Orijinalini görmek için tıklayınız : Müthiş Bir Yahudi İlahisi
https://www.youtube.com/watch?v=l6LyTE3Cibw
Ateistim ama Yahudiliği ve Yahudileri seviyorum zeki insanlar çoğu teknoloji bunların zaten o kadar zekiler ki Sümerlilerin dinini müthiş şekilde uyarladılar.Tek Tanrıyı ''sistematik'' olarak yarattılar.
kkwejr213
27-12-2015, 23:59
Tek Tanrıyı ''sistematik'' olarak yarattılar.
Sonra da virüs gibi yaydılar bütün dünyaya cehaletlerini. Dinlerin hepsinden nefret ediyorum.
Sonra da virüs gibi yaydılar bütün dünyaya cehaletlerini. Dinlerin hepsinden nefret ediyorum.
Kötü veya iyi zeki insanlar.Çok Tanrıdan Tanrısızlığa geçilmiyor çoğu zaman çünkü.
kkwejr213
28-12-2015, 00:08
Kötü veya iyi zeki insanlar.Çok Tanrıdan Tanrısızlığa geçilmiyor çoğu zaman çünkü.
Çok tanrı iyiydi, en azından mitoloji olduğu biliniyordu. Bunlar tutturdu bir tanrı inanmayanı yakacak zırvası, millet korkudan inanıyor. Bunların dünyaya açtığı zarar çok büyük o yüzden çok fena tiksiniyorum.
Çok tanrı iyiydi, en azından mitoloji olduğu biliniyordu. Bunlar tutturdu bir tanrı inanmayanı yakacak zırvası, millet korkudan inanıyor. Bunların dünyaya açtığı zarar çok büyük o yüzden çok fena tiksiniyorum.
Çok Tanrının mitoooji olunduğunun billindiğini sanmıyorum bakire kurbanı falan.
kkwejr213
28-12-2015, 00:19
Çok Tanrının mitoooji olunduğunun billindiğini sanmıyorum bakire kurbanı falan.
Tek tanrılı dinlere de bulaştırdıkları şeyler vardır ancak bir Zeus bir Poseidon kalmadı günümüzde :) Darısı allahın, yehovanın, mesihin ve ne kadar uyduruk tanrı varsa hepsinin başına.
Mitolojiler dünün dini, dinler geleceğin mitolojisidir.. :thumb: