PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ateistler bencildir

tutunamayanlar
28-07-2014, 15:17
kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen hastalıklı beyin yapısına sahip bu insanların komşularına, akrabalarına hiç kimseye faydaları yoktur. günlük hayatta dikkat edin -ki pek karşılaşılmaz kendileriyle- anlaşılmaz, çekilmez, kavgacı insanlardan oluşurlar. bunu kendileri de bilirler.

ateizmin, islamın yetiştirdiği binlerce abide şahsiyetlerden sadece ikisi olan mevlana ve yunus emre'nin tırnağına erişemeyeck insanlar yetiştirdiğine şahit olamazsınız ve olmayacaksınız da...

ateizm, kendini beğenmiş, şımarık, başkasını aşağı gören kimseye faydası dokunmayan kibirli insanlar yetiştirir.

inferno
28-07-2014, 15:24
Kafamı kesmek ister misin??

tutunamayanlar
28-07-2014, 15:26
Kafamı kesmek ister misin??

beyniniz körleşmiş diyorum kimse inanmıyor bana. doktora gitmek ister misin canım bak parası benden:) şizofreni kötü bir hastalıktır...

inferno
28-07-2014, 15:30
Sakin ol Müslüman, bir kaç kafa kes rahatla.

tutunamayanlar
28-07-2014, 15:31
Sakin ol Müslüman, bir kaç kafa kes rahatla.

gerizekalımısın evladım sen:) bilinçaltınızda neler de var sizin...

inferno
28-07-2014, 15:33
Buraya geliş amacın nedir ?
islamı anlatıp bizleri kendince doğruya iletmek mi yoksa?
klavyenin diğer yakasından tehditler ve küfürler savurmak mı ?
yanacaksak biz yanacağız arkadaşım sana ne oluyor?
bizim ibadet etmeyişimiz, kendini enayi gibi mi hissetmene neden oluyor ?

tutunamayanlar
28-07-2014, 15:37
Buraya geliş amacın nedir ?
islamı anlatıp bizleri kendince doğruya iletmek mi yoksa?
klavyenin diğer yakasından tehditler ve küfürler savurmak mı ?
yanacaksak biz yanacağız arkadaşım sana ne oluyor?
bizim ibadet etmeyişimiz, kendini enayi gibi mi hissetmene neden oluyor ?

benim amacım size islamiyeti anlatmak değil körleşmiş beyinleriniz onu anlamaz zaten. sadece inanç veya inançsızlık sisteminizin ne kadar sahtekar ne kadar ikiyüzlü olduğunu size göstermek. ateizm bir hiçtir...

sen aptal olduğundan yanacaksın:)

inferno
28-07-2014, 15:38
Beni aptal olarak dünyaya getiren tanrının hiç mi suçu yok ?
hepimiz aptalız bir tek sen mi akıllısın ?
bastonun ejderhaya dönüştüğünü iddia eden arkadaşım
nehrin yarılıp içinden koskoca kavmin geçtiğini iddia eden arkadaşım
gökteki tanrı ile sohbet ettiğini iddia eden adamın müridi
sen mi akıllısın?

tutunamayanlar
28-07-2014, 15:39

aptallığın doğuştan değil sonradan:)

inferno
28-07-2014, 15:42
beni sonradan aptal yapan tanrının hiç mi suçu yok? :)

tutunamayanlar
28-07-2014, 15:46
hepimiz aptalız bir tek sen mi akıllısın ?
bastonun ejderhaya dönüştüğünü iddia eden arkadaşım
nehrin yarılıp içinden koskoca kavmin geçtiğini iddia eden arkadaşım
gökteki tanrı ile sohbet ettiğini iddia eden adamın müridi
sen mi akıllısın?

bastonun ejderhaya dönüştüğünü iddia ediyorum sende bir et parçasının bir insan olduğunu iddia ediyorsun. ben nehrin yarılıp içinden bir kavmin geçtiğine inanıyorum sende bulutların içerisinde su olduğunu iddia ediyorsun.

söylesene dostum baston ejderhaya dönüşürken mi daha mucizevi yoksa bir damla su et parçası olup şekil alarak insan olması mı daha mucizevi:)

inferno
28-07-2014, 15:53
işte biz o bulutların içindeki suyu açıklayabiliyoruz, gözlemleyebiliyoruz.
Biz o et parçasının insana ne kadar sürede dönüştüğünü hangi evrelerden geçtiğini gözlemleyebiliyoruz.
Baston seninmiş gibi konuşuyorsun nehiri yarmış gibi konuşuyorsun.
Anlat bakalım o sevgili allahın bunları yaparken sen neredeydin?

