PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kay-yum

İlahimasal
19-11-2015, 17:44
Kayyum demek bilirkişi demekmiş.

Üniversitelerde kayyum bölümleri açılması için akp li x adlı vekilden önerge verilmiş.

Kayyum üniversitesinin yapımına x vilayetinde başlanılacakmış.

Yılda 5000 kay yum mezunu hedefleniyormuş.

Bu kay yum işleri geleceğin mesleği

Eldeki mevcut kay yumcular 105 bin lira maas ile işe başlıyor.

Rekabet olurmu acab

En iyi Kay yumcu benim abi bana gellllll bana gelllll

Dur abi bi kay yum da geliyim.

Yoksulun sırtından kay an kay anaaaa

Engse Hohol
18-03-2018, 09:07
✔ (https://odatv.com/yetkim-olsa-twitteri-yasaklarim-18031823.html) MESAM'a kayyum atanan Coşkun Sabah; "Yetkim olsa Twitter'ı yasaklarım. Sosyal medyada çeteler ordusu var. Tamamıyla ruh dengesi kaybolmuş kişiler bunlar. İşleri karşı görüşten olanlara, iftira atma, Beni de halkın gözünden düşürmeye çalışıyorlar. 100 kusür bestem var bunlardan 20’sini ülkenin yarısı ezbere bilir. Yani ben Türkiye’nin bir değeriyim. Bunun lamı cimi yok. Ayrıca duayenlik var bende. Bu meslekte 42 yılımı doldurdum. MESAM yani Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin en eski üyelerindenim. Durum böyle olunca MESAM yönetim kurulu başkanı olmam için de hiçbir engel yok".

1998 den 2005'e kadar nerdeyse hergün en az bir şarkısını dinlediğim halde ben 20 tane sayamam.
1-Sen bambaşkasın, 2- acelen neydi, 3- aşığım sana, 4- baharı bekleyen kumrular... Anımsadıklarım bu kadar.
Görünen o ki Coşkun Sabah'ın ruh dengesi, suçladığı sosyal medya yazarlarından daha fazla bozulmuş.

Dijwar
18-03-2018, 16:38
İbrahim Tatlıses e üzüldüm, her fırsatta AKP güzellemesi yaptığı halde, onu atamadılar daha ne yapsın adam

Ahlaksız
18-03-2018, 18:01
Türkiye'de birkaç istisna dışında,sanatçı filan yok..Bu bönler,sanatı dandik şarkı sanıyorlar..