Orijinalini görmek için tıklayınız : Armageddon war mı isteniyor?
İlahimasal
29-06-2015, 20:43
http://kenraggio.com/Armageddon-Coalition-Russia-Iran-Turkey-Libya-Ethiopia.jpg
Dış güçler , mesihciler,mehdiciler,Armageddon savaşınımı istiyorlar.bizim hükumete ve orduyamı dayatıyorlar?
Bu suriye ye durup duruken girmekde niye?
Türk ordusunun karşısına dikilecek olan ülkeler
Rusya,iran,çin,tabiki suriye devleti.
Bu din savaşcıları ne zaman durucak?
İlahimasal
29-06-2015, 21:06
İslam'da Melhame-i Kübra olarak bilinen savaş ile Hristiyanlık ve Musevilik'te Armageddon olarak bilinen savaş terminolojide aynı şeyi ifade etmektedir. Aralarındaki temel fark beklenen bu savaşın genel içeriği ile ilgili üç farklı dinin yaklaşımıdır.
İslam'da bu savaşın Amik ovasında; Hristiyanlık ve Musevilik'te ise Megiddo dağının eteklerinde olacağına inanılmaktadır. "Megiddo dağının etekleri"nden Amik ovasının kastedilip kastedilmediği ise net değildir. Ancak net olan husus İslam'da savaşın gerçekleşeceği yer Amik ovası ile referans verilirken; Hristiyanlık ve Musevilik'te Megiddo dağı ile referans verilir.
İslam inancında bu savaşın Mehdi'nin ilk zuhurunun olacağına ve Mesih'in bu savaşta yer almayacağına inanılırken; Hristiyanlık ve Musevilik'te savaşın Mesih'in önderliğinde yapılacağına inanılmaktadır.
dine mine ne
29-06-2015, 23:09
Sayin i.k
İslam'da Melhame-i Kübra olarak bilinen savaş ile Hristiyanlık ve Musevilik'te Armageddon olarak bilinen savaş terminolojide aynı şeyi ifade etmektedir. Aralarındaki temel fark beklenen bu savaşın genel içeriği ile ilgili üç farklı dinin yaklaşımıdır.
Albert Pike 33. Derece Mason
alinti:
Bir gün Albert Pike, kendi ruhsal rehberi olan Lucifer’dan aldığı bir mesajı – ki bunların da demonik görüntüler oldugu belirtiliyor- dönemin İlluminati Başkanı Mazzini’ye 1871’de yazdığı bir mektupta anlatır. iİginçtir ki bu mektup "TEK DÜNYA DÜZENİ"ni gerçekleştirmek için yapıması gereken Üç Dünya Savaşını anlatır:
1. Dünya Savaşı, İlluminati’ye Rus Çarlığı’nı yıkarak, bu ülkeyi Ateistik Komünizmin bir kalesi yapmak için gereklidir. Britanya ve Alman İmparatorluğu içindeki örgütümüz bu savaşı tetiklemeli, savaşın sonunda Komünizm kurulmalı ve dinleri zayıflatmak amacıyla diğer hükümetleri yıkmakta kullanılmalıdır…"
2. Dünya Savaşı, Faşitler ve Siyonistler arasındaki farklıklaların kışkırtılmasıyla tetiklenmelidir. Bu savaşın sonunda Fasizm yıkılmalı ve Siyonizm Filistin’de bağımsız bir İsrail Devleti kuracak kadar güçlenmelidir. Enternasyonal Komünizm, savaştan Hristiyan dünyasıyla denge içinde bir güç olarak çıkmalıdır ki ona çıkaracağımız son karışıklıkta ihtiyacimiz olacak…"
3. Dünya Savaşı, Siyonistlerle İslam alemi arasında İlluminati ajanlığının sebep olacağı farklılıkların körüklenmesiyle tetiklenmeli. Bu savaş, öyle bir savaş olmalı ki İslam ve Siyonizm birbirini yiyerek yok etmeli. Bu arada diğer uluslar, fiziki, ahlaki, ruhsal, ekonomik yıkımlara sürüklenerek bölünmeli. Öyle bir sosyal kaos yaratılmalı ki, herkes dinleri kanlı şiddetin temel sebebi olarak görmeli ve insanlar mutlak ateizme yönelmeli. Son olarak Lucifer’in saf ve mutlak doktrininin manifestosuyla Hristiyanlık ve Ateizm de silinmeli…"
ben cogu konularda herseyin bir senaryo oldugunu sizlere söylüyorum
bu masonlar herseyi düzenlemekte bunlar inanin,ki olacak
İlahimasal
29-06-2015, 23:15
Sayin i.k
Albert Pike 33. Derece Mason
alinti:
Bir gün Albert Pike, kendi ruhsal rehberi olan Lucifer’dan aldığı bir mesajı – ki bunların da demonik görüntüler oldugu belirtiliyor- dönemin İlluminati Başkanı Mazzini’ye 1871’de yazdığı bir mektupta anlatır. iİginçtir ki bu mektup "TEK DÜNYA DÜZENİ"ni gerçekleştirmek için yapıması gereken Üç Dünya Savaşını anlatır:
1. Dünya Savaşı, İlluminati’ye Rus Çarlığı’nı yıkarak, bu ülkeyi Ateistik Komünizmin bir kalesi yapmak için gereklidir. Britanya ve Alman İmparatorluğu içindeki örgütümüz bu savaşı tetiklemeli, savaşın sonunda Komünizm kurulmalı ve dinleri zayıflatmak amacıyla diğer hükümetleri yıkmakta kullanılmalıdır…"
2. Dünya Savaşı, Faşitler ve Siyonistler arasındaki farklıklaların kışkırtılmasıyla tetiklenmelidir. Bu savaşın sonunda Fasizm yıkılmalı ve Siyonizm Filistin’de bağımsız bir İsrail Devleti kuracak kadar güçlenmelidir. Enternasyonal Komünizm, savaştan Hristiyan dünyasıyla denge içinde bir güç olarak çıkmalıdır ki ona çıkaracağımız son karışıklıkta ihtiyacimiz olacak…"
3. Dünya Savaşı, Siyonistlerle İslam alemi arasında İlluminati ajanlığının sebep olacağı farklılıkların körüklenmesiyle tetiklenmeli. Bu savaş, öyle bir savaş olmalı ki İslam ve Siyonizm birbirini yiyerek yok etmeli. Bu arada diğer uluslar, fiziki, ahlaki, ruhsal, ekonomik yıkımlara sürüklenerek bölünmeli. Öyle bir sosyal kaos yaratılmalı ki, herkes dinleri kanlı şiddetin temel sebebi olarak görmeli ve insanlar mutlak ateizme yönelmeli. Son olarak Lucifer’in saf ve mutlak doktrininin manifestosuyla Hristiyanlık ve Ateizm de silinmeli…"
ben cogu konularda herseyin bir senaryo oldugunu sizlere söylüyorum
bu masonlar herseyi düzenlemekte bunlar inanin,ki olacak
Evet dine mine önce kurgu için ortam hazirlanir ve uygulamaya konulup,halka bakın tanrı böyle istemişdi ve oldu denir.
Kıyamet? Alametleri
Dünyayı tersine döndürüp güneşi batıdan doğurcak güçleri yok ama savaş çıkarıcak güçleri var.
İsin kötü tarafı. 3 dinde bu konu olucak diyip olması için imamını,papazını,hahamını kurguda kullanıyorlar.
Yahudi Masonların dünya üzerinde ne tür "oyunlar oynadıklarını" gösteren kısa bir video.
https://www.youtube.com/watch?v=Uz3uCleE_-4
Sondaki Yahudi oyun oynayan Masonların başı olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=Hq2SpEBA0YE
İnsanlar ne kadar da komplo teorisi meraklısı
bakkalmahmud
30-06-2015, 01:12
Bu masonlarin baslari yahudiyse , bu kadarda güclü ve örgütlülerse,neden israilin topraklarini genisletmiyorlar?,buna benzer birsürü soru var bu sadece biri,saygilar
Bu masonlarin baslari yahudiyse , bu kadarda güclü ve örgütlülerse,neden israilin topraklarini genisletmiyorlar?,buna benzer birsürü soru var bu sadece biri,saygilar
Bana mı sordunuz acaba?
bakkalmahmud
30-06-2015, 01:30
Bana mı sordunuz acaba?
Yok,ortaya sordum,cevap yazmak isteyen yazabilir,saygilar
Yok,ortaya sordum,cevap yazmak isteyen yazabilir,saygilar
Ok. Benim paylaştığım videoları izlemediniz sandım da. Şaka yapıyordum ben.
bakkalmahmud
30-06-2015, 01:39
Ok. Benim paylaştığım videoları izlemediniz sandım da. Şaka yapıyordum ben.
Onlari izlemedim.
dine mine ne
30-06-2015, 02:32
sayin gur
İnsanlar ne kadar da komplo teorisi meraklısı
bir sürü komplo teorisivar
sen hangine inanmiyorsun ?
burda 9/11 olayini tartis,sak sen ona da,mi gercek diye inandin ?
dine mine ne
30-06-2015, 02:48
sayin anti-ka
masonlarin basi yahudiler
bunu nerden cikardin ?
bakkalmahmud
30-06-2015, 12:10
sayin anti-ka
masonlarin basi yahudiler
bunu nerden cikardin ?
