PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akp nİn %100 İsraİl ajani ve satilmiŞ Şerefsİz oldugunu sÖyleyebİlİr mİyİz?

LaIlaheIllallah
05-06-2015, 01:56
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şerefsiz, hırsız, düzenbaz, rüşvetçi oldukları %99.99. bir ihtimal koyduk hani. ayıp olmasın ;)

Peki İsrail Ajanı, oldugu, ABD uşağı oldugu, aslında müslüman değil Ateist veya Yeni Dünya Düzenine inanan biri oldugunu söyleyebilir miyiz?

spawn32
05-06-2015, 02:33
Söyleyemezsin ve söylememelisin. Bu gibi ifadeler akp taraftarlarının daha fazla kenetlenmesinden başka bir işe yaramaz.

spartacus
05-06-2015, 03:08

Şerefsiz, hırsız, düzenbaz, rüşvetçi oldukları %99.99. bir ihtimal koyduk hani. ayıp olmasın ;)

Peki İsrail Ajanı, oldugu, ABD uşağı oldugu, aslında müslüman değil Ateist veya Yeni Dünya Düzenine inanan biri oldugunu söyleyebilir miyiz?
Bu tarz siyaset ancak dünyaya BİZ HALA ÇOK CAHİLİZ, öküz altında buzağı arıyoruz demek olur.

gerçi malumun(cehaletin) ilanı olur ya neyse :)

dine mine ne
05-06-2015, 07:40

selam arkadaslar

Şerefsiz, hırsız, düzenbaz, burasini bilemiyecem

ama arkadaslar , benim anlamadigim sadece bu adam ne yaptida hosumuza gitmedi , bilmemiyorum gercekten anlamiyorum sizleri, bu günkü türkiye nerde , eskiden neredeydi

ABD usagi oldugu ortada , ama politakicalrin hepsi öyle ,
köroglu öldü öyle deyilmi ,

tayib erdogani daha hic kimse tanimasken adam amerikaya beyaz saray,a ne , demek bir düsünün , kac kere davet üzere
gitmis ,bunlari arastirmaci yazarlar ortaya koydu

burda amerikanin bir plani var türkiyeyle o kadar basit
hangisi gelir se gelsin , o plan uygulanacak o kadar basit
yoksa eski günlere ,tek bir gecede geri döneriz inanin buna

yollardan kaldirilmayan cöplerin kokusunu unutmayin

Yeni Dünya Düzeni kurulucak mi kurulucak bitti
arab baharini ne saniyorsunuz , müslümanlarin özgürlügü
simdi akilarina geldi de ayaklandirildilar .

bu filmleri görün artik , basrolu daima amarika oynar tahip akp, chp, mhp degil

cünkü onlari basa getiren güy amerika,dir , türk vatandasi deyil

saygilarimla

Neva
05-06-2015, 07:41
Bu tarz siyaset ancak dünyaya BİZ HALA ÇOK CAHİLİZ, öküz altında buzağı arıyoruz demek olur.

Altin buzagi arama sorunsali.:music: Sahi kesilecek sigir ne renk olacakti?

drecco
05-06-2015, 13:34

Ehemm ben bir sarı öküz biliyom emmee altında değilde yanında etrafında bayağı bayağı renkli renkli bir sürü bir sürü öküzler de biliyom yaaa neyse.

spartacus
05-06-2015, 14:26
saygilarimla
Sevgili dine mine ne

Dediklerine elbette itirazım yok, Yalnız bir nokta var, ARZ-TALEP... Arzeden ABD, İngiltere şu yada bu? Peki öncelikle TALEP eden kim? Tontonlar.. Türkiye de kapitalizm öteden beri Sanayi devrimi normlarında değil, işbirlikçi, tüccar temelde gelişti. 1848 Alman sanayi Devriminden beri bilinir ki, bir ülke daha başından kaderini tayin etmek isterse, önünde 2 seçenek vardır.
1.) Sanayi devrimi
2.) Asalak balık, büyüklerin ticaretinden paylanmak...

Türkiye 2 noluyu seçti çünkü göbeği sağlam, poposu büyük olan TONTONLAR, SERMAYE-SERVETİ, bu minvalde KOLAYYYYYY YOLDAN PARA olarak gördü bu tarz ticarete NEMA TİCARETİ denir, sanayi devrimini yapmışsın META TİCARETİ yaparsın, yapmamışsan NEMA TİCARETİ... Peki iyide onca siyasetçi bunu bilmiyor mu? Biliyor, ama bir ülkenin ticareti, NEMA TİCARETİ İSE, Siyaseti de NEMA SİYASETİ'dir, 7 düvelin artık bildiği, güncel örneklerle de sabit!

