Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni yıl mesajı.
Bütün insanlıgın yeni yılı acısız vede umutlu olsun.
Dünyamızda acıların,gözyaşların boşuboşuna akmaması,
Dökülecek gözyaşların,sevinç vede barış için dökülmesi,
insanlıgın kendini iyice tanıması dileklerimle nice özgürlüklere.
insanlıga zararı olan bütün parazitlerin aramızda olmamaları dileklerimle?
hamdi yalçın.
Ahlaksız
31-12-2013, 17:37
Bu yıl Türkiye açısında çok kötü geçti..Cumhuriyet tarihimizin en büyük halk ayaklanması(Gezi) yaşandı..Cumhuriyet tarihimizin en büyük terör eylemi(Reyhanlı) gerçekleşti..Bir de son dönemde yolsuzluk olayları ayyuka çıktı ki,tam bir rezalet..!
Ayrıca komşumuz Suriye'de inanılmaz bir savaş var..Kafa kesen,eşekleri yiyen muhalifler ve bu muhaliflere her türlü destek veren Türk hükümeti..!
2014'de çok daha kötü günler görebiliriz..Özellikle ekonomik anlamda sıkıntılı bir viraja giriyoruz..Seçimlerde var bu sene..
Herkese iyi yıllar..
Erdem Alaca
31-12-2013, 21:40
Yeni yılın herkes için güzel geçmesini temenni ederim...
Gelecek yıl ne gösterir bilemiyorum ama, umarım geçen yılınız iyi geçmiştir.
İyi yıllar...
Butun arkadaslara iyi bir yil olsun.
irsArtvin
01-01-2014, 01:06
Her ne kadar ülkemin ve insanlığın geleceğinden pek umutlu olmasam da yeni yıl hakkında müspet şeyler söylemek adettendir diyerek, 2014'ün insanlık tarihinde güzel bir yıl olarak hatırlanması dileklerimle yeni yılınızı kutlarım.
evrensel-insan
01-01-2014, 05:06
Umarim gelen gideni aratmaz. Insanoglu insanlasmamakta direndikce bu pek de kolay gorunmuyor.
herkese mutlu saglikli yillar....
Jan Dark
01-01-2014, 13:04
Herkesin yeni yılını en içten dileklerim kutluyorum.Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum...
bakkalmahmud
01-01-2014, 14:48
Yeni yilda Hurafelerle mücadelenizde daha cok basarilar dilerim,ilgiyle takibe devam.
bursali68
01-01-2014, 21:56
Merhaba,
Yeni yılın, tüm dünya insanlığı için acı ve kederin olmadığı, sağlık ve mutluluğun olduğu bir milad olmasını dilerim....
Sağlıcakla kalınız...
Şüpheci Dinsiz
01-01-2014, 22:04
Umarım yeni yıl herkesin -evrensel etiğe aykırı olmayan- beklentilerini karşıladığı bir yıl olur.
Sevgiler