PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinlerden bu site sayesinde kurtuldum teşekkürler TDS

ozgur canlar
07-08-2015, 00:22
Yaklaşık 1yıldır bu sitedeyim bu benim 2. üyeliğim ilk uyeligim yasaklanmıştı.Bu site sayesinde sorguladım araştırdım ve gerçekleri öğrendim uykudan uyandım yıllarca uyutulmus ve kandırılmısız simdi ateist düşünceye yakın buluyorum kendimi umarım bu sitede insanların gerçekleri öğrenmelerine katkım olur

spartacus
07-08-2015, 01:16
Merhaba hoşgeldiniz.

merakımdan, neden yasaklanmıştınız? (cevap vermek zorunda değilsiniz, sadece bir aşama öncesine mi tekabül etmiştik, bunu merak ettim)

Yıldıztozu
30-08-2015, 01:35
Ben de bu siteye ve bazı arkadaşlara teşekkür ediyorum. İlk üye olduğum zamanlar henüz sorgulamamış bir inançlıydım. Sorgulayarak inançlı olmamıştım ama sorgulayarak dinden çıkacağım kesindi.
Dinden kurtulmamın tek nedeni bu site değil elbette, fakat buranın da etkisi olmuştur muhakkak.
Mantıklı bir şekilde sorgulayan ve gerçeği arayan kişi er ya da geç dinlerden kurtulur zaten.

Bu sitenin ve forumun esas önemi; dinden çıktıktan sonra kendimizi yalnız hissettirmemesi. Çevremizdeki insanların çoğu dindar. Öyle olunca üzerimizde baskı ve yalnızlık artabiliyor.
Bu yüzden bu platform önemli, dinlerden kurtulanları yalnız bırakmamak ve destek olmak adına. Katkıları olanlara teşekkürler.

Bedevi
30-08-2015, 02:23
Bugün bir forumun etkisi ile dinden çıkan birisinin, yarın başka bir forumun etkisi ile hıyara tapmayacağının bir garantisi olduğunu düşünmüyorum.

Bu kadar basit olmayın rica ederim...

spartacus
30-08-2015, 02:27
Bugün bir forumun etkisi ile dinden çıkan birisinin, yarın başka bir forumun etkisi ile hıyara tapmayacağının bir garantisi olduğunu düşünmüyorum.

Neden ola?

Burası hem site, hem de forum görüş ve fikirlerin paylaşıldığı bilmem kaç yüzbin mesaj olmuş artık öyle ya da böyle bir kaynak, VESİLE, sen galiba hacerül esved taşıyla, ya da cennetteki hurmalarla, yeni tomurcaklanmış memelerle karıştırdın, bu kadar basit olma rica ederim.

Afyon içmenin de bir şanı şerefi var, ne içiyorsan bizede yolla -ki bizde seni azıcık olsun anlayabilelim- avare dingil- :)

Bedevi
30-08-2015, 02:34
Neden ola?

yeni tomurcaklanmış memelerle karıştırdın, bu kadar basit olma rica ederim.

Afyon içmenin de bir şanı şerefi var, ne içiyorsan bizede yolla -ki bizde seni azıcık olsun anlayabilelim- avare dingil- :)

Hayırdır biraz sinirli gördüm seni...

Nedeni işte yukarıda altını çizdiğim sözlerinde saklı. Ancak ''Tomurcuklanmış meme'' üzerinden bir din eleştirisi yapabilen bir forum üzerinden Tanrı tanımazlığa yönelmek en hafif ifade ile saflıktır.

Bu arada ettiğin küfrüde de tüm içten dileklerimle iade ediyorum :)

world
30-08-2015, 02:36

Nedeni işte yukarıda altını çizdiğim sözlerinde saklı. Ancak ''Tomurcuklanmış meme'' üzerinden bir din eleştirisi yapabilen bir forum üzerinden Tanrı tanımazlığa yönelmek en hafif ifade ile saflıktır.

Bu arada ettiğin hakareti de tüm içten dileklerimle iade ediyorum :)

Tomurcuklanmış meme vaadi dinden çıkmaya yeterlidir hatta memeden sonrasını okumadım diyerek dinden çıkmanız gerekir.

