PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese merhaba.

melo
19-03-2014, 21:06
Sanıyorum şu an ülkemizde herhangi aktif bir topluluğumuz yok.Bir tek bu forumu buldum güncel olan(facebook sayfaları dışında).Bu kadar dışlanmışlık içinde,bu kadar ayrı kalmamamız gerektiğini düşünüyorum.

Kendimden kısaca bahsetmem gerekirse ortaokuldan beri dini sorgulayan,ara ara gidip gelen,lise sıralarında deist ve agnostik sürecinden geçip nihayetinde ateist olmuş birisiyim.Ateist olduğumu kimseden saklama gereği duymadım bugüne kadar.Ancak çevreme kabul ettirebildim mi? Sanmıyorum.Bu sebeple hayatımdan çıkarmak zorunda kaldığım insanlarda oldu tabi.Katıyım müslümanlara karşı,cahilliklerinin getirdiği fanatiklik boyundaki savunmaları,ne dersen de duymayışları. Kendileri yaptıklarında her şey çok olağanken,senin inanmayaşını bile hakaret olarak görmeleri vs vs!

Ayrıca adım Merve,ankarada mimarlık öğrencisiyim. Herkese tekrar kocaman merhaba!:)

spartacus
19-03-2014, 23:07
Merhaba Hoşgeldin :)

vartor
20-03-2014, 00:50
Benden de sana kocaman bir hosgeldin; umarim sitemizde hosca vakit gecirirsin.

Şüpheci Dinsiz
20-03-2014, 01:48
Hoşgeldiniz sevgili melo. :)

Subat
20-03-2014, 13:13
Hoş geldiniz Sayın Melo

Aslında ülkede bir dernek kurma girişimi var ve 9 mart'ta Ankara toplantısı da yapıldı. İleri tarihli toplantılar da yapmayı planlıyorlar.

facebbok adresiniz varsa Ateistler Meclisi'ne mesaj atabilirsiniz konuyla alakalı.

www.facebook.com/AteistDernek

ozgur_beyin
20-03-2014, 17:33
sevgili melo hoşgeldin.aynı dili konuşan insanların arasındasın umarım birbirimize faydamız dokunur.

melo
24-03-2014, 14:33
Hepinize teşekkür ederim,ve hoşbuldum:)
Benim de temennim o yönde ozgur_beyin^^
ve sevgili subat haberdar ettiğin için ayrıca teşekkür ederim,ikinci tanışma toplantısına saat konusunda uzlaşabilirsek büyük bir zevkle katılacağım:)

Yaltrack
24-03-2014, 19:50
Hoş geldiniz.. Umarım sizinle birlikte dahada aydınlanırız..

balkadam1
09-05-2014, 16:01
Çok saĞolunNN.