PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Davutoğlu'na başbakanlığı peygamber vermişmiş.

Şüpheci Dinsiz
31-05-2015, 06:00
Tayyip'i peygamber gibi gördükleri için yalan dememiş.

Odatv.com (http://odatv.com/n.php?n=davutogluna-basbakanlik-peygamber-tarafindan-verildi--3105151200)

"Davutoğlu'na başbakanlık Peygamber tarafından verildi"

AKP'nin İstanbul Yenikapı'daki mitinginde mikrofonu eline alan sarıklı cübbeli bir vatandaş Kabe'de ders yaparken Davutoğlu'nun kendisine göründüğünü, ona başbakanlığı peygamberin verdiğini söyledi.

Zaman'ın haberine göre Davutoğlu'na Başbakanlığın Peygamber tarafından verildiğini söyleyen vatandaşın sözlerine ise kalabalığın sürekli "amin" dediği görüldü.

Kabe'de ders yaparken Ahmet Davutoğlu'nu, Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine göründüğünü söyleyen kişi, Davutoğlu'na başbakanlığın Peygamber Efendimiz tarafından verildiğini anlattı.

Sarıklı vatandaş şunları anlattı:

"Biliyorsunuz ben her ay Beytullah'a giderim. Resulullah'ın mescidinde oturuyordum, ders yapıyordum. Rüyamda Davutoğlu'nu gördüm. Şurasında birim kodu yazıyor, burasında da başbakan yazıyordu. Ona başbakanlık Resulullah tarafından verilmişti."

Daha sonra HDP ve CHP'lilerin imanının şüpheli olduğunu söyleyen kişi Saadet Partisi'ne de yüklenerek "Allah Saadet'e akıl fikir versin" dedi.

http://www.youtube.com/watch?v=6QpWu68jUVU

--/--

İsmailağa Cemaati de Tayyib'i destekliyormuş.
Odatv.com (http://odatv.com/n.php?n=ve-onlar-da-sokaga-cikti-3005151200)
“AKP'yi destekliyor mu, desteklemiyor mu” tartışmaları yapılan Mahmut Efendi'ye bağlı İsmail Ağa Cemaati, önce AKP'yi desteklediklerini açıkladılar, bugün de sokağa çıktılar.

Fatih'in işlek caddesi olan Fevzipaşa’da Cemaat’in gövde gösterisi vardı. “Şeyhimiz Mahmut Efendi Liderimiz Erdoğan” pankartı taşıyan Cemaat mensupları, "Başkan Erdoğan", "Dünya lideri Erdoğan", "Paralelciler bizim hangi tarafta olduğumuzu görsün", "Dik dur eğilme Cemaatimiz seninle" sloganları attılar.

Bazı vatandaşlar ve trafikte olan yolcular da slogan atarak, korna çalarak destek verdiler. Eylem yapanlar arasında Cemaat mensubu kadınlar da vardı.

http://odatv.com/images/resimler/f-1(44).jpg

http://odatv.com/images/resimler/f-5(16).jpg

upuaut
31-05-2015, 08:49
“AKP'yi destekliyor mu, desteklemiyor mu” tartışmaları yapılan Mahmut Efendi'ye bağlı İsmail Ağa Cemaati, önce AKP'yi desteklediklerini açıkladılar, bugün de sokağa çıktılar.

Fatih'in işlek caddesi olan Fevzipaşa’da Cemaat’in gövde gösterisi vardı. “Şeyhimiz Mahmut Efendi Liderimiz Erdoğan” pankartı taşıyan Cemaat mensupları, "Başkan Erdoğan", "Dünya lideri Erdoğan", "Paralelciler bizim hangi tarafta olduğumuzu görsün", "Dik dur eğilme Cemaatimiz seninle" sloganları attılar.

Bazı vatandaşlar ve trafikte olan yolcular da slogan atarak, korna çalarak destek verdiler. Eylem yapanlar arasında Cemaat mensubu kadınlar da vardı.

Yarım adamlar! Adamların istekleri belli: Taşları bağlamışlar, köpekleri salmışlar ve bunlar da en öne çıkarak, ülkede herşeyin kendi istedikleri gibi olması için çırpınıyorlar.

Oysa şikayet ettikleri paralelcilerle bir zamanlar aynı safta idiler. Şimdi ne oldu da saflar bozuldu: 40 yıllık paralelci, olur mu yani?

Bu, bir sağ gösterip sol kroşe çakmadan başka bir şey değildir. Çünkü paralelcilerin 40 yıl önce de böyle olduğu biliniyordu ve 40 yıl boyunca hiç ses çıkarmayan cemaatlerin şimdi teker teker ağızlarını açması, görüntüde kavga ediyormuş gibiler ama gerçekte ülkeyi hep beraber lüpletmekten başka bir şey olmasa gerekir.

Söylesenize, şimdiye kadar dünyanın neresinde cemaatler bir seçime müdahil oldu ki, bunlar ortaya çıkıyor?

Lanet olsun, bu yarasalara ve bunların ortaya çıkmasına sebep olanlara!

kartopu
31-05-2015, 09:58
Biliyorsunuz ben her ay Beytullah'a giderim. Resulullah'ın mescidinde oturuyordum, ders yapıyordum. Rüyamda Davutoğlu'nu gördüm. Şurasında birim kodu yazıyor, burasında da başbakan yazıyordu. Ona başbakanlık Resulullah tarafından verilmişti."

Adam ders mi yapıyor uyuyormu Şaşkın yağcılık yaparken insan biraz akıllı olur.Ders yaparken uyunurmu. Rüya uykuda görülür bunu dahi unutmuş .Adam öyle inanmışki ne söylesem yutacaklar diyor.Vay zavallılar acınacak heldeler.

Gerçi bunların peygamberleride bütün ayetleri rüyasında görmüştü.

