Orijinalini görmek için tıklayınız : 19'culara Çağrım
2 ayet çıkararak oluşturdukları uyduruk düzen için diyorlar ya:
''Siz de bunun gibi düzen getirin inanmayalım'' diye
Ben de diyorum ki siz de Mozart'ın eserlerini sollayan müzik eseri çıkarın
Çıkaramazsanız Mozart'ın Müzik Tanrısı ve peygamberi olup Mozart dinine gireceksiniz var mısınız?
Ya da Einstein'ın yaptığından iyisini yapana kadar
Einstein'ın Bilgelik Tanrısı olduğunu kabul edin!
Ya sende bi Hristiyanalar çağrı yapıyosun, bi musevilere, bi müslümanlara, bi 19'cu Edip'cilere...
Kimsenin s.kleyip cevap verdiği de yok sana. Kendi çapında oyalanıyosun...
Artık başka şeylere harca enerjini be oğlum. Ne biliyim git dolaş, seviş, yiyiş...
Ya sende bi Hristiyanalar çağrı yapıyosun, bi musevilere, bi müslümanlara, bi 19'cu Edip'cilere...
Kimsenin s.kleyip cevap verdiği de yok sana. Kendi çapında oyalanıyosun...
Artık başka şeylere harca enerjini be oğlum. Ne biliyim git dolaş, seviş, yiyiş...
Bu trollü alın burdan.Daha forumun ne forumun amacının ne olduğunu bilmiyor .
Ayrıca Bedevi kardeşim Hristiyanları defalarca döt etmişliğim vardır kafana takma sen.
Yiyişmek dolaşmak basit adamların işidir biz araştırmacıyız.
Bu trollü alın burdan.Daha forumun ne forumun amacının ne olduğunu bilmiyor .
Forumun genel amacı dinler ve onun siyasal, sosyal ve ekonomik hayata olan etkileri üzerinde bilgi ve fikir paylaşımındabulunmak.
Senin yaptığın gibi Tayyipvari bir şekilde eyyy Hristiyanlar, eyy Yahudiler, eyy bilmem kimler diye slogan atmak değil!
Siklenmiyorsun kardeşim işte, bu kadar basit...
Yiyişmek dolaşmak basit adamların işidir biz araştırmacıyız.
Niye, ötmüyo mu?
Forumun genel amacı dinler ve onun siyasal, sosyal ve ekonomik hayata olan etkileri üzerinde bilgi ve fikir paylaşımındabulunmak.
Tayyip gibi eyyy Hristiyanlar, eyy Yahudiler, eyy bilmem kimler diye slogan atmak değil!
Niye, ötmüyo mu?
Sen elin çükünde olaşırken biz insanlara yeni fikirler sunuyoruz Bedevicim sen anlamazsın bilimin yönetmlerinden amacından.
Sen elin çükünde olaşırken biz insanlara yeni fikirler sunuyoruz Bedevicim sen anlamazsın bilimin yönetmlerinden amacından.
Öyle...
Benim gibi entelektüeller biraz bohem bir yaşam tarzına sahiptirler...
Öyle...
Benim gibi entelektüeller biraz bohem bir yaşam tarzına sahiptirler...
Aynen hocam siz kitap yazmazsınız yazdırırsınız.