PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yine hain! bir saldırı.

ozgur_beyin
24-03-2007, 16:14
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=229362

Â* Â* Erdoğan Aydın'ın Â* yazısında anlatılanların, yanında ne kadar ''masum'' bir saldırı!

ozgur_beyin
24-03-2007, 17:26
yanında hediye ,ibretlik resimler.

* * * http://www.islamisigi.com/forum_posts.asp?TID=884

24-03-2007, 17:38
Kesinlikle katılıyorum sana özgür beyin.

Birde islamiyet kadının cinsel hayatını ciddi anlamda kısıtlıyor. Bu sergide de benim anladığım kadarıyla bu nokta vurgulanmaya çalışılmış. Ama tabii ki bizim ahlak bekçilerimiz gene görevlerini ifa için ellerinden geleni yapmışlar. Ahlaksızlık onlara göre iç çamaşırı sergilemek olabilir asıl ahlaksızlığın allahını oralara gidip görsünler. Küçük yaşta kızların nasıl evlendirildiğini, hiçbirinin cinsel kimliğinin olmadığını hepimiz biliyoruz. Evlilik öncesi cinsel yaşam islamda yasak biliyorsunuz. Durum böyleyken kadın sadece kocasını tanıyor. Seçme şansı asla yok çünkü alternatifleri görme hakkı yok. Tabii ki bu durum erkek için bulunmaz bir hediye gibi. kadının ruhsal durumunu düşünün birde. Neden din kitapları *erkekler için yazılmış gibi ? Çünkü yazarları erkek. Bu kadar basit.

ozgur_beyin
24-03-2007, 17:54
Sevgili GÖZDE , benim en gıcık olduğum konulardan biri de, dincilerin kadın,ı ''şeytan'' olarak görmesi.
Halbuki ,hiç bir toplumda kabul görmeyen ensest ilişkilerin baş aktörü erkekler. Ben, daha kadınların zorlamasıyla
oluşmuş bir ensest ilişki duymadım. Buna rağmen kadınlar hem mağdur oluyor, hemde ''şeytan'' .Şeytanı görmek isteyen erkekler(bu konuda) aynaya bakmalıdır.

24-03-2007, 18:03
Özgür Beyin,

Kadın tecavüze uğrar ama gene kadın suçludur çünkü erkeği tahrik eden kadındır.

Kadın şeytandır. Erkek te bu durumda melek oluyor heralde. Siz zavallı melekleri doğru yoldan çıkaranda hep biz şeytanlar oluyoruz.

Özgür irade çığırtkanlığı yapanların şu meşhur iradeleri, işin içine kadın girince birden yok oluverir.

Evet biz şeytanız. Tanrıya bile karşı koyduk size mi yenileceğiz. Sizi parmaklarımızın ucunda oynatıyoruz. :)

mep
24-03-2007, 18:07
Seni gidi iblis seni!
Sen yedirdin dimi ademe elmayı,
Bi elmayla adamın hayatını söndürdün be!
ne çekiyosak senin yüzünden çekiyoz şimdi!
ama kabahat sende değil ademde! kıracaktı baştan
kaburgasını,Havva olmadan bakıcaktı cennette dalgasına.

ninkasi
24-03-2007, 18:09
aslında orda islamın vurgulanmak istenen cinsellik yönünü tabi yine göremeyen gazetecilerimz olayı farklı yönlere çekmişler,bu haberi okuyan küçük bi çocuk direkt fransızlardan,paristen nefret edebilir..Şimdi bi de araya diplomatik işler falan girer,elçilerimiz birbirine mesajlar falan yollar olmadı bakanlar tepki gösterir..Tabi biz islamın yılmaz bekçileri(!) olarak bu işe de el atarız

ozgur_beyin
24-03-2007, 18:10
Sevgili GÖZDE yenilmemeniz, en içten dileğimdir.

24-03-2007, 18:13
Ne sandın ya Mep.

