Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Gazete'den Ateistleri Hedef Gösteren Yazı
Sevgil Arkadaşlar ;
"Zinanın suç sayılmadığı, domuz etinin kasap raflarından market reyonlarına indiği, eşcinselliğin legalleştirildiği, annesütü bankalarının kurulmak istendiği “yeni” Türkiye’de bir ilk daha yaşandı. Ateizm Derneği resmi izinle kuruldu. Böylece, “Allah (c.c.)’ın varlığını inkâr” ve dini değerlerimizin tamamına hakaret devlet şemsiyesi altına alındı. Müslüman! Bunu da açıkla!"
şeklinde başlayan habere buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.milligazete.com.tr/haber/Musluman_Bunu_da_acikla/317517#.U1Zcl1V_u2U
Bu korku nedir? Nedendir? Anlamıyorum.
Bu korkunun sebebi basit, inançlarının gayet kırılgan olduğunu biliyorlar ve onlara bağış yapan ve onlara efendi gibi davranan zavallı halkın bilinçlenmesini istemiyorlar.
ozgur_beyin
22-04-2014, 18:57
bu gazete müslüman bilr değil. bir ateist kuran için BAKARA TUKARAdeseydi akitinde milli
gazetesinde linç kampanyaları başltırlardı. ama kuranla dalga geçen kendi adamları olunca kuranı bile ediyorlar. bunlar maymun götünün müslümanı
bakkalmahmud
22-04-2014, 19:39
Sevgil Arkadaşlar ;
şeklinde başlayan habere buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.milligazete.com.tr/haber/Musluman_Bunu_da_acikla/317517#.U1Zcl1V_u2U
Bu korku nedir? Nedendir? Anlamıyorum.
Bu zihniyetin varligi sadece bizler icin deyil,herkes icin tehlike.
Bunlar isiracak kimse bulamiyinca birbirlerini isiracak kadar tehlikeli,allah cece nin inkari diyor,sanki herkes inanmak zorunda allah cece sine.
Bu zihniyetin varligi sadece bizler icin deyil,herkes icin tehlike.
Bunlar isiracak kimse bulamiyinca birbirlerini isiracak kadar tehlikeli,allah cece nin inkari diyor,sanki herkes inanmak zorunda allah cece sine.
Dediğin gibi karşılarında ateist, bilim adamı, ya da kadın hakları savunucusu vb kalmadı mı bu sefer kendi içlerine dönüp sen dini deforme ediyorsun sen başka mezheptensin, sen yanlış biliyorsun diye birbirlerini öldürüp bölünüp dururlar.
evrensel-insan
22-04-2014, 20:12
Yazida dernegin linki verilmis.
Dernek hakkinda bilgi edinmek adina bir goz atmakta yarar var.
http://www.ateizmdernegi.org/anasayfa
Dediğin gibi karşılarında ateist, bilim adamı, ya da kadın hakları savunucusu vb kalmadı mı bu sefer kendi içlerine dönüp sen dini deforme ediyorsun sen başka mezheptensin, sen yanlış biliyorsun diye birbirlerini öldürüp bölünüp dururlar.
Ayşe ile Ali misali. Öldürecek adam, dökecek kan bulunamadığında kendi kendine saldıran ilginç bir mekanizmaları var. Sanki mazotu kan bu sistemin. Olmayınca çalışmıyor.
evrensel-insan
22-04-2014, 20:57
Ayşe ile Ali misali. Öldürecek adam, dökecek kan bulunamadığında kendi kendine saldıran ilginç bir mekanizmaları var. Sanki mazotu kan bu sistemin. Olmayınca çalışmıyor.
Yalniz burada "hedef gosterme" pek gecerli olmasa gerek.
Dernegin yeri de yurdu da belli. :)
Saldirinin ana icerigi ise, bilgisizlik. Yani ateizmi algilayamamak ve sadece verilen ne ise onu kabullenmek.
Ayrica rekabette pek istenilen bir sey degil.
Yalniz burada "hedef gosterme" pek gecerli olmasa gerek.
Dernegin yeri de yurdu da belli. :)
Saldirinin ana icerigi ise, bilgisizlik. Yani ateizmi algilayamamak ve sadece verilen ne ise onu kabullenmek.
Ayrica rekabette pek istenilen bir sey degil.
Burada hedef göstermekten kasıt ne onu anlayamamışsın zaten.
Bal gibi de hedef gösteriliyor.
evrensel-insan
22-04-2014, 21:31
Burada hedef göstermekten kasıt ne onu anlayamamışsın zaten.
Bal gibi de hedef gösteriliyor.
Sen de yazilanin ironik oldugunu algilayamamissin.
Ateistler ulkemiz gibi bilgiden bilincten ve bireyden geri kalmis toplumlarda her zaman hedeftir.
Aynı bok çukurunda ateistler meclisine de yer verilmiş.
http://www.milligazete.com.tr/haber/Saldiriya_basladilar/317678#.U1bfmVdpffk
Vefik Sami
23-04-2014, 11:28
İktidar sâhiplerinin cemaat'e karşı gerçekleştirdiği saldırı ve hakâretler karşısında körler-sağırlar"ı oynayanların, ateizm derneği kuruldu diye ciyak ciyak bağırmalarını ciddiye mi alıyorsunuz ?
