PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turan Dursunun uzmanlık alanlar nelerdir ?

RadikalAteist
15-05-2015, 02:23
Kardeşlerim Turan Dursun hakkında sadece bir kaç kulaktan dolma söylenceye sahibim "hizbullahçılar öldürdü","Sayılı islam Alimlerindendi","Çeviri yaptıktan sonra öldürdü" çevremdeki bazı Ateist tanıdıklarımdan aldığım ve bazı internet sitelerinde okuduklarımdan ibaret ... :typing: Tabi bu konuda Anti-tez atan islami sitelerdende bir kaç makale okudum onların söylemleride tabiki bunların tam tersiydi... "Okul okumamış."(Sanki imamların,mollaların ,müftülerin hepsi Oxford,Harvard,Boğaziçi gibi Üniversitelerden mezun ... ) "Arapçası iyi değil","Cahilin teki düz mantıkla hareket ediyor." Tarzı yazılar okudum ... Turan Dursunun Uzmanlık alanlarını kanıtlayan belge,argüman,dökümanlara veya bir belgesele nereden ulaşabilirim çünki bazen gerçekten kafam karışıyor...Doğru bilgiye ulaşmak istiyorum. Ben Kulaktan dolma değil gerçekten sorgulayan,okuyan,belgelere dayalı konuşan bir Ateist olmak istiyorum.Bu konuda beni aydınlatmanızı istiyorum.

Rohypnol
18-07-2015, 12:46
İslamcı kesim tabiki öyle diyecek. Yıkanmış beyinler dar bir pencereden baktığı için onların dedikleri önemli değil.

Öldürme emrini dinci kesim de vermiş olabilir veya Türkiye'nin gelişmesini istemeyenler de vermiş olabilir. Orasını bilmiyorum.

Turan Dursun yazılarında zaten kaynak veriyor.