PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu da benim hikayem :)

Nokt
23-06-2014, 19:22
Merhaba arkadaşlar, bu sayfa dinsel inançlardan kurtuluş yazılarının olduğu bir sayfaymış ve bende yazayım dedim :).

- Aslında benim din arama sürem çok uzun sürdü. Orta Asya dinlerinden Uzakdoğu dinlerina kadar bir çok arayışta bulundum ve inancıma karar verdim. Şu an doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.

- Ve bende OKB yani Obsesif Kompülsif Bozukluk - Takıntı Hastalığı var.

Bu hastalık arada bir yine beni rahatsız ediyor. Belki sizlerinde arasında bu hastalığa yakalanan vardır. Bana nedense psikolog bir çözüm bulmadı. Aslında o bana şunları yap, şunları yapma dedi. Bende kafama göre takıldım. Belki de o yüzden dolayıdır. Ben araştırarak ve düşünerek rahatladım.

Geceleri gözüme uyku girmediğini bilirim. Çok kötü zamanlar geçirdiğimde oldu fakat şu an herşeye rağman rahatım.

Sevgilerle...

mrdragon
23-06-2014, 20:47
İnancınız? Bu arada geçmiş olsun. İlk giriş şartlarınız ve konuşma tarzınız ile kısa vadede yorum katıyorum. OKB'nin etkileri üzerinizde şu aşamada hiç görülmüyor. Bu noktadayken aklınızı bu tip konular ile fazlası ile karıştırmayın.

alpeerkara
23-06-2014, 21:26
Bende de aynı hastalık var üyeler bılır bir konu açmıştım.

Nokt
23-06-2014, 21:59
Ben Hristiyan'ım. Araştırmalarımdan sonra bana en yakın inancın Hristiyanlık olduğunu düşündüm.