Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum üyelerine teşekkür ederim.
Ateistiyle, agnostiğiyle, deistiyle, müslümanıyla tüm forumdaşlara teşekkür ederim. Neden mi ? İsminde ateist geçen bir forumda ve facebooktaki sayfalarda aktif biriyim. Çok mesajım olmasa da her gün bir ihtiyaç gibi burası dahil diğer platformlara girer konuları okur mesajlarda gezinirim. Birbirine salak manyak diyen ateistler mi dersiniz. Birbirine küfür eden nonteistler müslümanlar vs. mi dersiniz. Sürüsüne bereket. Binlerce mesajı olan kibirden ölmek üzere bazı adminlerde dahil herkeste bir üslupsuzluk, terbiyesizlik almış gidiyor. Teşekkür etmemin sebebi işte bu. Bu forumdaki üyelerin neredeyse tamamı diyebileceğimiz bir kitle gayet seviyeli bir şekilde tartışıyor ve konuşuyor.
dindarateist
15-09-2014, 09:02
Bişi diil. Sizler gibi üst düzey konuklarımızla seviyeli birlikteliklerimiz devam edecektir. Bu arada, Türkçe imlâ kurslarımız da yakında hizmete girecektir.
Ne demek baboş rica ederim, sen bakma cocuklarin efendiligine zor dize getirdim keretalari = ) sen bunlari bi de sokakta gorujen = P
Bişi diil. Sizler gibi üst düzey konuklarımızla seviyeli birlikteliklerimiz devam edecektir. Bu arada, Türkçe imlâ kurslarımız da yakında hizmete girecektir.
Teşekkürler almayayım. Seviyenize indiğim mesajlarımı da dün gece moderatöre özür dileyerek silmesi için bildirdim. Sizin tekrar sataşma yapacağınızı tahmin ederek ekran fotosu bile aldım. İyi günler.
http://i.hizliresim.com/Y5MqOz.png