Orijinalini görmek için tıklayınız : bu siteyi göreniniz oldu mu?
turandursun.org adlı siteyi göreniniz oldu mu , izin aldı mı bilmiyorum ama izinsiz olduğunu düşünüyorum , izinsiz bir şekilde Turan Dursun'un ismini kullanarak bu şekilde site açmak yasal mı?
Siteden kanun dışı bir yayın yapılmadığı sürece yasal.
Çok eski bir site. Maalesef bu adresi almak aklımıza gelmemiş ya da o zaman maddi sıkıntı varmış. İşin kötüsü, bizim site saldırılardan dolayı kapalı kalınca google'da bu adres çıkıyor.
Çok eski bir site. Maalesef bu adresi almak aklımıza gelmemiş ya da o zaman maddi sıkıntı varmış. İşin kötüsü, bizim site saldırılardan dolayı kapalı kalınca google'da bu adres çıkıyor.
bende google'da buldum , başka bir isim koysa belki ziyaret edilmeyecek ama bu şekilde Turan Dursun'un adını kullanarak daha fazla ziyaret edilmesini de sağlayabilir yasal olmamalı bence , bende muhammed bin abdullah diye site alayım ondan sonra dinsizliği savunayım o zaman çok geçmeden kapatırlar büyük ihtimal :)
gur91, bir şeyin yasal olması onun doğru olduğu anlamına gelmez. turandursun.org'u yayına hazırlayanların bir avuç dinci yavşak oldukları doğru, ancak herkes her istediği alan adını parasını öder alır.
O site her kiminse (büyük ihtimalle feyyaz bilişim ve gelişim derneği) zaten amacı bizim sitenin trafiğinden pay almak.
bende google'da buldum , başka bir isim koysa belki ziyaret edilmeyecek ama bu şekilde Turan Dursun'un adını kullanarak daha fazla ziyaret edilmesini de sağlayabilir yasal olmamalı bence , bende muhammed bin abdullah diye site alayım ondan sonra dinsizliği savunayım o zaman çok geçmeden kapatırlar büyük ihtimal :)
Ii fikir, dinsizin hakkindan imansiz gelir...:)
y
Ahmet111
19-05-2016, 22:04
Ii fikir. Listeye ek şunu paylaşmak istedim (http://www.friv4online.com/).
Kötü bir yanı var mı nie zannetmiyorum.. kapatmazlar.