Okyanuslarda çok çeşitli balıklar vardır ve bunalrın bazıları temizlikçi balıktır. Büyük balıkların üzerini temizler ve böylelikle büyük balıklara hem av anında hem de seyir halinde bulaşan parçacıkları yer hatta dişlerinin arasını filan toplar... Büyük balık yırtıcı da olsa, karnı açlıktan zilde çalsa, o balıkları yemez, yutmaz, çünkü ona görede onlarınki hizmettir. Beriki de hizmet eder ama hizmetçilik kanına dokunmaz çünkü ona göre de bu iş para işidir.

Bizim insanımız CAHİL, ZIRRRR hemde, sanır ki BAĞIMSIZLIK demek, dağa taşa Türk bayrağı asmak, koluna bayrak dövmesi yapmak, Atatürk'ün heykelini her yana dikmek vb... (Atatürk yaşasa herhalde bu duruma istismara dayalı korkunç teslimiyet derdi, ulan ben size kollarınıza, kıçınıza, dağa taşa benim resmimi asın, arabalarınızın süslü yerlerine sanki ben atmışım gibi imzamı çakın(!), milleti böyle uyutun dedim mi, sizin sermayenizin sembolü mü ettiniz beni derdi)...

Yani bizim insanımıza siyasetçiler 3 şeyi aşılar, din, millet, mezhep, esasda bunların toplamı tek şeydir SEMBOL ve bu sembolücerde hem görevini yaparlar(halkı aldatma) ama hemde aldattıkalrınıda sömürmek(1 taş 2 kuş). Yani her şey semboliktir, Türkiye'nin bağımsızlığı da başından beri semboliktir, bu kafaylada sembolik olacak çünkü toplum öğretildiği gibi bağımsızlığı Türk iyi kafa atar vb söylenmesi filan sanır... yani cehaletin ulaşacağı uç nokta, ufukta bu kadardır, şimdi toplasak bir dolu TÜRKÇÜ çıkar gelir bana kafalar filan atar, ben böyle söyledim diye! ben de Onlara, Yahu bağımsızlık demek, sizin etiketinizin bağımsızlığı, dağa, taşa slogan yazmışlığınız değil(aksine bu düzeydir seni bağımlı yapan), bağımsızlık EKONOMİ-POLİTİK bir meseledir, yemişim senin etiketini, dağlarda yazdığın esaret sloganlarını! delidana ÖKÜZ(öküze hakaret etmiyoruz, delidana demek zorundayım)!. daha orada burada her yere bayrak asıp, yüce ırkım demek ki ben bağımsızım andavallığıyla yaşayın durun, siz talep edersiniz bu kılıkta, ötekide arzeder, bu iş böyledir. Öyle dünyaya diklenmek hemi, siz kim diklenmek kim, ulan yediğiniz ekmeğe, altınızdaki donunuza kadar bağımlısınız(etiketle ne alakası var!), öyle diklendim ben ben KAFA YARAN TÖRKÜM dedin, hadi lan derler, aldım donunu götün açık kaldı, hadi şimdi düş götünün derdine derler, birde kabadayılığınızla rezil olmuşluğunuz kalır...

Demek ki bu toplumun uyuduğu gibi olmuyor hiç bir şey, siz önce kendinizi kul, köle olmak edebiaytından kurtarıp, önce kendi efendileriniz olan işbirlikçilere, etiketini kullanıyor diye köle olmuşluğu bırakacaksın. Sıçayım sizin etiket siyasetinize diyeceksin, ilk adımı atacaksın.... Bağımsızlık ancak ve ancak bağımsız ve özgür toplumların harcıdır, 3 kuruş ekmek için ona ağam, buna paşam diyen, diz çöken, %30'u da dalkavuk, yalaka olmuş bir toplumun, ama ben türküm burnumdanda kıl aldırmam diyen toplumların harcı olamaz... Böyle toplum da kendine bakmak yerine siyasetçiden yakınır, sen işbirlikçisin vb diye, yahu sen toplum olarak dalkavuk olmuşsu, asıl işbirlikçi sensin, yalakalık mesleğin olmuş, elbette siyasetçinde senin taleplerini arz edecek, arzı veren kim, Amerika, İngiltere, Kore şu bu :)

Pekiiii siyasetçiler neden bu toplumu sembolik çıtalarda tutar? Yukarıda verdiğim örnekte BALIKLR vardı ya hani, BÜYÜĞÜN PSİLİĞİNİ temzileyerek PARA kazanan, bizim siyasetçilerde, devletde, eğitimde, işte o PİSLİK temizleyen BALIKLARIN, pisliğini temizleyenlerdir... Neyse metaforlu anlatım benden bu kadar, bu bile ağır gelir bize, anlayamayız ama ne yapam bende daha anlaşılır olamıyom dilimi sokağa evirince böyle oluyor, biraz uzun, neylesek ki uzun, ama gerçek bu... Şimdi sorun BÜYÜK BALIKTA MI? KÜÇÜK BALIKLAR VE PİSLİK TEMİZLEYİCİLERDE Mİ? Bu iş ARZ ve TALEP meselesidir...

