PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Euzübillahiminelşeytanirracim

dindarateist
06-06-2014, 14:34
Bismillahirrahmanirrahim

Bu, sitenizdeki ilk mesajımdır, hayırlara vesile olur inşallah.

vartor
06-06-2014, 15:58
Hayirli cumaada, sag ayaginla sitemize adim atmissin; hayirdan baskasi gelemez senden zaten.

dindarateist
06-06-2014, 16:15
Hayirli cumaada, sag ayaginla sitemize adim atmissin; hayirdan baskasi gelemez senden zaten.

Sağolasın kardeşim, sana da hayırlı Cumalar....

dindarateist
06-06-2014, 21:58
Değerli kardeşlerim, bu sitede kıymetli din kardeşlerimizden kimler var? Biliyorsunuz artık mücadelemizin sonuna gelmek üzereyiz. Lütfen anlatın, biz de bilelim. Bu Dar-ul harp artık olması gereken noktaya geliyor. Bizlere sizler de el verirseniz düzeni daha kolay sağlarız.

Nova
07-06-2014, 02:24
Çoğunluğun dini imanı para olduğuna gör, bayaa bir din kardeşini var sanırım :D

spartacus
07-06-2014, 02:44
Değerli kardeşlerim, bu sitede kıymetli din kardeşlerimizden kimler var? Biliyorsunuz artık mücadelemizin sonuna gelmek üzereyiz. Lütfen anlatın, biz de bilelim. Bu Dar-ul harp artık olması gereken noktaya geliyor. Bizlere sizler de el verirseniz düzeni daha kolay sağlarız.

Bilmem ama sizinkisi hayallerinizi bıtırak gibi saran korku masalalrını gerçeğe dönüştürmek, kıyamet ve cehalet çabasıdır. Ateşiniz Afganistandan yükseliyor, ortadoğuyu sarıyor, nihayete ereceksiniz, gün insandan yana, karanlığınız bitecek, sizde prangalarınızdan, putlarınızdan kurtulacaksınız. Öyle ya da böyle, birbirinzi boğazlayark, didikleyerek belki, ama dediğim gibi gelecek aydınlığındır, siz ve karanlığınızın, karanlık savaşlarınızın değil.

dindarateist
07-06-2014, 12:47
Bilmem ama sizinkisi hayallerinizi bıtırak gibi saran korku masalalrını gerçeğe dönüştürmek, kıyamet ve cehalet çabasıdır. Ateşiniz Afganistandan yükseliyor, ortadoğuyu sarıyor, nihayete ereceksiniz, gün insandan yana, karanlığınız bitecek, sizde prangalarınızdan, putlarınızdan kurtulacaksınız. Öyle ya da böyle, birbirinzi boğazlayark, didikleyerek belki, ama dediğim gibi gelecek aydınlığındır, siz ve karanlığınızın, karanlık savaşlarınızın değil.

Sayın spartacus rumuzlu üye, umarım bir gün Allah (cc) size de hidayet nasib eder. Huzurun islamda olduğunu bir gün keşfedersiniz umarım.

Vefik Sami
07-06-2014, 14:16
Millet işin gırgırında.
Ben de neredeyse kendimi paralıyorum; ciddi ciddi birşeyler yazabilmek için.
Her ne ise;
Sıkıntıdan patlamama adına, bunlar da lâzım.

"Dindarateist" kardeşim. ;)

Ve aleykümesselamü ve rahmetullahi ve dahi berekâtühü..
Hoş gelmişsin Meeşeallah
Nazar değmez iiişallah

Tü, tü tü...... :D

evrensel-insan
07-06-2014, 14:53
Bismillahirrahmanirrahim

Ben bir dindarin nasil ateist olabilecegini merak ettim.

Aciklanirsa, memnun olurum.

uyar
07-06-2014, 15:00
Sayın spartacus rumuzlu üye, umarım bir gün Allah (cc) size de hidayet nasib eder. Huzurun islamda olduğunu bir gün keşfedersiniz umarım.

sende allahindan bul emi kardesim... bulamazsan bize gel... burasi bulamayanlarin cenneti

Felâsife
07-06-2014, 15:18
Vakti zamanında kalın bir kitapta şöyle bir hikaye okumuştum.

Bir mecliste birisi şöyle bir soru sormuş meclise ;

Bir adam dinim yok derse, imanım yok derse, kitabım yok derse ve dâhi cenneti bile istemezse, vede rukusuz secdesiz namaz kılarsa bu adam nasıl bir adamdır diye sormuş.

Mecliste bulunanların hemen hepsi kafirin zındığın tekidir demişler.

