RainFall
13-10-2014, 21:36
Yapay hastalik denemesi yapmiyoruz molekuler duzeyde bir dogal secilimi harekete gecirebilecek sekilde bir enfeksiyon testi yapilsa kisiler milyonlar olebilir elbette ama bagisikligi olan hastaligi kendi yararina kullanabilen bir insan cikabilir maddeyi kontrol altina almak ve ona sekil vermeyi kasdediyorum istedigimiz sekle girebilmek super insan ustun insan yaratmayi kasdediyorum.Gen teknolojisinden bahsediyorum daha detayina inersek atomik seviyeden bahsediyorum insanin kendisini silaha donusturen bir test deneme yapilmali.Yada su matrix filmindeki gibi asiri gelismis hislerimiz veya odaklanma dikkat olayimiz artsin abi yada cok sevdigim bilgisayar oyunu prototypedeki gibi ne bileyim uzuvlarimiz silaha donusturebilelim cevreye ciddi hasarlar verebilecek sekilde ne dersiniz ileride gelecekte olurmu hayal ama iste cocuk demeyin lutfen.Hem denesekte hastaliktan milyonlarca olu olsun benim umrumda degil mutlaka birinde istenilen etkileri gosterecektir.Neo evrimden bahsediyorum.Kursunlardan kacabilelim matrix filmindeki gibi ne bileyim.Afrika ornegin tam test edilebilecek bolge bu tur arastirmanin yapilabilecegi.