Doğru soru ise şu, BÜYÜK BALIK, temizleyen balık, temizlenen balığın pisliğini pay eden balık, peki OKYANUS HALKI için ne anlam ifade eder, OKYANUS HALKININ bu işte çıkarı ne? Ben söyleyim, sindirebilirlerse o pislik temzileyen balıkların bokunu yemek, aç, sefil, perme perişan, herkese AĞAM BEYİM diye gezen AMA BİZZZZ TÖRK MİLLETÜÜÜ OLARAK BAŞAIMIZ DİİİİİİİK naralrıyla hayatı OT GELİP OT giden, yurdunda da ne kadar etiketine benzemeyen etiket varsa onlarla da hır, gür çıakrtıp, kendi, kendini yiyip bitiren BİZİM insanımız...

Bizim insanımıza şu yazdıklarımı anlatırsam ANARŞİSTİM, GOMİNİSTİM, ALLAHSIZIM, hatta VATAN HAİNİYİM, şu yada buyum, eee ne diyeyim bu kadar mallık öküzde bile yok, öküze hakaret etmeyelim, olsa olsa deli dana hastalığına tutulmuş öküz olabiliriz :) ne demiştin?

"cünkü onlari basa getiren güy amerika,dir , türk vatandasi deyil", Yanlış demişsin, elbette başa getiren senin Türk vatandaşın, ötekiler değil. Hiç bir arzcı, talep dışı arz yapmak istemez, bunun adı BATIK-İFLAS olur, TALEP eden sensin, senin Türk vatandaşın, o da arz edecek senin tontonlarda taleplendirecek(ezan, minare, türk kanı vb diye) tabi, söyle bakalım gurban suç kimde? :)

Sahi Rusya ve Çin, İngiltere, ABD, Almanya, Danimarka, İsveç....... gibi ülkelere neden bu işler sökmüyor? Çok mu milliyetçiler, dinim diye adam mı doğruyorlar, ırkım diye adam mı kesiyorlar? peki o tarzı kullanan siyasetçiler vatan-millet-ezan-bayrak-sakarya oralarda kaç oy alır? parti bile kuramıyorlar ki oy alsınlar (:

dine mine ne
05-06-2015, 15:53
sevgili spartacus ,

Demek ki bu toplumun uyuduğu gibi olmuyor hiç bir şey, siz önce kendinizi kul, köle olmak edebiaytından kurtarıp, önce kendi efendileriniz olan işbirlikçilere, etiketini kullanıyor diye köle olmuşluğu bırakacaksın. Sıçayım sizin etiket siyasetinize diyeceksin, ilk adımı atacaksın.... Bağımsızlık ancak ve ancak bağımsız ve özgür toplumların harcıdır, 3 kuruş ekmek için ona ağam, buna paşam diyen, diz çöken, %30'u da dalkavuk, yalaka olmuş bir toplumun, ama ben türküm burnumdanda kıl aldırmam diyen toplumların harcı olamaz...

bu yazdigin seyler kapitalisim , in getirdigi sonuclardir ve bizim

toplumun sucu degil diye görüyorum , köle olma edebiaytından

öyle kolay cikilmiyor iste sorun orada.

yeni dünya düzeni nasil kurulur ağam, buna paşam diyen,

diyen olmasa ,hic düsündünmü.

[/QUOTE] "cünkü onlari basa getiren güy amerika,dir , türk vatandasi deyil", Yanlış demişsin, elbette başa getiren senin Türk vatandaşın, ötekiler değil. Hiç bir arzcı, talep dışı arz yapmak istemez, bunun adı BATIK-İFLAS olur, TALEP eden sensin, senin Türk vatandaşın, o da arz edecek senin tontonlarda taleplendirecek(ezan, minare, türk kanı vb diye) tabi, söyle bakalım gurban suç kimde? :)[/QUOTE]

ah canim benim ben, almanyada yasiyorum , su türk vatandasi kelimesi bana nasil isliyor anlatamam sana

güzel kardesim yazdik burada türkiyenin nerden nereye geldigini türk vatandasinin, bunun bir filim oldugunu görmemesimi suc

türk vatandasinin kapitalism dalgasinda su an surf yapiyor görmekteyim

suc surf yapanda gegil , o dalgayi olusturanda,dir

ve bu dalgayi amerikanin isteyi üzerine geldigne inanmaktayim

surf yapmayi bir suc olarak görüyorsan suc türkündür
ama dalgayi getiren amerikayi suclu görürsen ?

