Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesaj düzeltme süresi hakkında.
Vefik Sami
05-11-2013, 12:11
Uzun yazılan mesajları düzenleme, hatâları giderme noktasında mesaj kayıt edildikten sonraki 15 dk. yetmiyor. Emek harcanarak yazılmış bir mesajın okunup hatâların ayıklanması ancak 15 dk. sürüyor. Ben yazdığım mesajlara çok dikkat etmeme rağmen, gözden kaçanlar oluyor. Sonra da bunları düzeltmek için konan 15 dk.lık süre yetmiyor.
Eğer teknik olarak da mümkünse, bu sürenin 30 dakikaya çıkarılmasını istirham ediyorum
Saygıyla.
Onizleme secenegini kullanarak, istediginizde 1 saat dahi okuyup yanlislarinizi duzenleyebilirsiniz. Buna ragmen yine duzeltmek istediginiz yer varsa, bize raporlayabilirsiniz.
Vefik Sami
05-11-2013, 12:59
Önizleme seçeneğinden haberim var sn. Neva. Ama yine de aksaklıklar olabiliyor. "Raporlama" işini önceden de yapmıştım.. Bir-kaç mesajı raporladım. Lâkin bir tânesi hâriç düzenleme yapılmadı.
Her imlâ hatasını raporlamayla uğraşmak yerine süre biraz daha genişletilse fenâ olmaz.
Tabii, benikisi bir istek.
Uygulama forum yönetiminin işi.
Sayin Vefik Sami;
15 Agustos 2013'de uye olmussunuz, bugune degin iki raporlama(biri bugun olmak uzere) gondermissiniz, mesajinizin duzeltilmesine iliskin, mesajlariniza iliskin gerekli duzeltme yapilmis. Birkac mesaj demissiniz, onlar hangileridir, bilgi verebilir misiniz?
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=28878
Vefik Sami
05-11-2013, 14:26
Sayin Vefik Sami;
15 Agustos 2013'de uye olmussunuz, bugune degin iki raporlama(biri bugun olmak uzere) gondermissiniz, mesajinizin duzeltilmesine iliskin, mesajlariniza iliskin gerekli duzeltme yapilmis. Birkac mesaj demissiniz, onlar hangileridir, bilgi verebilir misiniz?
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=28878
Foruma ilk kayıt olduğunmda bir mesajı raporladım. "Düzeltildi" dediğim budur. Bu gün raporladığım satırı da düzeltmişsiniz; teşekkür ederim. Arada bir-kaç mesaj daha raporlamıştım. Ama bunlarla ilgili kayıt tutmadım. Şu an hangileri olduğunu da hatırlamıyorum. Bunlarla ilgili verdiğim bilgi "şikâyet" değil, sadece söz konusu sürenin uzaltılması bâbında tarafımca ortaya konulan bir gerekçedir.
evrensel-insan
19-06-2014, 23:03
Mesaj yollandiktan sonra, fuzeltme dugmesi hic cikmiyor ve duzeltim mumkun olmuyor.
Hemen hemen bir kac gundur boyle.
Bu teknik bir sorun mu?
Uzerinde su an calisilan bir sorun mu?
Başka tarayıcı ile siteye girmeyi deneyin. Sorun çözülecektir büyük ihtimal.
evrensel-insan
20-06-2014, 15:49
Başka tarayıcı ile siteye girmeyi deneyin. Sorun çözülecektir büyük ihtimal.
Tamam da bu normal (her zaman kullanilan) tarayici ile girme sorununu da cozecek mi?
Thelogical Facts
26-09-2014, 01:49
Mesajımı düzenleyemiyorum 10 dakikadır.Nedeni nedir?