İşte R.T.Erdoğanla türkiyenin ulaştığı yer. Cemaatler ülkesi oldu. Sarayın soytarıları bayağı kalabalıklaşıyor.

gur91
31-05-2015, 10:05
Bu ülkeye kimse sahip çıkmazsa kötü bir yere gidiyor.

Vefik Sami
31-05-2015, 12:12
"Davutoğlu'na başbakanlık Peygamber tarafından verildi"

AKP'nin İstanbul Yenikapı'daki mitinginde mikrofonu eline alan sarıklı cübbeli bir vatandaş Kabe'de ders yaparken Davutoğlu'nun kendisine göründüğünü, ona başbakanlığı peygamberin verdiğini söyledi.

Zaman'ın haberine göre Davutoğlu'na Başbakanlığın Peygamber tarafından verildiğini söyleyen vatandaşın sözlerine ise kalabalığın sürekli "amin" dediği görüldü.

Kabe'de ders yaparken Ahmet Davutoğlu'nu, Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine göründüğünü söyleyen kişi, Davutoğlu'na başbakanlığın Peygamber Efendimiz tarafından verildiğini anlattı.

Sarıklı vatandaş şunları anlattı:

"Biliyorsunuz ben her ay Beytullah'a giderim. Resulullah'ın mescidinde oturuyordum, ders yapıyordum. Rüyamda Davutoğlu'nu gördüm. Şurasında birim kodu yazıyor, burasında da başbakan yazıyordu. Ona başbakanlık Resulullah tarafından verilmişti."

Cemel vakasında 10.000 müslüman öldü.
Savaşan taraflardan birinin başında İslâm Peygamberinin damadsı Ali, diğerinin başında ise en sevdiği eşi Aişe vardı. Davutoğlu'na "Başbakanlık" veren İslâm peygamberi, dâmadı ya da eşinden birine görünüp de müslümanların biribirini doğramalarına neden engel olmamış acaba ?

Din olgusunun en tehlikeli tarafı, diğer insanların aksini iddia edemiyecekleri hususlarda birilerinin çıkıp ahkâm kesmesidir. İnsanların inançlarını, duygularını istismar böyle olmakta. Samimi inanlı ve saf insanlar, inançlı bir kimsenin aslâ bunları uyduramayacağını düşünerek söylenenlere hemen inanmaktalar.

28 Şubat sürecinde de mantar gibi her taraftan yeşil sarıklı sakallı kimseler çıkıp "Tekbiiirr" diye bağırırlardı.
Şimdi bunlar kayboldu.
Başka oyunlar sergileniyor artık.

Memlekete lakliği anayasal bir zorunluluk olarak getirenler, bu ülke insanına en büyük hizmeti yapmışlar. Keşke birileri de bunun kıymetini anlayabilse.

İlahimasal
31-05-2015, 12:21
turist ömer, cüppeli sahtekarıda bu cemaatten sanırım.

bu cemaatin yandaşı olanlarin ne tür pislik ler olduğunu toplum bilir.

fetullah gülen bir vaazında. muhammed şimdi yanımızda derken zırlaya zırlaya ağlıyordu bilirsiniz. sanki muhammedi görüyormuş durumları

aha bu sahtekarda aynı işde. peygamberi demişkiiiiiiiii. davut oğlu başbakan akp şampiyon.

yalancılıkla alakalı bir başlık açtım. yalan söylemek bunlarda meslek.
bu sahtekarlar toplumun çıbanları bu çıbanlar atatürk zamanında patlatıldı tekrar çıktılar.

bu çıbanlar. karısını ,kızını. malta adasında kabuklu gavur dediklerine. , bikinili gösterirler
bu çıbanlar bir köyde , hocalı, müezzinli küçük kızlara tecavüz ederler.
bu çıbanlar emek ile kazanmazlar.
bu çıbanlar altına iki minder koymadan koltuğa oturmazlar.
bu çıbanların hepsi subyacıdır.
bu çıbanlar korkakdır. fırsat bulmadan meydana çıkmazlar
bu çıbanlar haindir. hep arkadan saldırır.
bu çıbanlar yalancıdır.
bu çıbanlara. derimki.. ayağınızı denk alın biz sokağa çıkınca dizleriniz titriyor. ( gezi)

İlahimasal
31-05-2015, 12:34
bu cüppelilerin, bu kravatlıya yalakalık yaparak yalan söylemesinin altında ne yatıyor acaba?

kendim kadar eminim seçimde bize oy ver bizde sana cariye. ltd .şti dir

fatih istanbulu aldı. torunu. ingilize peşkeş çekdi

mustafa kemal ve arkadaşları. tekrar aldılar.

bu sakallı pislikler istanbulu. bir. subyana( cariye) karşılık fransiz kravatlıya bile peşkeş çekerler.

Aleph
31-05-2015, 13:24
Bu ülkeye kimse sahip çıkmazsa kötü bir yere gidiyor.

Ben de demokrasiyi sorgular oldum son günlerde. Halk denilen cahil kalabalığın tercihleri çok kolay manipüle edilebiliyor..

İlahimasal
31-05-2015, 13:28
Ben de demokrasiyi sorgular oldum son günlerde. Halk denilen cahil kalabalığın tercihleri çok kolay manipüle edilebiliyor..

bu kadar karamsar olmayın, bu ne korku bunlar bu topraklarda biçilmeye müsait kötü otlardır. çıkmaya başladılar ya yolarak ya biçerek temizlenir no problem.

mülkü çok olan en korkak olandir.

gur91
31-05-2015, 14:35
https://youtu.be/6aOmD6U8ihY?t=2608

Neva
05-06-2015, 12:14
Bu, ruyada onu gordum, bunu gordum hikayeleri de moda oldu.