PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba

İlahimasal
24-03-2015, 03:30
tüm site sakinlerine ve forumu dışardan takip eden arkadaşlara merhaba. iki senedir forumunuzu takipteyim. çok kıymetli bilgiler öğrendim.2005 den 2015 e kadar müthiş paylaşımlar var.benbuforumu takip edene kadar zır cahil olduğumu bilmiyordum.okumak.sorgulamak.paylaşmak insana güzel bir yol sunuyormuş çok geç olmasada bunu bu siteden ögrendim............şimdi gelelim bu forumu okuyunca bana neler oldu... dinlerin cahil toplulukları kontrol altına almak için en güzel uyuşturucu olduğunu anladım...nasılda anladın diye sorucak olan mümin site sakinlerine cevaben hiç bir dini dua maya tutmuyor........ama bir yaratıcı varmı yokmu bilemiyorum. bu dinlerin hepsi insanların araba modeli.telefon modeli gibi çaga zamana göre piysaya sürdüğü ve insanların modelini deiştirmek istediği anda eskisi hurdaya atılan bir insani yapıt .birileri diyebilirki hala eski dinler var bende derimki.insanlık milyonlarca yıllık bir süreç .boşverin yedibin yıllık dinleri milyonlarca yıl önce ne vardı. insanlar milyonlarca yıl önceki dinleri kendilerinin yedibin yılcık kitapları ile değerlendirmesin...........yazıdaki tüm imla hataları için õzür dilerim....saygılar.

Şüpheci Dinsiz
24-03-2015, 03:43
Hoşgeldiniz sevgili kadem. :)

vartor
24-03-2015, 06:12
Forumumuzu yakindan takip ettiginiz zaten anlasiliyor iletinizden. Aramiza hos geldiniz. Bu arada, bosuna nefes tuketmedigimizi de dogruladiniz.

İlahimasal
24-03-2015, 20:37
hoş buldum.tşk

pianola
24-03-2015, 20:45
http://www.nissan-navara.net/images/smilies/welcome.gif

CmhR
08-04-2015, 23:58
Turan Dursun'u çok öncelerden biliyordum ama bu siteyi yeni keşfettim iyiki de etmişim.

İlahimasal
09-04-2015, 00:00
Turan Dursun'u çok öncelerden biliyordum ama bu siteyi yeni keşfettim iyiki de etmişim.
hoş geldiniz.