Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan Tanrı olsaydı.
Şüpheci Dinsiz
02-03-2014, 06:13
Sevgili arkadaşlar,
Erdoğan'ın epey bir tapınanı olduğunu bildiğimize göre, Tanrı olsaydı hangisi olurdu?
Sevgiler
evrensel-insan
02-03-2014, 22:33
Sevgili arkadaşlar,
Erdoğan'ın epey bir tapınanı olduğunu bildiğimize göre, Tanrı olsaydı hangisi olurdu?
Sevgiler
Yolsuzluk, hirsizlik, rusvet, baski, zorlama, yalan dolan hile, adaletsizlik, hukuksuzluk, tanrisi
Büyük ihtimal Enki olurdu çünkü penisinden ve tecavüzlerinden biraz yaramazlık peşindeki bir tanrıyı andırıyor bana.
Yada Zerdüştlükteki "Ehrimen" Tam emin değilim ikisinin arasında kaldım
Şüpheci Dinsiz
03-03-2014, 00:36
Kıl (ne kılıydı o?) Tanrısının rahmeti gazabını aşacakmış inşallah.
http://t.co/KvXSoMQdNC
Başbakan Erdoğan: Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacak
Başbakan Erdoğan, partisinin Muğla'daki mitinginde konuştu, akıl almak ifadeler sarf etti.. Başbakan'ın, "Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacak" ifadelerini duyanlar kulaklarına inanamadı.. Erdoğan'ın bu şok sözleri; Cenâb-ı Hak'ın kudsî hadisinde geçen, "İnne rahmetî sebakat alâ gadabî - Rahmetim benim gadabıma sebkat etmiştir (Yarışı rahmetim kazanmıştır. Rahmetim devamlı öndedir.)" buyurduğu sözlerini hatırlattı. Erdoğan'ın, Allah'ın vasfını kendisiyle anması tepki topladı.
Şüpheci Dinsiz
03-03-2014, 01:04
Sevgili arkadaşlar,
Yolsuzluk, hirsizlik, rusvet, baski, zorlama, yalan dolan hile, adaletsizlik, hukuksuzluk, tanrisi
Yunan mitolojisinde ve başka mitolojilerde böyle bir Tanrı var. :)
Hermes (http://tr.wikipedia.org/wiki/Hermes)
Çevik haberci Hermes tüm atletlerin koruyucusu olduğu gibi akıllı ve kurnaz olduğu için hırsızların, kumarbazların ve tüccarların da koruyucusudur. Liri, kavalı, notaları, astronomiyi, ölçü birimlerini ve sporu icat etmiştir.
Sevgiler
Merhaba Deist_tr
Sevgili arkadaşlar,
Sevgiler
Tek bir tanrı değilde bir kaç tanrıya bedel bence . Hangileri mi ? Hades Hermes ve Furina .
Hades
Kullarının sayısını artırmak için delice uğraşan, açgözlü bir tanrıdır.
Aynı zamanda, yerden çıkan değerli metaller onu bolluk çokluk ve servet tanrısı yapmıştır.
Hermes
Tanrıların en hızlısıdır. Kanatlı sandaletleri ve şapkası vardır; bir de büyülü değnek taşır. Hırsızların ve ticaretin tanrısıdır. Yeraltı dünyasına ölülerio götürür.
Birde "Furina" var.
Furina , Yunan Mitolojisinde hırsızların tanrısıdır .
http://www.uslanmam.com/mitoloji-sozluksel-hikayeler/1420540-tum-mitolojik-tanri-ve-tanricalar.html
Sevgiler ,saygılar
Vefik Sami
03-03-2014, 15:23
Çoğu insanın kendisinden başka kimseyi düşünmediği, sâdece haz, menfaat ve beklentilerine odaklandığı şu dünyada, bu tip bir kitleye hükmetmek için Tanrı olmaya gerek var mı ?
Güç, zekâ ve kurnazlık kâfi.
Ayrıca, toplum mühendislerinin kurup ortaya attığı zemberekli oyuncakları pek fazla büyütmeyin gözünüzde.
Felâsife
04-03-2014, 13:57
Ayrıca, toplum mühendislerinin kurup ortaya attığı zemberekli oyuncakları pek fazla büyütmeyin gözünüzde.
+1 aynen katılıyorum. :)