin son gunlerinde, yazdan kalmis bir kis gunu evlerinden ayrilan Sodomo, Ezkamo ve Istavrit adli uc uyemiz sirra kadem basmis, bir daha kendilerinden haber alinamamistir. Zaman zaman ateizm.org'a seferler duzenleyip geri cekildikleri rivayet edilmektedir. Her ucu de elleri kalem tutan, goluklu, koca koca adamlardir.
Uyelerimizin yakinlari ve sevenleri olarak hayatlarindan endise etmekteyiz. Ne yerler, ne icerler, ne giyerler. Soguklar yaklasiyor, yakacak komurleri, yada kaloriferli evleri var midir? Bu ceza bize reva midir?
Sodomo, Ezkamo, Istavrit, elma diyoruz cikin artik..
TD'den bir grup ESI (Ezkamo-Sodomo-Istavrit) seveni
Sadece 2 gün girmedim diye hatırlıyorum. Neler olmuş:))
Sevgili Dilaver, YK'ya hoş geldin. Gelir gelmez değerli fikirlerini paylaşıma açmışsın zaten. Teşekkürler...
Günün olayı (dünden önceki günün olayı) :)
sodomooooo....:)))
ve
ezkamooooo....:)))
hoş geldiniz..
geldiniz değil mi??????
imza: bir adet öksüz:))