DieHunteR
16-06-2015, 17:47
ben ilk okul 4 sınıfta iken din dersini ilk kez aldığımızda din de burak diye bir at var bu at muhammedi alıp göğe falan çıkarıyo bunu hoca sınıfta anlattı bende güldüm komiğime gitit o ara ateizm ne onu bile bilmiyordum sadece kanatları olan bi at komiğime gitti kadın tokat attı kovdu beni dalgamı geçiyorsun diye bir dahada girmedim dersine her girdiğimde kavga oluyordu aramızda. Yıllar sonrası lisede hocamla 2-3 konuştuk din hocası bu bi gün beni tenefüste çekti özel ricada bulundu dersime girme geçiricem seni diye dersimden şayet geçirmesede din derslerm 90 nın altında değildi notum adamın dahi aklı karışmıştı lisede. Sonrasında bir gün beni diyanetten biri ile tanıştırdılar adam çok düşünme dedi bana cevap veremedi çok düşünme kafayı sıyırırsın dedi. Bir gün güneydoğuya gittim bir imam vardı kuzenim bizzat oturttu bizi konuştuk adam sen kafirsin allah seni ıslah etsin diye kovdu beni.
Kısaca artık konuşmuyorum onlarla ben illa ateist olacağım diye çıkmadım her seferinde sorguladım İstedim ki cevap vere bilsinler bende allahtan vazgeçmeyim ben kaç gece yatmadan önce dua etmiştim bu düşüncelere cevap bulayım yardım et allahım diye bir allahın kulu da çıkıp cevap veremedi ya diyanet diyorum diyanet en üst kurul adamlar çok düşünme dedi cevap veremediler bana ben nasıl ateist olmayım ?
Yani daha kısa bir özetle anlatmak gerekir ise İlk deist oldum ilk okulda. 5 ya da 6 daydım oda din kitaplarıını okuyunca oldu 7 ci sınıfta tanrıyı red ettim.
Oda gördüklerim den dolayı buda daha uzatmak istemediğim için birazda yazmaya üşendiğimden kısa kesiyorum :D
Şuan 20 yaşındayım ve hala ateistim mutlumuyum mutluyum benimde hikayem böyle sevgiler herkese
Kısaca artık konuşmuyorum onlarla ben illa ateist olacağım diye çıkmadım her seferinde sorguladım İstedim ki cevap vere bilsinler bende allahtan vazgeçmeyim ben kaç gece yatmadan önce dua etmiştim bu düşüncelere cevap bulayım yardım et allahım diye bir allahın kulu da çıkıp cevap veremedi ya diyanet diyorum diyanet en üst kurul adamlar çok düşünme dedi cevap veremediler bana ben nasıl ateist olmayım ?
Yani daha kısa bir özetle anlatmak gerekir ise İlk deist oldum ilk okulda. 5 ya da 6 daydım oda din kitaplarıını okuyunca oldu 7 ci sınıfta tanrıyı red ettim.
Oda gördüklerim den dolayı buda daha uzatmak istemediğim için birazda yazmaya üşendiğimden kısa kesiyorum :D
Şuan 20 yaşındayım ve hala ateistim mutlumuyum mutluyum benimde hikayem böyle sevgiler herkese