Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakır Baro Başkanı öldürüldü
Beyaz Turoslarmı,Gladyomu ,ney? caniler coştu!
Diyarbakır Baro Başkanı öldürüldü
http://odatv.com/images/2015_11/2015_11_28/diyarbakir-baro-baskanina-silahli-saldiri-2811151200_m2.jpghttp://cat.fr.eu.criteo.com/delivery/lg.php?cppv=1&cpp=mdCJsXxDdHIrOUdhaVJLckVGbTBKNE9uZTR1d2doWm1rLy tDSVNQOUhLdUVac2loRlFQR2JNZTBRQVFMV250NXdFM2c2UTI1 bnBvampoc252a1IreUFsUUFmMWwxS3B6bnVnaVRNMzcvNEJPMG JCSnlnRjBtUnFVcHZJek5jb1NLYlFvM2M0Q2ZEYTdPZUJ0U29h LzF5NWZoMjBoM0phUWdOMU5wRTdJQ3A5dVlPb255UDZuN0N2Ql RFMnZBeWZ6dERsc3gvbDBuTFhNaU51YUZZbG1HaHFJZGhBZklq K2hKOHY0QjB0bVNja3pBcDhRPXw%3D
28.11.2015 11:56 Karakter boyutu : http://odatv.com/tplimages/font_02.gif http://odatv.com/tplimages/font_04.gif
Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi öldürüldü. İhsan Haber Ajansı'nın geçtiği haberi HDP Milletvekilleri de doğruladı. Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Cengiz Günay, Tahir Elçi’nin hayatını kaybettiğini, 112 acil servis doktorlarından iki kez teyit ettiğini söyledi.
Diyarbakır'ın Suriçi ilçesinde hendeklerin kazılı bulunduğu Balıkçılarbaşı semtindeki tarihi Dört Ayaklı Minare’nin kurşunlarla tahrip edilmesi nedeniyle Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve bir grup avukat açıklama yaparken YDG-H'lilerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada Baro Başkanı Tahir Elçi hayatını kaybetti.
Ayrıntılar geliyor...
Odatv.com
Carlos Latuff Tahir Elçi'nin öldürülmesini çizdi
http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/images/2015/11/29/adsiz.jpg
spartacus
29-11-2015, 23:35
Kaçan 2 kişiyi izleyin... Sözde sıkılan kurşunları. Garip değil mi? Yönetmen kim, senaryoyu yazan kim, oyuncular rolünü yanlış mı oynamış?
1025989114130140
https://twitter.com/tahirelci
Ya hep bereber ya hiç birimiz. ---Doğru
''
'''Başbakan'ı Gezi'de ben kurtardım'
İddialara göre Öcalan şunları söyledi: "Başbakan seçimlerde beni idam etmekten bahsediyordu ancak ben Gezi olaylarında kendisini kurtardım. Sağduyulu davranmasaydık Başbakan'ı götüreceklerdi. 17 Aralık darbesine de karşı duracağız. Tüm darbelere karşı durduk"-----Yanlış
Perinçek: Rus uçağı Erdoğan'a zarar vermek için düşürüldü
Perinçek:"AKP yönetimi, Açılım siyasetinden vazgeçti ve Vatan Partisinin yıllardır savunduğu mevziye geldi. Acaba Vatan Partisi olarak ne yapsaydık, Tayyip Erdoğan ile aynı cephede olmamak için. PKK'nın ve ABD'nin yanına mı geçseydik"-----Yanlış.
Tüm sosyalistler ,komunistler,yurtseverler,türkler ,kürtler,aleviler,kadınlar,geziciler ,antiemperyalistler,laikler,demokratlar Faşizme karşı güç birliği yapmak ve Emperyalizmi ortaklaşa Ülkemizden atmak zorundayız.Baskılara birlikte direnmek zorundayız.
Savaş peşinde koşan katiller sürüsünü durdurmanın tek yolu birliğimizdir,başka yol tanımıyorum.
Faşizmin dişlerinden kan sızıyor.
Emoeryalistler ve uzantılarıyla her türlü işbirliği durmalı barış bayrağı yükseltilmelidir.
Bu alçakların korktuğu tek şey barış ve halkların kardeşliğidir.
Nacizane görüşüm budur.
Silahların derhal susması gerekmektedir.
İlahimasal
30-11-2015, 12:02
Milli istihbarat teşkilatının en iyi iki elemanı abdullah öcalan ve doğu perinçek kesinlikle görevlerini en iyi şekilde yapıyor.
Sivas olaylarını: Doğu perinçek
Başbağları : Abdullah öcalan organize etmişdir.
Suruç,Diyarbakır,Ankara,Tahir elçi olaylarının sebebide bu ikisidir.
