Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 SUBAT 2016 DARBE OLACAK!!!
Bakin,delirmis degilim.Turkiye artik geri donulmez bir noktaya girdi.Bu is Subat basinda bitecek.ateistforumda bir bombanin daha patlatilacagini ve onceki bombalarin darbe icin patlatildigini yazmistim gunler once.Aynen sultanahmette gerceklesti.ordaki nickim ASHAB(S DEGIL NOKTALISI).Yarin iki akademisyen suikaste ugrayacak.Smididen haber veriyorum,bakin benim HIC bir rolum yok.
Siteyi ve sizleri ciddiye aldigimdan yapiuyorum.Onceki konularim,girilerim hep ciddiydi.
Kimlere duzenlenecegini de bilmiyorum acikcasi.Ama Sedat peker denen sahis,o bu olayla alakali.
Bakin,delirmis degilim.Turkiye artik geri donulmez bir noktaya girdi.Bu is Subat basinda bitecek.ateistforumda bir bombanin daha patlatilacagini ve onceki bombalarin darbe icin patlatildigini yazmistim gunler once.Aynen sultanahmette gerceklesti.ordaki nickim ASHAB(S DEGIL NOKTALISI).Yarin iki akademisyen suikaste ugrayacak. Simdiden haber veriyorum,bakin benim HIC bir rolum yok.
Siteyi ve sizleri ciddiye aldigimdan yapiuyorum.Onceki konularim,girilerim hep ciddiydi.
Kimlere duzenlenecegini de bilmiyorum acikcasi.Ama Sedat peker denen sahis,o bu olayla alakali.
Bence, bunu uluorta yaymak yerine kendi üzerinizde gerçekleşen işaretlere göre yorsanız, daha iyi olur. Bu durumda gerçeğe ulaşmak daha kolay olur.
Ama bundan önce sen, umutsuz kalmış, dolayısıyla önüne gelen herşeyi yıkan azılı bir güruhun (çapulcular. Hele bunlar bir toplumda çoğunluğu, en azından karar mekanizmalarında, ele geçirmiş ve belirleyici bir güç olmuşlarsa) neler yapabileceklerini asla tahmin edemezsin (Bkz. #1130 (https://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=576513&postcount=1130)).
Darbeyi bilmiyorum da, bir ahbabımdan duydum, onun MİT'den emekli bir arkadaşı, Şubat sonunda PKK'nın "serhildan" dedikleri kalkışmayı Batı illerine de taşıma kararı aldıklarını söylemiş.
Yani arabalar yakılacak, canlı bombalar patlayacak, bilmiyorum başka neler olacak.
Bir an önce olmasını ben de can-ı gönülden istiyorum, ne olacaksa olsun hesabı, böyle emperyalizmin boyundurluğunda sünepe gibi yaşamaktansa ya yurdumuzu kurtarırız, ya ölürüz, ya da def olur gideriz burdan.
Tumagü İskicap
05-05-2016, 11:37
17 aralık rüşvet operasyonlarını "darbe girişimi" diye adlandıran tarafsız Cumhurbaşkanı, Başbakan Davutoğlu'nu beştepe sarayına çağırıp partiyi kongreye götür diyor. O da itaatle tamam deyip kongre tarihi için MKYK'yı toplantıya çağırıyor. Al sana demokrasi. Tarihin ilk diktatörü Tanrı, Adem ile Havva için ceza yasası çıkardı; idrak ağacından yemeyeceksiniz. O zamandan beri diktatörler bu buyruğun varyasyonlarını, varlıklarını kendilerine bağladıkları canlılara salık verip duruyorlar.