PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum niye kapandı ?

alpeerkara
08-07-2014, 21:03
Her gün binlerce kez bakıyordum kapalıydı. Neden kapandı forum?

errata
08-07-2014, 22:15
Saldırı olmuştur.

Asıl soru şu: Sitenin bir adet Facebook hesabı, bir adet Twitter hesabı var, kimse bu hesaplardan ne olup bittiği hakkında en ufak birşey paylaşmıyor...

Selmet
08-07-2014, 23:44
İktidar kendisine muhalif bircok site ve kurumu turlu baski ve tehditlerle kendi tarafina cekti. Bir ornek trmilitary sitesi. Bakalim td sitesi bu kapanma olayina nasil aciklama getirecek!

Belkide turan dursun imana gelecek :-)

Deep
09-07-2014, 00:40
İşin garip yanı hiçbir yerde siteye ulaşılamadığına dair birşey yazılmaması foruma günlerdir ulaşılamazken.

Ekşi Sözlük turandursun.com maddesine baktığımda siteye ulaşılamadığını kimse yazmamıştı.Diğer sözlüklere ve sitelere de baktım,onlardan da sonuç tok.

Facebook,twitter hesaplarında da kimse birşey yazmadı.

Garip.

alpeerkara
09-07-2014, 02:14
Googledan arayınca bile çıkmıyordu site arkadaşlar.

Subat
09-07-2014, 13:06
Ciddi bir iletişimsizlik yaşadığımız doğru.
Bunu çözmemiz lazım.

suzi
09-07-2014, 13:34
Neyse ki açılmış çok üzülmüştüm.

Proculte
09-07-2014, 17:10
Bende once arama motorundan baktim bulamadim,eksi sozlukte belki bir seyler yazar diye dusundum hic bir sey yoktu.Aklima saldiriya ugramis olabilecekleri geldi ama iki uc gun sonra tekrar site ortada yoktu.En son artik site moderatorleri Ramazan'da hidayete erdi oruc tutuyorlar yada ISID'e katildilar arkada iz birakmadilar dedim :roll:.

alpeerkara
09-07-2014, 18:25
En azından sitede sıkıntı olduğunda bizlere bir mail gelse veya twitter hesabınızdan bildirseniz çok iyi olur. Yani burası benim yuvam gibi biraz :)

vartor
09-07-2014, 19:24
Bu konuda ve sitemiz hakkinda, teknik direktorumuz ve sitemizin ayakta kalabilmesinin tek nedeni, spartacus'dan bir aciklama gelecegine eminim. Bildigim kadariyla, hosting firmasi, yogun saldirilarda sitenin fisini cekiyor ve elimizden birsey gelmiyor. Butcemizin kisitli olmasi, hatta tukeniyor olmasi da baska bir problem.

inferno
09-07-2014, 23:24
Bu konuda ve sitemiz hakkinda, teknik direktorumuz ve sitemizin ayakta kalabilmesinin tek nedeni, spartacus'dan bir aciklama gelecegine eminim. Bildigim kadariyla, hosting firmasi, yogun saldirilarda sitenin fisini cekiyor ve elimizden birsey gelmiyor. Butcemizin kisitli olmasi, hatta tukeniyor olmasi da baska bir problem.

Bu konuda Yardımcı Olabilirim.

bakkalmahmud
09-07-2014, 23:49
Saldiri olduysa gecmis olsun.Eksikliyini hissetdim.

errata
10-07-2014, 03:17
Buradaki problem spartacus'ten veya host'tan kaynaklanmıyor aslında. Bu tip siteler her zaman göçme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Senelerdir alıştığımız şeyler bunlar.

Meselenin göbeği; facebook veya twitter hesaplarının hiç bir şey olmamış gibi devam edilmesi.