Doğan medya grubunun ,fetullah gülen gibi kökden yok edilmesini
Koç,sabancı ve diğerlerinin tüm mal varlıklarına el konulmasını
Mhp ve chp nin parti kapatma davası açılıp kapatılmasını
Bu ülkenin insanlarının tebaaa,köle olarak yaşatılmasını ZEUS,AHURAMAZDA,GOT,YEHOVA,TANRI,ALLAH,PUTLAR artık hangisi mevcutsa ondan niyaz ederim.
Bu nasıl işdir....iki polisi tam isabet vurup o sokağa dalacaksın ,o sokakda 2 polis ,arkada bir polis kaçan iki adamı önünden halay çeker edası ile kaçarken ıskalayacaksın,birtek baro başkanını ensesinden vurucaklar,silahdan çıkan mermi polisleri vuran mermi ile aynı olucak ,hemde o hızda halay çekerek kaçan adam kurşünlara denk gelmeyecek baro başkanını tam hedef vurucaklar,sonrada kaçıp toz olucaklar.olay yerine gelecek savciların her gelişinde ,roket dahil mudahale edilecek.
Biz yani halk kendi arasında seninki yapdı benimki yapdı tartışması yapıcağız öylemi.
Birileri işlerini iyi yapıyor takdir etmekden başka yapıcak bir şey yok.
Amerikanın uzuvları dibimize kadar girmiş iken ses etmeyen milliyetcilere ruslar ın uzuvları girer iken ufacık gık diyen milliyetciler haydi size başarılar biraz daha gayret edin ağzınızdan çıkarken nasıl uluyacaksınız.
Bu devlet kendimi bildim bileli halkına deil başkalarına hizmet etmekden gayri bir güç sergileyemiyor.
Bölünmek için akp,chp,mhp,hdp ve diğer bilumum partinin taraftarı olmaya gerek yok.
Sokak ortasında her vurulan,bombalanan bireyimiz için stadyumlarda,sokaklarda böğürmek yeterli.
Sıra kimde ?
İlahimasal
30-11-2015, 12:13
Belli bölgeleri nizama sokmak için ablukaya alıp sokağa çıkma yasağı ilan ediceksiniz....sonuca kendinizce ulaşıcaksınız.
Diyarbakırda ki bir olayı incelemek için savcılarınızı sokağa sokup araştıramayacaksınız....siz ya kayıp etmişsiniz yada bilinçli yapıyorsunuz.
Ben bilinçli yapdığınızı düşünüyorum.
Neyi örtbas ediyorsunuz ,neyi saklıyorsunuz,gündemi neden deiştiriyorsunuz?
Kaçan 2 kişiyi izleyin... Sözde sıkılan kurşunları. Garip değil mi? Yönetmen kim, senaryoyu yazan kim, oyuncular rolünü yanlış mı oynamış?
1025989114130140
bu da nedir ya.
çatışma görmesek dicem ama; çatışma görmeyen bi adam bile burda bi garabet olduğunu anlar.
İlahimasal
30-11-2015, 14:31
Diyarbakırdaki polislere atılan kurşunla Tahir elçiye sıkılan kurşun aynıymış...kaynak başbakan Davutoğlu
Yalnız bir sıkıntı var tahir elçiye atılan kurşun vucudu delip geçmiş ve henüz kurşun bulunamamış.
Bulunamayan kurşun polislere sıkılan kurşunla aynı diyen Başbakan Davutoğlu neye dayanarak bunu söyledi merakla bekliyoruz.
Halay çekerek sokakdan geçen teröristler elllerindeki silahı Tahir elçinin ensesine sıkdıkdan sonra tamda yanına poz vermiş şekilde nasılda koydular.
YeniAteist
01-12-2015, 00:38
Kemal Sunal bile bir türlü vurulamayan bu saldırgan kadar şanslı değil. İnsanların aklıyla alay ediyorlar resmen.
Olay yeri doğru dürüst incelenmemiş, mermi çekirdeği bile ortada yok, boş kovanlar çocukların ellerinde.
Bu kadar büyük bir olay olmasına rağmen savcılar olay yerine giderken üst üste defalarca saldırılar yapılıyor. Hadi birinci saldırıyı beklemiyordun, gafil avlandın; ikincisi, üçüncüsü nedir? Ben anlamam kardeşim, sen devletsin. Olay yerine giden savcılara yapılan o saldırının olmaması için ne gerekiyorsa yapacaksın. Gerekiyorsa etten duvar örüp olay yerini hakkıyla inceleteceksin. "Biz ne yapabiliriz, teroristler saldırıyor" demek devlet ciddiyetiyle bağdaşmaz. Ben hatayı öldürenden çok, koruyamayanda ararım.
Utanmadan birde çıkıp demiyorlar mı "PKK yapmış olabilir" diye. Yahu bu adam 3-5 gün önce "PKK terör örgütü değildir" dediği için tutuklamaya sevk edilip medyada linç edilmeye kalkılmamış mıydı?
Eskiden arkasından kalleşçe sıkılan kurşunlarla öldürüyorlardı insanlar, şimdi kameraların önündeki tiyatro oyunlarında...