PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "TD Sitesi Mahkeme Kararıyla Engellendi"

Barlas
26-10-2015, 22:10
Şöyle bir görsele denk geldim az önce feysbukta, lâkin siteye girebildiğime göre haberin aslı astarı yok herhalde; yine de site yönetiminin bilgisi olsun istedim.

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12065580_10153707566803887_4670132471431787204_n.j pg?oh=f79709c6473546894a9da0fd64e19370&oe=56BE7960

Haberi paylaşan arkadaşın paylaşımı için Bkz:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153707566803887&set=gm.562536760579411&type=3

Yıldıztozu
26-10-2015, 22:19
7-8 önce kapatılmıştı, onun haberini paylaşmış olabilirler.

harun yahya siteyi mahkemeye vermişti sanırım

spartacus
27-10-2015, 01:07
Dava edip tekrar açtırmıştık.

Barlas
27-10-2015, 01:28
:thumb:

bursali68
27-10-2015, 19:47
Merhaba,

Bu forumda yaklaşık 5 yıldır bulunuyorum...Ve İNANÇLI olan biriyim...Ve 5 yıldır gördüğüm, bu foruma uygulanan bir ZULM...! Özgürce fikirlerin paylaşıldığı bir platforma ancak ve ancak DAR, YOBAZ, BAĞNAZ ve KALIN KAFALILAR itiraz eder...!

Bu forumu ayakta tutmaya çalışan arkadaşları yaşadığı zorlukları az çok tahmin edebiliyorum, fikir-düşünce özgürlüğünü savunan her düşünceden insanlar ile bu forum sonuna dek ayakta kalır, bunu unutmamak gerek...!

Bu anlamda bu forumu ayakta tutacak şekilde sağlam duruş yapabilmeli forum üyeleri...

Kim benim " tartışma, haber alma özgürlüğüme " darbe vurmaya kalkabilir ki...! Ancak BAĞNAZ, YOBAZ ve KALIN KAFALILAR...!

Sağlıcakla kalınız...

istatistik
27-10-2015, 21:19
Bildiğim kadarıyla belirli dönemlerde ara ara yasal dayanak olmadan engelleniyoruz.

İlahimasal
27-10-2015, 22:27
Bursalı bazen diyorumki senin gibi insanlar iyiki var.

Mesele bazen inanç ve inançsızlıkla alakalı deil .kinimi,nefretimi kenara bırakınca bunun böyle olduğunu biliyorum.Kinimi ve nefretimi kenara bırakmayınca mesele haline getiriyorum

Yoz insan sanki inançsızım diyenlerde yokmu ?var.
Kinimi ve nefretimi kenara bırakmayınca o yoz ,kalın kafalı ben oluyorum.

Umarım evli bir insansınızdır.çocuklarınizda vardır.
Eminimki o çocuklarda sizin gibi olucakdır.öyle de yetiştireceğiniz kesindir.ne mutlu size

İyiki senin gibi inançlı insanlar var.VAROL

Saglıcakla kal.

bursali68
27-10-2015, 22:51
Merhaba,

Evet çocuklarım var...Hem üniversitede okuyan, hem Anadolu lisesinde okuyan...

Özellikle " inanç veya inançsızlık " konusunda TAMAMEN özgürler, bu konuda asla baskı yapmıyorum, yapmam da...İnansanız da BİLİNÇLİ-araştıran-okuyan, İNANMASANIZ da bilinçli-araştıran-okuyan olun diyorum sürekli ve asla birileri öyle düşünüyor veya inanıyor yada inanıyor diye öyle olmayın diyorum...

Neye inanırlarsa inansınlar veya inanmasınlar, sonuna dek arkalarında destek olarak duracağımı, durduğumu biliyorlar...

Zorla, kandırılarak, özentiyle, hele ki RANT amaçlı...v.s. nedenlerle inançlı veya inançsız olmak, önce insanın kendine bir yarar getirmez...

Bu kadarlık hayatımda öğrendiğim şey, özellikle kendi inancımla ilgili olarak söyleyeyim en azından, kimseyi rencide etmemek adına, okumamak, araştırmamak, sorgulamamak, kişiyi YOBAZLIĞA, BAĞNAZLIĞA, ZALİMLİĞE, YARGISIZ İNFAZA götürür...Belki de olacak olan Empati yeteneğini de yok eder...

Maalesef ki EĞİTİMİN DEJENERE olması şu an toplumumuzda bu tarz istenmeyen durumları, dünyanın , gelişmiş ülkelerin yıllar önce geçtikleri yola sürükleyebiliyor bizi...

Ne zaman ki inançlarımızı, inançsızlıklarımızı, ideolojik düşüncelerimizi, etnik farklılıklarımızı bir kenara koyarak, çeşitliliklerimizle topluma zarar vermeksizin KABULLENMEYİ öğreneceğiz, işte o zaman toplum olarak üst bilince doğru tırmanmaya başlayacağız...

Duyguların ve temennilerin için çok teşekkür ederim, umarım düşündüğün gibi olur herşey...

Sağlıcakla kalınız...