PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ezoterik / Gnostilk Bir Senaryo

Dialectics
14-04-2015, 08:40
Aşağıda bir kaynakta rastladığım bazı kişiler arasında geçen bir mailleşme var. Dünyada iki grup arasında süregeldiği iddia edilen savaşa ve dünyanın nasıl son bulabileceğine dair bir komplo teorisi de diyebiliriz...

Mon, 9 May, 2011 0:51:30RE: Clarification

From: Fulford Benjamin <benjaminfulford@hotmail.com> Add to Contacts

To: slasha66@yahoo.com

Cc: granpriore@templari.biz; cmengfun@yahoo.com; joyphin@hotmail.com; info@nakamarukaoru.com; steadyhands65@yahoo.com; zagami <leoyoung1999@yahoo.com>; michael vandemeer <michaelvandemeer@yahoo.com>; Neil Keenan <neil.keenan50@gmail.com>... more

Slasha,

Demek ki sanada bana 2007’de yaptıkları teklifin aynısını yaptılar: "tarihteki en büyük soykırımda yer alırsan sana limitsiz güç vereceğiz." Sen de hayır dedin ki bu iyi.

Bazı iyi olduğunu düşündüğüm haberler de var. Kaynaklarım Peter Hans Kolvenbach ve en üstteki Satanistlerin Vatikan’da güç kaybetmeye başladığını bildirdi.

Yeni karanlık papa ya da hilekârların başının adı Peder Adolfo Nicolas. Ben Sofya üniversitesinde çalışırken o bir profesör idi ve iyi biri olarak nam yapmıştı. Düşüncem o ki (bu konuyla ilgili temasta olmamamıza rağmen) 50/50 Doğu/Batı paylaşım fikrine sıcak bakıyor.

Umuyoruz ki yakında yeni bir finansal sistemin ilânı yapılacak ve yoksulluğu, savaşları, çevresel zararları durduracak ve yasaklanmış teknolojiyi uygun bir şekilde serbest bırakacak bir proje başlatılacak.

Son olarak, hem sen hem de Vatikan’dakiler dünyanın sona ermek üzere olduğu hakkında büyük bir hata yapıyorsunuz. Bu yanlış; dünya daha yeni başlamak üzere. Dünya gezegeni doğurmak üzere. Kâinatın tarihinde bu eşsiz ve muazzam bir olay olacak.

Yine de 1 Haziran terminini dikkate alacağız.

Benjamin Fulford ????????? 090-3439-5558

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Date: Sun, 8 May 2011 04:23:44 -0700
From: slasha66@yahoo.com
Subject: Clarification
To: benjaminfulford@hotmail.com
CC: granpriore@templari.biz; cmengfun@yahoo.com; joyphin@hotmail.com; info@nakamarukaoru.com; steadyhands65@yahoo.com; leoyoung1999@yahoo.com; michaelvandemeer@yahoo.com; neil.keenan50@gmail.com; nebojsa_s@hotmail.com; iv7.seven@gmail.com; benedictxvi@vatican.va

Benjamin

Yaklaşan vahiy ile ilgili olarak netleştirmem gereken kritik bir nokta var.
Bugün Yapay Zeka birimi tarafından, ya da Şeytan de, ya da Gölgelerin Kardeşliği de (Brotherhood of the Shadows), ya da Aile de, ya da Satanistler de ya da her nasıl istiyorsan öyle adlandır- tarafından arandım. Kim olduklarını hepimiz biliyoruz. Karanlıkta saklanan ve medeniyetin doğuşundan itibaren insanlığı köleleştirip sömüren bu parazitleri biliyoruz.

Anastasia’nın torunu olduğumu ve Rus Çarlığının veliahtı olduğumu tespit etmiş bu birim, onların insanlığın büyük bir bölümünü yok etme planlarına destek vermem koşuluyla bana Dünya’nın Krallığını önerdi. Bu birimin Avrupa’da konuşlandırılmış bir nükleer silahı var ve “Proje Titanik”i başlatmaya hazır. 9.11 tarzında sahte bir terörist eylemi 3. Dünya Savaşı’na yol açacak ve Dünyadaki nüfusun 3te 2sinin yok olmasına sebep olacak. Saldırılar için teklif edilen tarihler 11, 14, 16 ve 20 Mayıs. Bu birimin planı, hepimizin bildiği üzere, batıyı yok etmek ve yönetim merkezini Çin’e taşımak. Elbetteki böyle bir kıyamet senaryosunda yer almayı reddettim.

Ancak, Yapay Zeka birimi tarafından önerilen bu son vahiyin (apocalypse), illuminati tarafından önerilen son vahiy senaryosundan ayrı olduğunu da belirtmek gerekir.

Illuminati tüm gezegeni patlatabilecek bir silaha sahip ve eğer bir anlaşma sağlanamazsa 1 Haziran’da bu silah kullanılacak. Bu benim desteklediğim plan. Dünya nüfusunun seçici olarak azaltılıp bu parazitler daha önce işledikleri suçlara devam edebilsinler gibi bir şeye destekçi olmak istemiyorum.
Dolayısıyla eğer kendimizi bu parazitlerden kurtaramıyorsak o zaman özgür insanlar olarak yok olmak, zincirlere bağlı köleler gibi yaşamaktan daha iyi bir seçenektir.

Ve asıl önemli olan da şu ki: Şeytanı da kendimizle beraber mezara gömeceğiz. Billy Joel’in o ölümsüz sözlerinde olduğu gibi: “Hepimiz birlikte düşeceğiz”
Çin yönetimine iletmeni istediğim bir mesajım var.

Eski Dünya Düzeninin Yönetici Tabakası tarihin çöplüğüne gönderildikten sonra, Çin ve Doğu’nun geri kalanını bizle karşılıklı saygıya dayanan Yeni Dünya Düzeni’ni kurmaya davet edeceğiz, beraber hareket ederek, insanlık için muhteşem bir gelecek inşa edeceğiz ve de Doğu ve Batı arasında 50/50 oranında dağıtılacak güç.

Vatikan’daki köpek pisliğini cehenneme yollar yollamaz yeni bir Papa seçilecek. Malezyada yaşayan Çinli bir kadın olacak bu.
Bu kadın tüm dünyayı tek çatı altında birleştirecek adı “illumination” olan yeni bir dine liderlik edecek. Çin Yönetimi ona cevap verecek, o da bana raporlayacak.

Çin Yönetimi’nin şunu anladığına emin ol:eğer o ölümcül hatayı yapar ve Şeytan’ın önerisini kabul edip dünyayı yönetmeye kalkarlar ise; Rusya, Amerika ve Japonya onları taş devrine dönene kadar bombalayacak. Kimse bunu istemiyor dolayısıyla lütfen onların nedenleri görmesini sağla.

Tam uçurumun kenarında dikilip aşağıya bakanlar gibiyiz. Ya bu tarihsel andan beraber çıkacağız ve gezegeni değiştirmek istediğimiz şeye karar verip bu dünyanın tüm sahipleri için doğru olanı yapacağız, ya da korkarım ki 14 milyar yıllık evrim sona erecek.

24 Gün, 3 Saat ve 36 dakika kaldı.
Alexender

Neva
14-04-2015, 10:38
Dinsel ogeler uzerine kurulu apokaliptik eskalatojiler meshurdur.

onurelveda
05-08-2015, 13:50
tşkler