PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

sözveren
31-01-2007, 17:44
Sayın arkadaşlar,

öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum. buraya girip yazdığım için bağışlayın beni, hatta ne alakası var şimdi deme hakkınızda vardır. özür dilerim. bu topic'i seçmemin nedeni şuan mesajlaşma olmasındandır. birçoğunuza ulaşabilmek içindir.

artık bende aranızdayım. (uzun zamandır gözlem yapmaktaydım) burada her kesimden engin bilgi sahibi, araştırma kaabiliyetine sahip insanların olduğunu görmekteyim. hernekadar arasıra tartışmalar yaşansada hepimiz insanız değilmi?

bundan böyle bende naçizane görüşlerimi sunmaya çalışacağım ve mesnetsiz, dayanaksiz ve kaynaksız konuşmamaya özen göstereceğim.
elimden geldiği kadar.

ve habilis arkadaşıma atamız hakkında vermiş olduğu çok değerli detay bilgiler (özellikle ilk mesajındakiler) için teşekkür etmek isterim.

umarım beni benimsersiniz.

dilaver
31-01-2007, 17:59
Sayın sözveren

* * *Aramıza hoş geldiniz. Cafede topik açabilirdiniz, böylece herkese ulaşma şansınız fazlalaşır. Bu yüzden Atatürk Hakkında Bunları Biliyormuydunuz başlıgına yazdıgınız iletinizi buraya taşıdım.

* * *Böylesi daha uygun olur sanıyorum.

* * *Sitemize katkılarınızı bekliyor, sitemiz ve üyelerimiz hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ediyorum.

* * * saygılarımla

sözveren
31-01-2007, 18:13
bence de böyle daha iyi olmuş teşekkür ederim.

ayrıca itiraf edeyim daha önce cafeye hiç uğramamıştım. ve aklımada hiç gelmedi açıkçası malum insan hem düşünebilen hemde düşünemeyendir.

affedin lütfen

mhmd
31-01-2007, 18:20
Sn. sözveren,

Hoşgeldiğiniz gibi hoş da bulacaksınız.

Çok sözvermek, iyi değildir. Yerinde sözverirseniz işler kolay olur. :)

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın

vartor
31-01-2007, 18:32
Hosgeldiniz sozveren,
* Fikirlere her zaman acigiz, nitekim sizin de gozlemlediginiz anlasiliyor giris yazinizdan. Herbir uyeden birseyler ogrendigimiz bir gercek, sizinden buna katkiniz olacagindan eminim.
saygilarimla...

ozgur_beyin
31-01-2007, 18:50
sözveren hoş geldin, benimsememek olurmu.

31-01-2007, 19:29
Sayın sözveren ;

Uzun zamandır gözlem yaptıktan sonra artık aramızda olup,burada her kesimden engin bilgi sahibi, araştırma kabiliyetine sahip insanların olduğunu gören,her ne kadar arasıra tartışmalar yaşansa da hepimizin insan olma durumundan bunu normal karşılayan
ve
"bundan böyle,elimden geldiği kadar bende naçizane görüşlerimi sunmaya çalışacağım ve mesnetsiz, dayanaksiz ve kaynaksız konuşmamaya özen göstereceğim." diyen
Şahsınızı benimsememek olabilir mi ?
Hoş geldiniz *:)

sözveren
31-01-2007, 19:33
arkadaşlar izin verirseniz ben bir süre daha yine gözlemede kalmak istiyorum. neden derseniz henüz yapıyı tam algılayabilmiş değilim kim kimdir? nedir? ne değildir? hangi haleti ruhiyededir biraz daha incelemek istiyorum ve her konuya bilip bilmeden balıklama yapmak istemiyorum.

ama bu değilki benim hiçbir fikrim yok veya fikir yürütemem lütfen böyle algılanmasın elbetteki bir şey biliyorsam paylaşmak isterim ve paylaştığım şeyin faydalı olabilmesini isterim. unutmayın ki bende bir insanım bazen kızıp hiddetlenebilirim, (gerçek alemde sinirli bir yapım vardır) lütfen şimdiden mazur görün.

kendinize iyi bakın, hepiniz hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun.

veda gibi oldu ama değil. (elimden geldiğince buralarda olacağım)

sözveren
31-01-2007, 19:35
ayrıca afedersiniz unuttum

karşılama mesajı yazan ve yazacak olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

frodo
31-01-2007, 19:51
Bir söz vardır sözveren arkadaş:

"Armudun tadını öğrenmek istiyorsan onu dişleyip dönüştürmen gerekir."

Hoşgeldin.

31-01-2007, 20:40
hoşgeldin.

simonuniti
31-01-2007, 20:57
Sayın arkadaşlar,

öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum. buraya girip yazdığım için bağışlayın beni, hatta ne alakası var şimdi deme hakkınızda vardır. özür dilerim. bu topic'i seçmemin nedeni şuan mesajlaşma olmasındandır. birçoğunuza ulaşabilmek içindir.

artık bende aranızdayım. (uzun zamandır gözlem yapmaktaydım) burada her kesimden engin bilgi sahibi, araştırma kaabiliyetine sahip insanların olduğunu görmekteyim. hernekadar arasıra tartışmalar yaşansada hepimiz insanız değilmi?

bundan böyle bende naçizane görüşlerimi sunmaya çalışacağım ve mesnetsiz, dayanaksiz ve kaynaksız konuşmamaya özen göstereceğim.
elimden geldiği kadar.

ve habilis arkadaşıma atamız hakkında vermiş olduğu çok değerli detay bilgiler (özellikle ilk mesajındakiler) için teşekkür etmek isterim.

umarım beni benimsersiniz.

umarim sozunde durursun sozveren kardes,yoksa sozalan olursun *:D *:D *:D

uff yeter bu kadar espiiri neyse

sozveren kardas hos gelmissen kurban.