PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Gladyo Projesi The Gülen 2014

xcan
01-05-2015, 05:24
Bir Gladyo Projesi The Gülen 2014

Bu belgeseli izledim,çok beğendim.
Her zaman şunu söylüyorum insanlığın ortakdüşmanı ABD dir.
ABD yi hedeflemeyen hiç bir ilerici hareket "mümkün değil ",bir adım ilerleyemez.
Bu gün dünyayı ajanları ve yıkım silahlarıyla mahveden ABD yi hedeflemeyen hiçbir hareket insanlığın dostu olamaz.
Elbette Fethullah tek yılan değildir yılanlar çoktur.

https://www.youtube.com/watch?v=_kBsJ7eouiY

Neva
02-05-2015, 07:37
Ilginc bir belgesel olmus.

Vefik Sami
02-05-2015, 13:10
Fethullah GÜLEN sıradan biri değil. Günümüz İslâm dünyasında, Kur'an'ı Muhammed'i ve nihâyet İslâm'ı onun kadar doğru anlayan biri daha yoktur. Hattâ ben daha da ileri gideyim. "Ashab" diye nitelenen insanları ayrı tutayım ve "İslâm tarihinde" diyeyim. Gerçi ashâbın hepsi Muhammed'i gereği gibi kavrayabilen insanlar değildi. Olsaydı; en azından Cemel vak'ası meydâna gelmez, birbirlerinin kanına girmezlerdi. İslâmi kaynaklar, bu olayda ölen müslüman sayısını 10-15.000 arası olarak verir.

Kur'an'ı ve Muhammed'i doğru anlamak için; Mekke ve Medine dönemlerindeki üslûp, yaklaşım ve strateji farkına dikkat etmek gerek. Her şeyden daha önemlisi Muhammed'in Hudeybiye barışı esnâsındaki tavırları iyi incelenmeli !...

Mekke ile yapılan anlaşma yazılı hâle getirilirken Muhammed ismi ile beraber zikredilen "Allah'ın elçisi" sıfatına, görüşmleri sürdüren Mekke heyeti başkanı Süheyl b. Amr itiraz eder ve

"Eğer senin Allah'ın Rasûlü olduğuna şahadet etseydim, seninle savaşmazdım. Ama sen kendi adını ve baba adını yaz." der.

Muhammed; Ali'den "Allah'ın elçisi" yazısını silmesini ister
Ali yanaşmayınca, kendi eliyle silerek Muhammed bin Abudullah yazar. Hac ibâdeti maksadıyla yola çıkmalarına rağmen, Mekkelilerin kabul etmmesi üzerine geri döner. Ömer, bu işe bozulup itiraz edecek olunca Muhammed;

"Ben size bu sene tavaf edeceğiz demedim."

diyerek durumu idâre etmye çalışır. Berâberinde bulunan insanlara Hudeybiye kuyusu yakınlarında kurbanlarını kesip geri döneceklerini söyler. Ama; bu çark edişe bozulan müslümanlar, Muhammed'in "Kurbanlarınızı kesin" emrin uymazlar. Mevcut durum karşısında sıkılan Muhammed, üzüntülü biçimde çadırına girer. Hanımı Ümmü Seleme; "Ey Allah'ın elçsi !. Sen dışarı çık ve kurbanını kes. Onlar seniz izler." der. Gerçekten de böyle olur. Muhammed'in kurban kestiğini gören müslümanlar da aynısını yapar.

Çok daha ilginç bir detay aktaracağım:

Mekkeliler ile görüşme yapılırken; Ebu Cendel b. Süheyl b. Amr isimli bir müslüman köle Muhammed'e güvenerek Mekkeden kaçar. Fakat Hudeybiye yakınlarında yine Mekkelilerce yakalanır. Ebu Cendel elleri bağlı biçimde getirilir. Mekke tarafı "Anlaşma imzalandı. Artık bu adamı size vermeyiz." der. Çünki; anlaşmanın bir maddesi, "Medineden kaçanlar rahatça Mekke'ye dönecek. Ama; Mekkeden kaçıp Medineye gelener geri verilecekti."

Ebû Cendel avaz avaz bağırır.

- Ey Müslümanlar topluluğu! Müşriklere geri mi verileceğim? On*lar beni dinimden saptırıyorlar.

Muhammed bu yakarışa pek ilgili görünmez.

- Ey Ebu Cendel, sabret ve sevabını Allah'tan iste. Çünkü Allah, sen ve seninle birlikte olan zayıf kimseler için bir kapı açar. Biz, Kureyşlilerle aramızda bir barış akdi yaptık ve onlara söz verdik. Onlar da bize Allah ahdi ile söz verdiler. Biz onlara hıyanet etmeyiz.

Yâni; yapılan anlaşmayı "gerekçe" göstererek vaziyeti idâre eder. Halbuki; anlaşma inzalanırken Ebu Cendel Mekkede değildi ve yoldaydı. Anlaşmaya tam uyması için Ebu Cendel'in anlaşma onaylandıktan sonra Mekkeden çıkması gerekirdi. Ama; Ebu Cendel bir köledir ve onun için durumu tehlikeye sokmanın bir anlamı yoktur. Nasıl olsa Allah Ebu Cendel'e sevap yazacaktır.

Eğer bu hadise şimdi olsa idi; Muhammed'in yanında bulunan çoğu insan kendisin terk ederdi. Vaktiyle Muhammed'in "Allah'ın elçisi" sifatını anlaşma metninden çıkardığını, o esnada kendisine sığınan Mekkeli bir müslüman köleyi Mekkelilere geri verdiğini kaç kişi bilir ?

Başka bir örnek;

Muhamed, amcası Ebû Talip'in koruması altında iken, "Allah'ın koruması" altındaki Ammar bin Yasir, anne ve babası Ebu Cehil'in işkencelerline mâruz kalıyordu. Bu işkenceler devam ederken oradan geçen Muhammed, bu gariplere "Sabredin ey Yasir ailesi. Allah size cennet vaad ediyor" diyecektir. Ammar'ın anne ve babası işkence edilirken öldüler. Ammar, ölmemek için dinini değiştirdiğini söylemek zorunda kalmıştı.

Ama; Medine döneminde askeri ve ekonomik güce sahip olduktan sonra, Arabistandaki bâzı kabile reislerini para ve tehdit kullanarak kendi yanına çekmeye çalışır. Mesela Huneyn savaşında yenilip kaçan Hevazin Kabilesi reisi Mâlik bin Avf'ın annesi ve yakınları esir edilince, Muhammed onları kendi evine alır. Malik bin Avf'a da bir haberci göndererek müslüman olduğu takdirde ailseini serbest bırakacağını ayrıca da kendisine 100 deve vereceğini duyurur. Mâlik, bunu duyunca bulunduğu Taif'ten kaçıp Muhammed'in yanına gelir.

Kur'anda "Müellefe-i Kulûb" 'âyet'i var.

"Zekatlar; Allah'tan bir farz olarak yoksullara, duskunlere, onu toplayan memurlara, kalbleri muslumanliga isindirilacaklara verilir; kolelerin, borclularin, Allah yolunda olanlarin ve yolda kalanlarin ugrunda sarfedilir. Allah bilendir, hakimdir." (Tevbe: 60)

Yâni; kâlpleri İslâm'a ısındırılacak "kefere" için onlara bir çeşit "iman rüşveti" vermek, Kur'an ve sünnetle sâbittir.

