Orijinalini görmek için tıklayınız : Kokainci Mumyalar
Nana Buluku
14-12-2014, 19:20
http://www.belgesell.com/gizemli-olaylar-kokainci-mumyalar.html
Almanya’da 3000 yıllık mumyalar üzerinde yapılan deneylerde mumyalanan insanların kokain kullandıklarını ortaya çıkardı
Meksika’da bir kabilenin bireyleri 800 km koştuklarını ve kendilerinin süper insanlar olduklarını iddia ediyor
San Fransisko’da Deniz aslanları depremden kısa süre önce ortadan kayboldular.Depremi sezinlemişler miydi
Roma’da ortaya çıkarılan bir kitap herşeyi değiştirecekmiş gibi görünüyor.
Belgeselin içeriği hakkında kısa bir açıklama yukarıdaki.Bizim tartışacağımız kısım mumyalarla ilgili.Belgeselin içinde mumyalar dışında 3 farklı konu daha var.
Belgesel hakkında bende bir kaç yorum yapayım.
Öncelikle mumyanın kokain kullandığı kesin.Belgeseli izleyince anlayacaksınız.
Kokain Güney Amerika da yetişen bir bitkiden elde edilir.Mısırda olmasına o tarihlerde imkan yok.Ancak bir şekilde mısırlılar kokaini bulmuş ve kullanmışlar.Mısırlıların Amerika kıtasına gittiğine dair bir belge yok sanırım.
Amerika kıtasından birinin mısıra gelmiş olması gerekiyor diye düşünüyorum.
Yada Amerikadan gelen biri mısıra yakın bir ülkeye geldi ve yanında kokain getirdi sonrada oradan mısıra ulaştı.
Bu olayın dünyadaki dinlerin birbirine benzemesiyle bir alakası olabilir mi?
Yada Atlantisle bir bağlantısı olabilir mi ?
Sigur Ros
15-12-2014, 05:06
belki de bu pramitler bizim şuan çözemediğimiz bir şekilde çalışan ışınlanma makineleri.bu sayede afrika ve güney amerika arasında din ve diğer konulardaki benzerliklerde açıklanabilir.
Nana Buluku
15-12-2014, 17:47
belki de bu pramitler bizim şuan çözemediğimiz bir şekilde çalışan ışınlanma makineleri.bu sayede afrika ve güney amerika arasında din ve diğer konulardaki benzerliklerde açıklanabilir.
Ben bilimsel veriler doğrultusunda konuşuyorum.Bu yazıyı yazma amacını da anlamadım.Dalgamı geçiyorsun, mesaj sayını mı artırmaya çalışıyorsun, hayal gücün fazlamı gelişmiş? Sana çok normal geldi sanırım bu olay. Hiç Dünya haritası görmedin sanırım bir aç bak Güney Amerika ile Mısır arasındaki mesafeye.Tarihin MÖ 3000 olduğunu da unutma.
Bir belgeselde göçmen kuşların, bir bölgede yedikleri yiyecekleri bir başka bölgede dışkıladıkları için tohum taşıması yaptıklarını izlemiştim. Tabi mesafe kısa değil. Yalnız bu işlemi çok daha eski tarihlerde, yani kıtaların ayrışmasına yakın dönemlerde yapmış olabilirler mi?
Sigur Ros
15-12-2014, 18:35
insan hayatinin uzaydan geldigiyle ilgili teoriler var.bu sitede de dünyanın gizli tarihiyle ilgili bir yazıda benzer varsayımlar vardı, ve eski toplumların teknoloji açısından uzaydalılardan yardım aldığıyla ilgili de düşünceler var.simdi ben de durumla ilgili ilişki kurup 2kıtadaki primatlerin birbirine geçit kapısı olabilceğiyle ilgili varsayımda bulundum.sen de sadece bilimsel cevap verin dememişin atlantisi ortaya atmışın. adam sanıp fikir alışverişinde bulunuyoruz, ithamlara bak. birine laf atıyım prim yapayım kafasında olcaksan ekşide falan takıl sen. bağnaz deist seni
Nana Buluku
15-12-2014, 18:35
Bir belgeselde göçmen kuşların, bir bölgede yedikleri yiyecekleri bir başka bölgede dışkıladıkları için tohum taşıması yaptıklarını izlemiştim. Tabi mesafe kısa değil. Yalnız bu işlemi çok daha eski tarihlerde, yani kıtaların ayrışmasına yakın dönemlerde yapmış olabilirler mi?
http://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6%C3%A7men_ku%C5%9Flar
Burada göçmen kuşların Güney ve Kuzey yarımküre'leri arasında göç yaptığı yazıyor.Doğu ve Batı yönlü bir kuş göçü yok sanırım.Kıtalar bitişikken olmuşsa bile kıtalar yer değiştirdiğinde iklimlerde değişti için bitki belli bir dönem orada yaşamış olsa da daha sonra soyu tükenmiştir.