tutunamayanlar
28-07-2014, 15:59
Biz o et parçasının insana ne kadar sürede dönüştüğünü hangi evrelerden geçtiğini gözlemleyebiliyoruz.

ha 1 saniyede insan olmuş ha 9 ayda olmuş ne farkediyor? hiç kimse müdahale etmeden sence 9 ayda bir insan olması çok mu mümkün birşey...neyi gözlemliyosun neyi açıklıyosun anlayamadım kendi kendine bir sebepler tanrısı yaparak mı bunlar nasıl oluşuyor neye dayanarak ve niçin oluşmak zorundalar?

bir et parçası niçin ve neden insan olmak zorunda. bir bulutun içinde neden su olmak zorunda bunları kim ve neden yapıyor. gerzek bilim adamları bunları da açıklıyor mu?

RainFall
28-07-2014, 16:00
Orada değildi inferno yakından gördü gibi anlatır hadis ravileride öyle gerçekten yakından görmüş gibi anlatırlar.

alpeerkara
28-07-2014, 16:02
Bugün bak bakalım bilim adamlarının kaçta kaçı ateıst? Hey sessiz ol aramızda kalsın o bılım adamlarının çoğu senden aptal dımı? Gıt dostum başka bir yerde konuş az ötede

tutunamayanlar
28-07-2014, 16:04
Bugün bak bakalım bilim adamlarının kaçta kaçı ateıst? Hey sessiz ol aramızda kalsın o bılım adamlarının çoğu senden aptal dımı? Gıt dostum başka bir yerde konuş az ötede

bilim admları bilim onlara öyle dediği için değil kibirlerinden kendilerini beğenmişliklerinden bir tanrıya inanmıyorlar. yoksa hangi bilim dalı tanrıyı reddetmiş...

inferno
28-07-2014, 16:07
ben onbinlerce bilim adamına inanırım çöldeki uçkuruna düşkün savaş yapmaya meraklı arap harami başına değil.

tutunamayanlar
28-07-2014, 16:10
ben onbinlerce bilim adamına inanırım çöldeki uçkuruna düşkün savaş yapmaya meraklı arap harami başına değil.

sen kandırılmışsın şeytan kandırmış seni boşa konuşuyoruz...

inferno
28-07-2014, 16:22
işte asıl kandırılmış olan sensin.
bunu idrak etmen lazım.
kabullenmen lazım.
muhammedin mumu yatsıya kadar bile yanamadı.
o anlattığı mitolojik hikayeleri eski 900 gramlık beyinlere yuttururdu ama şimdiki beyinlere yutturamaz
biraz protein al oksijen gelsin şu beynine camide kafa sallayarak şeyhlerin taşaklarını öperek ölülerden medet umarak ve asmalı kesmeli recm di taş derken şeytan kime kaçmış belli.

alpeerkara
28-07-2014, 16:28
bilim admları bilim onlara öyle dediği için değil kibirlerinden kendilerini beğenmişliklerinden bir tanrıya inanmıyorlar. yoksa hangi bilim dalı tanrıyı reddetmiş...

Evrimsel biyoloji diye bir şey duydun mu?

inferno
28-07-2014, 16:33
Matematik der ki Tanrı bile 2+2 yi 5 yapamaz
Fizik tanrı savaşlarında sürekli fizik kazandı,
kimya tanrının mucizelerini çürüttü,
Arkeoloji Tanrıyı şamar oğlanına çevirdi.
Evrimsel biyoloji Tanrının 4 5 gömlek üstü.

RainFall
28-07-2014, 18:40
Anormal hareket eden bir isleyiste olsaydi dunya o zaman belki bir tanrinin varligindan suphe edilebilirdi.

AerA
30-07-2014, 16:10
bastonun ejderhaya dönüştüğünü iddia ediyorum sende bir et parçasının bir insan olduğunu iddia ediyorsun. ben nehrin yarılıp içinden bir kavmin geçtiğine inanıyorum sende bulutların içerisinde su olduğunu iddia ediyorsun.

söylesene dostum baston ejderhaya dönüşürken mi daha mucizevi yoksa bir damla su et parçası olup şekil alarak insan olması mı daha mucizevi:)

Salak bu çocuk ya, yemin ediyorum salak...

Al benim bastonuda ejderhaya çevir :)

uyar
30-07-2014, 20:43
aslinda bu cocugun mentalitesine biraz inip konusturmak gerek.. aslinda celiskileri var kafasi karisik ve hatta kizgin.. sakin olup yavas yavas konusturulmali.. bence konustukca farkedecektir...

sabir gerek dostlar sabir

Nova
18-08-2014, 03:10
Başlık, bir önceki kilitlenen ile aynı ilkeyi taşıdığından dolayı kilitlenmiştir.