F. GÜLEN'in ne yaptığını anlamak için Muhammed'i iyi tanımak, Kur'an'ı iyi bilmek şarttır. Kulaktan dolma "İslâm" algısı ile ve sırf siyasi perspektiften bakarak GÜLEN'i eleştirmek, âfaki söylemden öte bir anlam taşımaz.

xcan
02-05-2015, 14:59
Fethullah GÜLEN sıradan biri değil. Günümüz İslâm dünyasında, Kur'an'ı Muhammed'i ve nihâyet İslâm'ı onun kadar doğru anlayan biri daha yoktur. Hattâ ben daha da ileri gideyim. "Ashab" diye nitelenen insanları ayrı tutayım ve "İslâm tarihinde" diyeyim. Gerçi ashâbın hepsi Muhammed'i gereği gibi kavrayabilen insanlar değildi. Olsaydı; en azından Cemel vak'ası meydâna gelmez, birbirlerinin kanına girmezlerdi. İslâmi kaynaklar, bu olayda ölen müslüman sayısını 10-15.000 arası olarak verir.

Kur'an'ı ve Muhammed'i doğru anlamak için; Mekke ve Medine dönemlerindeki üslûp, yaklaşım ve strateji farkına dikkat etmek gerek. Her şeyden daha önemlisi Muhammed'in Hudeybiye barışı esnâsındaki tavırları iyi incelenmeli !...

Mekke ile yapılan anlaşma yazılı hâle getirilirken Muhammed ismi ile beraber zikredilen "Allah'ın elçisi" sıfatına, görüşmleri sürdüren Mekke heyeti başkanı Süheyl b. Amr itiraz eder ve

"Eğer senin Allah'ın Rasûlü olduğuna şahadet etseydim, seninle savaşmazdım. Ama sen kendi adını ve baba adını yaz." der.

Muhammed; Ali'den "Allah'ın elçisi" yazısını silmesini ister
Ali yanaşmayınca, kendi eliyle silerek Muhammed bin Abudullah yazar. Hac ibâdeti maksadıyla yola çıkmalarına rağmen, Mekkelilerin kabul etmmesi üzerine geri döner. Ömer, bu işe bozulup itiraz edecek olunca Muhammed;

"Ben size bu sene tavaf edeceğiz demedim."

diyerek durumu idâre etmye çalışır. Berâberinde bulunan insanlara Hudeybiye kuyusu yakınlarında kurbanlarını kesip geri döneceklerini söyler. Ama; bu çark edişe bozulan müslümanlar, Muhammed'in "Kurbanlarınızı kesin" emrin uymazlar. Mevcut durum karşısında sıkılan Muhammed, üzüntülü biçimde çadırına girer. Hanımı Ümmü Seleme; "Ey Allah'ın elçsi !. Sen dışarı çık ve kurbanını kes. Onlar seniz izler." der. Gerçekten de böyle olur. Muhammed'in kurban kestiğini gören müslümanlar da aynısını yapar.

Çok daha ilginç bir detay aktaracağım:

Mekkeliler ile görüşme yapılırken; Ebu Cendel b. Süheyl b. Amr isimli bir müslüman köle Muhammed'e güvenerek Mekkeden kaçar. Fakat Hudeybiye yakınlarında yine Mekkelilerce yakalanır. Ebu Cendel elleri bağlı biçimde getirilir. Mekke tarafı "Anlaşma imzalandı. Artık bu adamı size vermeyiz." der. Çünki; anlaşmanın bir maddesi, "Medineden kaçanlar rahatça Mekke'ye dönecek. Ama; Mekkeden kaçıp Medineye gelener geri verilecekti."

Ebû Cendel avaz avaz bağırır.

- Ey Müslümanlar topluluğu! Müşriklere geri mi verileceğim? On*lar beni dinimden saptırıyorlar.

Muhammed bu yakarışa pek ilgili görünmez.

- Ey Ebu Cendel, sabret ve sevabını Allah'tan iste. Çünkü Allah, sen ve seninle birlikte olan zayıf kimseler için bir kapı açar. Biz, Kureyşlilerle aramızda bir barış akdi yaptık ve onlara söz verdik. Onlar da bize Allah ahdi ile söz verdiler. Biz onlara hıyanet etmeyiz.