Çok düşük bir ihtimal gibi gözüküyor.
Nana Buluku
15-12-2014, 19:39
insan hayatinin uzaydan geldigiyle ilgili teoriler var.bu sitede de dünyanın gizli tarihiyle ilgili bir yazıda benzer varsayımlar vardı, ve eski toplumların teknoloji açısından uzaydalılardan yardım aldığıyla ilgili de düşünceler var.simdi ben de durumla ilgili ilişki kurup 2kıtadaki primatlerin birbirine geçit kapısı olabilceğiyle ilgili varsayımda bulundum.sen de sadece bilimsel cevap verin dememişin atlantisi ortaya atmışın. adam sanıp fikir alışverişinde bulunuyoruz, ithamlara bak. birine laf atıyım prim yapayım kafasında olcaksan ekşide falan takıl sen. bağnaz deist seni
Benim bağnaz olduğum falan yok.Sen sahtekarlara( bu işten para kazananlara)
inanmak istiyorsan inan.İlk mesajında benim sorduğum dinlerin benzerliğiyle ilgili soruyla dalga geçtiğini düşündüm.
Sigur Ros
15-12-2014, 20:36
yanlış anlaşılmalar tasdik edilmeden yorumlanmasın lütfen artık, ilkinde alttan almıştım ama artınca sinirleniyor insan.neyse konu dağılmasın...
Felâsife
18-12-2014, 04:48
Bu olayın dünyadaki dinlerin birbirine benzemesiyle bir alakası olabilir mi?
Yada Atlantisle bir bağlantısı olabilir mi ?
Olaya sadece dinler olarakta bakmamak lazım aslında, örn. daha eski kültürlerde ok ve mızraklarının uçlarına zehir sürmeleri var ki neredeyse tüm yaban toplumlarında bu var.
İşin ilginç bu insanların bir birleriyle hiç bir bağlantısı olmadığı halde, bu insanlar bunu çok çeşitli şekilde yapıyorlar.
Bushmanlarla ilgili bir belgeselde, spiker; bu oku elime batsa ölürüm ve bunun bir panzehiride yok demişti, fakat bu oklar hayvanları öldürürken yiyenlere bir şey yapmıyor.
Uzun mesafe koşma olayı Bushmanlarda da varmış, avları peşinde çıplak ayak 50-60 mil koşabiliyorlamış, tabi böyle bir tempoya hiç bir hayvan ayak uyduramaz, neticede çoğu uzun mesafe koşucuları değiller.
Velhasıl çoğu ortak noktanın, nasıl ortaklaştığının cevabı ilginç olsa gerektir.
(Bu arada videoyu seyretmedim ama sonra bol bir vakitte seyredeceğim.)
Nana Buluku
18-12-2014, 20:33
Zehirli bitkiler her kıta da var bunları nasıl kendi yararlarına kullanabileceğini bir şekilde bulmaları mümkün.Ancak kokain elde etmek için gereken bitki sadece Güney Amerika'da yetişir.Birileri bu bitkiden elde ettikleri kokaini Mısıra getirmişler. Getirdikten sonra hemen çekip gitmemişlerdir herhalde birbirlerinin dillerini kültürlerini teknolojilerini öğrenmeye çalışmışlardır.Ben buradan yola çıkarak dinlerle ilgili soruyu sordum.Ayrıca bir sefer gelip bir daha gelmeme gibi bir durumda olamaz herhalde.Belli bir süre geçtikten sonra iki kültürün birbirinden etkilenmesi çok normal.
Mısırlıların Güney Amerika'ya gitme ihtimali daha yüksek olabilir.Çünkü bilinen ilk gemileri MÖ 4000 yılında Mısırlılar yaptı.Tabi çok basit gemi bunlar.Ancak mumyalar MÖ 3000'e ait
yani Mısırlıların gemilerini geliştirmek için 1000 yılları oldu.
ereninthenature
18-12-2014, 23:56
Ben kokaini hic sevmiyorum, sadece kokusu hosuma gidiyo :D.