Muhammed zamanında "Allah yolunda"(!) cihad edenlerin, Muhammed'in vefâtı sonrası siyâsi hesaplar/menfaatler uğruna birbirlerini doğradıklarını unutmuş olamazsınız. Bunların ataları ne idi ki; kendileri ne olsun ?
Siz, bunlara gereğinden fazla değer veriyorsunuz.
knowledgetowisdom
29-04-2014, 00:49
Bir Müslüman olarak milli gastenin bu haberini kınıyorum.
Bu zihniyeti de kınıyorum.
evrensel-insan
30-04-2014, 02:44
1 Mayıs'a sayılı günler kala İşçi Partisi, TGB ve Türk İş'in ardından Ateizm Derneği de 1 Mayıs'ta Kadıköy'de olacağını duyurdu.
Derneğin twitter hesabından yapılan açıklama, "Ateizm Derneği 1 Mayıs'ta yine pankartları ve tişörtleriyle birlikte Kadıköy'de olacak.. " denildi.
Neden boyle bir karar aldilar, dersiniz?
Neden mi böyle bir karar aldılar ?
Neden "Büyük Kulüp'te" yemek düzenliyor diye sormak gelmiyor mu kimsenin aklına ?
1 Mayıs'a sayılı günler kala İşçi Partisi, TGB ve Türk İş'in ardından Ateizm Derneği de 1 Mayıs'ta Kadıköy'de olacağını duyurdu.
Derneğin twitter hesabından yapılan açıklama, "Ateizm Derneği 1 Mayıs'ta yine pankartları ve tişörtleriyle birlikte Kadıköy'de olacak.. " denildi.
Neden boyle bir karar aldilar, dersiniz?
Sence neden evrensel?
Ateizm derneğinin de klasik ülke mantığı güderek, bu ülkede siyaset yaparak ön planda olabilirsin mantığını düşünmesi. Görünen o ki, Ateizm derneği adı ile kurulan kurum yada adı her ne ise, içine siyaset karıştırmış. Ülkemize böyle haberler lazım tabi ki değil mi? Ateizm derneği 1 Mayıs'ta Taksim'e çıkmak ister, birileri bunlara tepki gösterir. Sonra bir bakmışsın gazetelerde, ateistlere saldırıldı haberleri. Özellikle son günlerde acımasızca, şerefsizce öldürülen minik kardeşlerimizin, minik yavrularımızın 23 Nisan'da Taksim'de yaptıkları kutlamanın tüm insanlarımıza örnek olmasını diliyorum. Ne bir kavga vardı, ne bir yağmalama vardı, ne toma vardı, ne biber gazı vardı...
Konu için, Milli Gazete'nin yaklaşımını, bir müslüman olarak doğru bulmadığımı, yanlış yaptıklarını söylemek istiyorum.
bursali68
30-04-2014, 11:29
Merhaba,
Bu tür davranışlar ne ilk ne de son...Başbakan da " ateist nesil mi yetiştireceğiz, tabii ki dindar nesil yetiştireceğiz " dediği halde yine de inançlılardan gerekli tepkiyi görmedi...
Çok da sahteci davranmamak gerek diye düşünüyorum...
Yeri geldiğinde herkez bu tarz zihniyetlerle hemfikir oluveriyor...
Sağlıcakla kalınız...
evrensel-insan
30-04-2014, 13:04
Sence neden evrensel?
Ateizm derneğinin de klasik ülke mantığı güderek, bu ülkede siyaset yaparak ön planda olabilirsin mantığını düşünmesi. Görünen o ki, Ateizm derneği adı ile kurulan kurum yada adı her ne ise, içine siyaset karıştırmış. Ülkemize böyle haberler lazım tabi ki değil mi? Ateizm derneği 1 Mayıs'ta Taksim'e çıkmak ister, birileri bunlara tepki gösterir. Sonra bir bakmışsın gazetelerde, ateistlere saldırıldı haberleri. Özellikle son günlerde acımasızca, şerefsizce öldürülen minik kardeşlerimizin, minik yavrularımızın 23 Nisan'da Taksim'de yaptıkları kutlamanın tüm insanlarımıza örnek olmasını diliyorum. Ne bir kavga vardı, ne bir yağmalama vardı, ne toma vardı, ne biber gazı vardı...
Peki neden, Taksim degil de, ta da taninan Yenikapi degil de; Kadikoy? orasi da yasak.
Ayrica neden teolojik olarak ateizmi kendiner benimseyen bir dernegin, yasam ve iliskinin diger yonleri adina bir ideolojisi inanci etigi ve de politikasi olmasin?
evrensel-insan
30-04-2014, 13:04
Neden mi böyle bir karar aldılar ?
Neden "Büyük Kulüp'te" yemek düzenliyor diye sormak gelmiyor mu kimsenin aklına ?
Senin bu sordugun soruya kendi yanitin nedir?
valla hacılar kusura bakmayın ama biz ziyagökalpte (kızılayın ana caddesi) polise direnirken tgbliler sıhhıiyede ve tandoğanda (ankaranın ilçeleri) halay çekiyordu. ah canlarım benim... Ben lafa değil icraata bakarım .)