PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'nin Meclis Terör Araştırma Komisyonu önerisi reddedildi.

Şüpheci Dinsiz
30-07-2015, 05:52
Cumhuriyet.com.tr (http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/333519/CHP_nin_onergesi_AKP_ve_MHP_nin_oylariyla_reddedil di.html)

CHP'nin önergesi AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

TBMM Genel Kurulu, CHP'nin talebi üzerine 'terör' gündemiyle olağanüstü toplandı. TBMM, "Toplumsal barışı tehdit eden artan terör olaylarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge"yi görüştü. CHP'nin terör olayları için komisyon kurulması önerisi reddedildi.

AKP ve MHP'nin bu önergeyi reddetmesinin sebebi ne olabilir?
Hadi AKP'yi anlıyorum, MHP neden reddetti?

Barlas
30-07-2015, 07:45
MHP de düzeneğin bir parçasıdır da ondan. Yani ABD her yerdedir, bütün siyasi partilerin başındakiler de (Osman Paşa hariçtir) satın alınmış piyonlardır.

ABD kimine iktidar rolü verir, kimine de muhalefet, onun istediği şekilde tiyatro oynanır, halkın gözü boyanır, yeni tabirle "gazı alınır"; ve gün be gün memleketin tabutuna bir çivi daha çakılır. Siyaset şu haliyle bu Türkiye'de.

Emcet Olcaytu, muazzam bir eser yazmıştı ölmeden, "Bahçeli'nin Dokuz Sabıkası", kerameti 9-10 TL, alın okuyun fırsat olursa. Bu kitaptakiler ne yalanlanabildi, ne yazar mahkemeye verilebildi, ceza aldı.

Benim tezimin en kolay kanıtıdır bu kitap. Yani palavra yazacaksın, hele de Devlet Bahçeli hakkında; adamı doğduğuna pişman ederler - ama yazanların hepsi belgeli gerçekler olduğu için mecburen paşa paşa oturmak zorundalar...

http://www.kaynakyayinlari.com/devlet-bahceli-nin-dokuz-sabikasi-p362472.html

Barlas
30-07-2015, 07:52
]Devlet Bahçeli hakkında vakt-i zamanında hazırladığım bir video. Hepsi belgelere dayalıdır ordakilerin.

99284565

bakkalmahmud
30-07-2015, 10:57
Barlas,biryerde tek adam varsa,orda diktatörlük var demekdir,ben partilerin basinda tek adam olmasina karsiyim,,tek adam demek,tabani koyun yerine koymak demek,,taban adam yerine konsa onlarinda yönetimde söz hakki olur,,bence tek adamlar partilerin baslarindan alinmali ve sorunlar tabanla diyalog halinde cözülmeli,,,tek adamlar zaman kaybi.saygilar

Dialectics
31-07-2015, 10:09
RTE, az önce ağzındaki baklayı çıkardı:

Erdoğan “Benim karşı olduğum kalıcı azınlık hükümetidir. Seçime götürmek kaydıyla bir azınlık hükümeti pekâlâ mümkündür. Kendisine görev verilen bir partiye diğer bir partinin veya partilerin dışarıdan destek vermesi suretiyle oluşturulacak bir azınlık hükümeti ülkeyi seçime götürebilir” dedi.

MHP ile anlaşmışlar sanırım. Çözüm sürecini bitirelim, karşılığında sen de azınlık hükümetini destekle demişler. Zaten Bahçeli 7 hazirandaki konuşmasında bile yeni seçimden bahsediyordu. Demek ki meydanlarda "karanlık saray" diye avaz avaz bağırıp ondan sonra diğer muhalefet partileri gitmezken kendilerinin tıpış tıpış saraya gitmesi; ya da terör olaylarının araştırılma önergesini reddetmesi filan da bundanmış.

Bahçeli'yi hep püskevitli cümleleri çerçevesinde kendi halinde bir adam olarak görme eğilimindeydim ancak giderek nefret ediyorum artık...

İlahimasal
31-07-2015, 10:19
Suruçtaki patlamada mhp nin parmağı olduğunu düşünüyorum.işite katılımların % 90 mhp düşünceli insanlardan.

Mhp kandan beslenen bir parti olduğu için meclisdeki bu önergeyi red etti.

Mhp bu durumdan seçimde pay çıkarmak için akp ile tüm kanunsuz işlere bulaşıyor.

Mhp sanıyorki akp ile bu kanunsuzluklara ortak olursak oyumuz yükselicek.bu seçimlerde tarumar olucağından eminim.

Mhp türkiye için gerekli olan bir parti deil zaten.her zaman soylerim.

Mhp bu devlete 1 metre asfalt atmışmı.yapısı genelde mafya tarzı bir partidir.

Selhaddin demirtaşa laf ederlerken. Bir tek kez abdullah öcalana laf ettiklerini duyan varsa beni uyarsın.mhp ve akp selahaddin demirtaşın bu yükselişinden rahatsız.

Seni başkan yaptırmayacağız sözü .mhp nin çok ama çok zoruna gitti.

Olimpiyat
31-07-2015, 10:21
Bahçeli'yi hep püskevitli cümleleri çerçevesinde kendi halinde bir adam olarak görme eğilimindeydim ancak giderek nefret ediyorum artık...

Ben de :second:
Daha dün aklımdan bu cümle geçiyordu

Barlas
31-07-2015, 10:21
Barlas,biryerde tek adam varsa,orda diktatörlük var demekdir,ben partilerin basinda tek adam olmasina karsiyim,,tek adam demek,tabani koyun yerine koymak demek,,taban adam yerine konsa onlarinda yönetimde söz hakki olur,,bence tek adamlar partilerin baslarindan alinmali ve sorunlar tabanla diyalog halinde cözülmeli,,,tek adamlar zaman kaybi.
Ağbi tek adamlıktan ziyade emperyalizm parmağı bana göre. Yani bugün Bahçeli nalları dikse, yarın yerine gelecek adam ondan farklı olmayacaktır - bir tiyatro bu, oyunu görebilmek lazım.

Dün mesela tivitır yıkılıyordu gene, "Bahçeli istepne olduğunu kanıtladı, koltuk değneği Bahçeli" vs... Kim bilir ne halt etti gene, ben bakmadım bile habere, artık bunlarla vakit kaybetmemek lazım diye...

bakkalmahmud
31-07-2015, 11:58
Ağbi tek adamlıktan ziyade emperyalizm parmağı bana göre. Yani bugün Bahçeli nalları dikse, yarın yerine gelecek adam ondan farklı olmayacaktır - bir tiyatro bu, oyunu görebilmek lazım.

Dün mesela tivitır yıkılıyordu gene, "Bahçeli istepne olduğunu kanıtladı, koltuk değneği Bahçeli" vs... Kim bilir ne halt etti gene, ben bakmadım bile habere, artık bunlarla vakit kaybetmemek lazım diye...
Bende bunu demek istedim,tek adamla(tek coban)sürü daha iyi kontrol altinda tutuluyor.saygilar selamlar