Lakin orada bulunan biriside hayır durun, bu müslümanın ta kendisidir demiş.
??
Dini yoktur, çünkü dinin sahibi Allahtır, kişi anca dine uymakla mükelleftir.
Kitabı yoktur, çünkü kitabın sahibide Allahtır, onada uymakla mükelleftir.
İmanı da yoktur, çünkü imanıda ona Allah lütfetmiştir, istesede etmezdi.
Cenneti de istemez, çünkü anca sahibinin rızasını ister ki cennet için ibadet etmez.
Rukusuz secdesiz namaza gelincede cenaze namazı kılar demiş..

dindarateist'lik nasıl bir kategoriye giriyor bende merak ettim.

Hani Ârabinin kelime oyunlarında ki gibi desem oda değil.

Rab haktır, kul haktır.
Bir bilebilsem mükellef kimdir.
Mükellef kuldur desem o yoktur!
Mükellef Rab'dır desem Rab Nasıl Mükellef Olur?

ozgur_beyin
07-06-2014, 16:09
Bismillahirrahmanirrahim

üye olmayıda cumaya denk düşürmüşsün . hayırlara vesile olacağı kesin. ve sitemize hoşgeldin

dindarateist
07-06-2014, 18:04
üye olmayıda cumaya denk düşürmüşsün . hayırlara vesile olacağı kesin. ve sitemize hoşgeldin

Hoşbulduk kardeşim, inşallah sen de mübarek islam dininin nuru ile aydınlananlardansındır.

Bazı arkadaşlar benim rumuzumun anlamını merak etmişler. Ben yıllarca ateizm karanlığında boşuna debelendikten sonra islamla aydınlanmış ve huzur bulmuş bir kulum. Anlamı budur. Allah (cc) inşallah tüm ateist arkadaşlara da bu hidayeti nasib eyler.

uyar
07-06-2014, 18:06
Hoşbulduk kardeşim, inşallah sen de mübarek islam dininin nuru ile aydınlananlardansındır.

Bazı arkadaşlar benim rumuzumun anlamını merak etmişler. Ben yıllarca ateizm karanlığında boşuna debelendikten sonra islamla aydınlanmış ve huzur bulmuş bir kulum. Anlamı budur. Allah (cc) inşallah tüm ateist arkadaşlara da bu hidayeti nasib eyler.

umarim yine gercegi gorur mana zirvalarindan kurtulup ayagin yere basar ve ateist olursun (amin)

yalniz guzel turkcemiz acisindan adinin o zaman "ateistdindar" olmasi daha munasiptir..

evrensel-insan
07-06-2014, 18:44

Birincisi ATEIZMIN BILINCI TEIZMIN BILINCINDEN DAHA ONDEDIR.

Yani TEIZMIN BILINCINI ALARAK ATEIST OLAN BIRISI, TEKRAR TEIZME DONMEZ.

Eger boyle bir donme varsa, burada henuz teizmin bilincine erisemememislik vardir.

O yuzden bir kisi teizminde sarsinti gecirebilir, bu sarsintisini da "ateizm" olarak adlandirabilir, yalniz; teizme donus, onun ateist olamadigini aciklar.

O yuzden sormak isterim, yasadigin "ateizm karanligi" nasil bir seydi?

Ayrica bu "karanliga nasil ve neden dustun?"

Diger bir noktada, bir kisi artik kendisi adina kullanmadigi bir degeri, o degere sahipmis gibi kullanamaz.

Yani ateizme karsi bir dusuncesi varsa, bunu kullanmasi onun karsi oldugu anlamina gelmez.

O yuzden eger bir oneri gerekirse "antiateistdindar" rumuzunu onerebilirim.

dindarateist
07-06-2014, 20:27
Birincisi ATEIZMIN BILINCI TEIZMIN BILINCINDEN DAHA ONDEDIR.

Yani TEIZMIN BILINCINI ALARAK ATEIST OLAN BIRISI, TEKRAR TEIZME DONMEZ.

Eger boyle bir donme varsa, burada henuz teizmin bilincine erisemememislik vardir.

O yuzden bir kisi teizminde sarsinti gecirebilir, bu sarsintisini da "ateizm" olarak adlandirabilir, yalniz; teizme donus, onun ateist olamadigini aciklar.

O yuzden sormak isterim, yasadigin "ateizm karanligi" nasil bir seydi?

Ayrica bu "karanliga nasil ve neden dustun?"

Diger bir noktada, bir kisi artik kendisi adina kullanmadigi bir degeri, o degere sahipmis gibi kullanamaz.

Yani ateizme karsi bir dusuncesi varsa, bunu kullanmasi onun karsi oldugu anlamina gelmez.

O yuzden eger bir oneri gerekirse "antiateistdindar" rumuzunu onerebilirim.

Sağol kardeşim. Her ne kadar sözlerini anlayamadıysam da iyi şeyler söylediğini umuyorum. Allah (cc)'ın inayeti ve birliği üzerine olsun.

RainFall
10-06-2014, 14:16

xD
:alien:

RainFall
10-06-2014, 14:17
Sağol kardeşim. Her ne kadar sözlerini anlayamadıysam da iyi şeyler söylediğini umuyorum. Allah (cc)'ın inayeti ve birliği üzerine olsun.

Allah sisi bunun dd sürümü ne zaman çıkacak?Öncekinden biraz daha iyi olsada millet bıktı hatta artık alay edilmeye başlandı dininizle.

dindarateist
10-06-2014, 15:57
Allah sisi bunun dd sürümü ne zaman çıkacak?Öncekinden biraz daha iyi olsada millet bıktı hatta artık alay edilmeye başlandı dininizle.

Değerli kardeşim, siz inanmasanız da lütfen alay etmeyiniz. İnancıma saygı gösteriniz ve şimdi sizi çarpacak çok farklı bir şey söyleyeceğim, daha önce duymadığınızı düşündüğüm bir derinlikle size şunu soracağım: Ya varsa?

uyar
10-06-2014, 16:16
Değerli kardeşim: Ya varsa?

yok walla da billa da allah mallah yok... rahat ol

vartor
10-06-2014, 16:17
Varsa o korksun. Hesap vermesi gereken buyuk bir liste var:)

insannedir
10-06-2014, 16:21
yok walla da billa da allah mallah yok... rahat ol

Evet Bence de yok. olsa zaten pazarlık yaptığın da verirdi komisyonlu iylikler yaptığın da verirdi...
Demek var olan Gizli Kudret Allah bir şahıs bir İnsan değildir gördüğün Herşey ile Allahtır. öyle bir birliktelikte Birdir

uyar
10-06-2014, 16:22
Evet Bence de yok. olsa zaten pazarlık yaptığında verirdi komisyonlu iylikler yaptında verirdi... Demek var olan Gizli Kudret Allah bir şahıs bir İnsan değildir Herşey ile Allahtır. öyle bir birliktelikte Birdir

gayet bos ve anlamı yok bu dediğinin

insannedir
10-06-2014, 16:27
gayet bos ve anlamı yok bu dediğinin
şimdi anlamadınsa mesela. daha sonra belki anlarsın :) hemen anlaşılmaya bilir bu mesele

mrdragon
10-06-2014, 16:28
Hani, bir zamanlar inanışlara göre volkan'ın ağzında çocuklarını kurban eden gariban beyin yerine başka organlarını kullanmakta zorlayanların da temel sorusuydu bu. YA VARSA?

Sen biricik o sevimli masum yavrunu ateşe atta, tanrı Ateşus memnun kalsın. Bizi lanetlemesin. Çocuğunu kollarına alsın ona sonsuz yaşam versin misali.

Ya Varsa yerine Ya Yerseler demişler sizlerde afiyet ile yemişsiniz.

Hani facebook, eski msn, twitter gibi paylaşıma açık yerlerde özellikle mail aracılığı ile,

Aşağıdaki yazıyı 10 kişiye yolla herşey çok güzel olacak yollamassan başına çoook kötü şeyler gelecek diye 12 yaş algısına hitap eden ya doğruysa kalıbına uydu bu.

Biz bu tip kalıpların peşinden gidenlere iyimser tabirle ergenliğe ulaşamamış çocuk diyoruz. Hani yok ben çocuk değilim derlerse, farklı tabirler kullanmak gerekir ama kişiye saygıdan kullanmayı vereyim efendim..

Bu arada dindarateist kardeşim, tarzın itibari ile fake gibi de duruyorsun. Hadi bakalım hayırlısı olsun.

dindarateist
10-06-2014, 16:34
Bu arada dindarateist kardeşim, tarzın itibari ile fake gibi de duruyorsun. Hadi bakalım hayırlısı olsun.

Değerli kardeşim, bir insan nasıl "fake" olabilir ki? Ben Allah (cc) tarafından yaratılmış, nefes alıp veren bir beşerim. Canı veren de, alan da "O"dur.

mrdragon
10-06-2014, 16:34
Evet Bence de yok. olsa zaten pazarlık yaptığın da verirdi komisyonlu iylikler yaptığın da verirdi...
Demek var olan Gizli Kudret Allah bir şahıs bir İnsan değildir gördüğün Herşey ile Allahtır. öyle bir birliktelikte Birdir

Öyle aslında birdir kısmına katılıyorum. Muhammed ile birdir herşey ile değil. Sen kendini parçalasanda senin dilinden Muhammed'in dilinden dökülenler çıkmaz. Çıksa çıksa senin hayali dünyan çıkar.

Oysa, arapların araplara yönelik, Muhammed'in düşüncelerinde hayat bulan dilsel tanrısı, Muhammed'in vefatı ile tarihe karışmıştır. Arkaya sadece inananlar size bir kitap bırakmışlar.

Bu kitap yazarı tanrı fikri de ayrı bir komedi. Birdir tanrımız 23 yıl boyunca Hicaz bölgesinde dilden döküle döküle, koşullara gebe 1 ciltlik kitap yazacak kadar da yeteneklerden uzaktır. O bir şahıs değilse, o şahısları kıskanır ve egosal olarak üstlerine geçmek ister vaziyette tasarlanan garip bir hayali insan psikolojisi barındıran varlıktır. Ego ile donatıldığı için, süperegonun ne olduğu konusunda fikri de yoktur.

Masallar diyarında yaşayan zihinlerin dilinden, başkalaşım geçirmiş yeni tasarlanan tanrılar aktığı için tanrı bir değil, trilyonlarcadır. Çünkü aynı insan 2 saat sonra dahi yeni tanrı tasarlar ve dilinden üfürmeye başlar. Ağız torba değil ki büzesin.

mrdragon
10-06-2014, 16:39
Değerli kardeşim, bir insan nasıl "fake" olabilir ki? Ben Allah (cc) tarafından yaratılmış, nefes alıp veren bir beşerim. Canı veren de, alan da "O"dur.

Fake değilsen ibretliksin muhterem kardeşim.

Öyle ki, bir ateiste, bir deiste, bir agnostike kısacası dinsizlere, tam da neden dinsiz olmaları gerektiğini gösteren vaziyette.

Evet, algılarınızı köreltip düşünce üretmekten uzaklaşıp robot edası ile programlanarak dilden iki kelimeyi durmadan dökmek isteyen zihinsel kölelerden olmak istemiyorsanız, aklınızı esarete kaptırmadan durumu iyice anlayın. Bakın 2x2=4'ün yorumunu yapmaktan bile uzaklaşacak duruma düşüyor imanlılar...

O yüzden, millet uzaya çıkarken bizimkiler leyla ile mecnuna dönüşüyorlar.

dindarateist
10-06-2014, 16:48
Fake değilsen ibretliksin muhterem kardeşim.

Öyle ki, bir ateiste, bir deiste, bir agnostike kısacası dinsizlere, tam da neden dinsiz olmaları gerektiğini gösteren vaziyette.

Evet, algılarınızı köreltip düşünce üretmekten uzaklaşıp robot edası ile programlanarak dilden iki kelimeyi durmadan dökmek isteyen zihinsel kölelerden olmak istemiyorsanız, aklınızı esarete kaptırmadan durumu iyice anlayın. Bakın 2x2=4'ün yorumunu yapmaktan bile uzaklaşacak duruma düşüyor imanlılar...

O yüzden, millet uzaya çıkarken bizimkiler leyla ile mecnuna dönüşüyorlar.

Muhterem kardeşim, neden düşünmeye bu kadar çok meraklısınız ki? Düşün, düşün...... diye atalarımız bile söylemişler. Allah (cc) hükmünü tamamlamış, bizlere yüce Kur'an'ı göndermiş, hadislerle de bezemiş, düşüneceksin de ne olacak?

mrdragon
10-06-2014, 16:54
Muhterem kardeşim, neden düşünmeye bu kadar çok meraklısınız ki? Düşün, düşün...... diye atalarımız bile söylemişler. Allah (cc) hükmünü tamamlamış, bizlere yüce Kur'an'ı göndermiş, hadislerle de bezemiş, düşüneceksin de ne olacak?

Saflığın doruklarında yaşayan birine uygun bir yazı.
Noktalama işaretlerini kullanma konusunda ustalık.

Düşünüpte ne olacak değil mi? Her veriyi değerlendirip en doğruyu yakalamaya çalışacağız da ne olacak. Hani ibre fake'ye bu kadar kaymışken, boş boş yazıpta zaman kaybına uğramayayım değerli aziz ve muhterem kardeşim. Yüce Ulttişap sizi öpücükleri ile kutsasın, yardımcısı Minvoltan yanaklarınızı okşasın. Amman....

dindarateist
10-06-2014, 17:00
Saflığın doruklarında yaşayan birine uygun bir yazı.
Noktalama işaretlerini kullanma konusunda ustalık.

Düşünüpte ne olacak değil mi? Her veriyi değerlendirip en doğruyu yakalamaya çalışacağız da ne olacak. Hani ibre fake'ye bu kadar kaymışken, boş boş yazıpta zaman kaybına uğramayayım değerli aziz ve muhterem kardeşim. Yüce Ulttişap sizi öpücükleri ile kutsasın, yardımcısı Minvoltan yanaklarınızı okşasın. Amman....

:)

Keyfini çıkar muhterem kardeşim, dünya güzel bir yer.....