PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstenmeyen tüy ve kıllardan nasıl kurtuluyorsunuz?

dindarateist
10-06-2014, 13:32
Ben traş makinesi ve jilet kullanıyorum. Farklı önerileriniz varsa beklerim, zira zaman zaman kesikler oluşuyor, can yakıyor.

Natan
10-06-2014, 13:56
Ağda yap(tır)ın güzel kardeşim.
Jilet dediğin hemen çıkıverir.

Epilasyon mudur nedir.
Para varsa o yöntem kalıcı olur.

Deep
10-06-2014, 15:20
Kesilmesini ben sakıncalı buluyorum.
Sonuçta işlevleri vardır o kılların.Onlarla oynamak dengeyi bozmayacak mıdır?

dindarateist
10-06-2014, 15:40
Ağda yap(tır)ın güzel kardeşim.
Jilet dediğin hemen çıkıverir.

Epilasyon mudur nedir.
Para varsa o yöntem kalıcı olur.

Sağolasın değerli kardeşim. Bu epilasyon'un lazerlisi var, lazersizi var diye biliyorum. Bunlardan hangisi dinen caizdir? Dünyanın parasını verip bir de cehennemlik olmayalım.

dindarateist
10-06-2014, 15:41
Kesilmesini ben sakıncalı buluyorum.
Sonuçta işlevleri vardır o kılların.Onlarla oynamak dengeyi bozmayacak mıdır?

Bana kalsa hiç dokunmayacağım da karşı taraftan böyle bir talep var...

uyar
10-06-2014, 16:18
Bana kalsa hiç dokunmayacağım da karşı taraftan böyle bir talep var...

bu taraftan talep yok mu?

Hypatia
12-06-2014, 10:53
allah yaratmışsa vardır bı bıldıgı dıye amcam gıbı gezen teyzem var benim . nediyosunuz siz ..

laf geliyo , Allah o ara çok meşguldü senın kılınla tüyün le uğraşamadı diyemiyorum

Natan
12-06-2014, 12:29
Sağolasın değerli kardeşim. Bu epilasyon'un lazerlisi var, lazersizi var diye biliyorum. Bunlardan hangisi dinen caizdir? Dünyanın parasını verip bir de cehennemlik olmayalım.

Valla o kadarını bilmiyorum.
Ama netten bi araştır brom.
Bence gir agdaya kurtul.
Yada kuaföre felan başvur bakalım, ne dicek.
Haydi kolay gelsin

insannedir
12-06-2014, 12:40

dindaratesit :) bu şeye benziyor kadınerkek veya örnekleri çoğaltabiliriz

Dindarsan :İnsanlık temizlik dindarlıktadır ateistsen: hayvan traş ediyor mu? bırak sal gitsin. Aslın Hayvançıklar değil mi Aslına uyman gerekir :) aslına uy aslına :) ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. :) hatta hayvan yalıyor tüylerini : D asdfgh

dindarateist
12-06-2014, 13:03
dindaratesit :) bu şeye benziyor kadınerkek veya örnekleri çoğaltabiliriz

Dindarsan :İnsanlık temizlik dindarlıktadır ateistsen: hayvan traş ediyor mu? bırak sal gitsin. Aslın Hayvançıklar değil mi Aslına uyman gerekir :) aslına uy aslına :) ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol. :) hatta hayvan yalıyor tüylerini : D asdfgh

Değerli kardeşim, derinlikli yorumlarını :) dikkatle takip etmeye çalışıyorum :) Ben de senin rumuzla ilgili bir yorum yapayım :) halen insan nedir diye sorduğuna göre :) insanlığın ne olduğunu anlayamamışsın demek ki, öğrenmeye çalışıyorsun :) Pek öğrenmiş gibi görünmüyorsun ama umarım bir gün öğrenirsin :)

uyar
12-06-2014, 14:04
korler sagirlar birbirini agirlar

insannedir
12-06-2014, 14:14
Değerli kardeşim, derinlikli yorumlarını :) dikkatle takip etmeye çalışıyorum :) Ben de senin rumuzla ilgili bir yorum yapayım :) halen insan nedir diye sorduğuna göre :) insanlığın ne olduğunu anlayamamışsın demek ki, öğrenmeye çalışıyorsun Pek öğrenmiş gibi görünmüyorsun ama umarım bir gün öğrenirsin :)

Dinden öğrenirsem : Allah ademi yani insana ruhundan nefha ettiğini öğrenicem
Atesitten öğrenirsem kesinlikle insan olmadığımı evrim geçirmiş bir hayvan olduğumu Aslımın hayvan olduğunu öğrenicem :shocked:
Senden öğrenirsem İnsan gibi gözüken hayvan olduğumu öğrenicem : D Asdfghjk

Ayyy ne yapacağımı şaşırdım şimdi seni görünce şaşırdım :)

Allah insan ruhundan nefh etiğin için
bir kişinin bütün herşeyi bir tarafa bırakıp İnsan nedir diye düşünmeye kendisine sormaya başlaması o kişinin hayvanlıktan İnsan olmaya başlaması demektir
aydınlata biliyorum,bilmiyorum sizi ? dindaratesit abiablacım :) abiabalcım dedim çünkine dindaratesit diyince abi mi desrm ablamı desem şey edemediim.. fikredemedim düşün'emedim :) Sizinle konuşurken ne tuhaf kelimeler çıkıyor ağzımdan fikredemedim ne demek yaaa :)

dindarateist
12-06-2014, 14:22
Dinden öğrenirsem : Allah ademi yani insana ruhundan nefha ettiğini öğrenicem
Atesitten öğrenirsem kesinlikle insan olmadığımı evrim geçirmiş bir hayvan olduğumu Aslımın hayvan olduğunu öğrenicem :shocked:
Senden öğrenirsem İnsan gibi gözüken hayvan olduğumu öğrenicem : D Asdfghjk

Ayyy ne yapacağımı şaşırdım şimdi seni görünce şaşırdım :)

Allah insan ruhundan nefh etiğin için
bir kişinin bütün herşeyi bir tarafa bırakıp İnsan nedir diye düşünmeye kendisine sormaya başlaması o kişinin hayvanlıktan İnsan olmaya başlaması demektir
aydınlatabiliyorum bilmiyorum sizi dindaratesit abiablacım :) abiabalcım dedim çünkine dindaratesit diyince abi mi desrm ablamı desem şey edemediim.. fikredemedim düşün'emedim :) Sizinle konuşurken ne tuhaf kelimeler çıkıyor ağzımdan fikredemedim ne demek yaaa :)

Değerli :) kardeşim, bence sen önce kendi dilinde yazıp çizmeyi öğren :) İnsanlığa da zaman gelir. Sen öğrenemesen torunların öğrenir belki :)

insannedir
12-06-2014, 14:30
Değerli :) kardeşim, bence sen önce kendi dilinde yazıp çizmeyi öğren :) İnsanlığa da zaman gelir. Sen öğrenemesen torunların öğrenir belki :)
ok okokokok :)

RainFall
27-08-2014, 11:18
Lazerle aldirirsan bir daha cikmaz.