Tabi sorun şu ki turandurdun forum'u, facebook veya twitter idarecilerinin umrunda değil. Facebook'u idare edenlerin foruma senelerdir girmediklerini tahmin etmek zor değil. Twitter ise Allah'lık...

vartor
10-07-2014, 04:26
Bu konuda Yardımcı Olabilirim.

Biraz aciklayabilir misin inferno yardimci olabilecegin konuyu?

RainFall
10-07-2014, 12:32
İktidar kendi safına çekemez.Bu ülkede Müslüman olduğu kadar ateistte var aklına girmeli.

French Connection
11-07-2014, 02:41
Ateist Forum'da konu tartışıldı ama ne olduğunu da kimse bilmiyordu.

spartacus
11-07-2014, 18:33
Bu başlıkta açıklandı.

http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=520570#post520570

spartacus
11-07-2014, 18:42
Saldırı olmuştur.

Asıl soru şu: Sitenin bir adet Facebook hesabı, bir adet Twitter hesabı var, kimse bu hesaplardan ne olup bittiği hakkında en ufak birşey paylaşmıyor...

öyle ne yazık ki. Haklısın.

Ben de bu yüzden artık site ile ilgilenmeyi düşünmüyorum. Bir düzine taş ama benim 2 elim var...

Asli unsurların(bir iki kişi hariç) hasbelkader var olduğu bir yerin varlığının önemi olduğunu düşünmüyorum, ben 3 senedir tek tabanca yoruldum... Kime, hangi birine yetişeyim, forum kapanınca insanların aklına TD sitesinin varlığı geliyor... Kısaca dirisinin önemi olmayanın benim için ölüsünün zerre değeri yok. saldırılardan(ki %99 u siteyi 10-30 dakika aksatmıştır) sürekli şikayet edenler oluyor(bu seferkini net açıkladım bir daha, ucuz etin yahnisi bu kadar). Bundan sonrası için de bir şey yapmayı düşünmüyorum.

Şikayetlere net çözümü veriyorum;

Aylık gider: 500$ olursa kimsenin ulaşım şikayeti kalmayacaktır. lakin bizim kasamız 1 yılda ancak bu kadar gelire sahip oluyor. Ne yazık ki bu kadar et ile yahni bu kadar, buraya kadar. Yedekler dün itibari ile alındı (30 GB). Bundan sonrası Zeus vekil hak kerim, ileride nerede tırak orada bırak anı geldiğinde yedek alma şansı olur mu olmaz mı bilmem, belki bir gün kaldığı yerden devam etme şansı olur.

bursali68
11-07-2014, 19:44
Merhaba,

Sevgili spartacus...Verdiğin mücadeleye sonsuz saygı duyuyorum, hiç kolay bir şey değil...

Forumun kapalı olduğunu görünce, kendi face adresimde bunu eleştiren bir mesaj yayınladım...Ancak mesajımda sanırım Turan Dursun sitesi geçiyor diye sisteme takıldı ve sadece ilk anda okuyan arkadaşlarım bu paylaşımı okuyabildi...

Tartışmaktan korkan bir toplumda yaşıyoruz ve bu toplumun, bildiklerinin dışındaki anlatımları hazmedemediği bir ortamdayız maalesef...

Ancak buradaki ortam, insanların birşeyleri paylaşabildiği, öğrenebildiği veya bildiğini anlatabildiği bir ortam...

Buranın kalıcılığı çok çok önemli...

Sağlıcakla kalınız...

bilig
11-07-2014, 21:12
Bu konulardan pek anlayan biri değilim, siteye reklam falan alabiliyor musunuz? Böylece az da olsa gelir elde edilebilir belki.

Felâsife
13-07-2014, 13:01
Büyük forumların idaresi çok zor gerçekten 30GB yedeği indirmek bile 1 gün sürer, bu zor görevinizde kolaylıklar diliyorum.

Reklam olayı fena olmazmış akmasa da en azından damlardı, gerçi insanımız reklamdanda pek hoşlaşmazya neyse.

Geçmiş olsun.