Orijinalini görmek için tıklayınız : Ateİst avukat ariyorum arkadaşlar
ozturk93
29-05-2014, 19:25
Ateİst avukat ariyoruz arkadaşlar yardımcı olabİlecek arkadaŞlar Özelden ulaŞirsaniz sevİnİrİz.. TeŞekkÜrler
Ebu Sübyan
30-05-2014, 02:18
ateizm derneğine başvur
https://www.facebook.com/AteistDernek?fref=ts
Buraya özel mesaj atarsanız yardımcı olabilirler.
Neden özellikle ateist avukat tercih ediyorsunuz?
Allaha tazminat davasi acacakmis da ondan. Bunca ganimet toplamis, nasil olsa sarsilmaz diye dusunmus arkadas.
Kişisel menfaatleriniz konu olduğunda destek almak istediğiniz kişiyi seçerken inancı veya inançsızlığından ziyade o konuya ne kadar vakıf olduğunu, o konu hakkında ne kadar bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu kıstas alırsanız sizin için daha faydalı olur.
ozgur_beyin
01-06-2014, 18:50
öztürk 93 sitemizde ateist avukat var .rumuzu, KC ona özel mesaj gönder
ozturk93
05-06-2014, 03:40
https://www.facebook.com/AteistDernek?fref=ts
Buraya özel mesaj atarsanız yardımcı olabilirler.
Teşekkürler..
Vefik Sami
05-06-2014, 12:36
Neden "Ateist Avukat" aradığınızı bilmiyorum. Muhtemelen kendi zâviyenizden 'haklı' gerekçeleriniz vardır. Fakat; insanların bir Tanrı inancına sâhip olmaları ya da olmamaları, ekonomik hayatta, sosyal ilişkilerde, eğitimde, hukukta, askerlikte vs. asla referans alınmamalı. "Beş vakit namazlı/abdestli" görünüp, tecâvüzcü coskun'a rahmet okutturacak düzeyde, insanların hak-hukûkunun ırzına geçen ne "Nur Yüzlü"(!)ler bilirim ben!...
İnsan "Dindar" görünmeyi başarabildiğine göre, "Ateist"(*) olarak da görüntü verebilir.
Bu arada benim tanıdığım birçok avukat var fakat hiçbiri ateist değil, o yüzden kendisine yardımcı olamayacağım.
Avukat talebi için ateistler derneği ile irtibata geçmiş arkadaşımız. Açıkçası benzer şekilde avukat talebim olsa, doğrudan ateist avukat arardım ben de.