Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgilendirme
Selam
Uzun süredir devam eden,beynimi ve gözümü etkileyen hastalığımdan dolayı foruma giriş yapmıyorum.Bir süre daha devam edecek(yasaklıyım).Tedavi sürecim iyi gitmektedir.Sağlığıma kavuşup,yasak kalkınca aranızda olacağım.
Sevgiler
Şüpheci Dinsiz
29-10-2014, 15:35
Çok çok geçmiş olsun sevgili drecco, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Felâsife
29-10-2014, 16:22
Büyük geçmiş olsun, umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Siz genede yasaklara riayet edin, kendinizi zorlamayın.
Sağlıcakla kalın.
Büyük geçmiş olsun. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.
dindarateist
29-10-2014, 18:32
Selam
Uzun süredir devam eden,beynimi ve gözümü etkileyen hastalığımdan dolayı foruma giriş yapmıyorum.Bir süre daha devam edecek(yasaklıyım).Tedavi sürecim iyi gitmektedir.Sağlığıma kavuşup,yasak kalkınca aranızda olacağım.
Sevgiler
Doktor bu siteyi özellikle mi yasakladı?
Bir an once iyilesmen dileklerimle...
evrensel-insan
29-10-2014, 19:26
Bir an evvel sagligina kavusup, tekrar aramiza katkilarin ile katilman dilegi ile.
Selam
Eşimden rica ederek takip ettiğim sitelerde ne olup bittiğini yorumları okumasını istedim belki bazı şeylerden uzaklaşırım diye.Az da olsa takip ediyor sayılırım:)
Temennileriniz için teşekkür ederim.Bu ve diğer forumlarda yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Aksini düşünmek istemem.Getirilen yasak hastalığın sağ gözümde yaptığı tahribatın etkilerinin artmaması için herhangi bir monitör karşısında olmamam, cep tlf. vb şeylerden bile uzak durmam ile ilgilidir.Zira doktora güvenmek zorundayız.Yasağa riayet etmekteyim :))
Tekra dilekleriniz için tşk. ederim
Sevgiler
Dip Not:Mesaj bir yakınım tarafından ricamla yazılmıştır.
Herkese tekrar selamlar.
Yavaş yavaş hastalığımı atlatıyorum.Görme kaybım azalıyor.Beynimdeki lanet küçülüyor.Okuyacak bayağı şey birikmiş gibi.
Sevgiler