Bedevi
30-08-2015, 02:44
Tomurcuklanmış meme vaadi dinden çıkmaya yeterlidir hatta memeden sonrasını okumadım diyerek dinden çıkmanız gerekir.

Kutsal Kitap'da ki Ezgilerin Ezgisi'ni oku o zaman. Orada daha hoş ve ayrıntılı göğüs tarifleri yapılmakta....

Alibey
30-08-2015, 02:56
http://img.webme.com/pic/g/gizliilimler/020.jpg

İslam dini aslında bir kadın organına tapmaktadır.
Yukardaki resim ibrahimin karısı hacerin cinsel organıdır.
Bu gün bir kadının cinsel organına tapanlar yarın benim organa tapmayacağını kim bilir. Değilmi bedevi.

world
30-08-2015, 02:59
Kutsal Kitap'da ki Ezgilerin Ezgisi'ni oku o zaman. Orada daha hoş ve ayrıntılı göğüs tarifleri yapılmakta....

Biliyorum fakat ben Yahudi ya da Hristiyan değilim ayrıca olsam dahi o bölümleri Tanrı ile İsrail ve- veya Tanrı ile kilisesi arasındaki ruhani bir aşk olarak değerlendirmem için elimde sağlam bir tez olurdu.(İsa kendisine güvey kiliseye gelin der çünkü)

spartacus
30-08-2015, 03:11

Bu arada ettiğin küfrüde de tüm içten dileklerimle iade ediyorum :)
Ne küfür ettim, avare dingil(küfür değil, kamyonalrda yüksüz iken yukarı kaldırılan ve tümseklere çarpınca avarece dönen teker için kullanılır, yani tıpkı sen), ama bak sen yer, yer hayli küfür ettin, çapınla ilgili olduğu için bu tür muhabbete hiç girmeyelim, o düzey senin olsun...

Çarpıtma zekana hayran kaldım şimdi, SEN bunlarla filan mı KARIŞTIRDIN diye sordum, din eleştirisi yaptığımı da nereden çıkarttın.

Bak yine diyorum ne içiyorsan söyle :)

Avare dingil, forumlar, kitaplar, siteler şu ya da bu bunlar iletişimin ve öğrenmenin, bir çok konuda vesilenin aracıdırlar, kafan sadece provakatörlüğe mi çalışır, yoksa bir mantığa da sahip misin? (sanki anne karnında öğrenmiş gibi üfürüyorsun, hem bu forumun dinler konusunda insanlara kazandırdıkları seni neden bu kadar gerdi ki-forum zaten bunun için var, işine gelmezse senin sorunun? Yaran mı var? Hem sen kimsin ki insanları bu tür ahmakça eleştirilerle belirlemeyei tanımlamaya çalışıyorsun, bu sitede dinlerle ilgili hem sitede hem de forumda binlerce kaynak var, avare dingil. Kısaca sen kimsin ki bu tarz salakça yakıştırmalarla -cidden salakça- kafana göre don biçmeye kalkıyorsun, 3 tane de çocuk yapalım mı? Sen misin bu kafanın yardağı?)...

Boolean
30-08-2015, 10:00
Yukardaki resim ibrahimin karısı hacerin cinsel organıdır. .

Ben de tapıyorum o kadın organına, o zaman müslüman mıyım ben de?

Zaten erkeğin kurduğu dinler başka neye tapacak?

Ya vajinaya tapar, ya memeye tapar.

Normal yani bu.

Boolean
30-08-2015, 10:26

İnsanlar başka insanların da inanmıyor oluşundan güç alıyorlar sanırım. Sorgulamaya başladığı zaman içindeki korku gitmiyor, ne zaman başkalarını da görüyorlar veya okuyorlar....

Kısaca, "Muhammed'in peygamber olduğuna inanmıyorum" diyen.

O zaman kendilerine güven geliyor.

Üst mesajlarda yazıldığı gibi, islam'a inanmamak için birkaç ayete bakmak yeterli sahiden. Gerisi başka insanlardan görülen güven duygusu.

Bu durumu bazılarının "inanmıyorum" demelerine rağmen, sordukları sorulardan da anlıyoruz.

Kişilerde eminlik hissinin oturması zaman alıyor.