Benim birsey cikardigim yok,nerde masonlar üzerine birsey okusam,yahudi olduklari anlami cikiyor.bende zaten yahudiyse diye soruyorum,konu üzerine birkacdefa youtube da video izledim,bilgimde iddiamda yok,sadece bos bulunup ortaya sordum.saygilar
Siyonist Yahudiler ve Evanjelik Hristiyanlar da en az radikal İslamcılar kadar cahil ve uçuk oldukları için her haltı yiyebilirler, beklenir yani. Kendi ilkel ve saçma sapan inançları gereği ne gerekiyorsa yapabilirler... Bunlar iptidai İslamcılardan daha gelişkin teknolojiye sahip oldukları için bıçıkla kafa kesmiyorlar da uçaktan bomba falan yağdırıyorlar, tek fark imkan, yoksa aynı vahşilik, aynı cehalet. Zaten inandıkları üç din de özünde aynı kökten geliyor...
dine mine ne
30-06-2015, 23:03
sayin kut
ben bu dinlerin masonlarin icaat edigini düsünmekteyim
hem insanlara kanun getiriyor, yani yola sokuyorlar inancla
sonra zamani geldimi ,de savastiriyor , nasil hesabina gelirse
yapabiliyor
basda gelen din adamlari ,da onlarin adami
toplulukta ta ki aydin bilmis söz sayibi adamlar saaten isi biliyor
sayin anti-ka
bunu senin icin koydum buraya
masonlarin nizam durusu ; atatürkte de var
https://www.youtube.com/watch?v=Q-6jlV8KpkQ
masonlarin nizam durusu ; atatürkte de var Masonların nizam duruşu diye bir şey olduğunu sanmıyorum, bu tipik bir İslamcı uydurmasına benziyor bence. O devirde, fotoğraf çekilirken o şekilde durmak gibi bir eğilim vardı demek ki, bir tür asalet duruşu vb. gibi bir şey olmalı. Bugün nasıl ki özellikle gençler fotoğraf çektirirken elleriyle/parmaklarıyla "iki" işareti yapıyorlarsa onun gibi birşey :)
Bunlar da günümüzün mason işareti mi acep?
https://dn3pm25xmtlyu.cloudfront.net/photos/large/513801050.jpg?1328855500&Expires=1435783827&Signature=mTElPOZbUke4vpyK6rcKDhpA2vcdtN5wqXf6yB84 UjlaOo6cC1S90vE1TaFemwLpk7MDoN3Yty50Rka~sMTy~yxyuk-7GF2BrNaYSTBfGXsVLjsLmDaZdMc6U878W336Ani4k3PqUyJlI iYlgiv2yRKw8K-CB1fE7ChPU3-kbYU_&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA
http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/be1755e0a751634a2158b1f19224b1b41225725475_full.pn g
http://www.gurtong.net/Portals/0/GlobalResources/EN/images/Editorial/Original%20Ras%20Korby%20Hingera%20pose%20for%20ph oto%20at%20Hotel%20Torit%20premises.jpg
http://images1.mtv.com/uri/mgid:file:docroot:mtv.com:/content/ontv/vma/2008/photo/flipbooks/fashion-twins/new/fedora-kidrock-neyo.jpg?enlarge=false&matte=true&matteColor=black&quality=0.85
http://s4.entpulse.com/thumbs/300x250/heidi-klum-peace-sign-pose-92c0bce510e040fc75c0a63812d77ee9.jpeg
dine mine ne
01-07-2015, 02:03
sayin kut
bak bu hic aklima gelmemisti
cok güzel , bravo
kut arkadaşın tespiti mükemmel. Tamamen zamanın da popülerliğinden ileri geliyor olabilir.
Yenişafak, üzerine kahve dökülmüş "masonluk belgelerini" yayınladı. Türkiye'den birçok şaşırtıcı isim var. Kendinizden dahi şüphe edin, siz bile mason olabilirsiniz:
http://www.karsigazete.com.tr/upload/2015/04/107332.jpg
dine mine ne
01-07-2015, 03:30
Yenişafak, üzerine kahve dökülmüş "masonluk belgelerini" yayınladı. Türkiye'den birçok şaşırtıcı isim var. Kendinizden dahi şüphe edin, siz bile mason olabilirsiniz:
[/QUOTE]
Sayin Aleph
herkes kendinin ne oldugunu gayet iyi bilir, insanlarin kendilerinden süphe etmesine gerek yok
Pek durup dururken degil, 2012'den beri ugrasiyor birileri Suriye'ye girmeye..
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=28562
dine mine ne
04-07-2015, 06:28
bu ortadogu katliami
insanligin en büyük katliamlarindan birisidir
yok gelismis ülkelermis , yok aydin insanlarmis , yok demokrasimis
bun larin ücüde benim icin bu yeryüzünde yoktur, bir allahin
kullu , o insanlara orda elini uzatmadi
yaziklar olsun muhammede
yaziklar olsun bu güngü aydin insanlara
yaziklar olsun gelismis ülkelerin tümüne
bazen düsünüyorumda burda kalkmis dinler konusunda iki satir
yazmaya kalkiyoruz ama dünyamizdaki öbür sytemleri görmüyoruz ,bu ne ise yarar ki ?
katliyami seyreden bir insanlik ,insanlikmidir ?