Ben yedirdim tabi elmayı.
Kandırdım ademi.

Adem biraz kılıbıktı laf aramızda. Ama onada hak vermek lazım. Tek kadın bendim benide küstürseydi yalnız kalacaktı. Napsın adamcağız.

Cemal
24-03-2007, 18:25
öZgür amcam meraba..nassın iyimisin.Bana sorcek olursan dün yazdımya gıripim abimsalya sümük yatıyos.Şindi abim bis istenin *-enazından türkçenin başına -gözüne yarma bakımından tescilli cailisya..Biras caillik*biras gıripten kafam basmadı senin bu göstertiin haberlen aşşasında cıkan yazılar ne alaka*?
yanı şindi biri bi bok yiyo deyi başka biride karşı mok yiyosa*ona mazurmu görmemis lazım.*?
Şindi müsnüman bazıları apuk*sapuk işler yapmış deyi.İslamiyetin deerlerine madara eden *kadın donu ile camiyi veyama kabeyi yanyana getirmeyi *çook doru veya terbiyeye çook uygunmu bulmamıs gerekiyo.
Mesela ben dinle donu yanyana görmeyi doru bulmadım.
Acıba bu benim cail oluşumdanmı kaynaklamdı*?
Ben de bu dini deerlerle*kadın çamaşıırını yanyana görmeyi*ayıplamas-çook güzel olmuş canım..hımm. çok uygun yaw..hoş olmuş..
veyama -müslolar yapmıştı..gavurda bunnarın aazına yapmış -eyi olmuş.* aferin-- demeklenmi moden olcem.
Bana bu moden olma yönümde yardımcı olabilirmisin*?
bis nassı bu olayları *küçük bi çocuk gimi*deerlendirmekten kurtulces.?

Yaşşaaar*?http://img.blogcu.com/uploads/Cemalimuhabbet_Deve.gifdevem bundan sona sanada laylom donnu bi resimde göstertsek daa moden olurmuyus..ne diyen

24-03-2007, 18:30
Cemal,

Ona dinle donu yanyana görmek seni rahatsız ediyorsa, o dine söyle kadınların donunun üstünden elini çeksin.

beelzbb
24-03-2007, 18:33
Konu nerden nereye gelmiş yahu! Acaba nereye gider hebelehübülü bilir heralde! Burada bir dine karşı yapılan haksız bir saldırı var ! İster inançlı olunsun ister başka bir dine mensup herkezin kınaması gereken bir durumdan çıkmış kadın-şeytan mevzusuna dönmüş.

Evet GÖZDE hanım eğer şeytanın bir cinsiyeti varsa kesin kadındır.

Yobaz Beel

24-03-2007, 19:01
Sevgili Bell,

Bende tam bunu söylüyorum zaten. ben şeytanım diyorum. hepinizi ben kandırıyorum. Tanrıyla bir iddiam var. Hırs yaptım.Ben *kazanıcam.

Cemal
24-03-2007, 19:14
selamaleküm*aleküm selam
nassın gözde ablam..

Şindi iki tane alakasısı laf sölemişin*kusura bakma
*ne alaka.*.... kelalaka..gelalaka.. :cry:

" Cemal,

Ona dinle donu yanyana görmek seni rahatsız ediyorsa, o dine söyle kadınların donunun üstünden elini çeksin."

emrin olur ablam.hemene sölerim.Banada hemen dinnerler*ellerine ayaklarına çekerler.çok korkarlar benden.cEmal abimm. derler *başka bişe demesler.. :lol:

"Bende tam bunu söylüyorum zaten. ben şeytanım diyorum. hepinizi ben kandırıyorum. Tanrıyla bir iddiam var. Hırs yaptım.Ben *kazanıcam."