Ayrca;

Eskiden yaptığın sataşmalardan ve hakaretlerden insanların sana bir gıcığı var şu an :)

Onun için;

Ne yazarsan yaz, okuyan kişide bir sinir fırlaması yaşanacaktır. :)

Yoksa;

Yazdığın bir şekilde doğru aslında. Eğer kişi kafasında sorgulamadan ve düşünmeden okuduklarını doğru kabul edip dine giriyor veya çıkıyorsa yarın bir İslam'i siteye üye olur, bu sefer müslüman olur.

Tam doğru cümlenin "sayesinde" değil, "yol göstermesiyle" veya "aracılığıyla" olması gerekir.

unsal
30-08-2015, 11:06
selamlar..üyeyim ama yazmıyorum..sadece okuyorum...şunu gördüm ki burda bulunan sn.üyeler hepsi degıl tabii..küfür.. hakaret.. aşagılama ego hakımıyeti ağırlık basan yazılar yazıyor.. neden bu tarz yazılar yazılıyo anlamış degılım.. insanca yazılıp paylasılsa çok mu zor acaba?? paylaşım.. özgurluk vs.vs sığınarak bu tarz yaklaşım ve yazılar maalesef benım gıbı çoğu üyeyı yazmaktan alıkoyuyor..umarım saygı ve terbıye ölçüleri içinde paylasımlar olur...izlemeye devam..

Vefik Sami
30-08-2015, 11:13

Tanah'ın "Hezekiel bölümünü yabana atma.

"Erkeklik organları eşeğinkine, menileri aygırınkine benzeyen oynaşlarına gönül verdi." (Hezekiel: 23/20)

Tanrı; 'inançlı' olarak tavsif edilen insanlardaki sapkınlığı anlatabilmek için bundan başka bir ifâde biçimi bulamamış olabilir mi sizce ?

"İsa, ‹‹İnsanlar için imkânsız olan, Tanrı için mümkündür›› dedi." (Luka: (18/27)

Buyruğunu kabul ettikten sonra, Tanah'ta yer alan ponografik ifâdeye "Tanrı sözü" demek; her şeyden evvel 'Söz' olarak kabul edilen 'MESİH'e hakâret anlamına gelir. Çünki; MESİH'in öğretişleri ve yaşantısı iyi incelendiğinde ilkesel bir temele dayandığı görülür. O ilkelere uymayan her şey, adına "Kutsal" denen kitap(lar)a sonradan eklenmiştir. Sırf "MESİH beni tekrar diriltecek, yeni beden verecek, göklerin egemenliğinde sonsuz hayat yaşayacağım" diye önümüze gelen her yazıya kutsallık atfedersek, o yaşayacağımızı umduğumuz "ebedi" hayâtın da bir kıymeti olmayacaktır.

"”Bana, ‘Ya Rab, ya Rab!’ diye seslenen herkes Göklerin Egemenliği'ne girmeyecek. Ancak göklerdeki Babam'ın isteğini yerine getiren girecektir." (Matta: 7/21)

Vefik Sami
30-08-2015, 11:28
selamlar..üyeyim ama yazmıyorum..sadece okuyorum...şunu gördüm ki burda bulunan sn.üyeler hepsi degıl tabii..küfür.. hakaret.. aşagılama ego hakımıyeti ağırlık basan yazılar yazıyor.. neden bu tarz yazılar yazılıyo anlamış degılım.. insanca yazılıp paylasılsa çok mu zor acaba?? paylaşım.. özgurluk vs.vs sığınarak bu tarz yaklaşım ve yazılar maalesef benım gıbı çoğu üyeyı yazmaktan alıkoyuyor..umarım saygı ve terbıye ölçüleri içinde paylasımlar olur...izlemeye devam..

Hoşgeldiniz.

Ben de aynen sizin gibi sinkaflı mesajlardan, fikirleri bırakıp kişilerin hedef alınmasından şikâyetçi olmuştum uzunca bir süre. Fakat; artık fikrim kısmen de olsa değişti. Bu forum bana çok şey öğretti. Hasbel kader, fakülte okumuş/bitirmiş biriyim. Ama; o tahsille elde edemediğim hususları - İnsan tanıma anlamında - burada gördüm, tanıdım, anladım.