İlahimasal
04-07-2015, 09:57
Çok işe yarar senin şu üst mesajda kızdığin her şey seni doğru yöne götürüyor.
Sende burası gibi çevreni düzeltip anlatmaya çalış.
İnanır birisin sende sanırım.ordaki insanlar gibi kanı dökenlerin safında olduğunu düşünsene
Düzelmek için çevrenden başlıycaksın.orda kan dökenler çevrelerini düzeltseydi o kadar zalimlik,kan şiddet olurmuydu.
Gelişmiş dedigin ülkeler de dini bir yapı ve yönetim yüce isaları için ordalar.
Yüce muhammed ve yüce musa için savaşanlar
Bunlardan uzak durup çevrenede anlatırsan domino etkisi ile ( şayet uyanırlarsa) durum düzelir.
Yoksa bu uyduruk allahlari ve peygamberleri için kan akmaya devam eder.
Adına ne dersen de o savaşa.....onlar amageddon koymuşlar
dine mine ne
10-07-2015, 17:30
Düzelmek için çevrenden başlıycaksın.orda kan dökenler çevrelerini düzeltseydi o kadar zalimlik,kan şiddet olurmuydu.
düzelmezdi kardesim adamlar tepki büydügü zaman askerini cekip paranin gücünle isid gibi köpekleri insanlarin üstüne saliyorlar
ordaki insanlar ne olursa olsun sonucta katliama ugruyorlar
gözümüzün önünde, benim anlamadigim sey de su
birileri bizlerin merakli oldugumuzu düsünmesi
kalp ve göz gercektende kapali arkadaslarin diye düsünüyorum
EK1974tr
31-10-2015, 02:20
Ruhçu Öğretinin her yoldan insanları etkisi altına aldığını söylemiştik. İncil ve daha eski kutsal kitapları değiştiren, evrimi, reenkarnasyonu ve komünizmi binlerce yıldır insanlara aşılayan bu şeytani oluşum 2. Dünya Savaşı'nı da çıkartmıştı.
Sadece Kuran korunduğundan, bu ruhçuluğun tuzağından insanları kurtarabilecek yegâne kaynak olduğunu da biliyoruz.
Maddi nimetleri ve dünyayı kötü gösteren, insanları sefilliğe ve ızdıraba yönlendiren spiritüalizm yine bilindiği üzere 3. Dünya Savaşı'nı çıkartmak için geceli gündüzlü çalışıyor.
Tasavvuf, kabala, New Age akımı, masonluk, ezoterik tüm örgüt ve oluşumlar Kudüs merkezli tek bir dil, tek para biriminin geçerli olduğu tek bir dünya devleti kurmaya hizmet ediyorlar. Yahudileri dünyanın efendisi haline getirmek amacındalar.
YAZIMIN TAMAMI İÇİN:
http://emre1974tr.blogspot.com.tr/2011/07/armagedon.html
Predator
31-10-2015, 08:13
Tasavvuf, kabala, New Age akımı, masonluk, ezoterik tüm örgüt ve oluşumlar
Sende bu örgütlerin içindesin sanırım. Yoksa bu kadar çok gizli bilgiyi nereden öğreneceksin ? Bu örgütleri yönetenler aptal mı ?
spartacus
31-10-2015, 08:49
http://www.karsigazete.com.tr/upload/2015/04/107332.jpg
Öyle olacak işte, gidişat. Hiç şaşrımıyoruz nedense, 5 yıldır söylediklerimiz bir, bir gerçekleşiyor, faşizm bu şekilde damarlarına kan nakli yapabiliyor.
Sık, sık dediğim gibi, gerici sermaye tarihin gördüğü en fütursuz, en kahpe, en cahil, en salya, sümük, en vicdansız, en acımasız bir sermayedir, ve genelde sermayenin piranha kesimini temsil eder, çalar, çırpar, kusar her şey mübahtır.
Bu gün ülkeyi artık bu gerici sermaye yönetiyor, diğer az buçuk sistemin bilinci ve kültürüne ve bu gericilere göre çok daha aydın olan ana sermaye ise, artık hedef tahtasıdır. (Sabanc, Koç, Boyner, bilumum kapitalist kültürü almış tüm burjuva kesimi, onlar düşünsün de orada durmayacak işte)...
ha bu tür masondu, bilmem neydi, bana göre hakim olanın, apokaliptik(kıyametçi, böylelikle esir eden) siyaseti gereği de, süreğen pompaladığı komplo teorileridir.
