PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu siteyi göreniniz oldu mu?

gur91
24-01-2015, 17:47
turandursun.org adlı siteyi göreniniz oldu mu , izin aldı mı bilmiyorum ama izinsiz olduğunu düşünüyorum , izinsiz bir şekilde Turan Dursun'un ismini kullanarak bu şekilde site açmak yasal mı?

errata
24-01-2015, 17:52
Siteden kanun dışı bir yayın yapılmadığı sürece yasal.

Subat
26-01-2015, 10:47
Çok eski bir site. Maalesef bu adresi almak aklımıza gelmemiş ya da o zaman maddi sıkıntı varmış. İşin kötüsü, bizim site saldırılardan dolayı kapalı kalınca google'da bu adres çıkıyor.

gur91
26-01-2015, 12:40
Çok eski bir site. Maalesef bu adresi almak aklımıza gelmemiş ya da o zaman maddi sıkıntı varmış. İşin kötüsü, bizim site saldırılardan dolayı kapalı kalınca google'da bu adres çıkıyor.

bende google'da buldum , başka bir isim koysa belki ziyaret edilmeyecek ama bu şekilde Turan Dursun'un adını kullanarak daha fazla ziyaret edilmesini de sağlayabilir yasal olmamalı bence , bende muhammed bin abdullah diye site alayım ondan sonra dinsizliği savunayım o zaman çok geçmeden kapatırlar büyük ihtimal :)

errata
26-01-2015, 13:09
gur91, bir şeyin yasal olması onun doğru olduğu anlamına gelmez. turandursun.org'u yayına hazırlayanların bir avuç dinci yavşak oldukları doğru, ancak herkes her istediği alan adını parasını öder alır.

O site her kiminse (büyük ihtimalle feyyaz bilişim ve gelişim derneği) zaten amacı bizim sitenin trafiğinden pay almak.

vartor
26-01-2015, 17:45
bende google'da buldum , başka bir isim koysa belki ziyaret edilmeyecek ama bu şekilde Turan Dursun'un adını kullanarak daha fazla ziyaret edilmesini de sağlayabilir yasal olmamalı bence , bende muhammed bin abdullah diye site alayım ondan sonra dinsizliği savunayım o zaman çok geçmeden kapatırlar büyük ihtimal :)

Ii fikir, dinsizin hakkindan imansiz gelir...:)

y

Ahmet111
19-05-2016, 22:04
Ii fikir. Listeye ek şunu paylaşmak istedim (http://www.friv4online.com/).

jura999
12-06-2016, 22:45
Kötü bir yanı var mı nie zannetmiyorum.. kapatmazlar.