Yazdığı mesajda fazlaca sinkaf bulunan insanların bu yazıları pek hoş olmasa da en azından maskesiz dolaşırlar.
Yani; forumu okuyanlar, bu kişileri bilir ve muhatap olup-olmamaya kolayca karar verebilirler.

Bir de sahte kibarlık ve tevâzu gösterileriyle mesajlarından riyâ akan tipler var. Bunlar karıncayı becerir, belini incitmezler. Onlar gibi "yağdanlık" mesajlar asar ve nefislerine hoş gelecek şeyler söylersen, "Estagfurullah efenim" der ama yazdıklarınızdan son derece hoşnut kalırlar. Fakat es-kazâ, "zülf-i yâre" biraz dokunacak olursan, o pek "kibar" ifâdelerle öyle aşağılıkça hakâretler ederler ki, en galiz küfürler bile, bu ifâdeler yanında çok 'mâsum' kalır.

İnsanları ne yüzlerine bakarak tanımak mümkündür, ne de yazılarını okuyarak.

Onları ancak zor zamanlarda tanıyabilirsin.
Bir de forumda tanımak istediğin şahsın damarına biraz bas, sonucu hemen görmen mümkündür.
O "küfürbaz" dediğin insanları denemene/sınamana gerek yoktur.
Onlar; bu sinsi tiplerle mukâyese edilemeyecek derecede mert ve dürüsttürler.

Alibey
30-08-2015, 11:47
Alıntı:
Alıntı:
unsal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selamlar..üyeyim ama yazmıyorum..sadece okuyorum...şunu gördüm ki burda bulunan sn.üyeler hepsi degıl tabii..küfür.. hakaret.. aşagılama ego hakımıyeti ağırlık basan yazılar yazıyor.. neden bu tarz yazılar yazılıyo anlamış degılım.. insanca yazılıp paylasılsa çok mu zor acaba?? paylaşım.. özgurluk vs.vs sığınarak bu tarz yaklaşım ve yazılar maalesef benım gıbı çoğu üyeyı yazmaktan alıkoyuyor..umarım saygı ve terbıye ölçüleri içinde paylasımlar olur...izlemeye devam

Çok haklısın kardeşim. Biraz ağır kelime kullananlardan biri de venim.
Şimdi öyleri var ki. Tartışmak fikir sahibi olmak için gelmişler ve yazıyorlar değiller . Sanki görüşünü yaymak kendine militan kazandırmak için gelmişler. Öyle kasıtlı akıl dışı iddialarda bulunuyorlar. Bu tiplerede aslında kibarlık lüx oluyor. Kişi seni ve düşünceni aşağılamaya başlıyor. İşin g noktası burda başlıyor.
Bende hoş geldin diyorum.

Boolean
30-08-2015, 11:59
Çok haklısın kardeşim. Biraz ağır kelime kullananlardan biri de venim.

Biraz ağır mı? :) Demek ki tam ağır olsa hapı yuttuk.

Açıkça;

Sizden İşidcilerden korktuğum kadar korkuyorum ben. Müslümanlar azınlıkta kalsalar, onları sizden korumak zorunda kalacakmışız gibi hissediyorum.

Uzun yıllar İslam'a inanıp, sonunda gerçekleri görmenin kandırılmışlık hissi mi? bu nefrete sebep olmuş, bilmiyorum.

40 sene mi ne? İnanmışsınız bu dine sonuçta siz de.

Biraz yumuşak tavır sergilemenizi dilerim.

Alibey
30-08-2015, 12:07
Ben de tapıyorum o kadın organına, o zaman müslüman mıyım ben de?

Zaten erkeğin kurduğu dinler başka neye tapacak?

Ya vajinaya tapar, ya memeye tapar.

Normal yani bu.

Peki etrafında yedi kez dönüyormusun. Üstünü üşümesin diye süslü örtülerle örtüyormusun.Bikini gibi.
Ama hacerinki başka nerdeyse yeni bir nesil yaratMış o organdan. ibrahimin karılarından hacerden yeni bir ırk ulus türemiştir. Doğurganlığın timsalidir. Sare gibi değildir.

Boolean
30-08-2015, 12:27
Peki etrafında yedi kez dönüyormusun. Üstünü üşümesin diye süslü örtülerle örtüyormusun.Bikini gibi.
Ama hacerinki başka nerdeyse yeni bir nesil yaratMış o organdan. ibrahimin karılarından hacerden yeni bir ırk ulus türemiştir. Doğurganlığın timsalidir. Sare gibi değildir.