Ortaçağ'da Kilise altın taslardan su içerken, toplumlar açlıktan inliyordu. Çünkü apokaliptik(kıyametçi) siyaset o düzeyde iliklere işlemiş ve korku salmıştı ki, insanların çerden, çöpden mamul korkuluklardan pek bir farkı kalmamıştı. Tam da o dönemlerin temeli, vampir, cin, şeytan, cadı gibi hikayelerle atılmıştı, üstüne birde veba bindirince, kilise, "Tanrının sevgili kulu iseniz veba olamzsınız" propagandası yaymış, insanlar kilise merdivenlerinde diz çöker hale gelmişti!
Tabi vebadan ölen rahipler, rahibeler, papazlar da yok değildi hani, ama onalr sessiz, sedasız gizlice kilise altlarına gömülüyordu, toplumun haberi olmadan. Çünkü Tanrının sevgili kulu iseniz, veba olmazdınız!
Bu dn var ya bu din insanlıktan en az 10.000 yıl çalmış durumda, büün işi insanalrın korku ve zaafalrından faydalanmak, ama neyseki insan doğası gereği, akıllı olsada aptaldır. bu aptallığı ise ne yazık ki, doğa karşiısında zayıflığıyla oluştu, sığıntı aramak, nerede olduğunu bilmektense, bir sığınak olarak kümes hayatı dahi tercih edilesidir. Çünkü sığınmak arzusu akıl ve mantığı saf dışı bırakacaktır, en kötü durumu dahi kabullenecek, birileride bundan faydalnıyorsa artık sürü psikolojisi hakim olacaktır. Bu tür komplo teroileri işte onalrda kuzulara anlatılan kurt hikayeleri, oysa asıl kurt çobanın ta kendisi :)
spartacus
31-10-2015, 08:59
http://kenraggio.com/Armageddon-Coalition-Russia-Iran-Turkey-Libya-Ethiopia.jpg
Dış güçler , mesihciler,mehdiciler,Armageddon savaşınımı istiyorlar.bizim hükumete ve orduyamı dayatıyorlar?
Türk ordusunun karşısına dikilecek olan ülkeler
Rusya,iran,çin,tabiki suriye devleti.
Bu din savaşcıları ne zaman durucak?
Sevgili ilahi komedya
Din savaşı diye bir savaş yok ve hiç bir zaman da olmadı. Yine din gibi, milletde aynı, hiç bir zaman savaşları olmadı!
Savaşların özü, çıkar savaşıdır, din, millet, semboller, şu ya da bu sadece savaşlarda el mahkum ölecek köleleri kandırmak, ölmek, öldürmek birde çıakrları gizlemek ve meşruiyet içindir...
Kısaca bu tarz savaşalrın özü GANİMET SAVAŞIDIR, neresinden bakarsak bakalım.
Her şeye kulp edilince DIŞ GÜÇLER ifadeside aynı perdeleme vazifesi görür, bir kere kim bu dış güç, adı ne, elindeki objektif bilgi ne, adını koymalı, dış güç deyip durmanın alemi ne?... bu ÇIKAR SAVAŞI ile SALYALARI AKAN KUDUZ KÖPEK, SİZİN GERİCİ SERMAYENİZDİR, bunu görün, çünkü çıkarlara ortak olan bunalrdır, bunun dışı, içi, fasa, fisosu yok...
Osmanlı kaç yerleşimi işgal etti, ne için? Servet, kimin serveti, tabiki sarayın ve esas bağlı olduğu sınıfın derebeyleri, ağaların. Bu da aynı. İçi, dışı yok, halk en fazla gider ölür, çıakr elde edilirse, bizim sermaye yani akbabalar leşe üşüşür, halkın bu işte tek çıkarı ölmektir, sefalettir, perişanlıktır, acıdır, korkudur, göz yaşıdır, akbabalar için oralarda alınteri, köleliktir, ötekisi ise avucunu ovuşturur, ama dış güç filan değil, sizleris avaşa süren kim ise odur, ister din, ister millet masallarıyla. Kısaca bu sistemin çobanları nüfusun %1 civarına denk düşen bir saraylı sınıfıdır, kurt çobandırlar toplumda kuzu... Sonra afyon başlar, dış güçler, masonlar,bilmem neler, iç düşmanalr, dış düşmanlar, öküz altında buzağı aratır, durduk yere topluma kin ve nefret aşılayıp sonrada gidin ölün, öldürün denir.
Tarihteki ganimet savaşalrını biliyoruz işte ister Hıristiyanlık ister islam adına olsun, tümüde ganimet içindi, kim aldı o ganimetleri peki, saygın kabileden olanlar yani efendiler.