Senin onunla bi itdaanveyama davan varsa(sannediyosanda)
onun senilen bi davası yok ablam.Gaza gelme yannış şeler düşünme canım ablam.

http://img.blogcu.com/uploads/Cemalimuhabbet_Deve.gif yaşşşaaaar ..lan deve sen neden arada kaybolup..kaybolup geliyon.Yokmubi vatan evladı(müslim veyama gaari müslim*bize farketmes dini imamı..*issan olsunyeter..) sana bi güzel burda durmayı bise öretcek.. :wink:

24-03-2007, 19:26
"Birde *islamiyet *kadının *cinsel *hayatını *ciddi *anlamda *kısıtlıyor. "

Muhammedin zurriyeti dedigine gore 40 erkege bedelmis, eger dogruysa Islam'in acigini kendi kapatmistir yinede bi derece.

Benim kizim alti yasindayken bir peygamber benden kizimi istese kendisini kovarim, ne peygamberligine hurmet ederim nede inanirim. Velhev ki tanrisinida beraberinde getirdi, tanri elcisinin hevasi icin sahitlik etti, kizini bu zata ver, seni ben yarattim dedi.
Yarattigin gibi yoket, birdaha da asla kendinden onurlu hicbirsey yaratma!

vartor
24-03-2007, 19:37
Neden insanoglu isine gelmiyeni goremez? Muhammed'in karilariyla iliskisiyle direk ilgilenen, cinsel birlesmenin nasil yapilacagini tarif eden, ummetine degil de sadece peygamberine mahsus *cinsellik iceren ozel ayetler yollayan bir tanriyi sorgulamaz, ayiplamaz da, kalkar bir sergide, sadece kucuk bir zumrenin gorebilecegi, insanlari uyarmaya yonelik calismalarina gurultu cikarararak reklaminin yapilmasina sebep olur anlayamiyorum.

24-03-2007, 19:39
islamcılar boş yere bu kadar kasmasınlar, artık bu görüntülere alışsınlar, saygımı, o çok eskidendi
bir elinde kuran bir elinde pala ''yallah allahu ekber'' deyip gazetecilerin kafasını keseceksin sonra
o gazetecilerden saygı bekleyeceksin, bunlar daha iyi günleri.

ozgur_beyin
24-03-2007, 22:07
sevgili cemalım, hiç bir özelliği olmayan objeleri ,kuşaktan ,kuşağa anlatılan masallarla veya efsanelerle
kutsallaştırmış ve tabu yapmışsınız. sen diyorsun ki benim kutsalım! saçmalığı veya doğruluğu beni ilgilendirir.
ben kutsalımı ellettirip laf söyletmem.
Â* Â* bu gün, hrıstiyan dünyası ,isa'yla dalga geçiyor zenci yapıyor, i.ne yapıyor, yapıyorda yapıyor. ne eksiliyor.
şimdi ben viking tanrısı ODİN'e sövsem ,VALHALA diye bir yer yoktur, bunlara inana sövsem,kimse bir şey demez, çünkü o dine inananlar kalmadığı için o dinde dinler çöplüğünde yerini aldı.KUTSALLIĞIDA BİTTİ
Â* Â* Bu gün bile Anadolu'da ekmek kutsaldır.öpülüp başa konur. ama buğday tarlasına sıçsan kimse bir şey demez.
Çünkü ekmeğin kutsallığı, haklı bir nedene dayanır. çünkü makineleşmemiş tarım zordur.bu yüzden israfı önlemek için Â*ekmek kutsallaştırılmıştır. Ama dinin kutsalının hiçbir mantıki yönü yok.Öyle diyorsa Â*öyledir
Â* Â*Allah'ın ne dediği beni ilgilendirmez,arkeolji diyor ki orası, bir güneş tapınağıdır. müslümanlar ise tarihin üstüne bir kara çarşaf örtüp ,''burayı Allah, Adem'e yaptırdı'' derse bu onların aymazlığı olur, onları bağlar.
Â* Â* Ordaki Â*resimleride Â*bu giysileri, Kabe kadar helal Â*ilişkilerde kullanın mantığıyla okursan tenkit ettiğin, anlam çıkmaz.
Â* Â* Rab'bın bu işler zoruna gidiyorsa Ebrehe'ni ordularına gönderdiği Â*kuşları orayada göndersin. kainatı yoktan var ettiği söyleyen tanrı g-t kadar bir panayırı hak ile yeksan etmekten aciz mi .? Eğer acizse, bu kadar zül'ü kabul etmek zorundadır. 8888 metrelik EVEREST'i yere çakabilen tanrı , bir kazıkta oraya çaksın.