:) Vajinayı bulduktan sonra 7 kez değil, 70 kez de dönerim etrafında sıkıntı yok.

Ciddi yazayım.

Bu söze inanıyor musunuz sahiden?

Kuran'daki Tanrı bile erkek. Kendinden bahsederken erkek zamiri ile bahsettiğini biliyorum.

Hacerül Esvet taşırın vajina şeklinde olması ve bir Tanrıça'dan İslam'a aktarılması, "Müslümanlar aslında vajinaya taparlar" anlamına gelebilir mi yani?

İslam'ı eleştirceksek bile dürüst olmamız lazım en azından. Lakin sizinkisi İslam'ı eleştirmek değil, müslümanları aşağılamak.

Bu tür davranışlar da; Müslümanların aydınlanmasını engelliyor.

"Müslümanlar aslında vajinaya taparlar" sözünü duyan müslüman, dinden minden çıkmaz, aksine güler.

Ha şöyle deseniz.

"Hacerül esved taşı kadın vajinası şeklindedir ve Ay tanrıçasından İslam'a aktarılmıştır."

O zaman müslüman kişi belki kafasında bir sorgular da....

Sizin yaptığınız şekilde ancak Ateistlere daha da düşman olur.

Aleph
30-08-2015, 13:16
Turan Dursun sayfasında yer alan İlhan Arsel makalelerinden özellikle etkilendiğimi belirtmeliyim..

Kurdistannn
30-08-2015, 13:22
Turan Dursun sayfasında yer alan İlhan Arsel makalelerinden özellikle etkilendiğimi belirtmeliyim..

turan dursunu lise yıllarında okumaya başlamıştım ama ilhan arselin kitaplarını okumak kısmet olmadı hiç.

Feleksiz
02-09-2015, 15:48
Ellerini ovuşturarak cennet hayalini kuranlar tomurcuklu memeleri nah bulursunuz.

spartacus
02-09-2015, 16:18
Eskiden yaptığın sataşmalardan ve hakaretlerden insanların sana bir gıcığı var şu an :)

Onun için;

Ne yazarsan yaz, okuyan kişide bir sinir fırlaması yaşanacaktır. :)

Sevgili Boolean alakası yok.
Neden?
Çünkü üye forumdan bahsediyor, inanmayanlara ödül, inanana ceza dağıtan bir yanı, yönü yok ki? İnsan nasıl düşünür? Elbette kaynağıyla, bilgi edindikçe. Bu kitaplar olabileceği gibi forumlar, bir dolu benzer kaynaklar da olabilir. Burası forum chat ortamı olsa kabul... Diğer taraftan ise "Kur'an'dan' ayet örneği vermemi de yanlış anladı, orada kasıt ödül, ceza bir şey dağıtmıyor bu forum, yani bir düzey kıyası idi, madem basitleşmekten bahsetmiş. Yani insanlar düşünmeden, ahha bana ödül, ceza veriyor demiyor ki! Site bir araçtır, vesiledir bu bakımdan, insanlar okur, değerlendirir, düşünür, işte forum tam da bunu sağlıyor...

Asıl bu kadar basitleşmeyin derken Bedevi basitleşiyor. Yoksa yerli yerinde bir ifade kullansın, altına imza atarım, kimse de sanmam ki yazdığıyla değerlendirmesin.

Yazdığın bir şekilde doğru aslında. Eğer kişi kafasında sorgulamadan ve düşünmeden okuduklarını doğru kabul edip dine giriyor veya çıkıyorsa yarın bir İslam'i siteye üye olur, bu sefer müslüman olur.

Tam doğru cümlenin "sayesinde" değil, "yol göstermesiyle" veya "aracılığıyla" olması gerekir.
Sonuç olarak yazdığı doğru değil, gereksiz, yersiz bir yaklaşım, yakıştırma o kadar...

