Orijinalini görmek için tıklayınız : İranda 60 yıldır banyo yapmıyan adam
Beni doğduğumda ebe yıkadı ölüncede imam yıkar ideolojisine mi sahip bu dayı ?
http://www.youtube.com/watch?v=OmwKJqoJxL0
Nevandaar
11-01-2014, 00:09
Mümkünse öldükten sonra da yıkanmasın. Zira toprağı zehirleyebilir.
Buna benzer fantastik arkadaşlar genelde Hindistan'da oluyorlar.
evrensel-insan
11-01-2014, 00:12
Mümkünse öldükten sonra da yıkanmasın. Zira toprağı zehirleyebilir.
Buna benzer fantastik arkadaşlar genelde Hindistan'da oluyorlar.
Bilindigi gibi siiler de killarini kesmezler.
Erdem Alaca
11-01-2014, 00:24
Amca kurnaz esasında... Yaş gelmiş 80'e, 60 yıldır yıkanmamış; şimdi bir yıkanacak, bir saç bir sakal traşı, füyuuuv: Dünyaya yeniden gelmiş gibi olacak. Böylelikle son derece enerjik, neşeli ve zevkli bir yaşlılık geçirerek dünyadan göçecek. Öbür türlü, sıradan ihtiyarlar bildiğimiz gibi genelde huysuz, aksi, devamlı ölümü düşünen insanlar olmaktadır. :)
Aferim amca'ma...
Felâsife
21-01-2014, 18:30
Yıllar önce 5-6 metre önümde giden, aynı bu amca misali kirden pastan kapkara olmuş, pantalonunu bile çekmekten aciz hırpani biri, çöp tenekesini karıştırıp içini döktü ve içinden bulduğu bir karpuz kabuğunu, çöpe oturup yemeye başladı, tam o anda göz göze geldik, kapkara bir yüzün içinden parlayan siyah gözler; resmen ruhum donup kaldı.
Sonra oradan uzaklaştım ama bu olay kafama dank etmişti bir kere, neden buz gibi olmuştum veya korkmuştum sebebi nedir diye, hayli kafa patlattım.
En nihayetinde anladım ki o hirpani benim içimin yansımasıymış, başka değişle o hirpani benmişim, zira bende iç alemimde hiç kimsenin önemsemediği, düşünmediği, kullanıp attığı fikirlerlerle de besleniyormuşum ki çöpten beslenmek acı bir yüzleşme olmuştu benim için.
Tesellim de "çöpten beslenen biri her yerden beslenebilir, her yerden beslenen çöpten beslenebilir mi?" olmuştur.