Suriye'ye giremezler, bu gerici salya sümük, namussuz, hırsız, adi, alçak, pislik, tanrısı para olan gerici sermaye bu konuda iyi bir şamar yedi. batı bizi kişkiller, bizde köpekler gibi dalarız umudunu taşıyorlardı, ama batı kışkırtsa dahi, içerideki paravan örgütlerle savaşma tercihinden vazgeçmedi, bizim köpeklerin zincirleride böylelikle bağlı kaldı. Şimdi çözsen de bu köpekler kuyruğunu araya alıp, bağlıymış gibi davranacak, zira dengeler değişik, Rusya içeride vs... Şimdi bol, bol ülke içinde faşizmi örgütlemeye bakacaklar çünkü gerici sermayelerin en verimli ve sorgusuz, hesapsız sömürdüğü, kural-hukuk tanımadığı biçimiyle, en ideal sömürü yöntemi faşizmdir...
İlahimasal
24-11-2015, 13:17
durduk yere topluma kin ve nefret aşılayıp sonrada gidin ölün, öldürün denir.
Tarihteki ganimet savaşalrını biliyoruz işte ister Hıristiyanlık ister islam adına olsun, tümüde ganimet içindi, kim aldı o ganimetleri peki, saygın kabileden olanlar yani efendiler.
Suriye'ye giremezler, bu gerici salya sümük, namussuz, hırsız, adi, alçak, pislik, tanrısı para olan gerici sermaye bu konuda iyi bir şamar yedi. batı bizi kişkiller, bizde köpekler gibi dalarız umudunu taşıyorlardı, ama batı kışkırtsa dahi, içerideki paravan örgütlerle savaşma tercihinden vazgeçmedi, bizim köpeklerin zincirleride böylelikle bağlı kaldı. Şimdi çözsen de bu köpekler kuyruğunu araya alıp, bağlıymış gibi davranacak, zira dengeler değişik, Rusya içeride vs... Şimdi bol, bol ülke içinde faşizmi örgütlemeye bakacaklar çünkü gerici sermayelerin en verimli ve sorgusuz, hesapsız sömürdüğü, kural-hukuk tanımadığı biçimiyle, en ideal sömürü yöntemi faşizmdir...
Rus savaş uçağı düşürüldü bu yazınızin ardindan. 1 aylık bir süre bile geçmedi spartaküs.
Suriyeye giremezler sözünüzün arkasındamısınız.
Gelişmelere bakınca perinçeğin ağzı,dili olan akademisyen birinin sizin tabirinizle hitlerin akıl hocaları durumu ortayamı çıkıyor.
Bir uçak yüzünden rusya savaş acmaz ama yaptırımı ne olur sizce .
1. Dunya savaşının ateşlenme olayı
2.Dunya savaşının ateşlenme olayı
-Balkan savaşları( avrupada sınırlar deişdi)
- muhtemel 3. Dunya savaşı?
spartacus
27-12-2015, 16:13
http://abcgazetesi.com/fikret-baskaya-siyasal-islamin-kalici-olmasansi-yok-4965.html
Afra-tafra sadece kitleleri aldatmayı amaçlayan bir retorik. Milliyetçilik söylemi ahmakları aldatmak için... Türkiye'de kaç Amerikan (emperyalist) üssü olduğunu kaç kişi biliyor? Tabii "One minute" sadece iç kamuoyuna yönelik değil, Müslüman-Arap kamuoyuna da yönelik bir şovdu. Onun için neden söz ettiğini bilmek önemlidir.
Kollektif emperyalizmin ikinci büyük bileşeni olan AB, asla Türkiye'nin demokratikleşmesini istemez. Siz olsaydınız ister miydiniz? Tam tersi geçerlidir. Türkiye'nin gerçekten demokratikleşmesi, emperyalizmin korkulu rüyasıdır. Aksi halde sizi istediği gibi itip-kakamaz, sömüremez, kullanamaz...
Türkiye'nin izlediği dış politika, komprador bir rejimin izlediği dış politikadır. Zira, neleri ne kadar yapabileceklerinin sınırı emperyalizm tarafından belirlenmiş durumda. Bir NATO üyesi ne kadar bağımsız politika izleyebilirse, Türkiye de ancak o kadarını yapabilir. Siz dünyanın her yerine neden sürekli asker gönderdiklerini sanıyorsunuz? Onun için gerçekten ulusal çıkarların, halkın çıkarının gereği bir dış politika uygulama imkânı yok. Bunun için önce özerk (sovereign) bir dış politika uygulayabilir duruma gelmek gerekiyor.