En tabi insanlar inanç merkezli forumlara girerek de inançlarını pekiştirebilirler. Bu gündelik sosyal hayat açısından da böyle değil mi? Camilere gidenler, imamları dinlemiyor mu, bir çoğu inanç dediği şeye önce aileden ve sosyal ilişkileri üzerinden sahip olmuyor mu-sonuçta bir aktarım var-? Forumlar sosyal iletişimin dışında olan araçlar değil ki. İçerik tartışılabilir burası ayrı ama sonuçta olumlu ya da olumsuz(kime, neye göre) etkisi yok sayılamaz, hatta cami imamı vaazlarından daha değerlidir(vaaz vermez, nutuk atmaz).

Ha o forumlar insanalrı ne düzeyde özgürleştirir, özgür düşündürebilir, ödül, ceza, tehdit içermeksizin insanlara bir şey verebilir, işte orası tartışılabilir. Kişilerin çoğu düşünmeden, gerçekten objektifçe sorgulamadan inanıyor, çünkü aşılanıyor(doğuştan gelmiyor ki), bu tür forumalr se-heleki içinde binlerce görüş, kaynak barındıran- forumlar, tabiki şartlı, enjeksiyona maruz kalan insanlara alternatif düşünme açısından bir önayak olabiliyor, asıl mesele de burada. Bunun böyle olması DOĞAL iken, bunda beis görmenin ne anlamı var, gidip hıyara tapmaktan bahsedilebilinsin... (Demagoji özünde)

Boolean
02-09-2015, 18:17
Sonuç olarak yazdığı doğru değil, gereksiz, yersiz bir yaklaşım, yakıştırma o kadar...

Sevgili Spartacus, (Sen sevgili dedin, ben de sevgili diyeyim)

Spartacus yazcaktım, kaba olur diye yazmadım. :)

Dinden çıkmak için 100 tane topiğe, satırlarca ayete gerek yok ki yani. Sitede zaman geçirip, dinden çıkan insanlar muhtemelen telkinle dinden çıkıyorlar. Telkin kelimesi yerine başka kelime aklıma gelmedi.

Sürekli Peygamberlerin gerçek olmadığına dair yazılar okudukça bu sefer tersini düşünmeye başlıyorlar.

Bedevi'nin söylediği cümle bence doğru. (Sence doğru olmayabilir)

Dinden çıktıktan yıllarca sonra Turan Dursun'un adını duydum, daha sonra da Forumu gördüm.

Tanışalım bölümünde de gözlemlediğim kadarıyla insanlar önce farkediyorlar düzmeceyi, sonra geliyorlar buraya.

Akıl faktörünün de böyle işlemesi lazım normalde bence.

Onun için;

Buradaki yazılarla dinden çıkan, başka sitedeki yazılarla yine inanabilir bir şeye düşüncesi bence yanlış değil. (Katılmayabilirsiniz tabi)

Diğer olarak;

Bedevi'nin forumdaki davranışları, kelime ve cümle seçimleri ise değişik sahiden. Hıyara tapmak, basit olmak falan Bedevi'nin klasik tarı trol yarı ciddi cümlecikleri. Sert, dengesiz, anormal fakat beni rahatsız etmiyor. Sen forumun bir nevi her şeyi olduğun için, zaman emek ve para harcadığın, ayrıca tecrübeli olduğun için, o konularda bir şey diyemiyorum.

ozgur canlar
03-09-2015, 16:44
Hoşbulduk sayın spartacus yazdıklarında bisey yoktu galiba aşamaya takıldık diye düşünüyorum

ozgur canlar
03-09-2015, 16:56
Sayın bedevi basit olan sizsiniz bu kadar çok saçmalıklara inanmanız basitliktir zaten turan dursun sitesi gözlerimi açtı doğruyu bulmamı sorgulamayı araştırmayı düşünmeyi ve doğruları ogrenmemi sağladı .Aramızdan binlerce yıl önce birini seçip onunla gizlice görüşen ve kişinin söylediklerini yapmayı emreden yapmayanları cezalandıran bir din ve allah inanci insan aklına hakarettir.

spartacus
03-09-2015, 17:45
Sevgili Spartacus, (Sen sevgili dedin, ben de sevgili diyeyim)

Spartacus yazcaktım, kaba olur diye yazmadım. :)

Nefretli değilim, o nedenle dilediğin gibi yazabilirsin. saygısızlık olmaz, ulan spartacus da diyebilirsin, yeri gelirse taşı gediğe koy :)

Bedevi'nin söylediği cümle bence doğru. (Sence doğru olmayabilir)

Bence diye bir durum yok sevgili Boolean-renkler ve zevkler meselesi değil ki-, sosyal bilim açısından dibine kadar yanlış. Açıkladım daha ne yapayım?