24-03-2007, 22:19
Şimdi frodo bana kızacak ama madem kimse söylemiyor, bari ben söyliyeyim: :)

Kabe, Romalılarca Kudüs'teki tapınakları yıkılınca güney'e, Arabistan'a göç eden yahudiler tarafından yapılmıştır.

hiramusta
26-03-2007, 15:56
Aslında böyle bir damar olmamasına rağmen halk dilinde edebi,hayayı temsil eden bir damar vardır...Ar damarı...Büyüklerimiz hayasızlık,edepsizlik edenler için "ar damarı çatlamış veya yırtılmış" derler.Tek dişi kalmış canavar olan batı uygarsızlığı kendi manevi değerlerine saygısızlık ede ede edepsiz bir toplum kişiliğine dönüştüğünden,bizim tabirimizle sosyal kıyamete,argo tabirle b.k çukuruna ışık hızıyla yuvarlanmaktadır.Bunun yanında "ulan biz batıyoruz bari şu müslümanlar da batsın diyerek"düşünce ve yaşam özgürlüğü çerçevesi içerisinde zehri bal kasesinde sunarak bizim bilinç altlarımıza da manevi değerlerin aşağılanabileceği düşüncesini empoze etmeye çalışıyorlar.Bazıları forum arkadaşlarımızdan olmak üzere onların bu çalışmalarına halkımızın azımsanmayacak bir kısmı empoze olmaktadırlar.Velhasıl kelam eceli gelen toplumlar Kabe'ye,kiliseye,havraya pislemeye çalışıyorlar.Onlar pislemeye devam etsinler,biz de mabetlerimizi temiz tutmaya devam edeceğiz.

ozgur_beyin
26-03-2007, 16:47
Sevgili hiramustafa, şu dünyada AR DAMARI *çatlayıp patlamamış, piru-pak, bir bölge, bir kavim kavim göster.
* * *Sana katılayım. hangi ar damarlı toplum var. (müslüman) *cinayet ,tecavüz ,gasp hırsızlık kimde az. din kimi derinden etkileyip suç oranında caydırı unsur olmuş.hangi toplumu? afaki konuşmalr kolay. ama pratiğie beş kuruşluk faydası yok.

26-03-2007, 17:02
Hiramusta,

Ar damarı patlamış batı medeniyetinin insan haklarına verdiği değer dinsel manevi değerlerden daha üstün tutuluyor. Kendi adıma insan hakları değerini bilen bir toplumun değerlerini örnek almayı tercih ederim. Yoksa yüksek dini değerleri örnek alıp insani haklarımdan vazgeçmemi mi beklerdiniz. Bu arada lütfen hangi insani haklar diye bir soru sormayın ki bu ikimizinde bildiği konuları tekrar tekrar irdelemek yolunu açacaktır. Bence çok gereksiz.

vartor
26-03-2007, 19:07
Musluman ulkelerden o, "ar damari catlamis" ve batakliga gomuldugu kur'an gibi apacik ortada olan ulkelere gidebilmek icin yirtinan, dini butun musluman ahaliye ne demeli bilmem. Ustelik, gine onlarin tanidigi insan haklarini silah olarak kullanip, oranin adetlerine aykiri giysilerini giymege zorlayarak.
* * * Iran, Afganistan, Saudi Arabistan'da herhangi bir turiste bu haklari tanimadiklari halde, birden insan haklarinin savunucusu kesilirler. Bati, iyi niyetleri yuzunden uyutuldu yillarca, ama artik gozleri acildi, onlar da anladi islamin ne kadar sulhcu, sevecen *bir din oldugunu; *bundan sonra isiniz biraz zor gibime geliyor.