ABD başta olmak üzere, bir bütün olarak NATO'cu cephe, Rusya Federasyonu, Çin gibi "ben de varım", "ben de sofraya dahil olmak istiyorum" diyen veya deme potansiyeli olan ülkeleri etkisizleştirmek, olabildiğince "sofradan uzak tutmak" istiyorlar. Zira kapitalist dünya sistemi "sıkışmış" durumda. Doğal kaynaklar, enerji kaynakları, biyolojik çeşitlilik kıtlaşmakta, tükenmekte. O zaman o kıtlaşan kaynaklara kimin ne kadar el koyacağı, kimin ne kadar kullanacağı sorunu gündeme geliyor. İşte bölgedeki "vekâlet savaşı" denilenlerin asıl nedeni bu. Şimdi o savaşı Rusya Federasyonu'na, Çin'e doğru da sıçratmak istiyorlar. Cıngarın asıl nedeni bu.
İslamcılık değil "Politik İslamcılık" demek daha uygun. Aslında orada söz konusu olan dinin politik amaçlar için araçlaştırılması, veya "işi kitabına uydurma" operasyonu. Ve kolonyalist-emperyalist odaklar, son tahlilde bir ideoloji olan dini (İslamı) yüz yıldır, araçlaştırıyorlar, kullanıyorlar ve "garp cephesinde yeni bir şey yok"! İslam'ın Vahâbi yorumu tam da emperyalizmin işine gelen bir şey. Amaç, Müslüman-Arap toplumlarını bir geleceksizliğe mahkûm etmek! Zira Politik İslam'ın bir toplum projesi yok, olması da mümkün değildir.
O amaç az-çok hasıl olunca, şimdi de devletleri çökertmek, toplumların dokusunu parçalamak, bölüp-parçalamak, kaos ortamı yaratmak, emperyalizmin işini kolaylaştırmak amacıyla sahaya sürülmüş durumdalar. Başlarda daha çok İngiltere, İkinci emperyalist savaş sonrasında da ABD, dini 'başarıyla" araçlaştırıp-kullandılar... Önce Hindistan'da, Mısır'da, vb. şimdilerde de Afganistan'da, Ortadoğu'da Kara Afrika'da nasıl kullandıkları malûm... Aslında Politik İslam denilen, toplumları gericileştirerek, ufuksuzlaştırarak, karanlığa hapsederek, önlerini kapatarak, hem emperyalistlere hem de gerici mahalli mülk sahibi sınıflara önemli bir hizmet sunuyorlar... Onun için gerçek durumu teşhir etmek büyük önem taşıyor. Türkiye'de yaptıkları ve yapmak istedikleri ortada... Tabii hiç bir sorun çözme yetenekleri yok. Zira dünyayı anlamaktan acizler.Türkiye’nin izlediği dış politika, komprador bir rejimin izlediği dış politikadır. Zira, neleri ne kadar yapabileceklerinin sınırı emperyalizm tarafından belirlenmiş durumda. Bir NATO üyesi ne kadar bağımsız politika izleyebilirse, Türkiye de ancak o kadarını yapabilir. Siz dünyanın her yerine neden sürekli asker gönderdiklerini sanıyorsunuz? Onun için gerçekten ulusal çıkarların, halkın çıkarının gereği bir dış politika uygulama imkânı yok. Bunun için önce özerk (sovereign) bir dış politika uygulayabilir duruma gelmek gerekiyor.
spartacus
27-12-2015, 16:14
http://abcgazetesi.com/fikret-baskaya-siyasal-islamin-kalici-olmasansi-yok-4965.html
Afra-tafra sadece kitleleri aldatmayı amaçlayan bir retorik. Milliyetçilik söylemi ahmakları aldatmak için... Türkiye'de kaç Amerikan (emperyalist) üssü olduğunu kaç kişi biliyor? Tabii "One minute" sadece iç kamuoyuna yönelik değil, Müslüman-Arap kamuoyuna da yönelik bir şovdu. Onun için neden söz ettiğini bilmek önemlidir.
Kollektif emperyalizmin ikinci büyük bileşeni olan AB, asla Türkiye'nin demokratikleşmesini istemez. Siz olsaydınız ister miydiniz? Tam tersi geçerlidir. Türkiye'nin gerçekten demokratikleşmesi, emperyalizmin korkulu rüyasıdır. Aksi halde sizi istediği gibi itip-kakamaz, sömüremez, kullanamaz...
Türkiye'nin izlediği dış politika, komprador bir rejimin izlediği dış politikadır. Zira, neleri ne kadar yapabileceklerinin sınırı emperyalizm tarafından belirlenmiş durumda. Bir NATO üyesi ne kadar bağımsız politika izleyebilirse, Türkiye de ancak o kadarını yapabilir. Siz dünyanın her yerine neden sürekli asker gönderdiklerini sanıyorsunuz? Onun için gerçekten ulusal çıkarların, halkın çıkarının gereği bir dış politika uygulama imkânı yok. Bunun için önce özerk (sovereign) bir dış politika uygulayabilir duruma gelmek gerekiyor.