Tanışalım bölümünde de gözlemlediğim kadarıyla insanlar önce farkediyorlar düzmeceyi, sonra geliyorlar buraya.
Yani bu insanlar uyurken gökten zembille bir tomar giriyor kafalarına. Sonra bir sabah kalkıyorlar ki, ulaaaa diyorlar dün başkayım, şimdi başka... Öyle mi hayat? Nasıl gelip gelmediğine karar veremezsin, Turan Dursun'da müftü idi, ne sayesinde bir noktaya ulaştı? KAYNAK, kaynakları neler Kur'an'dır, hadis külliyatıdır, resmi islam tarihidir, kısaca insan sorgular ama masabaşında kıçından yapamaz bunu, eldeki ve elindeki kaynakla yapar :)

Bedevi avare dingil, oturduğu yerden masabaşında, afedersin kıçından provakatif söylemler üfürüyor. Yine de dozajı çoktan kaçırmış, yani bunun bile bir şanı, şerefi olmalı, hiç olmazsa iler, tutar bir düzeyde kalmalı. Pusulası bozulmuş kayık gibi olmamalı, bir saat önce dediğinin aksini bir saat sonra diyen bir avare dingil durumu olmamalı..

Buradaki yazılarla dinden çıkan, başka sitedeki yazılarla yine inanabilir bir şeye düşüncesi bence yanlış değil. (Katılmayabilirsiniz tabi)

Katılmam çünkü diğer sitelerde dine girebilir de, ya da o siteler armuttur, burası elma, böyle kıyas olmaz. Örneğin insanlar İslam'dan çıkıp hıristiyanlığa geçebiliyor ve KAYANĞA ihtiyaçları var değil mi? Dahi Hıristiyanlığı öğrenmesi dahi bir kaynak girdisidir değil mi? Gökten cebrail filan ayet indirmiyor ki!. Bu tarz kıyas doğru değil, bu site bir ARAÇTIR, o sitelerde araçtır. El insaf, sayesindedemek araç, vesile düzlemidir! Belkide kişilerin o ana kadar hiç düşünmedikleri ya da görmedikleri ya da önemsemedikleri kaynakları içeriyordur. İnsana neden bu düzeyde gökten zembille paket halinde inmiş birey gibi bakıyorsun ki? Sosyal bilime ters. En önemlisi kararsızlık durumu olur, kaynaklar ise bir karar verme aracı olurlar, kişiler doğuştan kodlanmış robot değil ki :)

Heleki din konusunda böyle bir site, başlı başına bir uğrak yeri iken, bunca insan ya da mesaja rağmen Bedevi gibi biisinin bunu basite indirgemesi, gerzeklikten ielri gelir, objektif hiç bir dayanağı yok.
Bedevi ne zaman doğru söyler, eğer site botanik üzerine bir site olsaydı ve insanlardan birisi böyle bir argüman dile getirseydi, işte o zaman :) Yani? Provakatörlük yapacağım diye zaten kendisi bilerek ve isteyerek çarpıtıyor..

Hiç kitap okumadın mı? Bilinç, bilgi özünde toplumsal karakterlidir, bunu unutmamak gerekir. Yoksa şimdi ıssız bir adaya bırakacağın bir bebek büyüyüp kitaplardan, köhnemiş dinlerden filan bahsetmez, ya da sana ait olan bir çok şeye sahip olmaz-demek ki sen ayrıcalıklı filan değilsin, kaynaklar ortasındasın-..