[/QUOTE]
Sahi Rusya ve Çin, İngiltere, ABD, Almanya, Danimarka, İsveç....... gibi ülkelere neden bu işler sökmüyor? [/QUOTE]

kim demis onu ,buna gercekten inaniyor musun

her hesabin bir formulü vardir

bu islerde, para dünyayi yönetir
parayi ödeyen , düdügü calar

pardon kapitalism neydi ?

hele ki kapitalismin arkasinda yatan tehlikeyi türk toplumuna üstlemeyin akp,in yüzünden

kapitalismin arkasinda yatan tehlikeyi görübte durduran
bir toplum var mi ,
naneyi koklayipta yemeyeni gösterin ,yok,yok,yok

aydin dedigimiz kisiler bizim babamisin oglu degil
bunlar bu systemleri kendi amaclari icin kurmuslardir

dünya naneyi yemis , türk akp,yi secse ne olur

saygilarimla

İlahimasal
05-11-2016, 23:53
selam arkadaslar

Şerefsiz, hırsız, düzenbaz, burasini bilemiyecem

ama arkadaslar , benim anlamadigim sadece bu adam ne yaptida hosumuza gitmedi , bilmemiyorum gercekten anlamiyorum sizleri, bu günkü türkiye nerde , eskiden neredeydi

ABD usagi oldugu ortada , ama politakicalrin hepsi öyle ,
köroglu öldü öyle deyilmi ,

tayib erdogani daha hic kimse tanimasken adam amerikaya beyaz saray,a ne , demek bir düsünün , kac kere davet üzere
gitmis ,bunlari arastirmaci yazarlar ortaya koydu

burda amerikanin bir plani var türkiyeyle o kadar basit
hangisi gelir se gelsin , o plan uygulanacak o kadar basit
yoksa eski günlere ,tek bir gecede geri döneriz inanin buna

yollardan kaldirilmayan cöplerin kokusunu unutmayin

Yeni Dünya Düzeni kurulucak mi kurulucak bitti
arab baharini ne saniyorsunuz , müslümanlarin özgürlügü
simdi akilarina geldi de ayaklandirildilar .

bu filmleri görün artik , basrolu daima amarika oynar tahip akp, chp, mhp degil

saygilarimla

Tutarsız MAL.

bilgivehis
06-11-2016, 12:54
En büyük sorunlardan biri, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.

Adam, ameriga gaptalist deyo emme ameriganın maşalarını da savunuyor, hayde bakiimm gel de gülme:):)

Asinus Orientalis
06-11-2016, 16:33
En büyük sorunlardan biri, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.

Adam, ameriga gaptalist deyo emme ameriganın maşalarını da savunuyor, hayde bakiimm gel de gülme:):)
Sevgili Bilgivehis, maalesef haklısın. Buradaki arkadaşlarımızın ekseriyetinin iyi niyetinden şüphe etmiyorum. Ama kafayı kaldırıp herşeye biraz yukarıdan bakma zahmetine katlanılmıyor.

Amerika bu bölgenin en karanlık oyuncusudur. Bir süre, ülkeyi yöneten mazlum islamcıların kankasıydı, sonra mazlum cemaatin kankası oldu. Aynı Amerika Suriye'de, Fırat'ın doğusunun sözde mazlum piyonlarıyla kanka ve onları bugün itibarıyla Rakka'ya sürüyor. Aynı mazlum piyonlar, bu ülkede mahalle aralarında bombalarıyla çocuk ve kadın öldürmekteler. Her sevgili mazlum kardeş nedense adam öldürmeye pek meraklı.

Hem medyanın, hem bizlerin ciddi bir dürüstlük problemimiz var. Buradaki çoğu başlık altındaki tartışmalara dahil olmamakla beraber yanlı yaklaşıldığını söylemek isterim. Amerika'nın desteklediği her unsurdan uzak durmak gerek.

Şu an bölgede bay çok zeki Amerikalılar hangi "mazlum unsuru" destekliyorsa biliniz ki okyanus ötesinin menfaatlerinin vekilidir.

Bunu görmek için biraz dürüstlük lütfen.

AKP'nin yaptıklarına bakılırsa, hayır İsrail ajanı olduğu söylenemez. Sonuçları kontrol altına alınamamış ve tahmin edilememiş bir batı girişimidir.

Şimdiki mevcudiyetleri ise herkese ve kesime, ama özellikle biz özgürlüğüne ve gerçeklere düşkün çevreye bir tehdittir. :ohwell: