Arkadaşlar merhaba ben buraya bilgi edinmek ve konuşmak için üye oldum.Dini bütünüyle herşeyiyle reddetmeyen dine kin tutmuş Kuran'da veya başka bir dini kitapta varsa kesinlikle yanlıştır moduna kendini bürümeyen dine inanmıyorsan kesinlikle evrime inanman lazımmış gibi davranmayan şahıslar mevcut mu acaba bu sitede bu arada ismim uğur böyle insanlar arıyorum bu günlerde konuşmak için
Şüpheci Dinsiz
05-10-2014, 23:00
Hoşgeldiniz sevgili gur91. :)
Arkadaşlar merhaba ben buraya bilgi edinmek ve konuşmak için üye oldum.Dini bütünüyle herşeyiyle reddetmeyen dine kin tutmuş Kuran'da veya başka bir dini kitapta varsa kesinlikle yanlıştır moduna kendini bürümeyen dine inanmıyorsan kesinlikle evrime inanman lazımmış gibi davranmayan şahıslar mevcut mu acaba bu sitede bu arada ismim uğur böyle insanlar arıyorum bu günlerde konuşmak için
Evrim, bilim çerçevesinde olan, sayısız kanıtları olan bir olgudur. Bilim'in gerçeklediği olgulara inanılmaz sevgili gur91, bilinir. Bilimsel olguları inançlarla karıştırmamak gerekir. Bilim bilinen, inanç hiç kanıtı olmamasına rağmen inanılan şeydir. Zaten inançların kanıtı olsaydı inanılmaz, bilinirdi.
Bu forumda katılımcıların çoğu "inanmak değil bilmek istiyorum" diyenlerden oluşur. Bilinenleri kucaklamaya, inanılanları sorgulamaya hazırsanız ne mutlu size, bize ve tüm insanlığa.
Sevgiler