Yâni; yapılan anlaşmayı "gerekçe" göstererek vaziyeti idâre eder. Halbuki; anlaşma inzalanırken Ebu Cendel Mekkede değildi ve yoldaydı. Anlaşmaya tam uyması için Ebu Cendel'in anlaşma onaylandıktan sonra Mekkeden çıkması gerekirdi. Ama; Ebu Cendel bir köledir ve onun için durumu tehlikeye sokmanın bir anlamı yoktur. Nasıl olsa Allah Ebu Cendel'e sevap yazacaktır.

Eğer bu hadise şimdi olsa idi; Muhammed'in yanında bulunan çoğu insan kendisin terk ederdi. Vaktiyle Muhammed'in "Allah'ın elçisi" sifatını anlaşma metninden çıkardığını, o esnada kendisine sığınan Mekkeli bir müslüman köleyi Mekkelilere geri verdiğini kaç kişi bilir ?

Başka bir örnek;

Muhamed, amcası Ebû Talip'in koruması altında iken, "Allah'ın koruması" altındaki Ammar bin Yasir, anne ve babası Ebu Cehil'in işkencelerline mâruz kalıyordu. Bu işkenceler devam ederken oradan geçen Muhammed, bu gariplere "Sabredin ey Yasir ailesi. Allah size cennet vaad ediyor" diyecektir. Ammar'ın anne ve babası işkence edilirken öldüler. Ammar, ölmemek için dinini değiştirdiğini söylemek zorunda kalmıştı.

Ama; Medine döneminde askeri ve ekonomik güce sahip olduktan sonra, Arabistandaki bâzı kabile reislerini para ve tehdit kullanarak kendi yanına çekmeye çalışır. Mesela Huneyn savaşında yenilip kaçan Hevazin Kabilesi reisi Mâlik bin Avf'ın annesi ve yakınları esir edilince, Muhammed onları kendi evine alır. Malik bin Avf'a da bir haberci göndererek müslüman olduğu takdirde ailseini serbest bırakacağını ayrıca da kendisine 100 deve vereceğini duyurur. Mâlik, bunu duyunca bulunduğu Taif'ten kaçıp Muhammed'in yanına gelir.

Kur'anda "Müellefe-i Kulûb" 'âyet'i var.

"Zekatlar; Allah'tan bir farz olarak yoksullara, duskunlere, onu toplayan memurlara, kalbleri muslumanliga isindirilacaklara verilir; kolelerin, borclularin, Allah yolunda olanlarin ve yolda kalanlarin ugrunda sarfedilir. Allah bilendir, hakimdir." (Tevbe: 60)

Yâni; kâlpleri İslâm'a ısındırılacak "kefere" için onlara bir çeşit "iman rüşveti" vermek, Kur'an ve sünnetle sâbittir.

F. GÜLEN'in ne yaptığını anlamak için Muhammed'i iyi tanımak, Kur'an'ı iyi bilmek şarttır. Kulaktan dolma "İslâm" algısı ile ve sırf siyasi perspektiften bakarak GÜLEN'i eleştirmek, âfaki söylemden öte bir anlam taşımaz.
Konu video ,video ,
üzerine yazarsan katılım olur.
Hiç bir anlamı olmayan safsatalarla ortamı bulandırma.
Abd ajanımı değilmi ...İddialar ve kanıtlar bu yönde...

errata
02-05-2015, 15:26
Belgesel İP'e yakın biri tarafından yapılmış.
İP yani Perinçek, sol hareketin yeni yeni hareketlendiği devirde, solcuları devlete/polise gammazlamasıyla bilinen ve aklını kullanan hiç bir sosyalistin yakın gözükmek istemeyeceği bir partidir.

"Belgesel"de herşey Gülen'i ve US'i işaret ediyor.
Gülen alt tarafı çarıklı bir cemaat lideri. US ise Afganistan'daki uyuşturucu trafiğinden Vatikan'a, oradan Erzurum'a kadar her yeri gözleyen, sistematik bir biçimde kontrol eden yıkılmaz bir güç.
Sonuç olarak tüm belgesel boyunca Gülen tü kaka ama US naapsak gitmeyecek, boyun eğeceğiz mecburen. O halde Gülen gitmeli. US, Gülen yerine İP'i desteklemeli.

Zira İP yukarıda da dediim gibi devletin ve derin askerlerin her daim yancısı, gerçek bir sosyalist ve komünist düşmanı US yanlısıdır. Sor, Perinçeğin eski sağ kolu Gün Zileli ve eski İP'li Hasan Cemal anlatsın.

Nasıl iyi yazabildim mi? Olur mu bundan senaryo?

xcan
02-05-2015, 15:30
EBelgesel İP'e yakın biri tarafından yapılmış.
İP yani Perinçek, sol hareketin yeni yeni hareketlendiği devirde, solcuları devlete/polise gammazlamasıyla bilinen ve aklını kullanan hiç bir sosyalistin yakın gözükmek istemeyeceği bir partidir.

"Belgesel"de herşey Gülen'i ve US'i işaret ediyor.
Gülen Erzurumlubir cemaat lideri. US ise Afganistan'daki uyuşturucu trafiğinden Vatikan'a kadar eli uzun yıkılmaz bir kale.
Sonuç olarak tüm belgesel boyunca Gülen tü kaka ama US yıkılmaz kale gibi gösterilmiş. O halde Gülen gitmeli. US, Gülen yerine İP'i desteklemeli.

Zira İP yukarıda da dediim gibi devletin ve derin askerlerin her daim yancısıdır. Sor, Perinçeğin eski sağ kolu Gün Zileli ve eski İP'li Hasan Cemal anlatsın.

Nasıl iyi yazabildim mi? Olur mu bundan senaryo?

Perinçek,Nötron bombasına destek veren tek siyasi lider.
Devrimcileri ihbar eden bir örgütlenmenin başı "ben bizat o günlerin canlı tanığıyım",12 eylül mahkemelerinde Biz Amerikancıyızsizinle aynı saftayız diyen Tek örgüt şefi.Abd dost diyen tüm dünyanın Sovyet düşmanı çizgide birleşmesini savunan bir kişi.
Bana sorarsanız Fetullahla aynı ipte oynayan biri.
Şimdi konumuz Fethullah.
Perinçekle ilgili başlık açın katılayım.
Sizden daha iyi tanıyorum onu.
Fakat bu videoyu hazırlamaları iyi olmuş.
Unutmayın bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir.

errata
02-05-2015, 16:17
Kimse bozuk saate güvenip randevuya gitmez, gitmesin xcan. Bozuk saat bilgi üretmez.

Video'da anlatılanların tümü yalın bir bakış ile doğru olabilir. Ancak gerçek dünya, ancak bir fantezi dünyasında bulunabilecek şeytanilikler, iyilikler içermez.

Bu işleri toza toprağa bulamaya hacet yok. US veya herhangi bir devlet, kendi menfaatine evriltebileceği tüm güçlü figürlere ev sahipliği yapar. Buna Türkiye'de dahil, Brezilya da, Fransa da. US, yapabildiği için daha fazla yapıyor. Mesela Almanya'nın da etkinliği artmaya başladı.

Sen, atıyorum Hollanda'ya baldırı çıplak iltica edemezsin, ama yanında Hollanda menfaatine bir şeyler getirirsen önüne kırmızı halı bile serebilirler. Bu onların şeytan tarikatı üyesi olmalarından kaynaklanmıyor. Kişi/devlet menfaatçiliğinin, faydacılığının emareleri bunlar. Aynı Hollanda'da senin hakların için canını verecek özbeöz Hollandalı'lar da yaşıyor, seni kazığa oturtabilecek Hollandalı'lar da. Bu insan doğasıyla alakalıdır.

