Orijinalini görmek için tıklayınız : Çinli Sanıp Korelilere Saldırmak
Şu olayın Türkçe linki;
http://odatv.com/n.php?n=ulkuculer-cinli-diye-koreli-gruba-saldirdi-0407151200
Şu da olayın Korece linki;
http://news.sbs.co.kr/news/endPage.do?news_id=N1003058511
Bu akşam Kore televizyonlarında döner bu haber.
Gerizekalı mı demek lazım bunlara?
Olimpiyat
05-07-2015, 14:39
Ermenistan bayrağı diye Kolombiya bayrağını yakmışlardı:)
Uygur Türkünü de Çinli diye dövdüler. Dahası, Arapça konuşanları da Kürtçe konuşuyor diye dövmüşlerdi.
Bir türlü hedefi tutturamıyorlar.
İlahimasal
05-07-2015, 14:45
Ülkücüler mutasyona uğramış araplardır.
Çakma fotoğraflara bakıp.doğu türkistanda olmamış olaylar üzerinden saldırganlık üreten gerizekalı bir toplulukdur.
Ya allah bismillah allahu ekber diyip ......kurt ışareti yapan .auuuuuuu diyen kaçtane salak var .
Sokakta Uygur Türkü görseler onu da döverler. Zira onlar da Çinlilere çok benziyor..
Olimpiyat
05-07-2015, 14:55
Bugün Türkçe ezana en çok karşı çıkanlar, ülkücüler. Hani Atatürkçülük, hani Türkçülük...
Ayrıca, Atatürk dinsiz olduğu halde, ona Başbuğ demek aptallığı, Koreliyi Çinli sanmaktan daha aptalca
Sokakta Uygur Türkü görseler onu da döverler. Zira onlar da Çinlilere çok benziyor..
Demeye kalmadan Google bana bunun zaten gerçekleşmiş olduğunu söyledi. Çinli sanıp geçenlerde Uygur Türkü aşçıyı dövmüşler.. :D
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/311301/istanbul_da_Cin_lokantasina_saldirdilar__Uygur_Tur ku_asciyi_dovduler.html
İlahimasal
05-07-2015, 15:35
Namaz kılan ülkücü
Oruç tutan ülkücü
Hacca giden ülkücü benim çevremde yok.
Namazın üstünlüğünden,orucun faziletinden bahseden ,hac için mafyacılık yapan ülkücü çok benim etrafımda.
Çok ilginç bir topluluk.
Ülkücüler bu memlekete 1 metre asfalt atmışmı?
Türkücüler yine iş başında bu adamların memlekete zarardan başka ufacık bir yararı olmuş mudur acaba , bunların en büyük özellikleri İslamcılardan bile daha cahil olmaları ve devamlı şiddete başvurmalarıdır bu sayede korku salmak isterler , öldürürler döverler ama bunların hiçbirisini tek başına yapamazlar.
Namaz kılan ülkücü
Oruç tutan ülkücü
Hacca giden ülkücü benim çevremde yok.
Namazın üstünlüğünden,orucun faziletinden bahseden ,hac için mafyacılık yapan ülkücü çok benim etrafımda.
Çok ilginç bir topluluk.
Ülkücüler bu memlekete 1 metre asfalt atmışmı?
Bunlarda öyle şerefsiz adamlar vardır ki içki içen adama karışırlar kendileri içerler , karıya kıza sarkanlara karışırlar ama aynılarını kendileri de yaparlar.Bu memleketin içindeki en gereksiz , en zararlı gruptur benim gözümde.
İlahimasal
05-07-2015, 15:47
Türkücüler yine iş başında bu adamların memlekete zarardan başka ufacık bir yararı olmuş mudur acaba , bunların en büyük özellikleri İslamcılardan bile daha cahil olmaları ve devamlı şiddete başvurmalarıdır bu sayede korku salmak isterler , öldürürler döverler ama bunların hiçbirisini tek başına yapamazlar.
Gur türkçülük için deil anlayın artik lütfen.
Dogu turkistanda kiler oruç tutamıyormuş,namaz kılamiyormuş gibi yalan dolan haberler uydurup sonrada islami söyleme döküp milleti ayaklandırıyor bunlar. Olay islamicilikdir. Turkçü deil.
Ülkücüler islamcılarin kullandığı basit bir toplulukdur.
Mehmet şevket eygi......deniz gezmiş .....6. Filo....amerikan askeri muhafızı ülkücüler.
Bu ülkücüler araptır,arnavuttur,gürcüdür,lazdır,boşnakdır hatttaaa kürttür ama türk deildir..
Gur türkçülük için deil anlayın artik lütfen.
Dogu turkistanda kiler oruç tutamıyormuş,namaz kılamiyormuş gibi yalan dolan haberler uydurup sonrada islami söyleme döküp milleti ayaklandırıyor bunlar. Olay islamicilikdir. Turkçü deil.
Ülkücüler islamcılarin kullandığı basit bir toplulukdur.
Mehmet şevket eygi......deniz gezmiş .....6. Filo....amerikan askeri muhafızı ülkücüler.
Bu ülkücüler araptır,arnavuttur,gürcüdür,lazdır,boşnakdır hatttaaa kürttür ama türk deildir..
Türkçü demedim zaten espri mahiyetinde Türkücü dedim.
İlahimasal
05-07-2015, 15:58
Türkçü demedim zaten espri mahiyetinde Türkücü dedim.
He yahu bendede bu türkçülüğü koruma atakları çoğaldı. Türkücüyü türkcü gibi okumuşuz. Olsun yinede ülkücu neyin nesidir. Millet bilsin.