Şimdi bırak Bedevi'yi, bu ifadelerim de-bilhassa evvel yazımda- yanlış nerede? Bunu ele almalısın ki, ben de değerlendirmemi düzeltebileyim, ya da bir değerlendirme de bulunduğunu görebileyim-şu doğru demiş, dememiş bir anlam taşımaz ben çıakr sebep diye sorarım- :)

bakkalmahmud
03-09-2015, 21:31
Yaklaşık 1yıldır bu sitedeyim bu benim 2. üyeliğim ilk uyeligim yasaklanmıştı.Bu site sayesinde sorguladım araştırdım ve gerçekleri öğrendim uykudan uyandım yıllarca uyutulmus ve kandırılmısız simdi ateist düşünceye yakın buluyorum kendimi umarım bu sitede insanların gerçekleri öğrenmelerine katkım olur
Hosgeldin özgür canlar,uyandigina ve budaki insanlarin emeginin
bosa gitmediyine sevindim,arasira birinin uyandigini görmek cok sevindirici,,cünkü halka dört koldan saldiriyorlar,televizyonu gazetesi mahalle baskisi nefes aldirmiyorlar,beyinleri son hücresine kadar esir almislar,,arasira birini uyanirken görmek tek tesellimiz,simdi herseyin farkindasin,sen yasiyorsun,bundan sonraki yasamin daha zevkli olucak,insan farkinda olsun ekmek suyla bile hayatin en güzelini yasar,,
Bazen burdaki degerli yazarlari peygambere benzetiyorum,,hani bazi mallar önüne bir heykel alir derdini ona anlatir ya,,ondan akilli biride gelir ve yahu sen ne yapiyorsun bu yaptigin apacik akilsizlik der,,bu insanlarda ayni hesap.saygilar basarilar.

ozgur canlar
03-09-2015, 23:36
Teşekkürler anti-ka hoşbuldum umarım hep birlikte daha fazla kişinin gerçekleri görmesini sağlarız

Barlas
03-09-2015, 23:37
"Şifa Merkezi" gibi bir yer burası :) hürafelere, masallara, kurnazlıklara, yalanlara vs. karşı her türlü tedavi mevcut...

Alibey
05-09-2015, 13:25
:) Vajinayı bulduktan sonra 7 kez değil, 70 kez de dönerim etrafında sıkıntı yok.

Ciddi yazayım.

Bu söze inanıyor musunuz sahiden?

Kuran'daki Tanrı bile erkek. Kendinden bahsederken erkek zamiri ile bahsettiğini biliyorum.

Hacerül Esvet taşırın vajina şeklinde olması ve bir Tanrıça'dan İslam'a aktarılması, "Müslümanlar aslında vajinaya taparlar" anlamına gelebilir mi yani?

İslam'ı eleştirceksek bile dürüst olmamız lazım en azından. Lakin sizinkisi İslam'ı eleştirmek değil, müslümanları aşağılamak.

Bu tür davranışlar da; Müslümanların aydınlanmasını engelliyor.

"Müslümanlar aslında vajinaya taparlar" sözünü duyan müslüman, dinden minden çıkmaz, aksine güler.

Ha şöyle deseniz.

"Hacerül esved taşı kadın vajinası şeklindedir ve Ay tanrıçasından İslam'a aktarılmıştır."

O zaman müslüman kişi belki kafasında bir sorgular da....

Sizin yaptığınız şekilde ancak Ateistlere daha da düşman olur.
Geç cevap verdiğim için özür dilerim.
Konumuz iNanç değil tapınmak olunca tabii iş değişiyor. Tapınmak biliyorsun ritüellerle olur. Kabe ibrahimin karısı hacerin mezarıdır. bu taş Şekil olarak aynı vagina şeklİndedir. Oraya tesadüfen konmuş değildir. Bilerek aranarak bulunmuş ve konmuştur. Müslümanlar kabe etrafında 7 kez dönmekte ve el kol hareketker. İle bu taşı öpmekte ve buna tapınma hareketleri yapmaktadırlar. Bunda benim iftiram yoktur. Olan gerçek budur. Vagınaya doğurganlığa tapan sadece islamlar değildir tarihte pek çok insan toplulukları da doğurganlığa sayğı duyup tapınmışlardır.
Saçma kurana inanıyorsa zaten bitik demektir. İşid li dir. Bunlardan İnsanlığa hayır gelmez. SaIıver gitsin. Ataistlere düşman olurmuş. Sanki değilmiş gİbi. Neyapalım yani doğruları söylemeyelİm de muhammet gibi insanları kandıralım mı. Bu bize yakışmaz neyise o biz bildiğimizi söylerİz. O taş oraya gökten yağmadı insanlar arayıp bulup vagina şeklindeki taşı oraya koydukar öpüyorlar etrafında dönüp tapınıyorlar.