26-03-2007, 19:16
Bati, iyi niyetleri yuzunden uyutuldu yillarca, ama artik gozleri acildi, bundan sonra isiniz biraz zor gibime geliyor.

İyi niyetli batı :) :) :)

Sn vartor, bence al birini vur öbürüne daha uygun düşmez mi? Batı'nın iyi niyetli olduğunu söyleyebilmek için gerçekten çoooook iyi niyetli olmak lazım. Ama hak vermiyor değilim, bir aralar Calgary'de yaşamıştım, hayatımın en huzurlu dönemiydi. Hiç unutmuyorum, 500 mil ötede birilerinin evine hırsız girip ev sahibini bıçakla yaralamıştı da 1 hafta ana haberlerde ilk sırada vermişlerdi. İkinci haber de O.J.Simson davasıydı :) :)

Oradan bakınca gerçekten öyle görünüyor :) :)

vartor
26-03-2007, 19:21
Ben de oradan bakiyorum zaten. Genel olarak halkin gozuyle.

26-03-2007, 19:43
Farkındayım :)

mep
26-03-2007, 19:56
Velhasıl *kelam *eceli *gelen *toplumlar *Kabe'ye,kiliseye,havraya *pislemeye *çalışıyorlar.

Kendi aralarında oyun oynuyorlar aslında,biri kabeye pisliyor,biri kilisede papazı
vuruyor,öbürü havradan savaş yönetiyor.Ecelleri geldiği için birbirlerinin
değerlerine pisliyorlar,başkaca bir şey yaptıkları yok!
*Kendi aralarındaki bir savaş bu,İnançsız insanların bulaşmadığı pis bir savaş!

26-03-2007, 20:24
Aynen öyle mep. Birbirlerini yok etmeye çalışıyorlar, ama bu arada dünyanın da canına okuyorlar. Bunlar ne yazık ki iyi günlerimiz.

mep
26-03-2007, 22:47
Dinler birbiriyle savaşıyor,bir birlerinin değerlerini eleştiriyor,
Yahudilere göre,İsa'da,Muhammed'de Peygamber Değil,Hristiyanlara
Göre tevratın hükmü bitti,Musa peygamber Muhammed değil,Muhammede göre
Musa'da,İsa'da peygamber ama Tevrat ve İncilin hükmü yok,İnanırları ise
Cehennemlik,Aynı Allah'a inandıklarını söyleyen,ama birbirlerine kıyasıya
düşman Sözüm ona Allahın dinleri.O'nlar birbirleriyle didişiyor
Allah ve biz onları seyrediyoruz.

AYATA
27-03-2007, 00:37
Bir yerde okumuştum Fransa nın cezayiri işgal ettiği yıllarda pariste bir sanat organizasyonunda bir eser enstantene ediliyor sanatçısıda çok ünlü o yıllarda...eser şöyle fonda fransız bayrağına sarılı cezayirde ölen bir askerin tabutu başında saygı nöbetçileri, ve tabutun önünden bir fransız homless yani evsiz geçiyor kayıtsız bakışlarla tabuta bakıyor ,kıçını dönüyor ve sesli bir şekilde yelleniyor...esrin yaratıcısı kesinlik bir mahkemede yargılanmıyor...

mep
27-03-2007, 22:25
Alın size bi saldırı daha

Almanya’da yazar ve terör uzmanı olarak tanınan Udo Ulfkotte’nin, 2008 yılında Hamburg kentinde yapılacak eyalet meclisi seçimlerine, yeni kuracağı İslam karşıtı "Anti-İslam" partisiyle katılacağı bildirildi.

http://www.habervakti.com/detay.asp?id=27460&kat=Manset