US, istihbaratlar eliyle devrimler yapabilir, cemaatleri palazlandırabilir, suikastler yapabilir, uyuşturucu parasıyla kilise inşa edebilir vs. Açıkçası bunu tüm devletler yapabilir, yapıyor. Bunları, bu tipten salak saçma videolarla mitleştirmenin ne manası var? Asıl konu bu.

Şu FBI ajanı şunu yapmış bu CIA ajanı Afganistan emellerini ne kadar rahat anlatıyor. Yahu bu, US vatandaşlarının kendi özgürlükler ve adalet sorunu. Biz memleketimizin yediği naneleri hele bir değerlendirelim de US'i de bir zamanda aradan çıkarırız.

US'in, kendi vatandaşına karşı işlediği suçları ve hak gaspını hiç okumuyor musun? Eğitim sisteminin nasıl çökmekte olduğunu, insanların okuma/yazma bilenlerinin bile gazete okuyamadıklarını, kelimeleri harf harf kodlayamadıklarını. O kadar büyük adamlar ama memleketleri çürüyor. Çünkü insan yapısı. Çünkü yılmaz/yıkılmaz fantastik bir şeytanilik değil, bas bayağı hack edilebilir insanı salaklıklar var US'de de.

Yahu Baltimore'da bildiğin aklı gidik junkie'ler iki haftadır ortalığın anasını ağlattı. Hadi FBI+CIA veya daha ne kadar halt varsa birleşsin de halletsinler. Yok böyle bir şey, halledemezler. O yıkılmaz düzenleri, iki uyuşturucu bağımlısının bir anda ayılması ve kelleyi koltuğa almasıyla yıkılır gider, şaşırır kalırsın.

Bu videolar bana samimi gelmiyor, ki değiller zaten. İnsanları yüzeysel seviyede doğru verilerle, kaba saba faraziye dünyalara kodlayıp parsa toplama çabaları. Geçiniz...

Vefik Sami
02-05-2015, 19:09
Konu video ,video ,
üzerine yazarsan katılım olur.
Hiç bir anlamı olmayan safsatalarla ortamı bulandırma.
Abd ajanımı değilmi ...İddialar ve kanıtlar bu yönde...

F. GÜLEN için "Ajandır" desem ne olacak, demesem ne olacak ?
Bilemem ki ne olduğunu...
Ancak bir ara videosunu izlerken - yaklaşık olarak - şunu dediğine şahit olmuştum.

"Beni ABD ile birlikte hareket etmekle suçluyorlar. Eğer ABD ile "iyi" geçinmezsem, yurt dışındaki Türk okullarının hiç biri faaaliyetini sürdüremez."

Bunu açıkça ifşâ etmişti.
Sen "iyi geçinme" nedir; içini doldur.
Ben, bilmediğim ve şâhit olmadığım hiç bir şey yazamam.
Muhatabım, can düşmanım da olsa...

Aslında #3 no'lu mesaj tam de GÜLEN'i anlatıyor.
Ama sen, "ajan mı değil mi" noktasında öyle şartlanmışsın ki,
O mesajı anlamanı beklemem.

xcan
02-05-2015, 19:54
F. GÜLEN için "Ajandır" desem ne olacak, demesem ne olacak ?
Bilemem ki ne olduğunu...
Ancak bir ara videosunu izlerken - yaklaşık olarak - şunu dediğine şahit olmuştum.

"Beni ABD ile birlikte hareket etmekle suçluyorlar. Eğer ABD ile "iyi" geçinmezsem, yurt dışındaki Türk okullarının hiç biri faaaliyetini sürdüremez."