ABD başta olmak üzere, bir bütün olarak NATO'cu cephe, Rusya Federasyonu, Çin gibi "ben de varım", "ben de sofraya dahil olmak istiyorum" diyen veya deme potansiyeli olan ülkeleri etkisizleştirmek, olabildiğince "sofradan uzak tutmak" istiyorlar. Zira kapitalist dünya sistemi "sıkışmış" durumda. Doğal kaynaklar, enerji kaynakları, biyolojik çeşitlilik kıtlaşmakta, tükenmekte. O zaman o kıtlaşan kaynaklara kimin ne kadar el koyacağı, kimin ne kadar kullanacağı sorunu gündeme geliyor. İşte bölgedeki "vekâlet savaşı" denilenlerin asıl nedeni bu. Şimdi o savaşı Rusya Federasyonu'na, Çin'e doğru da sıçratmak istiyorlar. Cıngarın asıl nedeni bu.
İslamcılık değil "Politik İslamcılık" demek daha uygun. Aslında orada söz konusu olan dinin politik amaçlar için araçlaştırılması, veya "işi kitabına uydurma" operasyonu. Ve kolonyalist-emperyalist odaklar, son tahlilde bir ideoloji olan dini (İslamı) yüz yıldır, araçlaştırıyorlar, kullanıyorlar ve "garp cephesinde yeni bir şey yok"! İslam'ın Vahâbi yorumu tam da emperyalizmin işine gelen bir şey. Amaç, Müslüman-Arap toplumlarını bir geleceksizliğe mahkûm etmek! Zira Politik İslam'ın bir toplum projesi yok, olması da mümkün değildir.
O amaç az-çok hasıl olunca, şimdi de devletleri çökertmek, toplumların dokusunu parçalamak, bölüp-parçalamak, kaos ortamı yaratmak, emperyalizmin işini kolaylaştırmak amacıyla sahaya sürülmüş durumdalar. Başlarda daha çok İngiltere, İkinci emperyalist savaş sonrasında da ABD, dini 'başarıyla" araçlaştırıp-kullandılar... Önce Hindistan'da, Mısır'da, vb. şimdilerde de Afganistan'da, Ortadoğu'da Kara Afrika'da nasıl kullandıkları malûm... Aslında Politik İslam denilen, toplumları gericileştirerek, ufuksuzlaştırarak, karanlığa hapsederek, önlerini kapatarak, hem emperyalistlere hem de gerici mahalli mülk sahibi sınıflara önemli bir hizmet sunuyorlar... Onun için gerçek durumu teşhir etmek büyük önem taşıyor. Türkiye'de yaptıkları ve yapmak istedikleri ortada... Tabii hiç bir sorun çözme yetenekleri yok. Zira dünyayı anlamaktan acizler.Türkiye’nin izlediği dış politika, komprador bir rejimin izlediği dış politikadır. Zira, neleri ne kadar yapabileceklerinin sınırı emperyalizm tarafından belirlenmiş durumda. Bir NATO üyesi ne kadar bağımsız politika izleyebilirse, Türkiye de ancak o kadarını yapabilir. Siz dünyanın her yerine neden sürekli asker gönderdiklerini sanıyorsunuz? Onun için gerçekten ulusal çıkarların, halkın çıkarının gereği bir dış politika uygulama imkânı yok. Bunun için önce özerk (sovereign) bir dış politika uygulayabilir duruma gelmek gerekiyor.
İlahimasal
20-02-2017, 22:33
Suriye'ye giremezler , bu gerici salya sümük, namussuz, hırsız, adi, alçak, pislik, tanrısı para olan gerici sermaye bu konuda iyi bir şamar yedi. batı bizi kişkiller, bizde köpekler gibi dalarız umudunu taşıyorlardı, ama batı kışkırtsa dahi, içerideki paravan örgütlerle savaşma tercihinden vazgeçmedi, bizim köpeklerin zincirleride böylelikle bağlı kaldı. Şimdi çözsen de bu köpekler kuyruğunu araya alıp, bağlıymış gibi davranacak, zira dengeler değişik, Rusya içeride vs... Şimdi bol, bol ülke içinde faşizmi örgütlemeye bakacaklar çünkü gerici sermayelerin en verimli ve sorgusuz, hesapsız sömürdüğü, kural-hukuk tanımadığı biçimiyle, en ideal sömürü yöntemi faşizmdir...
Spartaküs aylar önce sormuştum suriye' ye giremezler demiştiniz. Girdiler.
Bu gün dahada derinlere gidecekleri haberleri var. Rakka
Tamam din savaşı demeyelim de , din adı altında da din kurgusu kıyamet savaşı bahane edilip 3. Dünya savaşına kapılar aralanıyor gibi.
İçerideki hükümet yanlılarının iç savaş çığırtkanlığı da artık hiç çekinmeden medya üzerinden pompalanıyor.
Spartaküs yeni bir analiz yapmanızı rica ediyorum.