Orijinalini görmek için tıklayınız : İstenmeyen tüy ve kıllardan nasıl kurtuluyorsunuz?
dindarateist
10-06-2014, 13:32
Ben traş makinesi ve jilet kullanıyorum. Farklı önerileriniz varsa beklerim, zira zaman zaman kesikler oluşuyor, can yakıyor.
Ağda yap(tır)ın güzel kardeşim.
Jilet dediğin hemen çıkıverir.
Epilasyon mudur nedir.
Para varsa o yöntem kalıcı olur.
Kesilmesini ben sakıncalı buluyorum.
Sonuçta işlevleri vardır o kılların.Onlarla oynamak dengeyi bozmayacak mıdır?
dindarateist
10-06-2014, 15:40
Ağda yap(tır)ın güzel kardeşim.
Jilet dediğin hemen çıkıverir.
Epilasyon mudur nedir.
Para varsa o yöntem kalıcı olur.
Sağolasın değerli kardeşim. Bu epilasyon'un lazerlisi var, lazersizi var diye biliyorum. Bunlardan hangisi dinen caizdir? Dünyanın parasını verip bir de cehennemlik olmayalım.
dindarateist
10-06-2014, 15:41
Kesilmesini ben sakıncalı buluyorum.
Sonuçta işlevleri vardır o kılların.Onlarla oynamak dengeyi bozmayacak mıdır?
Bana kalsa hiç dokunmayacağım da karşı taraftan böyle bir talep var...
Bana kalsa hiç dokunmayacağım da karşı taraftan böyle bir talep var...
bu taraftan talep yok mu?
allah yaratmışsa vardır bı bıldıgı dıye amcam gıbı gezen teyzem var benim . nediyosunuz siz ..
laf geliyo , Allah o ara çok meşguldü senın kılınla tüyün le uğraşamadı diyemiyorum
Sağolasın değerli kardeşim. Bu epilasyon'un lazerlisi var, lazersizi var diye biliyorum. Bunlardan hangisi dinen caizdir? Dünyanın parasını verip bir de cehennemlik olmayalım.
Valla o kadarını bilmiyorum.
Ama netten bi araştır brom.
Bence gir agdaya kurtul.
Yada kuaföre felan başvur bakalım, ne dicek.
Haydi kolay gelsin
insannedir
12-06-2014, 12:40
dindaratesit :) bu şeye benziyor kadınerkek veya örnekleri çoğaltabiliriz
Dindarsan :İnsanlık temizlik dindarlıktadır ateistsen: hayvan traş ediyor mu? bırak sal gitsin. Aslın Hayvançıklar değil mi Aslına uyman gerekir :) aslına uy aslına :) ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. :) hatta hayvan yalıyor tüylerini : D asdfgh
dindarateist
12-06-2014, 13:03
dindaratesit :) bu şeye benziyor kadınerkek veya örnekleri çoğaltabiliriz
Dindarsan :İnsanlık temizlik dindarlıktadır ateistsen: hayvan traş ediyor mu? bırak sal gitsin. Aslın Hayvançıklar değil mi Aslına uyman gerekir :) aslına uy aslına :) ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. :) hatta hayvan yalıyor tüylerini : D asdfgh
Değerli kardeşim, derinlikli yorumlarını :) dikkatle takip etmeye çalışıyorum :) Ben de senin rumuzla ilgili bir yorum yapayım :) halen insan nedir diye sorduğuna göre :) insanlığın ne olduğunu anlayamamışsın demek ki, öğrenmeye çalışıyorsun :) Pek öğrenmiş gibi görünmüyorsun ama umarım bir gün öğrenirsin :)
korler sagirlar birbirini agirlar
insannedir
12-06-2014, 14:14
Değerli kardeşim, derinlikli yorumlarını :) dikkatle takip etmeye çalışıyorum :) Ben de senin rumuzla ilgili bir yorum yapayım :) halen insan nedir diye sorduğuna göre :) insanlığın ne olduğunu anlayamamışsın demek ki, öğrenmeye çalışıyorsun Pek öğrenmiş gibi görünmüyorsun ama umarım bir gün öğrenirsin :)
Dinden öğrenirsem : Allah ademi yani insana ruhundan nefha ettiğini öğrenicem
Atesitten öğrenirsem kesinlikle insan olmadığımı evrim geçirmiş bir hayvan olduğumu Aslımın hayvan olduğunu öğrenicem :shocked:
Senden öğrenirsem İnsan gibi gözüken hayvan olduğumu öğrenicem : D Asdfghjk
Ayyy ne yapacağımı şaşırdım şimdi seni görünce şaşırdım :)
Allah insan ruhundan nefh etiğin için
bir kişinin bütün herşeyi bir tarafa bırakıp İnsan nedir diye düşünmeye kendisine sormaya başlaması o kişinin hayvanlıktan İnsan olmaya başlaması demektir
aydınlata biliyorum,bilmiyorum sizi ? dindaratesit abiablacım :) abiabalcım dedim çünkine dindaratesit diyince abi mi desrm ablamı desem şey edemediim.. fikredemedim düşün'emedim :) Sizinle konuşurken ne tuhaf kelimeler çıkıyor ağzımdan fikredemedim ne demek yaaa :)
dindarateist
12-06-2014, 14:22
Dinden öğrenirsem : Allah ademi yani insana ruhundan nefha ettiğini öğrenicem
Atesitten öğrenirsem kesinlikle insan olmadığımı evrim geçirmiş bir hayvan olduğumu Aslımın hayvan olduğunu öğrenicem :shocked:
Senden öğrenirsem İnsan gibi gözüken hayvan olduğumu öğrenicem : D Asdfghjk
Ayyy ne yapacağımı şaşırdım şimdi seni görünce şaşırdım :)
Allah insan ruhundan nefh etiğin için
bir kişinin bütün herşeyi bir tarafa bırakıp İnsan nedir diye düşünmeye kendisine sormaya başlaması o kişinin hayvanlıktan İnsan olmaya başlaması demektir
aydınlatabiliyorum bilmiyorum sizi dindaratesit abiablacım :) abiabalcım dedim çünkine dindaratesit diyince abi mi desrm ablamı desem şey edemediim.. fikredemedim düşün'emedim :) Sizinle konuşurken ne tuhaf kelimeler çıkıyor ağzımdan fikredemedim ne demek yaaa :)
Değerli :) kardeşim, bence sen önce kendi dilinde yazıp çizmeyi öğren :) İnsanlığa da zaman gelir. Sen öğrenemesen torunların öğrenir belki :)
insannedir
12-06-2014, 14:30
Değerli :) kardeşim, bence sen önce kendi dilinde yazıp çizmeyi öğren :) İnsanlığa da zaman gelir. Sen öğrenemesen torunların öğrenir belki :)
ok okokokok :)
RainFall
27-08-2014, 11:18
Lazerle aldirirsan bir daha cikmaz.