Bunu açıkça ifşâ etmişti.
Sen "iyi geçinme" nedir; içini doldur.
Ben, bilmediğim ve şâhit olmadığım hiç bir şey yazamam.
Muhatabım, can düşmanım da olsa...

Aslında #3 no'lu mesaj tam de GÜLEN'i anlatıyor.
Ama sen, "ajan mı değil mi" noktasında öyle şartlanmışsın ki,
O mesajı anlamanı beklemem.

Hoca caminin tam karşısındaki bayanı ayartmış.
Kadının çocuğu ,babasına durumu anlatmış.
Baba"Allah büyük cezasını verir demiş",fakat olay büyümüş.
Çocuk anası elden gitmesin diye minarenin merdivenlerine darı serpmiş.
Hoca ezan için minareye çıkarken darıların sebebiyle duşmuş ,kafası patlamış ölmüş.Bunu duyan baba çocuğu yanına çağırmış."gördünmü,Allah cezasını verdi "demiş.
Çocuk dayanamamış"Baba,dua et darılara ,darılar olmasa anamı daha çok s...kerdi"demiş.Belgeselde her çirkef gösterilmiş.
En açık şekilde.Sen hala zırvalıyon.
Feto ABDajanıyımmı diyecek elbette kör müritlerine bir masal anlatacak.
Ergenekon kumpası her şeyi pirinç kadar aklı olan ama namuslu ve vatansever insana anlatır.
Fakat hainlere hiç birşey anlatmaz.

Vefik Sami
02-05-2015, 20:42
Terbiyesizlik ediyorsun.
Daha okuduğunu anlama yetisine sahip değilken, eline tutuşturulan belgesel üzerinden birilerini "hain" diye yaftalıyor, utanmadan "akıl"dan ve "namus" dan bahsediyorsun.

Gerçekten akıl sahibi olan, gerçekten namus kavramın anlamına müdrik olan biri "üfürükten tayyare" bir video'yu "kanıt" gösterip de kendisi gibi düşünmeyen birine böyle havlayıp, çemkirmez.

F. GÜLEN'in avukatı değilim, kendisini savunmadım.
Fakat; hain olup olmadığını da bilemem.

Neva
02-05-2015, 20:46

Yani Gulen ABD'de kalpleri islama mi isindiriyor, bu mudur sevgili Vefik Sami?

Vefik Sami
02-05-2015, 20:51
Yani Gulen ABD'de kalpleri islama mi isindiriyor, bu mudur sevgili Vefik Sami?

#3 no'lu mesajımda F. GÜLEN'in vaktiyle Muhamed'in izlediği strateji ve taktikleri aynen izlediğini anlatmaya çalıştım. Ben işin "ajanlık/hainlik"tarafını bilmem/bilemem. Umurumda da değil açıkçası. Ne Gülen ile, ne de cemaati ile işim olur.

Neva
02-05-2015, 21:31

Sevgili xcan;

Bu belgeselde begendiginiz bolumler veya begendiginiz nedir sakincasi yoksa ogrenebilir miyim?

xcan
02-05-2015, 22:03
Sevgili xcan;

Bu belgeselde begendiginiz bolumler veya begendiginiz nedir sakincasi yoksa ogrenebilir miyim?
Sevgili Neva .
Bu belgeseli gerçek sosyalistler ilerici insanlar yapmalıydı.
Bu anlamda biraz hüzünlendim .Halkımızın iyi bilmesi gereken bir konu mümkün olduğu ölçüde aydınlatılmış.Bütün bunlar sır değil benim için.Fakat halkta yankısı olabieceği için beğendim.
Benim kişisel kanaatim türkiye solu Ergenekon olayında sınıfta kalmıştır ,ezici ekseriyetiyle.
Milli güçlerin antiemperyalist kanadı tasfiye edilirken Abd ,Perinçek vasıtsıyla millici unsurları kendi kontrolünde tutmuştur diye düşünüyorum...Bu belgesel Pisliklerin bir bölümünü aydınlattığı için olumludur.Fetullahılarda Perinçek belgeseli yapsa ve ikna edici olsa beğenirdim.
Daha iyisi yapılabilirdi.
Son derece ikna edici olmuş..
Ben dünya insanlığının başdüşmanı ABD diyen vebu yüzden yadırganan bir insanım..
ABD ilişkisinin apacık ortaya konmasını beğendim.
Videonun eksiğide şu Abd nin nihai amacı kemalistleri yok etmek gibi bir algı yaratıyor.
Oysa Abd Türkiyedeki bir avuç işbirlikçi hariç herkezin özelliklede solcu,devrimci,ilerici insanların düşmanıdır hedefte emekçiler,yoksul halkımız vardır.

upuaut
02-05-2015, 22:42

Her zaman şunu söylüyorum insanlığın ortakdüşmanı ABD dir.
ABD yi hedeflemeyen hiç bir ilerici hareket "mümkün değil ",bir adım ilerleyemez.
Bu gün dünyayı ajanları ve yıkım silahlarıyla mahveden ABD yi hedeflemeyen hiçbir hareket insanlığın dostu olamaz.
Elbette Fethullah tek yılan değildir yılanlar çoktur.

http://www.youtube.com/watch?v=_kBsJ7eouiY (https://www.youtube.com/watch?v=_kBsJ7eouiY)

Yukarıdaki belgeselin 10:52'sinde şu dikkat çekici bölüm geçer:

Serkan KOÇ: "Evin olduğu olduğu kasabadayız şu anda. Evi bu kasabanın içinde ama tam yerini bulamadık. Çünkü GPS'ler çalışmıyor! Yani o adresi göstermiyor. Şurada her yeri gösteriyor ama o adresi göstermiyor."

Doğrudur. Bu, onun Amerika tarafından korunduğunu kanıtlar.

Oysa ben, 05-10-2014, 12:26 tarihli 433 (http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=526696&postcount=433). mesajımda size bu sırrı vermiş ve keşfetmenizi istemiştim.

Hatırlarsanız, bu mesajımda size Google Earth'ten güç-bela bulabildiğim Fethullah Gülen'in sarı renkli iğneyle coğrafik konumunu vermiştim (ki Google Earth'te yalnızca Fethullah Gülen'in eviyle ile ilgili yapılan yer tariflerinden yararlanmıştım). Yani Fethullah Gülen'in evinde yalnızca GPS'ler çalışmıyor değil, Google Earth de, dolayısıyla hiçbir şey çalışmaz!

İlginçtir; ben o mesajı yayımladığımda ya kimse ilgi göstermedi ya da hiçbir şey anlamadı. Ama dikkat çekmek istediğimi yukarıdaki sözleriyle yönetmen Serkan KOÇ dile getirdi. Bu da, beni fazlasıyla memnun etti!

ahura mazda
03-05-2015, 12:58
Sonunu Perinçek'e bağladı ya tebrik ederim. Halbuki Gladio'nun kansız ucu Fethullah kanlı ucu Perinçek.

İlahimasal
03-05-2015, 13:24
kanla abdest alanlar. ergün poyraz. okumanızı tavsiye ederim.

fetullah gülen kanlı yüzümü ,kansız yüzümü okuyunca karar verin.

perinçek denen adam, hapis cezası kaldırılınca, tayip erdoğana olan diet borcunu. cumhuriyet halk partisi ve fetullah gülen grubuna saldırarak ödüyor.

kör deiliz ..bakar körler olmak bu toplumun genlerinde var.

bu ülkenin ve halkının tek kurtuluş yolu vardır. o da. cumhuriyet halk partisi kadrolarıdır.

cumhuriyet halk partisini amerikan piyonu gibi gösteren ,fetullahın yanında gösterenler halt etmişler.

amerikan projesi bop ve eş başkanı bellidir. gidin oralarda kürek çekin.